Pengganas panji palsu nyerang London, Manchester, Paris, Barcelona sareng Rotterdam dina 23 sareng 24 Oktober? (UPDATE))

Filed dina warta analisis by on Oktober 22 2019 37 Komentar

Sumber: bbc.com

Dinten ayeuna kuring dibéré video dimana Ole Dammegard ngaduga bandéra palsu (Inggris: bandéra palsu) serangan teroris di London, Manchester, Paris, Barcelona, ​​sareng Rotterdam pikeun 23 sareng 24 Oktober (UPDATE di handapeun tulisan). Kuring parantos ngajelaskeun Ole Dammegard, payuneun média alternatif Denmark, salaku pésto oposisi anu dikawasa dina tulisan saméméhna. Ieu ngandung harti yén anjeunna sigana bakal ngungkabkeun kabeneran pikeun kéngingkeun sks sareng ngaladénan salaku jaring kaamanan pikeun kakawasaan anu paréntah. Kukituna dikadalikeun janten kadang-kadang mendakan hal-hal. Tangtos kuring tiasa salah, tapi kacurigaan kuring yén Dammegard mangrupikeun pakan sapertos dikadalikeun.

Anjeunna salamet ti baheula tilas payun ti media alternatif anu namina Zen Gardner. Éta tétéla yén Zen Gardner ieu (sanggeus ngagaduhan prominence seueur taun dina média alternatif) tiasa dipatalikeun sareng kaom Barudak Gusti. Di artikel ieu en artikel ieu Kuring ngajelaskeun kumaha modél média hareup lalaki salawasna ngadukung dukungan, teras tilelepkeun kapal. Hiji anu ujug-ujug tétéla janten anggota kultus anu ngahormatan pedofilia sareng anu sanésna bunuh diri cicing dina siaran radio (henteu janten hirup deui engké). Diajar artikel-artikel éta pikeun milari kumaha patandingan oposisi anu dikawasa dicoo.

Dammegard ngasongkeun inpormasi ngeunaan serangan téroris anu ampir (numutkeun kana kecap sorangan) dina nyukcruk aliran-informasi anu tangtu salami sababaraha taun. Kuring teu tiasa ngabantosan tapi nampi gambaran yén anjeunna dibéré inpormasi. Sajauh kuring prihatin, ieu hartosna urang parantos ngagaduhan hiji kaamanan hareupeun jaring dijalankeun, éta saatos aya serangan anu kabeneran neangan anu tiasa néwak sadayana sakaligus. Barina ogé, anjeunna nyaéta pahlawan anu parantos ngaramalkeun sadayana éta.

Sajauh anu kuring prihatin, urang kedah henteu heran yén serangan (panji palsu) saleresna bakal sumping. Teras sigana urang bakal nampi 'komunitas kabeneran' online anyar sareng komunitas kabeneran ieu parantos lengkep dina saku jasa, sabab aranjeunna ngaluncurkeun frontman dipercaya (Ole Dammegard) awal. Ieu kumaha game oposisi dikawasa parantos dimaénkeun mangtaun-taun, sareng ieu bakal kumaha ayeuna.

Ole bakal ngadamel inpormasi-data na data ti perusahaan anu disebut Crisis Solutions (krisis-solutions.com). Beuteung handap kuring nyarios yén anjeunna nampi inpormasi anu sami tina jasa anu sami anu ngatur operasi bendera palsu.

Dammegard ngaduga énjing sareng énjing-énjing saatos serangan 39 dina lima kota anu disebatkeun. Operasi bandéra palsu (anu diumumkeun minangka latihan teror) bahkan bakal parah dirumuskeun nami. Éta bakal janten ngeunaan 'Laut Eagle'.

Salaku tambahan, bakal aya latihan anu aya hubunganana sareng musibah di pabrik listrik nuklir di kalér Swédia, anu Dammegard ogé nyangka bakal janten serangan teroris palsu. Tingali keur diri kumaha Dammegard ngungkabkeun sakedik dina wawancara di handap salaku guru média alternatif. Kuring henteu percanten ka manusa, tapi kuring ngajelaskeun yén handapeun dua tautan wéb anu disebatkeun sareng naon anu disebatkeun di luhur.

Upami éta sanés ngan ukur latihan teror, tapi serangan anu leres (panji palsu) bakal nuturkeun, maka anjeun ogé tiasa nyandak pangaruh anu tibalik, nyaéta jasa anu bakal nyarios yén saluran sapertos Ole Dammegard sareng média alternatip kaliru éta organisasi teroris sadar latihan sareng ku kituna ngagunakeun kaayaan latihan éta pikeun ngalaksanakeun serangan anu leres dina dinten éta. Pondokna: éta tepatna (dikontrol) média alternatif anu disalahkeun kana blackjack sareng éta mangrupikeun alesan anu saé pikeun ngaleungitkeun sadayana anu henteu utama tina internét. Barina ogé, média alternatif mangrupikeun anu, upami perlu, kedah ngaluarkeun sagala jinis latihan anu direncanakeun dina jalan 'salaku rusiah sabisa'. Teras tiasa nyebatkeun yén media alternatif ngabantosan "kelompok teroris" kalayan inpormasi anu kitu adil sanggup ngalaksanakeun serangan nalika sadaya urang nyangka yén éta latihan.

Pulisi sareng tentara tiasa malah (dina hal serangan palsu, anu dianggap yén éta nyata; panji palsu janten) nyatakeun yén jalma anu kabeneran milari kaméra sareng ngabagi inpormasi (tingali telepon Dammegard pikeun pilem sadayana). gugus téroris parantos ngabantosan langkung seueur, anu ngahalang damel na.

Naha sanes terorisasi anu menak latihan skenario 911? Malah teras aya latihan utama anu dilaksanakeun tina organisasi kaamanan udara di udara NORAD; anu koordinasi ruang udara nalika serangan teroris. Ku sabab éta mangrupikeun dobel anu handap pikeun média alternatip tiasa ditunjuk salaku babarengan saling tiasa ngajantenkeun gelombang teror besok sareng dinten énjing. Maka média alternatif sareng wahyu awal-awal ngeunaan latihan teror tiasa nyatana janten tanggung jawab.

Skénario mana anu bakal; (1) Ole Dammegard janten pamimpin anyar dina gerakan Kaleresan minangka pajak kakuatan anu aman of (2) anjeunna kalebet tanggel waler pikeun ngalaksanakeun tumindak terorisme dina tanggal anu kedah anjeunna terang, upami perlu, mangrupikeun perkarangan kopi. Dina naon waé, tetep aya waé naha panerapanana atanapi serangan (panji palsu) bakal kajantenan. Ayeuna bakal kitu, saluyu sareng ekspektasi gelombang teror bandéra palsu anu parantos disebat di dieu dina situs. Éropa tiasa nganggo kickstart pikeun huru-hara ageung anu direncanakeun. Pasti dina momen anu Brexit ayeuna tungtungna sigana mungkas dina panyebaran. Aranjeunna henteu kersa ngan ukur kacau; pikeun 'Ordo ab Chao'.

Dammegard janten kamungkinan bakal netepkeun yayasan pikeun larangan pasti dina hiji situs web alternatif sareng pulisi pilem, tentara sareng 'relief relief'.

UPDATE 24-10-2019

Pikeun waktos ayeuna henteu aya tanda serangan atanapi latihan teror. Peran Dammegard janten langkung saé tibatan kuring nunjukkeun kana anjeunna, sareng aranjeunna nganggo taktik lami anu sami. Anjeunna henteu janten pahlawan anu ageung, sareng anjeunna sareng pendukungna janten pendamping pikeun ngabantosan teroris ku syuting pulisi sareng tentara. Teu, anjeunna janten manusa anu tiasa deui ngasongkeun kredibilitas média alternatif. Kuring nyebatkeun deui, sabab ieu parantos kajantenan sateuacan unmasking sobat hébat na 'Zen Gardner' salaku anggota sareng pamimpin mazhab Anak-anakna Gusti mangtaun-taun; kultus anu ngarangsang kelamin sareng murangkalih. Ole Dammegard parantos kabuktosan janten shill sareng ayeuna ngabuktikeun sakali deui. Ieu salah sahiji strategi bersih kaamanan tina jasa éta. Éta anu ngaluncurkeun padi, anu sacara lega dipromosikeun di mana waé ku situs web alternatif (anu ogé dikuasai diri). Tuluy aranjeunna niup deui kana skandal anu gedé. Kuring geus ngajelaskeun prosés ieu dina loba tulisan saméméhna. Abdi tetep kasus kuring.

Pikiran anjeun, jalma sapertos Ole Dammegard terus ngumumkeun satengah bebeneran salaku téori konspirasi. Aranjeunna kedah ngaraos pamikiran kritis ku pangumpulan heula panyokong teras nempatkeun hal éra. Zen Gardner ogé ngan saukur dijagaan. Jalma-jalma sapertos Willem Felderhof (Konperénsi Terbuka Terbuka) sareng Ole Dammegard senang milu, tapi ogé situs-situs sapertos Ella Ster. Tetep ngajauhan kana éta kejutan abdi mangrupikeun nasihat.

Tanggal penerbitan artikel aslina: 22 Oktober 2019 16: 47

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (37)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    "Naon anu kuring tiasa laksanakeun?" Janten henteu turutan naséhat Dammegard sareng hususna ngahindarkeun titik panas sareng mésér cai kaléng sareng cai nginum salami sababaraha minggu.

    Janten henteu mikir yén anjeun tiasa ngahontal terobosan utama ku syuting. Éta mangrupikeun bubu pikeun ngawujudkeun larangan éta. Janten saran kuring: ulah ngadangukeun tonggong kakuatan Ole Dammegard ieu.

    • Martin Vrijland wrote:

      Panemari kabeneran bakal enggal (hatur nuhun - pikasieuneun jasa rahasia - Ole Dammegard) téroris anyar. Aranjeunna ngabantosan kelompok teroris nampi inpormasi ku mawa tanggal latihan sareng lokasi sareng aranjeunna ngintun jalma dina jalan pikeun pilem sareng pulisi (tentara téroris pikeun ngabales deui).

      Cirian kecap-kecap kuring!

  2. Marcos wrote:

    Tingali dina logo di sisi katuhu luhur pidéo Ole. Naha seueur anu ngalambangkeun nalika anjeun saleresna nyatakeun diri anjeun anu milari kabeneran. Naha kedah teras ngawitan mamang?

    • kaméra 2 wrote:

      @Marcos

      Anu tepat marcos jalma ngémutan simbolisme, éta inti tina pesen dina awal.

      Tapi naha, contona, naha Ella ster atanapi hoyong terang teu nyebarkeun film MartinVrijland dina situs wéb maranéhanana ti demonstrasi Pegida tapi tina ajag anu aya dina pakean domba Olle damnguard.

      Naha naha deklarasi Martin Vrijland henteu kantos serius dina OM, naha? sabab ieu blogger TIDAK dipariksa, ku sabab éta jalma.

      Dammgard anu ngobrol sareng hits na henteu pernah tapi henteu kantos ngadukung naon anu serius. Sadayana mangrupikeun panji palsu bari 80 mangrupikeun pajak. Jalma-jalma sapertos Olle Dammgard bahkan pisan anu paling jahat, para pengkhianat dina jero taneuh (gerakan ketahanan) pikeun nempatkeun siga kitu, prajurit kalayan seragam kami di anjeun dina tonggong némbak
      Ucapkeun sami salaku oposisi anu dikendalikan WantToKnow, EllaStar, Niburu.co sareng sababaraha.

      Éta pésta sapertos Icke anu henteu disensor. Lamun anjeun ngadamel pernyataan sengit ngeunaan CIA sareng langkung ti anjeun kedah nyangka kahadéan, anjeun bakal mikir, henteu, henteu Olle, Olle tiasa tetep teras-terasan sareng ngagedekeun mobil anu nembé kajantenan, pengkhianat anu anjeun nyauran jalma sapertos Olle Dammguard , Hawuk ku seueur bulu, henteu nguping

      https://sarahwestall.com/deep-state-cia-psyop-strategy-of-tension-with-ole-dammegard-pt-1/

      • Martin Vrijland wrote:

        Éta moal ditampi ku seueur yén batur anu katingalina nyarioskeun "deepstate" ceramah ngeunaan PsyOps sareng "Masalah, Réaksi, Solusi" tiasa nyalira jadi kakuatan kakuatan.

        Pikeun éta anjeun kedah ningali yén kakuatan anu maréntahkeun terang yén anjeun ngan ukur tiasa nahan oposisi upami anjeun milih hiji pajak salaku pamimpin oposisi nyalira.

        Pintu oposisi anu hadé sapertos ibarat chameleon anu butuh warna sareng rasa anu sami salaku jalma anu bener-bener mikir sacara bébas. Éta ngajadikeun kuring hésé pisan, sabab aya jalma sapertos Dammegard, tapi ogé Robert Jensen nyobian nyalin naon anu kuring bawa. Ukur situs abdi disebat, disensor dimana-mana sareng dikubal. Di sisi anu sanésna, aranjeunna nampi perhatian pinuh.

        Strategi pisan canggih sareng pinter.

        • kaméra 2 wrote:

          @ Martin

          Olahan pisan, yén psikologi jisimna parantos di-puluhan taun, panginten tiasa dianggo kanggo massa, tapi sanés ngan ukur kanggo sadayana, sareng éta janten beuki seueur.

          https://www.encyclo.nl/begrip/massapsychologie

          • kaméra 2 wrote:

            Ku jalan kitu, xandernieuws hilap, koran semi telegraf atanapi oposisi anu dikuasai di luhur sapertos seueur deui.

            Sigana sigana yén sadaya situs wéb ieu kedah ngahubungan warta Olle Dammegard. Moal pisan goréng pikeun urang sadayana yén éta henteu ngeureunkeun hujan radar. Panginten anu bakal sumping, "serangan radar", anjeun kedah janten anggota Xandernieuws atanapi Telegraaf atanapi ellastar

            Janten alarm alarm kedah pareum.
            Kusabab anggap Ole bade leres, maka anjeunna dina konspirasi, anggap anjeunna teu leres maka éta disebut nyurung atanapi nyingsieunan, wilujeung sadayana média alternatif, tapi Ole bakal turun
            sareng sésana diteruskeun kumargi aranjeunna murni nyaéta utusan.

            Psikologi massa pikeun mob bangun

          • Martin Vrijland wrote:

            Tah .. De Telegraaf maénkeun peran PsyOp mainstream sareng situs wéb oposisi anu dikawasa maénkeun jaring kasalametan.
            Jaring kaamanan anu ngajemput warna Vrijland sapertos chameleon.
            Sensus tina Facebook sareng média sosial sanésna sanésna sésana. Situs alternatif anu dikontrol ngan ukur nyorong kasoran net sareng kasalametan Vrijland dugi ka maot.
            Kacuali ayeuna di Xander ... sabab ayeuna aya hubungan sareng Geenstijl sareng Jensen kedah dilakukeun ngadadak, sabab kuring sok nyebarkeun situs-situs 2.

          • Marcos wrote:

            Kuring mah ngartos sareng ngarti pisan kana naon anu anjeun terangkeun di luhur. Nanging, naon anu tetep janten kuring sibuk nyaéta patarosan naha situs ieu nganggo perlambang anu teu biasa. Jumlah jalma anu ningali ngaliwatan simbolisme ieu ngembang, janten naha taktik ieu. Naon gagasan anjeun balik ieu?

          • guppy wrote:

            Kuring ogé perhatikeun yén Martin Vrijland disebatkeun dina napas anu sami sareng Jensen sareng teu aya gaya. Aranjeunna bener-bener mikir yén sadayana hormat henteu ngaliwat.

            Éta ogé nyerang kuring yén diantara réspon kana xandernieuws, contona aya respon anu ngartos kaayaan anu saleresna. Ayeuna minyak leutik lunyu, tapi lalaunan beuki ageung sareng ageung. Aranjeunna tiasa nyekel naon anu dipikahoyong tapi éta kasép.

            Kabeneran parantos menang.

  3. Naha rék terang? wrote:

    Naha Ole bakal maca dina halaman wéb ieu? Dina menit 14: 21 anjeunna nyarios, "Éta dumasar kana Masalah Lawas, Réaksi, Solusi Lawas." Sareng deui ieu sababaraha kali deui.

    Urang tiasa ngamimitian polling di dieu. Skenario mana anu digariskeun ku Martin anu bakal leres? 😉

    Pribadi, Jigana skenario 2 paling dipikahoyong pikeun naskahna. Jumplukan anu langkung ageung diputerkeun nalika maén. Rujukan beuki dilakukeun pikeun média alternatif dina politik sareng média aliran utama. Éta mangrupikeun moment anu "indah" pikeun ngaktipkeun média alternatif kana baju na.

    Tapi upami hal henteu sakumaha anu direncanakeun, skenario 1 tangtosna mangrupikeun rencana cadangan anu saé. Kanggo ieu, serangan anu ramalkeun henteu kedah kajantenan. Upami teu aya kajadian, maka Ole sacara otomatis angkat ka sadayana-nyaho.

  4. Sapatu renda wrote:

    Naha éta henteu pinter pilem sareng sadayana henteu ngaluarkeun ieu. Antosan dugi sadayana investigasi parantos réngsé teras masangkeunana sacara online, ku kituna sigana carita resmi tiasa dibatalkeun?

    • Martin Vrijland wrote:

      Henteu, kusabab argumén anu dianggo yén téroris (upami aya kajadian) ngagaduhan aksés kana data ageung: data anu tiasa dikumpulkeun tina telepon liwat ijin privasi (sanggeus dipasang Aplikasi).
      Istilah sanésna: kalolobaan aktip ngamungkinkeun anjeun ngaksés neundeun lokal anjeun sareng ningali data éta, ku kituna server data ageung ogé ngagaduhan poto sareng video anjeun.
      Upami "téroris" tiasa ngaksés éta data gedé (pelayan peretas), aranjeunna bakal gaduh poto sareng video anjeun.

  5. Wilfred Baker wrote:

    Langkung seueur.

    • Martin Vrijland wrote:

      Ole ayeuna diserang parah ... Ole Tugasina nuju janten normal. Pondokna, anu neangan kabeneran dianggo pikeun diteken via Dammegard.
      Tangtos seueur anu bakal ngajalankeun saatos kaamanan ieu, tapi sadayana canggih teuing pikeun kuring.

      "Cara anu pangsaéna pikeun ngadalikeun oposisi nyaéta mingpin éta diri"

      Salaku bantosan anu saé, Ole Dammegard ayeuna tiasa nganggo naskah-naskah na.

    • Martin Vrijland wrote:

      Alfred Lambremont Webre ... hiji pajak oposisi oposisi anu hebat pisan

    • Martin Vrijland wrote:

      Ole tiasa nguriling dina motorhome anu mahal sareng ngalaman petualangan paling hebat.
      Peranana: biasa pikeun penindasan (sareng khususna 'matak sieun' .. sabab henteu sadayana anu pasti pahlawan sapertos Ole).

    • Martin Vrijland wrote:

      Hé Ole! Naha éta tujuan yén anjeun parantos netepkeun yayasan pikeun panerapan énggal anu nyaram rapat-rapat alit tanpa idin?

  6. ellie wrote:

    Anggap leres yén Ole mangrupikeun oposisi anu dikawasa. Naha anjeunna terang yén dirina? Naha anjeunna sadar kana kaayaan jero atanapi anjeunna nyalira janten korban manipulasi?

  7. Martin Vrijland wrote:

    Langkung jalma anu nganggap Ole Dammegard mangrupikeun asét CIA:

    http://mileswmathis.com/ole.pdf

  8. Martin Vrijland wrote:

    Nya éta poé teror sengit Ole!
    Janten shill murag tina bakul
    Ngaleungitkeun éta..serve..nak nabrak deui!
    Permios!

  9. Carol 4 wrote:

    Ngan jumlahna 39 pertandingan. (Ole)

  10. Carol 4 wrote:

    Sareng di Pauw, tangtosna, langkung seueur kendali langsung dibahas kamari .. nuturkeun awak 39 dina treuk ..

    • Martin Vrijland wrote:

      Saé! Kami ngahalang éta berkat Ole!
      Teraskeun Ole!
      Hatur nuhun ka Ole, NATO parantos ngahiji gancang-gancang pikeun niup panji palsu!

      WWWW WauWW !!! Ole ngan ukur pahlawan pahlawan!
      Geser masif !!

      "Rapat darurat darurat di Brussel!" Gusti kuring

    • Naha rék terang? wrote:

      Hoe ver zou de symboliek en/of NLP-technieken in zulke filmpjes gaan?

      Ik vraag dat omdat ik merk dat ik afgeleid raak door het sjaaltje van Ole die me aan de huid van een slang doet denken. Ook valt me in dit filmpje het gezichtspunt van Ole op. Hij is meer in close-up en kijkt van boven naar beneden, neer op de luisteraars.

  11. Wilfred Baker wrote:

    Update di luhur, menit 33.39 di dieu dina layar, jalma anu pikaresepeun.

    bogoh

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup