Sakumaha seueur urang Walanda anu masih tiasa mayar tagihan salami krisis korona?

Filed dina warta analisis by on May 21 2020 14 Komentar

sumber: l1.nl

Upami anjeun ngiringan média, boro henteu aya masalah di Belanda kecuali virus korona, anu masih sakalangkung bom waktos bébéja. Dimana jurnalisme nalika nganggo ngagambarkeun pribadi sangsara di tukangeun panto hareup? Teu sesah nganalisa tokoh RIVM sareng nyorot dua sisi. Media mainstream membela kawijakan Rutte & Co. sareng Jensen anu nyebatkeun éta henteu goréng pisan. Ieu jadwal jangka panjang nyaéta yén bakal aya révénsi anu sanésna sabada kaayaan pulisi bakal réngsé sareng sagalana sareng saha waé anu nyemprot bakal diberesihan. Tapi naha teu aya anu nengetan kasulitan pribadi sareng finansial?

Dina prakna, sadaya pakét dukungan anu hébat dijanjikeun bakal janten patarosan konténer, dimana anjeun bakal dikirim ti kontra A ka kontra B. Khususna, dina 433.000 freelancer bakal janten spool, kusabab dukungan TOZO maranéhna ti 1 Juni bakal diuji ngalawan panghasilan pasangan teras waé atos langkung. Sareng upami anjeun nampi dukungan, seueur (kalebet jalmi anu henteu padamelan) tiasa mendakan yén réduksi panghasilan leutik tiasa cilaka pikeun mayar sewa. Pamaréntah ningali yén masalah ieu nyaringan, janten rencana éta nyéépkeun sewaan samentawis, tapi éta ogé kajsa ollongren torpedoed.

Ieu kumaha cara dina politik: garis beureum parantos lami parantos kabentuk, tapi anjeun ngalakukeun sababaraha anu ngalaksanakeun ngeunaan 'kami pikeun éta' atanapi 'urang anu ngalawan'. Éta mangrupikeun ilusi démokrasi anu urang cicing dina kaayaan. Ollongron nyatakeun yén lirén nyéépkeun ngan ukur pikeun perusahaan perumahan, kumargi aranjeunna kirang artos pikeun investasi dina konstruksi anyar. “Kabinét langkung milih masihan tuan tanah pikeun masihan solusi khusus. Salaku conto, aranjeunna tiasa masihan panyewaan penundaan pamayaran, ngabatalkeun bagian tina nyéwa saatosna atanapi ngirangan sewa, ”saur Kasja. Ollongren ogé badé ngagampangkeun nyéépkeun samentawis. RUU anyar anu bakal didamel kana kekerasan engké ogé ngamungkinkeun ieu.

Hukum anu sanés. Undang-undang ngalayang dina ceuli urang, tapi dina praktékna tetep kanggo perusahaan perumahan pikeun ngiringan sewa. Sareng aranjeunna panginten bakal ngalakukeun éta pisan sumanget (henteu).

Tangtosna, masalah nyata aya kalayan jalma-jalma anu ngan ukur teu tiasa mampuh sareng tiasa langkung atanapi dua bulan deui. Kami henteu terang kumargi teu aya anu nalungtik. Anjeun hoyong tetep kasangsaraan di masarakat handapeun karpét salaku nagara. Pangurangan nyéwa anu saé, tapi naon anu anjeun laksanakeun ngalawan agénsi-agén koleksi anu teu kaendahan sareng bailiff anu nempatkeun jumlah raksasa anu aya dina akun palepasan? Tunggakan sewa bulan anu gancang tiasa nyéépkeun ratusan euro dina biaya tambahan, supados anjeun badé turun janten salajengna bulan deui.

Teras aya réaksi ranté pikeun masalah, dimana anjeun macét sacara finansial, bahkan hal ieu tiasa ngakibatkeun perawatan nonoman ogé datangna sareng tingali naha barudak anjeun henteu langkung saé disimpen sareng kulawarga ngukut, sabab anjeun henteu deui ngurus aranjeunna.

Upami nyusutan artos (kusabab milyaran euro) bakal gaduh pangaruh kana harga-harga di supermarkét sareng upami dina pajeg jangka panjang ningkat, kusabab bungkusan bantosan kedah disimpen deui waé, bahkan langkung seueur jalma bakal kasulitan.

Tangtosna ogé aya jalma anu sakitu hadé. Di handap ieu mangrupakeun jalma anu damel pikeun sistem sareng ngalaksanakeun sagala rupa kagiatan ngawaskeun sareng penegak. Anjeun panginten tiasa kéngingkeun damel hébat salaku inspektur RIVM, dimana anjeun bakal dikirim kaluar jalan pikeun nguji jalma pikeun korona atanapi ningali upami jalma némpél samentawis. Aya firms konsultasi anu parantos ngalaman di payuneun, margi aranjeunna ngajantenkeun perusahaan sareng mamatahan aranjeunna ngeunaan cara ngatur perusahaan dina satengah satengah komunitas. Beuki jalma anu damel pikeun pamaréntah, semi-pamaréntahan atanapi kanggo perusahaan anu nyayogikeun layanan anu aya kaitanana, langkung-langkung masarakat bakal nguntungkeun tina ngadalikeun sareng ngahukum grup anu henteu acan padamelan pikeun sistem.

Sakumaha lami dugi ka Walanda bakal mendakan éta euweuh pisan naha anjeunna sumping pikeun nyalametkeun? Sabaraha lami upami jalma anu damel pikeun sistem katingali na langsung dina eunteung tanpa ngalaman isin éra? Nya, salami anjeun kagolong kana mayoritas, anjeun tiasa ngutang hutang koléktif anjeun sareng Meiland tinimbang tarung pikeun nagara anu saé gratis. Iraha urang bakal mendakan yén urang cicing dina démokrasi dukun, dimana politikus salami mangtaun-taun ngan ukur ngabébaskeun ilusi pilihan, tapi sacara ilmiah nuturkeun agenda utama anu kedah ngiringan massa? Hiji-hijina jalan kaluar tina kaayaan ieu révolusi nyata, dimana jalma meunang kakuatan.

Ieu tiasa dilakukeun ngaliwatan demokrasi langsung. Dina demokrasi langsung, menteri langsung kapilih ku rahayat ngalaporkeun ka rahayat. Aranjeunna nangtoskeun ku seuseueurna naha hukum anu disalurkeun, aturan utama anu henteu aya undang-undang anu kudu ngarusak atanapi ngaleungitkeun hak dasar dina konstitusi. Kukituna, satiap anu ngalanggar privasi sareng anggota badan sareng anggota henteu tiasa dilaksanakeun salaku hukum (moal aya undang-undang ngeunaan vaksinasi wajib). Demokrasi langsung tiasa dipasang ku masarakat ku henteu ngajalajah politik incumbent sareng ngawangun sistem énggal nyalira. Ratusan rébu kedah nunjukkeun yén maranéhna rék ngalakukeun ieu. Éta pisan sababna naha urang kedah rebel sareng nunjukkeun yén urang hoyong robih. Anjeun moal tiasa kéngingkeun révolusi nyata ngan saukur ku ngeluh ngeunaan sadaya anu salah; anjeun ngahontal éta ku ngalakukeun.

Ku alatan éta, bantosan pikeun ngaleupaskeun révolusi anu leres. Lebetkeun diri sareng demokrasi langsung sareng bagikeun situs wéb sareng petisi na: www.fvvd.nl

éntri sumber link: bnr.nl, telegraaf.nl

tags: , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (14)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Sénsor Facebook pang anyarna: anjeun masih ngagaduhan pengikut, tapi anjeun henteu tiasa pasang tulisan deui.

    Sigana yén halaman Facebook kuring atos réngsé: Kuring teu tiasa ngirimkeun nanaon deui!

  2. Zonnetje wrote:

    The scamdemic kedah sareng bakal diwanohkeun ku jasa pamaréntah / kaamanan.
    Mibanda ukuran anu gede bohong sareng teu asup kaakal
    Aranjeunna teu ngantosan. Jalma biasa anu diwenangkeun
    teu terang kanyataan sareng henteu kedah mikir. Hak Asasi Manusa dilanggar, tapi anu mana waé sadayana ngagiling dina jasa pamaréntah sareng / atanapi sésana guligah pikeun 'karir' atanapi kahirupan laranganna.
    Untungna urang cicing di nagara 'bébas'.

    Jalma ngadaptarkeun petisi ayeuna!

  3. ZalmInBlik wrote:

    Anu paling henteu katingali nyaéta yén prosés ieu didasarkeun kana total integrasi Walanda salaku propinsi kana EUSSR. Deui, éta parantos aya di handapeun pengawasan Politburo di Brussels, ngan panutup Corona ieu mastikeun yén potongan teka-teki anu terakhir tumiba kana tempat.

    GDR éta harabinger. ékspérimén pikeun naon anu bakal digulung di buana Éropa. Anjeun ayeuna tiasa jelas terang saha anu ngatur fase transisi ieu, sakumaha JFK nunjukkeun, mangrupikeun mesin anu ngagabungkeun sadayana sareng ngoperasikeun "Konci Léngkah".

    Stasi Merkel, anggota Trilateral Vestager, Von der Leyen, sareng Timmerfrans ningali ku panon sareng sacara akur. Fase rekrutmen pikeun Stasi anyar (Eurogendfor) tiasa ngamimitian dina mangsa énggal.

    • kaméra 2 wrote:

      hatur nuhun Salmon! Wawancara anu saé pisan

      Présidén Perancis ngagaduhan asistén konci anu jelas.

      KAPI IT (DITINCAK 6 (19; XNUMX; Durung Gulag teu gaduh KGB "Padahal")

      Menit 4; 03 Kumaha Gigscard d'Estain terang

      https://www.europa-nu.nl/id/vggd1fum7n7f/v_valery_giscard_d_estaing

      • ZalmInBlik wrote:

        sawangsulna Kaméra! Nalika éta ogé Macron anu nantang Eurogendfor ngalawan gerakan "kutang konéng" anu diarahkeun. Barina ogé, tés-test-test ...

    • ZalmInBlik wrote:

      masa depan, fokus sareng kalenturan (fff = 666)

      Salaku conto, léngkah penting anu dilakukeun dina kolaborasi antara EUROGENDFOR sareng misi CSDP sipil, sareng rencana komunikasi tos dikembangkeun pikeun ningkatkeun pisibilitas EUROGENDFOR.

      Taun ieu, konsep konci masa depan, fokus sareng kalenturan bakal dibuktikeun dina tujuan anu ku urang setelkeun diri urang sorangan.
      Salah sahiji tujuan ieu, sareng anu penting, nyaéta pikeun ngartikeun skéma penyebaran EUROGENDFOR ka hareup.

      Ieu ngandung harti yén urang kedah ngungkaban kolaborasi régional sareng kolaborasi sareng pihak-pihak di luar EUROGENDFOR, sapertos mitra sipil sareng otoritas lokal.
      Gawé babarengan ngamungkinkeun urang diajar ti silih.

      Taun ieu, Walanda ogé presiden ti Asosiasi Gendarmeries Internasional sareng Pasukan Polda kalayan Status Militér (FIEP) sareng Polisi Uni Éropa sareng Program Pelatihan Layanan Sipil (EUPCST).
      Urang bakal nguji naha urang tiasa ngajalin hubungan antara organisasi ieu sareng netepkeun kumaha silih ngadukung cara anu pangsaéna.
      Pikeun masalah éta kamungkinan tautan sareng FRONTEX ogé tiasa didirikan.

      Tim khusus ieu kedah fleksibel sareng siap nyebarkeun gancang dina kaayaan krisis. Aranjeunna kedah kalebet kapabilitas spesialis anu diperyogikeun kanggo skéma penyebaran masa depan EUROGENDFOR.
      Ku cara kieu urang tiasa ngabales ancaman transnasional sareng tantangan sacara épéktip.
      Bakal aya deui permintaan pikeun ieu di hareup.

      Dinten, konsep konci masa depan, fokus sareng kalenturan (fff = 666) langkung penting tibatan kantos.
      https://eurogendfor.org/2019/01/15/speech-of-the-royal-netherlands-marechaussee-commander/
      https://eurogendfor.org/2019/01/15/eurogendfor-presidency-2019-objectives-activities/

  4. Zandi Panon wrote:

    Kaseueuran kapendak bobo salami mangtaun-taun sareng diasuh nepi ka siasan sareng suds anu kuring parantos sesah mikir yén solusi anu efektif bakal kapendak dina waktosna pikeun hal anu parantos bade di payuneun aranjeunna mangtaun-taun.

    Hadé pisan pikeun pokus ka generasi anu bakal paling hese ku plandemik ieu. Generasi namina Z, murid kalayan hutang tanpa sudut pandang.

  5. Riffian wrote:

    Palantir nyokot deui kontrak COVID-19, waktos ayeuna nganggo VA
    https://techcrunch.com/2020/05/20/palantir-covid-19-va-contract/

    Apple sareng Google ngajalankeun peluncuran paparan API API, ngamungkinkeun otoritas kaséhatan umum kanggo ngaluarkeun aplikasi
    https://techcrunch.com/2020/05/20/apple-and-google-launch-exposure-notification-api-enabling-public-health-authorities-to-release-apps/
    https:// techcrunch.com/2020/05/20/covid-19-exposure-notification-settings-begin-to-go-live-for-ios-users-with-new-update/

  6. Zonnetje wrote:

    Ieu mangrupikeun 10 léngkah anu kedah anjeun laksanakeun, upami anjeun hoyong ngahurungkeun virus anu teu ngambrus jadi kakuatan global

    1. Mimitian ku virus anu kirang ditetepkeun, tambahkeun tés anu henteu akurat, sareng ajak jalma-jalma anu gering anu ditungtungan atanapi anu kritis tiasa dirobih deui dugi ka nguji positip.
    2. Laporkeun angka pupusna anu anjeun teu kedah pisan anu luhur sareng janten terang kumaha jalma-jalma ieu maot tina virus atanapi kantun TANPA.
    3. Nyiptakeun 'réspon' kana 'krisis' anu ngaluarkeun jaringan ukuran-ukuran otoriter, anu parantos dina sababaraha rencana parantos lami, sareng ngan ukur minoritas anu ngagaduhan aplikasi anu mungkin pikeun pencegahan pandemik. (Pastikeun pikeun ngabatalkeun pamilihan dugi dugi ka aya bewara sareng pikeun nangkep kakuatan pulisi tangkap sareng panjagaan)
    4. Cicingkeun rumah sakit anjeun ka sadayana tapi 'kasus covid'. Ngabatalkeun bedah elektif, dialisis ginjal, pangobatan kanker, konsultasi GP normal sareng sadaya "kasehatan sanés darurat". Ku kituna teu kedah-terasan ningkatkeun mortalitas sadayana.
    5. Ngarobih hukum anjeun ku sababaraha cara pikeun ngijinkeun ampir sadaya maotna anyar ieu ngalangkungan cék sareng kasaimbangan normal sareng gampang didiagnosis salaku 'covid-19 related', boh kalayan tes anu henteu akurat atanapi saderhana ku 'presentasi klinis'.
    6. Bisi sababaraha anu ngadatangan medik anu horéam sareng ieu, ngarobih hukum pikeun ngawenangkeun hiji MD tunggal, anu henteu kantos ningali pasien anu ditaroskeun, pikeun ngarawat diagnosis covid19 na.
    7. Laporkeun nomer énggal pikeun 'kasus anyar' anjeun mendakan hasil tina sababaraha manipulasi ieu, salaku bukti pikeun pentingna ukuran otorisasi anyar pikeun 'nyalametkeun kahirupan'.
    8. Tanpa raos ironi ngenalkeun mandar Do Not Resuscitate (DNR) s pikeun demografi anu anjeun pikir anu henteu aya gunana. (Upami ditantangkeun nyarioskeun tentang penderitaan manusa, sumber kasehatan sareng ventilator kawates)
    9. Tong hilap nambihan maot anu aya dina jumlah covid19.
    10. Pastikeun média nyauran saha waé anu naroskeun sabagian bagian tina ieu ‘téoritis konspirasi '.

    https://off-guardian.org/2020/05/19/10-steps-to-turn-a-pandemic-into-the-brave-new-normal/

  7. Naha rék terang? wrote:

    Lucu anu anjeun nyabitkeun martien meiland dina tulisan anjeun. Kuring geus sakedap mikir-mikir naha ngaran éta sadar / dipilih. Éta ngagaduhan nami anu sami sareng ngaran anjeun. Naha bakal janten tebih ieu anu parantos dilakukeun ku tujuan pikeun teu sadar sadar nami anjeun di jalma kana karakter anu henteu serius Martien Meiland?

    Malah kurang ajar; meiland boga dua warna panon anu béda, pangaruh monimér dina gambar ...

  8. nganalisa wrote:

    Ku kudeta keuangan anu ngajelaskeun, alim pikeun dummies:

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup