Promosi: bébas dina liburan sareng Martin Vrijland

Filed dina warta analisis by on August 6 2019 2 Komentar

sumber: tuincontent.nl

Minggu anu badé kuring badé nyéépkeun waktos ngalampirkeun sirah ku saatos taun-taun tulisan anu intensif. Kadang-kadang peryogi pisan istirahat sareng ngajauhkeun diri tina layar sareng internét. Ku kituna kuring hoyong ngadamel proposal liburan ka anjeun.

Dina taun-taun ayeuna kuring parantos nelepon nungtut pikeun nyanggotaan kaanggotaan. Hanjakalna, sumanget éta henteu langkung saé sareng nalika kuring laksanakeun sami sareng De Telegraaf sareng nawiskeun tulisan kuring pikeun biaya, kuring meunang réaksi ambek ti pamiarsa anu nganggap kuring kudu tetep ngalakukeun éta gratis. Argumenna teras éta kuring hudang seueur jalma. Nanging, di dieu teuing réngga kedah teras ngaroko sareng ku kuring hoyong anjeun nelepon deui pikeun mertimbangkeun kaanggotaan. Dina tukeran, anjeun tiasa nyandak kuring liburan.

Jumlah tulisan anu tos diserat dina taun-taun pungkasan nyaéta di sekitar 2100. Dina awal dinten kuring sering nyerat tulisan 2 per dinten, tapi éta laju gancang henteu langkung sustainable. Mangsa ieu waktos kasus Anass Aouragh; ngamimitian mimitian ngumpulkeun kalakuan média di média. Anyar-anyar ieu tulisan kuring langkung seueur ngeunaan 'kasadaran' sareng hakekat ayana urang, sabab pentingna urang mendakan tingkat naon solusi pikeun sadaya panyalahgunaan di masarakat tiasa dipanggihan. Anjeun teu tiasa méréskeun masalah di dunya dina tingkat lapangan anu sami. Pikeun éta, seueur teuing jalma bakal hudang dina waktos anu sami, sareng sigana anu janten hal anu urang henteu tiasa laksanakeun. Ku sabab éta penting pikeun milari jalma naon anu anjeun dikepung (sapertos contona anu diilhamkeun?) Sareng kumaha dunya diatur.

Éta pisan sababna naha anjeun tiasa nyandak kuring liburan ku maca tulisan ngeunaan éta topik tina korsi libur anjeun anu puguh. Upami anjeun ningali handapeun halaman wéb ieu, anjeun bakal ningali yén aya sadayana arsip tulisan. Kuring kudu ngusahakeun nempatkeun barang-barang anu penting dina item menu anu béda. Kanggo liburan anjeun Abdi badé ngintunkeun tulisan anjeun kategori ieu bawa waé anjeun. Maca éta sacara saksama sareng ogé ngatur kabéh tumbu anu tiasa dipendakan dina tulisan. Éta pasti bakal masihan anjeun maca liburan anu pikaresepeun.

Pas kuring boga énergi pikeun nyokot pulpén deui, anjeun bakal perhatikeun ieu nalika anjeun ngadaptarkeun update bulanan atanapi buletin, sapertos. Hanjakalna, plugin anggota situs web ieu mimitina ngagaduhan sababaraha masalah integrasi sareng plugin iDeal, ku kituna sababaraha kaanggotaan henteu diaktipkeun atanapi kadaluarso. Abdi atos hoyong naros ka anu hoyong atanapi tiasa ngadukung ningali upami kaanggotaan masih aktip. Upami anjeun teu acan anggota, tapi anjeun hoyong ngadukung padamelan abdi, anjeun tiasa janten anggota didieu of didieu sumbangan hiji-waktos ngalakukeun éta. Hatur nuhun sateuacanna sareng gaduh liburan anu saé!

tags: , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (2)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Naha rék terang? wrote:

    Senang liburan Marin! Hatur nuhun kanggo tulisan anu intensif jaman ayeuna. Potongan-potongan ti sababaraha minggu katukang parantos motong dina sakedik ku abdi, janten istirahat anjeun bakal saé 😉

    Kuring ngaharepkeun yén loba jalma bakal ngabales telepon anjeun pikeun sumbangan sakaligus atanapi kaanggotaan. Éta sering tetep sepi tina segi réspon kana telepon sapertos kitu.

  2. sirah lauk wrote:

    Je hebt het verdiend. PayPal werkt uitstekend voor mij inzake maandelijks doneren.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup