Robert Jensen "Donald Trump henteu percanten kana Orde Baru Anyar" ngabuktikeun: Jensen.nl mangrupikeun oposisi

Filed dina warta analisis by on Nopémber 12 2019 7 Komentar

sumber: mediacourant.nl

Éta tetep penting pikeun nunjukkeun kumaha oposisi dikawasa berpungsi supaya anjeun teu ngojay dina jaring kaamanan anu diciptakeun na nagara. Robert Jensen dina website na jensen.nl kamari ngabuktikeun yén anjeunna sanés pajak. Tingali kana pidéo di handap ieu sareng milari kumaha patandinganna dimaénkeun. Dina buku anyar kuring ngajelaskeun sagala lapisan selingkuh, tapi penting ogé pikeun ngaliwat patandingan oposisi anu dikawasa. Tina menit 21e anjeun tiasa ningali kumaha Jensen nyauran Donald Trump salaku juru salami dunya ngalawan tatanan dunya anyar. Kuring nyebatkeun tautan ieu pikeun pamikiran kritis Donald Trump hiji artikel saméméhna parantos 'branding' (ngawangun merek).

Disarankeun pisan yén anjeun maca tulisan éta deui, sabab anjeun milari kumaha pamikiran kritis dihubungkeun sareng stigmas anu ditangtukeun ogé ngaliwatan pamasaran pinter. Kuring teras ngajelaskeun kumaha mérek jangjang katuhu ('rightwing' dina basa Inggris) pamustunganana bakal disalahkeun dina kasusah pikeun sagala kasangsaraan ngalangkungan huru-hara ékonomi anu direncanakeun.

Kanyataan yén Donald Trump henteu ngalawan tatanan dunya anu énggal sabab anjeunna mangrupikeun aktor anu dilatih kalayan sanés (sapertos sadayana politikus), anu ngan ukur pikeun alesan ieu dipilih pikeun tugas ieu. Padamelan na nyaéta pikeun nempatkeun mérek éta sacara saé sareng jelas. Bank sentral Amérika (FED) parantos mastikeun yén aya bencana waktos gunung bom di handapeun ékonomi Amérika. Bom kasebut diaktipkeun dina waktos anu leres sareng bakal nyilakakeun dunya Kulon kana huru-hara finansial. Perdebatan Brexit ogé ngagaduhan agén anu sami sareng direncanakeun sateuacanna. Awéwé anu leres-leres sareng gentlemen dina politik sahingga kedah nyumbang kana ati-ati konstruksi éta merek. Éta nyaéta lalakonna. Peran pinunjulna nyaéta nyaéta yén blok kakuatan anu bakal ngalereskeun tatanan tina huru-hara éta sacara pasti bisa ngatasi kritik globalisasi, révisi sajarah, gagasan-parobahan anti-iklim sareng sadaya hal anu langkung raket dihubungkeun sareng merek dina sisi katuhu handapeun nami 'téori konspirasi. ". Kuda pungkur ayeuna-sayap politik ngaladenan ku kituna tujuan anu langkung luhur. Kami tiasa catetan sami pikeun sadaya "media alternatif" anu ngabantosan merek ieu. Éta sababna kuring nyauran oposisi (nagara-dikawasa). Éta panginten tiasa nyauran seueur bebeneran, tapi henteu nyandak éta kaluar; ningal kana suku, tapi aranjeunna henteu pernah ngambel di handapeunna.

Maca sagala rupa ngeunaan naon anjeun dimaénkeun sareng naon anu anjeun tiasa laksanakeun ngeunaan éta, di kuring buku anyar.

tags: , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (7)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Zonnetje wrote:

    Jensen parantos disatujuan ku aranjeunna pikeun maén game oposisi anu dikawasa.
    Éta parantos téater sadayana rébuan taun, konon lawan silih saling tapi saling satuju.
    Éta ngaroko sareng kaca spion. Anjeun tiasa milih dua
    pecahan. Nyaéta antara budak naskah sareng budak naskah séjén. Sadaya jalan ka kénca, ka katuhu, ka tukang jsb ngarah ka aranjeunna.

  2. nganalisa wrote:

    "Perdebatan Brexit ogé ngagaduhan agenda anu sami sareng direncanakeun sateuacanna." persisna, aya aranjeunna mendakan laci korek ieu anu disiapkeun kanggo regang. Ngalaksanakeun hal-hal anu nuju ka jurang ... Henteu dimaksudkeun aranjeunna bakal ngantepkeun blok NWO EU
    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/farage-moet-zich-verder-terugtrekken/ar-BBWEE3e
    https://www.nu.nl/brexit/6010262/brexitpartij-leider-farage-maakt-weg-vrij-voor-conservatieven-in-vk.html

    Jauh dimana kecap Perancis RAVAGE digabungkeun sacara subliminally ... sareng éta persis anu bakal aya ... oui oui Je maintiendrai

    Henteu aya kakurangan politikus sareng média anu di slips, snipers sareng gear insidious sanésna

  3. pikiran Supply wrote:

    Ngan tingali piramida 'artistik' atos 'dicét' tukangeun anjeunna, anu jelas ngabéjaan anjeunna anu dianggo; )

  4. Danny wrote:

    Anu ngaganggu palaku jalma pikeun aranjeunna anu kapayuneunna, ku kituna dipercaya yén jalma-jalma mendakan kebon.
    Kuring teu ngarti yén aya jalma anu tiasa nyandak Jensen sacara serius, éta gajihna di luhur, naha anjeunna tetep ngagem headphone? Naon lulucon lalaki éta.
    Kuring nyangka yén Jensen museurkeun kana narékahan grup target anu langkung ngora, sareng anu saé éta anjeunna ogé diterbitkeun dina YouTube.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup