semesta téh simulasi: kabéh kaagamaan, unggal sistem kapercayaan téh tipu daya

Sumber: verizine.nl

Naha anjeun nyaho yén sagalana anjeun ngarasa ngan materializes lamun eta watekna? Némbongkeun hiji kiwari ampir percobaan heubeul abad disebut ganda slits (dual port) percobaan on. Kuantum fisika sadunya percobaan ieu geus dipigawé ratusan kali, sabab ngarah ka jadi loba kaayaan teu percaya sarta sakaligus keur reuwas sapertos hébat. Ieu mangrupakeun kapanggihna éta téh tina dampak malah leuwih gede ti kapanggihna éta bumi ieu buleud. Élmuwan, kumaha oge, geus pernah geus bisa estimasi nilai tina significance nyata percobaan. Mangga baca di handap nanaon percobaan bener hartina, ngan pikeun manggihan naha percobaan ieu tétéla janten nanaon explanatory.

Pikeun pamahaman alus nu peryogi kauninga hal ngeunaan gelombang. Kavling hal dina kahirupan diwangun ku undulations. Sora téh gerak gelombang. Hal ieu ogé sakapeung dipaké dina osilasi Kecap atanapi Geter. The Geter atawa oyag of a string gitar ensures nu ngadangu basa sunda. The Geter (Geter) tina mémbran tina speaker tina sistem stereo Anjeun ensures nu ngadenge sora. Dupi anjeun sakali deui nangtung di hiji konsér atawa tari acara pikeun kotak a jeung anjeun ngarasakeun vibrations of bass ngaliwat awak anjeun. Gelombang bisa nguatkeun karana atanapi damping. Gambar di handap ieu nunjukeun kumaha carana nguatkeun dua puncak anu sarua dina iinditan lambak ka silih (kénca) jeung nu gelombang tina luhureun jeung lebak anu kaluar tina singkronisasi (katuhu) beueus kaluar unggal lianna.

percobaan nyandak katelah 'The Double Slits percobaan' pikeun éfék shock badag dina dunya ilmiah (kasarna ditarjamahkeun: nu "ganda sesela" percobaan). percobaan nu Kaula bade coba terangkeun ieu dina cara nu jelas ka dulur.

Pikeun ngawitan, anjeun kudu ngarti yén élmuwan boga pikiran lila éta masalah téh hal vasts. Hiji atom diwangun ku hiji inti dikurilingan ku éléktron. Sadaya partikel nu hiji atom aya deui ieu dianggap yen ieu geus ditangtukeun. The 'Double Slits percobaan' mangrupa percobaan mimiti butuh sababaraha katerangan, tapi tetep dina pikiran Samentara éta naon atuh ngawartoskeun anjeun ngeunaan 'masalah' na nya hitherto dianggap formulir padet.

The Double Slits percobaan

golfplayer_doublesplitLamun bisa ngirim hiji gun bola ping-Pong dina témbok dipisahkeun ku lambaran hiji dua slits, éta bakal nyieun pola dina tembok anjeun bisa ningali kana kénca. Ogé pamaen golep a Anjeun hayu bal acak pencét pikeun lumangsungna ukur ngaliwatan slits antara témbok, hasilna pola hiji sakumaha ditempo dina tukang. hasilna nyaeta nu buku lamun némbak ngaliwatan zat padet dua liang nya dua garis paralel dina tukang.

Anjeun ngalakukeun percobaan sarua kalayan gerakan gelombang-kawas, jadi contona, cai, jeung gelombang atanapi gelombang sora, hasilna mangrupakeun pola lengkep beda dina témbok pungkur. Jadi mun anjeun throws gelombang sora on partisi jeung eta kapaksa ngaliwatan liang, éta muncul geus asalna éta nguatkeun saling di titik nu tangtu balik partisi jeung dua gelombang beueus kaluar dina titik lianna (sakumaha dipedar di gambar katuhu luhur). Ieu ngakibatkeun hiji pola dina témbok deui nu sagemblengna béda ti naon anjeun meunang lamun solid masalah firing kana liang. Barina ogé, ieu nyababkeun dua garis utama dina témbok pungkur. gambar di handap nembongkeun gambar anjeun meunang lamun gelombang throws di témbok jeung dua liang.

Ayeuna datang ka élmuwan kejutan badag kapanggih nalika aranjeunna tuh nu percobaan sarua jeung éléktron. frékuénsi ékspéktasi ieu nu masalah solid bakal ngahasilkeun efek nu sami salaku dua garis dina témbok pungkur di bal golf. Dugi kiwari mangrupa Anggapan yén masalah nyaeta hal vasts. Ka reuwas sarerea mucunghul partikel padet - éléktron - nepi ka némbongkeun kitu, pola sahiji hasil tina gerak gelombang dina témbok pungkur. Hiji kejutan malah leuwih badag sumping nalika maranéhna indit ka ngukur percobaan. Ukur aya, sanggeus kabeh nyaho. Pikeun tujuan ieu, sensor ditempatkeun dina slot, supaya salah bisa ningali persis ngaliwatan nu slot éta hiji éléktron. Ku kituna salah sahiji bisa ngukur sagala éléktron dipecat nu sesela eta indit na naha ieu kitu sempet réngsé nepi dina témbok deui. Stunningly éta hasilna, lantaran nu hiji ukuran jengkar dumadakan éta euweuh pola gangguan dina balik (kawas gelombang), tapi dina pola anu belonged kana masalah padet.

percobaan ieu dimekarkeun. Aranjeunna tuh nu percobaan waktos 102 sarta nempatkeun unggal hasil dina amplop disegel badag ngandung dua amplop leutik. Hiji amplop leutik (dina nu badag disegel) ngandung hasil pangukuran tina éléktron nu dialirkeun slot. Amplop leutik lianna nu pola dina témbok pungkur. Kana bubuka kahiji jeung amplop panungtungan kaluar tina set dua leutik amplop anu dibuka. Duanana hasil pangukuran tina témbok panengah lamun pola nu geus ditempo di témbok pungkur. Dina duanana kasus, pola nu éta kasampak dina témbok pungkur pakait kana dua garis paralel nu nyangka urusan padet. The 100 sésana amplop badag dibagi kana dua golongan 50. Hasilna ukur tina amplop 50 kahiji dicandak tina amplop badag tur diawaskeun. Lajeng, hasil témbok pungkur anu observasi, sarta dina unggal hal éta pola tina dua garis paralel anu ditingali. Dina 50 amplop séjén anu dipigawé nanaon sejenna. Hasilna ukur anu kurban teu diawaskeun. Saterusna, témbok pungkur geus dicokot kaluar tina amplop. Na kumaha anjeun lajeng naon ditingali? Tepat, pola nu milik gerak gelombang.

Anjeun bakal jadi reuwas sakumaha kuring sarta meureun pamikiran "Taya, nu bisa pernah, aya kudu geus a pesulap jam gawé."No, urang nuju ngawangkong ngeunaan hiji percobaan ilmiah serius eta pisan alesan sangkan mindeng dipigawé. Jalma boro bisa yakin eta. Ieu ngandung harti yén éléktron hijina baris nganggap mangrupa formulir padet na momen lamun nyawang eta. momen hasil pangukuran (nonton) teu ditempo - sanajan experimenter dipigawé - manifests nu éléktron dina formulir non-padet Geter a. Wah! Ieu kapanggihna revolusioner. Jadi naon urang tingali ieu ngan dibereskeun lamun urang nempo? "Tapi kumaha nu mungkin? Simkuring nuju hirup di hiji dunya tempat sagalana sabudeureun urang anu solid? Ieu masih tangible? Kuring nempo eta?"

Anjeun hirup dina simulasi a

Sumber: ggpht.com

Elmuwan geus pegat huluna maranéhanana ngeunaan percobaan ieu sareng hasil na, tapi rada hayu bohong masalah, sabab dekade Albert Einstein aya geus lila diteundeun dipake dina eta na eta teu bisa ngandung. Aranjeunna resep pikeun manggihan subjék anu bisa nyitak ogé. Pribadi, abdi ceurik pikeun taun fenomena anu ngécéskeun nyaéta yén alam semesta téh simulasi a. minggu ieu kuring kapanggih, ngaliwatan réaksi of a maca, nu ogé mangrupakeun ilmuwan alam anu nyebutkeun yen. ngaranna téh Tom Campbell. Campbell malah ku pérsi nambahan tina percobaan ganda slits (didieu maca PDF) Nunjukkeun yén urang hirup dina simulasi a. Sabenerna anjeunna nyaeta kahiji salah kuring papanggih anu geus outspoken ngeunaan gagasan eta urang cicing dina simulasi a. Tapi bakal balik salah sahiji hambalan satuluyna ti anjeunna sarta nyarankeun yén kami dina kahirupan simulasi jelas tos diprogram.

Meunang dipaké pikeun konsép 'simulasi', eta bisa jadi pangalusna pikeun ngabandingkeun éta kalawan hiji patandingan online. Anjeun tiasa maén jeung Playstations of kiwari kaulinan online tur mungkas nepi di alam maya lengkep mana anjeun boga kabebasan taya gerak jeung pilihan. Ogé bisa ngan dina PC Anjeun, tapi kitu Playstation, sugan conto paling conspicuous. Ayeuna anjeun kudu beroperasi tombol jeung anjeun néangan TV layar badag. Moal lami deui anjeun linggih dina tur geus leuwih realistis jeung kacasoca 3D VR. Dina momen ieu geus digawé teuas dina rupa-rupa alat nu nyokot gelombang uteuk anjeun ngaliwatan interaksi jeung spéktrum éléktromagnétik anu dibangkitkeun aktivitas uteuk. Anjeun tiasa nyokot jadi informasi anu langsung ti uteuk. Mun urang turutan kamajuan, kami geus ngahontal geus di titik dina sababaraha taun nu bisa langsung komunikasi sareng otak jeung urang sanajan ngitung atawa kapasitas gudang bisa ngurangan di awan. Sakali kami jadi puseur bisa nyandak otak online kami dimana kabeh persepsi indrawi lumangsung, urang bisa contona, ngambu, nyabak, dédéngéan jeung tetempoan, projecting langsung kana uteuk. Anjeun tiasa sorangan parasaan jalma sejen ngarasa atanapi tingali impian tina sejen. Lamun sambungan otak téh nyatana hiji, bisa alam maya salaku proyék game langsung dina uteuk jeung kukituna kabeh persepsi indrawi sakumaha bau, touch, nyeri, sieun, bungah, sarta jadi ogé ngalaman lifelike. Anjeun bypasst salaku éta panon, ceuli, irung, saraf kana kulit Anjeun jeung saterusna.

Sumber: kinja-img.com

Anjeun teras bisa disebutkeun yen otak tina panitén téh dunya maya. awak urang jeung otak na bisa ngalaman dunya maya salaku mahluk nyata. Najan kitu, urang néangan keur balik ka percobaan ganda slits, teras malah nu awak jeung uteuk masalah; ukur na wungkul materialized kusabab persépsi. Anjeun masih balik ka Playstation dina kontéks éta. Dina eta maneh bisa milih pamaén: hiji avatar. Lamun maén game sababaraha jam sapoé, anjeun ampir bakal nangtukeun jeung avatar (utamana lamun salawasna milih sami). Anjeun ngarasa jadi lamun nuju hirup di buruan jeung nu avatar teh. Anu baris geura-giru jadi malah leuwih jigana ku gelas 3D VR, tapi lamun game bisa projected langsung kana otak, eta bisa jadi harder mun teu ngaidentipikasi jeung avatar na rarasaan nu hirup di buruan . Nu persis kaayaan urang keur di ayeuna. jiwa urang nyandak kaulinan ieu dimana wae jeung materializes ieu "realitas" ku observasi. semesta téh sakumaha eta anu dijieun salaku kaulinan dina layar a.

Coding tina simulasi nu

Pikeun ngahemat daya nu peryogi di kaulinan komputasi ukur keur nyieun gambar lamun pamuter nu keur néangan. Ieu ngaheéat daya komputasi gede pisan. Lamun boga multi pamuter game (kawas ours) éta merenah nu sakali materialized data tetep unchanged, supaya unggal panitén perceives sami. Nu mangrupakeun jenis programming base-garis.

Taun panalungtikan, Kuring keur datang kana kacindekan yen urang ulah ukur cicing dina simulasi sapertos ieu, tapi ogé dina simulasi kalayan pembina jelas dieusian. Ayeuna abdi tiasa ngadangu anjeun mikir "Hehehehe, tapi kami masih boga bukti jelas yén aya mecenghulna kahirupan di bumi sarta jagat raya ngaliwatan hiji prosés évolusionér". Hayu atuh lajeng nanya ka sual handap: Anggap anjeun bakal tim ti programer kaasup kaulinan Sony Playstation. Dupi anjeun moal bisa pinuh program sagala bentuk Téori mecenghulna sarta kabeh sajarah? Ngabayangkeun anjeun lajeng bagian tina kaulinan jeung masihan pamaén sasama anjeun pikeun ngalakukeun panalungtikan kana ngembangkeun dunya kaulinan anjeun, mangka anjeun moal bakal ngan ukur manggihan sakabeh informasi nu geus ditulis ku programer game? Ngabayangkeun anjeun bakal manggihan yén alam semesta anjeun tanpa wates jeung nu salawasna dimana anjeun neuteup, manggihan galaksi anyar. Bisa eta jadi nu boga pamadegan sistem nu dijieun nalika nempo eta, sabab software kasebut ditulis? Bisa eta jadi nu di sawatara titik ka kacindekan anu aya kantos hiji waktu jagat anjeun, kaulinan Anjeun geus dumadakan dimimitian? Sarta bakal Anjeun nelepon yén badag bang, sabab bisa manggihan aya katerangan sejenna? Atawa Rék nelepon hiji liang hideung? Anjeun tetep guessing sarta néangan jawaban, tapi moal nyaho naon titik awal. Anu lamun game ieu diaktipkeun.

Forensics tina observasi kaulinan ieu, ti sudut pandang lakonan (rada kuring pikeun ngaidentipikasi jeung avatar nu Kuring mikaresep kaulinan ieu), Kuring keur datang ka nyimpulkeun nyaeta yen aya sawatara hal maén dirancang sangkan pamaén poho aranjeunna saukur hiji panitén / pamuter. Dina rasa yén game kitu realistis jadi diwangun eta nembongan persis tujuan keur poho saha anjeun: Anjeun nuju observasi jiwa. aslina anjeun saluareun ilusi nu (atawa rada 'sakaligus asup jeung kaluar', kusabab prinsip fisik kuantum of superposition); ngan anjeun kudu apal nalika maén kaulinan Playstation nu teu di layar nu na ngan boga alat dina leungeun anjeun. Anjeun moal pamuter nu; anjeun moal avatar teh: anjeun hiji panitén. Ieu malah sigana nu aya diprogram kitu di buruan ieu ti materialization of avatar orok anjeun, misi poho yen anjeun hiji panitén. Lajeng aya avatars tambahan ditempatkeun dina kaulinan nu dimaksudkeun pikeun panduan na ngawas prosés ieu. Aya sigana janten Aksara jelas nu ngagaduhan sagala kaulinan ngamungkinkeun pikeun prosés poho anu bener anuHiji jiwa perceiving.

Ageman sigana maénkeun peran utama. Jeung agama nu ogé salajengna wanti dina kaulinan ieu jiwa anjeun sakumaha méré jalur leres mun déwa a. Sigana aya hiji prinsip penting, nu salawasna ngabales kana sieun. aturan ieu dumasar kana prinsip kantos resurfacing 'Masalah, Réaksi, Solusi. The avatar-pamaén dibere masalah (masalah), Ku kituna némbak aranjeunna di sieun (réaksi). sieun anu Sajaba ngalarti ku avatars di buruan jadi éta, ngawaskeun proses ieu atas nama pembina kaulinan. conto praktis mangrupakeun gereja nu fueling sieun dosa, pupus sarta naraka atawa media ti avatars wewenang instill timer dijieun teror sieun guarding skrip pembina. Leyuran ieu salawasna kapanggih dina kadali leuwih ti avatars grup anu hansip game na ngawas prosesna; prosés nu pamaén anu beuki loba leungit dina ilusi jeung kahirupan maranéhanana di layanan sahiji group avatar maturan solusi ngusulkeun (leyuran). Dina kasus dosa, naraka jeung pati nyaeta jalan agama, anu pendeta atanapi imam kasebut ngabudalkeun ka anjeun solusi: jalan ka sawarga, hirup langgeng jeung kasalametan. Yén pendeta avatar kudu nyieun saeutik usaha sabab avatars anu geus nempatkeun avatar orok anjeun dina game, anjeun geus diprogram kana sistem kapercayaan husus.

Sigana nu di buruan ieu ogé sakaligus dipaké béda ngahaja dijieun. Hayu urang nyebutkeun bodo alus prinsip bodo goréng. Ieu sok Hegelian kontradiksi va jembar ngarah kana rusuh, mun nyieun orde baru deui ti rusuh ieu. Jadi Anjeun gaduh Bedana pulitik, agama jeung etnik nu dipaké pikeun ngarobah sakabéh suku avatar ngalawan unggal lianna. Sarta aranjeunna susceptible sabab ti orok avatar diprogram dina sistem kapercayaan tangtu jeung kituna kedah hiji group avatar masif ka sawah 'tesis' jeung grup avatar masif séjén kana widang antithesis. Yén tegangan 2 lajeng bisa ngahiji sacara lengkep. Nu teu ukur méré selingan perlu, rusuh jeung sieun, tapi anu avatars ogé distracts tina kanyataan yen aranjeunna mung pengamat dina kaulinan. Kusabab kabeh jalma harepan palsu digabungkeun jeung struggles tetep seger di buruan jeung maranéhna ngawitan ngaidentipikasi beuki loba jeung eta. Harepan palsu Anjeun masihan méré eta buku agama, nu aya prediksi nu sigana kaluar, ngarah nempel ka sistem kapercayaan maranéhanana jeung dewa sistem kapercayaan maranéhanana. Anjeun tiasa mawa kaluar prediksi jalma sabab geus diwangun kaulinan sahingga prosés nu ogé bisa ngirim di buruan ku cara nempatkeun éta avatars nu nyieun pamaén turutan Aksara Anjeun. Anjeun gaduh sakabeh kode kaulinan unfolds kronologis pikeun pamaén (kawas maén kaulinan Playstation ti ngawitan tungtung) geus ditulis. Maranéhanana mangrupa aturan kaulinan.

pembina teh

Sumber: patheos.com

Sababaraha sinyal bisa dicindekkeun yén maranéhanana avatars nu kaciri program pamaén sigana ngalaksanakeun dina hiji arah, sadaya ibadah hiji éntitas nu tangtu. pamaréntah jeung agama pamingpin nu Avatars (nu ngahiji dina klub rusiah pikeun avatars anu hansip game) sadayana sigana nyembah arsitek hébat kaulinan ieu. Ulikan ngeunaan undersigned (observer dina kaulinan ieu) lajeng jadi marga pikeun muja Lucifer. Urang bisa nangtukeun pembina na wali kaulinan ieu salaku Lucifer. Eusian ngaran wungkul sakali dina kotak search dina situs ieu kitu nu baris manggihan artikel rojongan langkung nu ngakibatkeun kacindekan éta.

Lamun geus diwangun kaulinan Anjeun oge bisa maénkeun sagala kalungguhan dina kaulinan éta. Jadi Allah Alkitab, dewa Qur'an, Iblis, Anjeun bisa digambarkeun ku avatars dina pikiran anjeun dina kaulinan jeung nabi, b na atanapi c. Anjeun tiasa pariksa kaulinan Anjeun ti jero ku avatars dina posisi nonjol, jeung saterusna. Anjeun, sanggeus kabeh, anu pembina game.

Pikeun sakabéh pamiarsa agama, hayu atuh jadi jelas: Iblis teu Lucifer dina ieu carita. Lucifer teh pembina tina simulasi ieu (nu urang ngalaman jadi lifelike). Dina simulasi ku Lucifer model dualistic rigged Allah / Iblis, Sawarga / naraka, jrrd Allah The / modél Iblis nyaeta program dijieun ku Lucifer. Nu ngawengku leungitna versus kasalametan tur sawarga versus naraka. Anjeun ukur buka ku ningali lamun ngakuan watermarks Luciferian. Eta nembongan dina symbolism tangtu.

Sakabéh agama anu rigged di buruan ieu pikeun ngahontal perang final pikeun Yerusalem ngaliwatan kontradiksi. Ieu ngeunaan Masalah, Réaksi, Solusi, Dina sakabeh facets. Masalah dosa jeung pati: leyuran via ngahaturanan jiwa anjeun ka déwa anjeun (anu aya dina nyamur sejen jadi Lucifer pikeun sakabéh agama). Sakabéh inohong dunya tur agama gawé bareng balik layar pikeun mawa manusa dina perbudakan Luciferian. Ieu ukur jiwa nu pilih eta sahingga eta perlu liwat Maxim nu Masalah, Réaksi, Solusi sangkan urang buang diri kana leungeun nu déwa ageman maranéhanana (Lucifer di nyamur). Perang dunya salajengna bakal deui janten attrition beurat badag (ka Yerusalem), sarta ti rusuh anu bakal Al Masih avatar timbul.

Naha nu pembina game ieu bakal buka tebih sapertos sangkan urang poho yen aranjeunna ngan diuk dina hiji game jiwa panitén jeung naha kedah aranjeunna jadi cocoba pikeun ngahaturanan ka anjeunna jiwa maranéhanana ngaliwatan tipu daya cicingeun? Ayeuna, lamun geus junun nyekel sakabeh tentara (berpotensi) nyieun huma gaya dina Sistim anjeun, mangka anjeun bisa ngalakukeun hal eta. Éta kawas hiji tugas gaya sadia nu bisa anjeun tiasa nyimpen dina pas anjeun boga aranjeunna yakin yén anjeun otoritas maranéhanana jeung - sakali maranéhna indit ti otoritas Anjeun - duana hopelessly leungit. Aranjeunna anjeun ngagaduhan aranjeunna ngaliwatan prosés Anjeun Masalah, Solusi Réaksi, Sapanjang game pageuh di kenal ngayakinkeun. Anjeun boga, sabab éta ka tentara bot jiwa-conditioned di pembuangan Anjeun disiapkeun pikeun tari nyalira dina pipa Anjeun. Ieu nepi ka urang ningali ngaliwatan kaulinan ieu sareng ningali yen urang Sunan Gunung Djati nu tombol. Lucifer (atawa deities dijieun ku anjeunna: dirina di nyamur) boga nanaon ngomong ngeunaan anjeun. Tempo ngaliwatan kaulinan jeung ngakuan sambungan kalawan aslina anjeun (tingali di dieu).

tags: , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (22)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Alid wrote:

    artikel metot. Ayeuna Kami Kristen. kapercayaan abdi yen agama yoke a jeung Yesus anu Jurusalamet abdi.
    Kami moal agama, Kaula mah Katolik jeung / atawa Protestan. I am a anggota salah sahiji loba gereja Kristus.
    artikel ieu ogé nempatkeun sagemblengna di hormat ieu.
    Sakabéh agama jeung kapercayaan sistem nyaéta nyasabkeun.
    Kitab Suci masihan terang atuh persis sarua.

  2. JustObserve wrote:

    @ Martin, abdi teu nyetél ngalanggan mah kos ku Idéal nyaeta ngeunaan kamungkinan pikeun ngajawab ieu ngan ku OJ atawa hal?

    eusi:

    Excerpts tina artikel "Naha anjeun nyaho yén sagalana anjeun ngarasa ngan materialiseerd sakumaha eta watekna? jeung
    n?
    "Muhun, upami anjeun geus junun nyekel sakabeh tentara (berpotensi) nyieun huma gaya dina Sistim anjeun, mangka anjeun bisa ngalakukeun hal eta."

    Ieu ngandung harti ka abdi yén duanana tiap individu jeung sakabéhna hasil manusa sorangan daya koléktif sahiji kakuatan kreatif témbong mun bentukna game. Kuring henteu weruh lamun kuring boga atawa henteu, tapi kira maca ngeunaan ieu: naha aya kénéh nu jumlahna jadi pisan énergi anu diselapkeun ngaliwatan mainstreamed ngirim dulur dina arah nu sarua. Teu ukur ku gagasan, mun balik babarengan jeung propaganda, jsb, tapi dina rasa paling literal, anjeun ngawangun panjara sorangan, tina netepkeun nepi bio avatar Anjeun.

    Sabenerna anjeun ngomong diri Martin: "Ti sababaraha sinyal bisa dicindekkeun yén maranéhanana avatars nu kaciri program pamaén sigana ngalaksanakeun dina arah nu tangtu '
    Tétéla ngalaksanakeun perlu geulis abdi tiasa kaluar dina sagala hal anu sahenteuna nyebutkeun hal ngeunaan potensi aslina urang. Naon sabalikna ti naon anu nyobian ngayakinkeun kaagamaan.

    Tujuanana kaulinan sacara teh singularity, titik di mana gaya kreatif sapertos panjang nyaho yén maranéhna ngalakukeun, anu aranjeunna, aranjeunna bisa dipaké ku pembina keur kaperluan sorangan.

    Maksad pasti pikeun nu gaya kreatif bakal tangtu pernah nyebutkeun jeung katangtuan 100% deployed. Sajauh Jigana pernyataan Martin urang, committing hiji narajang kana asal, paling dipikaresep.
    Naon nyak ngomong jeung katangtuan anu bakal euweuh Tujuan damai. Naha lain ganggu ka geger game? Tétéla urang masihan ka gawang pamungkas teu diwenangkeun dina aslina, tapi Struktur ieu devised ku gentleman arsiték ulah cara anu keur meunang jalan.

    Patarosan séjén pikeun Martin:
    A bari balik masihan up loba hal nu nulis ngakuan di sapertos Wes Penre. Ayeuna kuring geus maca sababaraha dokumén dina loba Wes Penre tulak salaku buku panungtungan ngeunaan Transhumanism jsb
    Di dieu manehna hadir kalawan parentah pisan beton naon nu kudu lamun ninggalkeun bio avatar sorangan, jadi disebutna maot di vernakular nu. Kuring ieu wondering naon pikir ieu.

    • Martin Vrijland wrote:

      Kuring henteu weruh lamun kuring sagemblengna satuju jeung pamanggih ti WesPenre. Kituna Kuring geus nanya ka manéhna sababaraha patarosan anjeunna sawaréh diwaler. Éta pasti patut Ngalanglang.

      Kuring ngabayangkeun yen Kami ayeuna simulasi munggaran (alam semesta kami) geus ditétélakeun. Sugan nyieun sistem Orion na atawa salaku bagian tina simulasi jeung anjeunna nilik nu teu malah (sakumaha Abdi condong niatna).

      Lamun ngan ngabandingkeun pilem lahirna jeung anjeun nganggap yen jiwa nu aya dina kaayaan superposition (fisik kuantum), kasebut nyaéta dimungkinkeun yén kami sakaligus dina sababaraha simulasi jeung / atawa malah ayana sababaraha "lapisan" .
      Kuring pribadi keur mikir yén entanglement kuantum muterkeun hiji peran penting.

      Terus terang, Aku henteu acan yakin tina na jiwa (unsubstantiated) argumen bengkahna na Pergaulan jeung "splinters jiwa" lianna. Mémang, éta moal bakal kaget kuring yen manehna nyimpen sesat, nunjukkeun yen anjeunna ngajelaskeun lalaki salaku hermaprodit aslina. Yén reminds kuring deui reminiscent tina gerakan transgender sahingga katumbiri jeung kitu Lucifer.

      Kapayun anjeunna ngahaja misled move atanapi malah teu eling, nyaéta sual éta kuring boga. Ngaliwatan reticence ngeunaan sumber sarta (acan) rujukan pikeun channeling, abdi boga gambaran yén anjeunna téh seeker ikhlas (jigana) anu dipaké pikeun ngadalikeun maca / ngadengekeun deui kana Maze a.

    • Martin Vrijland wrote:

      Ngeunaan potensi pikeun: enya éta bener hal sobat urang Lucifer preys on.

      Kami ngan 1 masalah penting pikeun mopohokeun: urang hayang ngaronjatkeun game na coba mun meunang kahirupan urang dina game idéal. Maksudna sakumaha unwise sakumaha nyaluyukeun kaulinan Sony Playstation, sabab kajadian geus datang ka dikaitkeun jeung game.

      Ogé enya, kuring pikir urang bisa bisa nulis balik efek panjara tina ilusi ieu ti "luar" sedemikian rupa sehingga jiwa séjénna trapped ogé anu Ngajalajah anu sipatna dina fuck pikiran (atawa rada jiwa-fuck). Sanajan nembongan yen aya sababaraha jenis fungsi firewall di urang bio-avatar aktip. Sanajan kitu, lamun bade manggihan anjeun superposition tur ningali entanglement kuantum, anu nyiptakeun résiko potensi reprogramming sahiji kaulinan luar. Dina kayaan ieu kami anceman utama pikeun rencana Lucifer urang.

      résiko anu anjeunna kedah nyandak eta lantaran manehna preys on jiwa urang. Ku alatan éta, agén avatars na parios tur ngawas game ogé seukeut. Ku kituna lamun urang rék ngobrol ngeunaan awakening, urang kedah kituna ningali dimana kami jeung naon urang bisa. The superposition fisik kuantum tina jiwa jeung entanglement kuantum jeung aslina, penting.

      • JustObserve wrote:

        Yen ngaronjatkeun game is persis oge hal anu kuring hayang bisa bieu nav artikel ieu. Lucu nu diri geus dimimitian. titik teh nya eta game ieu ditulis ku kituna (mun sigana sajajalan) bisa rupa-rupa éksténsif dina sistim, tapi pamustunganana sagala sigana boga pasatujuan sarua. Naha, sabab kodeu sumber sistem ieu mangrupa pamustunganana sami. Kodeu sumber nyaéta dualitas dina. Kuring ngalawan anjeun. nagara Anjeun ngalawan milik. Sistim pulitik kuring versus Hormat, agama vs agama, euweuh urusan naon.

        kituna eta damel moal aya rasa pikeun sapotong game dimana anjeun alus di, anjeun dilahirkeun kana atanapi sifted kudu membela dina ngaronjatkeun. Pikeun di ngaronjatkeun kaca anjeun otomatis bakal ngakses anggota sabalikna. Meunangna pikeun hiji ngabalukarkeun séjén salamina di kasangsaraan.
        Éta titik lamun anjeun a + atanapi anjeun hiji Etje, >>>> anjeun yakin yén batréna, sistem ieu fed. <<<< perhatikeun kamiripan dieu dina fisika, antukna eta sadayana mun listrik.
        https://www.youtube.com/watch?v=IojqOMWTgv8

        Kadé teu jadi impressed ku disebut "profésional" gamers.
        Pikeun disebatkeun hiji conto pribadi di dieu, kuring boga ukuran nu kuring nganggap jadi kesel alus. Hiji sato sosial badag, weruh nuliskeun madhab, ngajalankeun proyek global jsb .Further katingal alus di bloodlines Firaun misalna, sobat urang Willy jsb
        Nyaeta kumaha ogé yakin yén perang perlu tetep bisnis akang. "Unggal Sistim perlu defending". Na ieu téh leres malah 100 persen ogé. Samentara éta, anjeun deui maneh / urang ka anjeunna / aranjeunna. Atoh, Kuring repeating.
        Salaku salah sahiji nu JC Cruijff sakali ngomong: "Anjeun ukur bakal ningali deui lamun meunang eta '

        Pamustunganana, abdi hoyong nu maos na panulis loka ngagambar perhatian anjeun ka sababaraha video ti panulis sarua salaku The Golden Web seri.

        https://www.youtube.com/watch?v=NyfyjcAQvSQ

        https://www.youtube.com/watch?v=_j9wms5KpWQ
        Saliwatan, dina videotje of éter nu, lantai disapu ku Einstein. Dina sababaraha video sejenna nu ogé sababaraha kali stressed yén euweuh "luar saviors" tiasa. Neangan kabeh worthwhile.

        Pikeun nyimpulkeun game babarengan sanggeus asal urang geus poho urang nyanghareupan 90% tina kaulinan jeung dualitas (masalah), pajoang ngalawan eta, jero eta (réaksi), ieu teu dianggo tur kali tina 10% panungtungan urang kudu kieu jadi capé nu mana wae semblance jadi nyita. Kita Hayu hayu urang gaul, jeung ngumpul 1 lajeng urang nelepon hiji kecap singularity geulis "Jeung Allah bakal sagala na di kabeh" (solusi)
        Amin. (Dikenyang)

        • Martin Vrijland wrote:

          Sumuhun, singularity kasebut kawas sosis alternatif anyar di hareupeun rahayat kami, langit jeung panebusan tina agama. Tapi sabenerna éta sami, sabab Kristus-avatar bakal nawiskeun hirup langgeng ngaliwatan solusi nano-tech transhumanist. Jeung nyieun langit anyar jeung aarde..tja anyar, nu hitungan hiji realitas VR nyusunna kanyataanana maya ieu, kayaning Ray Kurzweil nu bisa ngucapkeun kitu geulis.

          Ngaronjatkeun kaulinan ti jero aya gunana. Ieu memang hiji realitas maya anu base-aturan anu dumasar kana dualitas a jeung memang lamun + na - karya terminal. Maksudna salaku éta nu dasar pikeun realitas maya ieu. Anjeun pernah bisa ngarobah tina kaulinan; kawas Playstation game avatar moal bisa ngomong "Muhun, ayeuna Abdi gering eta anu kuring salawasna leungit, Kaula bade ngarobah kodeu ti jeroeun tingkat ieu." Ieu pamaén akting - ku antrian sengit game ampir poho yén manéhna téh hiji panitén - anu bisa buka division ngembangkeun software ti Sony, sistem tiasa hack kode jeung bisa cocog.

          Ieu merlukeun tangtu pangaweruh sistem (anjeun bakal pikir), sahingga ieu, sarta sual tetep naha urang ogé bisa tina posisi lakonan (Jigana kitu).

          Solusi Wes Penre aanreikt: éta hadé sawaktos Anjeun tos rengse kaulinan ninggalkeun lapangan maén (ku grid tina matriks, sakumaha anjeunna nyaéta panggero eta). Naha anjeun deui di dieu? Jeung naha anjeun bakal rék ngarobah kaulinan anu henteu persis hormat wasiat bébas jiwa.

          Sigana nu Lucifer sakumaha lamun hal hayang ngalakukeun jeung kakuatan kreatif jiwa. Kuring kungsi memang geus serangan dina lapisan aslina. Dina kontéks éta, éta kituna sugan pang gunana pikeun ngalakukeun Hack pikeun sistem ieu ti posisi lakonan. Beuki jalma nu yakin eta, nu entanglement langkung kuantum meureun bade ngalakukeun pakasaban na. Baé dina (observer) lajeng dimimitian. Kuring yakin kami sadaya haliber sarua (kalawan kamampuhan programming sami) salaku pembina tina simulasi ieu, sangkan sabenerna urang teu kudu nganggap enteng sorangan. Kuring bet kitu ayeuna euweuh dina ngajalankeun ti Wes Penre tapi pikir urang ngan Beech buang dinya (ti posisi akting - nu sabenerna ngarupakeun posisi sajajar, anjeun nitenan avatar dina game nalika VR kacasoca dina anjeun sarta nyaho yen anjeun sakaligus dina pamuter / jalma anu nyepeng controller game): superposition (1 na 0 sakaligus).

          Tahan controller dina hiji leungeun sarta nyandak jeung kode sumber séjén kalawan eta sarta nulis balik.

          Lamun memang Lucifer hayu balik jalan na anjeunna baris geura-giru boga miliar tentara buta-diteundeun jiwa kuat, Anjeun baris geura-giru diuk di lurch dina lapisan aslina: najan anjeun bisa nanyakeun naha éta téh kantos mungkin tina kaulinan nu adaptasi software. Tapi nalika anjeunna ngaktifkeun kakawasaan sakabeh jalma milyaran jiwa. Maranéhanana jiwa memang gaduh 'superposition' tina aslina maranéhanana. Aranjeunna kanyataanana maya ieu sareng di lapisan aslina dina hiji waktu. Ku kituna lamun geus meunang anjeun (sakumaha Lucifer mahluk), sarta ngaktipkeun superposition maranéhanana dina kahadean, anjeun gaduh masalah dina lapisan aslina. Jeung hal anu penting teu ngaji diri, tapi pikeun ngalakukeun hiji hal ngeunaan eta.

          • Roh Awakening wrote:

            Dear Martin, kieu anjeun didieu ngajadikeun rasa ka kuring. Kuring nembe Idd datangna sadar beuki loba carana urang diuk di dieu dina VR na diprogram mayeng. Simkuring Idd di buruan Lucifer urang. Naon atuh masih teu bener ngarti mana aslina urang lajeng lokasina. Teu sangka aslina urang aya dina 4D (astral), tapi masih stronghold of Enki / Lucifer. Geus kitu, speaks tina "di luar jaringan maya". Kumaha jeung mana kuring kudu nempo? Anjeun ngawangkong ngeunaan urang "ngeunaan jiwa", Self Tinggi kami? Geus kitu, proposes nyieun pangaluyuan di buruan ieu, kumaha anjeun anggap, teras? Sanajan Kami rada skeptis dina hubungan Wes Penre, sarta pasti na "jiwa patching" teori (anu anjeunna Idd "sumberdaya" teu hayang ngaleupaskeun) - téori yén ngan kaluar téh nyingsieunan kami - tapi mana kuring dituturkeun anjeunna pasti di éta yén ieu hadé ninggalkeun nyusunna ieu. anjeun memang jalan anu sakabeh alam semesta téh simulasi a?

          • Martin Vrijland wrote:

            roh @Awakening

            Baca ogé dieureunkeun artikel panganyarna kuring meureun geus ngan diliwatan comment anjeun:

            https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/wat-kunnen-we-doen-om-onze-problemen-op-te-lossen-spooky-action-at-a-distance/

            Kuring idd teu satuju sareng Wes Penre ngeunaan patching jiwa, utamana saprak anjeunna henteu substantiate sarta nyebutkeun anjeunna boga sumber anonim (tingali komentar kuring di handap 52 video on channel YouTube na).

            4D nyaeta idd di tempoan mah, bagian tina simulasi nu.

            Dimana jiwa kami aya lajeng persis aya dina diri hese naksir salaku urang cobaan pikeun manggihan tina posisi avatar urang di buruan. Éta naon baris I coba dina artikel salajengna ngomong.

  3. bodas Room wrote:

    Anggap urang mibanda simulasi a. Naha urang bakal nyusahkeun nolak? Ku ieu mah hartosna jalan jalma kenal lalawanan. Mun urang hayang ngancurkeun simulasi, urang kedah knalpot simulasi nu. Ieu ngandung harti yén urang kudu nyieun observasi konstan jéntré. Yén sagala kedah ngadaptar nu simulasi supercomputer. Saloba ngalakukeun dina waktos anu sareng, komputer ngarecah sarta kami henteu meunangkeun aub dina kaulinan diabolical ieu.

    Kuring pribadi teu pikir kami dina simulasi demiurge-kawas hirup; baheula dina tiis, simulasi cuek kayaning dilayanan up ku 'tiori string' well-dipikawanoh. kanyataanana geus alatan kanyataan yén hal pikeun euweuh kedah aya. Kami hal na sumping kaluar tina nanaon sarta bakal mungkas dina nanaon, abdi ngomong ngeunaan beton, obyektif, informasi faktual. Aya ogé lepat, dina pamadegan subjektif abdi.

    Kuring ogé rék nunjuk kaluar nu Stephen Hawking, bari anjeunna digawé dina narabas proyék Dengekeun, bagian tina proyék Starshot, ieu dipake dina téori tina simulasi alam semesta. Sababaraha bulan saméméh publikasi tesis, manéhna maot. Curiga, dina pamadegan subjektif abdi.

    Ngan beton, obyektif, urusan informasi faktual.

  4. Martin Vrijland wrote:

    Muse sings kami pikeun 'Solusi Final' (transhumanism na singularity nu), sakumaha katingal dina klip ieu di 0 :. 20 dikurangan téks dimana anjeun "ninggalkeun awak anjeun balik 'nilik flashes kaliwat.

    • Martin Vrijland wrote:

      Matthew Bellamy (vokalis ti Muse) meureun hiji MK Ultra musisi luhur dilatih (anu bisa ngabuktikeun lagu na 'The Handler, "nu manéhna nyebutkeun pamit ka Handler na), nu kacida alusna sadar arah rencana nu singularity, tapi ogé tina kanyataan yén urang geus hirup dina simulasi a.

      Ieu hususna dibuktikeun dina klip video ieu nu Bellamy metot hiji pita tina hiji video heubeul judulna "simulated kanyataanana". Sakabéh klip oge jenis ngagambarkeun hiji realitas simulative (tina sudut pandang transhumanist, nu urang ngawangun di 3D ieu simulasi anyar liwat AI), di mana manéhna manggih dirina jeung sings yén anjeunna nyandak sakedik baheula manusa ngeunaan pangabutuh kanyataanana anyar na.

    • Martin Vrijland wrote:

      Nagara transhumanist global state..no ditinggalkeun

  5. Martin Vrijland wrote:

    respon sejen nice via email:

    Dear Martin,
    Ieu 2000 sababaraha taun ka pengker dipikawanoh !! Cor en 2 4: 18
    "Simkuring tetep panon urang teu fokus dina hal nu katempo, tapi dina hal nu teu katempo; Pikeun hal nu katempo téh tina moment (ilusi), tapi hal nu teu katempo anu langgeng. "
    Kanyataanna, anjeun bener mun anjeun nyebutkeun yen sakabeh agama nu kabeh diturunkeun ti Saturnus / Babul kaasup cross / Tamuz / Saturnus, Trinity / Baylon (Nimrod), gereja, munara (obelisks) Maria / Astarte, orok Yesus / Tamuz jsb jsb
    Sigana mah anjeun geus dibéré Kristen nu éta sangkan teu nyata nu threw di dinya ....
    Hiji hal nu teu diusahakeun sarta yén nyaéta bisa dilahirkeun deui!
    Tempo John 3: 3-9
    A kreasi anyar teu jadi loba; ieu kudu jeung anjeun kudu kasampak di kuring jsb jsb sagalana geus diidinan, tapi teu sagalana aya gunana ... ..of jero gonna katingal sagemblengna béda di dunya ti jero gonna pisan béda mahluk béda teu ditumpukeun!
    Ngan lajeng sacara harfiah bisa lengkah kaluar tina matriks ieu ... sarta aya harepan dina kahirupan anjeun ... a kahirupan anyar nu pinuh ku éndah "pangalaman", sakumaha kuring nempatkeun leungeun kuring kana batur na cures panyakit saperti dijelaskeun dina Tandaan 16: 16-18
    Pikeun saha meujeuhna anu dilahirkeun deui!
    Kuring sorangan sumping ti sistem Protestan tur jadi awakened ku pilari di Pelopor Sakola Torben S
    Anjeun hiji investigator hébat, dicokot deui pangaweruh!
    tulus,
    Frans

    • Martin Vrijland wrote:

      Hai Frans,

      rebirth yén kuring geus diusahakeun tapi anu ngan hipnotik gede bohong. Bisa dilahirkeun deui urang mimiti kudu ngadagoan transhumanism jeung nu pasti mun datangna dina simulasi 3dimensionale5zintuigelijke ieu ilusi. "Gusti" bakal masihan manusa awak anyar jeung nyieun langit anyar jeung bumi anyar. Jigana "Allah" méméh www, nanotech jeung AI bakal make kami jeung di awan bakal voorschotelen Sawarga anyar ieu jeung bumi; antarana, tangtu, awak anyar. avatar Al Masih bakal jadi jawara; Kami ogé dina lagu pikeun jadi tungtungna lured kana singulariteitsval.

      Simkuring teu perlu dilahirkeun deui, tapi ngan superposition jeung entanglement kami ngakuan diri aslina tur ningali yen urang teu kedah Gusti hebben.Je jiwa di layanan ti Allah Alkitab atawa Allah Quran (sami dina nyamur) mangrupa hal dumbest anjeun bisa ngalakukeun. Anjeun teu kapikiran ka benefit atawa keur tobat (anu sabenerna loba keneh mere jauh kadali jiwa) sabab pernah (pernah kantos moal) bakal leungit. Nu mangrupakeun program milik game ilusi / simulasi / ieu.

      Éta kumaha kuring ningali éta.
      grts,
      Martin

  6. Marcos wrote:

    Martin,

    Naon kauntungan atawa mingpin urang (sakumaha Muse) uninga anu urang anu hirup di simulasi a? Kumaha maranéhna diajar eta na kumaha balik didieu (éta rusiah)

  7. Lia wrote:

    Hai Martin,

    Kuring gaduh patarosan sababaraha keur anjeun:

    Patarosan munggaran: Dupi anjeun pikir alam semesta luar panjara Lucifer urang téh simulasi / maya kanyataanana kitu?

    Patarosan kadua: Dina artikel anjeun anjeun carioskeun nyortir sahiji bangun 'batur dina urutan koléktif narik colokan ti luar. Ieu saeutik masalah pikeun 'bangun' lianna. Contona, kuring atawa di waktu sintésis gaduh paguneman kalayan kabogoh kuring sarta manéhna diaku tahap 3D ieu. Abdi teu tiasa ngadamel anjeunna ningali hirup cara kuring ngarasa aranjeunna. Kituna, saur anjeun éta mungkin narik colokan pikeun everybody themelves?

    Patarosan katilu: Jadi, abdi resep pamanggih maké entanglement kuantum kabur panjara tapi persis cara ngagunakeun éta kabur panjara? Kumaha ulang nulis kode ti luar?

    Patarosan panungtungan: Ogé Jigana sok we teu boga janten on luar ka nulis balik kode teh. Mikir jieunan AKAL (AI). Hayu urang diajar on na sorangan. Ahirna eta Janten perkara pinter jeung inohong kaluar on sorangan na Sabab ulang nulis hal teu resep kana sorangan tina jero. Teu pikir aya cara to hack kana ti jero? Patarosan éta atra didieu nyaeta: Kumaha to hack di ti jero?

    Hampura for ngarah loba patarosan. Tapi Kami lemes aya batur abdi tiasa babagi pamanggih kuring kalawan. Kuring ngahargaan respon anjeun sarta sawala. Hatur nuhun.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup