Téroris serangan 24 Oktober Square Utrecht, sakabeh nagara kana panik a!

Filed dina warta analisis by on Maret 18 2019 35 Komentar

Sumber: twitter.com

isuk ieu pasti bakal serangan teroris di Utrecht. Simkuring masih nyaho nanaon, iwal urang baca carita bombastic, ngadéngé tur nempo dina média. bakal jadi ditémbak on tram teh dina 24 Oktober Square. Aya bakal geus geus a razia dina hiji apartemen on Truman Avenue di Utrecht. Sigana aya 1 palaku. Aya ogé bakal carita offenders 4. pulisi bakal manggihan hiji beureum Renault Clio. Pulisi moal bakal ngomong nanaon ngeunaan korban jiwa, tapi aya korban jiwa dibawa ka hiji rumah sakit darurat. Sarta sangkan carita anu lalaki leuwih badag sarta fuzzier. Ieu kabeh hurung pisan serius tur serius, tapi nu sugan niat.

Ieu carita mega seru jeung urang meunang kitu sahenteuna eta dirasakeun yén térorisme masih aya tur anu eta ngan kapan sarta bisa dipaké di mana waé. Urang ulah nganggap téhnik greenscreen na disregard pintonan hirup, sakumaha nu ayeuna urang geus rutin ditémbongkeun di dieu dina situs, sapertos nu Démonstrasi Pegida-Antifa atawa di Zaandam vloggersrel (Pinuh nempatkeun dina pamandangan). Media seeding atoh panik sarta jalma nu diondang kana unggah gambar naon ka ramatloka pulisi. Tangtu nyumbang greatly ka gambar tina credibility. Taya sahijieun wondered miwarang lamun gambar diunggah pamilon bisa janten PSYOP (operasi psikologi) atawa meureun ngan keyed babarengan ku cara maké software.

Dina nagara pinuh sakola drama sarta Inoffizieller Mitarbeiter Anjeun tiasa ngaktipkeun kaayaan ieu kana pamandangan hébat, utamana lamun anjeun tiasa nyimpen eureun ka pamandangan di lokasi anu teu biasana meunang loba jelema. Yén téh ngarupakeun matéri kaluar lapangan jeung bajak éta palaku ngalakukeun pagawean na. Kuring boga skepticism hébat dina kaayaan kitu, sabab biasana Maxim 'Masalah, Réaksi, Solusi"Dupi dina pangaruh pinuh. Nyadiakeun kaayaan masalah, réaksina ngagumbirakeun media (utamana urang maén dina emosi) lajeng Anjeun ngagem solusi pikeun ngawanohkeun langkung 'kaayaan pulisi dina perenah friendly.

Urang bakal ningali gambar tetep sarta kami ngadegkeun pangalaman manhunt a. Sugan ieu awal ngumumkeun ku kuring anti Turki teror ti sudut tebih katuhu (tingali artikel ieu). Samentara ieu dina kanyataanana dilaporkeun hiji lalaki Turki lami 37 taun ngaranna Gökman Tanis. urang balik aya pintonan anu kuring dilaporkeun FETO link di artikel nu (dina hubungan jeung serangan di Selandia Anyar)? FETO nyaeta grup teror Gülen, kayaning jelema tangtu ku Turki.

Mayoritas jalma moal percaya ngandung atawa nu nempatkeun pamaréntah di kolaborasi jeung rupa instansi (kaasup pulisi jeung media, program téater jeung Inofizieller Mitarbeiter, jsb) bakal sanggup pamandangan teror misalna. Éta sabab urang masih percanten dina Truman Tembongkeun media (nu Truman di Utrecht pisan lumaku dina kontéks ieu). Sababaraha geus dicatet situasi staged nu dibawa ka dieu dina gambar tangguh dina loka. Jalma teu bisa jeung moal yakin yén pamaréntah, sasama warga jeung média hal bisa ka candak ngagiling dina bursa pikeun karir, sarta kantong duit handapeun pretext of achieving tujuan luhur. Media tentara ngakuna sosial nyaeta siap pikeun hal questioned saha urang wani mikat serangan, nyadiakeun group tekanan nu dipikahoyong.

sumberdaya Naon gaduh Ladies jeung gentlemen? Anjeun teu bisa, contona diwangun ku jalma ti scratch ku nyieun software AI.

Anjeun tiasa nyieun video palsu jero.

Anjeun tiasa make téhnologi layar héjo

Anjeun tiasa nyewa aktor sarta dina organisasi kayaning pulisi, rumah sakit jeung média geus compromised urang milu di lakonan dina. Anu bakal ngalakukeun hal saperti a? Anjeun terang sabaraha urang di tatanggana wétan kami sababaraha dekade katukang, dipigawé dina rupa-rupa pancén pikeun mesin propaganda? Salami urang perlu mayar jeung bisa balik luhur, aya loba anu nyieun calana tetep hirup jeung sungut maranéhanana ka dunya luar. Anjeun teu percaya, mangka anjeun teu acan neuleuman ogé sajarah. Anjeun meureun bakal dimaenkeun ku acara média tetep sieun téh alus, jadi nagara pulisi bisa masihan bentukna salajengna.

Hiji observasi anu luar biasa di hiji disangka "saksi mata" dina telegrap ngaranna Indramayu masih ceuk hal anu luar biasa:

Sexton: "Kuring datang jauh ti pagawean abdi nalika kajadian. Kuring nangtung di lampu lalulintas dina 24 Oktober Square na I ningali awéwé hiji, Jigana maranéhna téh antara heubeul nu 20 na 35 taun. Dina momen anu Abdi uninga tilu kali pang pang pang. Opat lalaki éta pisan teuas arah nya jeung diusahakeun nyered nya jauh lajeng I uninga sejen pang pang pang na sémah hayu awéwé nu balik deui. Kabéh rusuh aya ".

Jadi awéwé ieu aya lamun eta ditémbak? Aneh. Oh, anjeun terang naon. Ieu lain carita nu urang ngadangu deui carita meunang. The Truman Tembongkeun kedah buka dina:

(Mangga ogé baca Artikel saméméhnal ngeunaan serangan di Selandia Anyar for jurus pamahaman leuwih ti gelombang ayeuna teror)

éntri sumber link: telegraaf.nl, indebuurt.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (35)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Ikbenwakker wrote:

    Kuring nyaho anjeun boga hal anu numerologi.
    18-3-2019.
    18+3+2+0+1+9 = 33

  2. Martin Vrijland wrote:

    Na tangtu, nyaéta panggero pikeun nyimpen pulisi dina sagala gambar dina média sosial: nu alibi pikeun carana ngawasan ieu geus diteundeun.

  3. Martin Vrijland wrote:

    Muhun, éta palaku disimpen dina posisi, tapi masih bit saraf yén jalma liwat dimimitian pikeun nyeureud

    • Martin Vrijland wrote:

      Naon atuh jadi heran nyaeta kumaha éta anu sagala crews meureun kaméra di unggal invasi ngarep bisa hadir? Kaayaan scanner pulisi pinuh buka salila Peta téroris supados teroris oge tiasa ngadangukeun alus sapanjang? Atawa meunang nu Ladies jeung gentlemen tina tip teh? "Kita Hayu ka Avenue Huppelepup sabab urang buka do invalletje a"

      Sagalana nunjukkeun PSYOP a.

  4. Calvin wrote:

    Anjeun tingali sambungan jeung neunggeul kiwari? Manggihan eta oge kabeneran nu warta sagemblengna snowed sahandapeun ... atanapi aranjeunna tiasa nganggo jurus dina hal ieu?

  5. Chris34 wrote:

    carita saksi knocking sanajan teu dibewarakeun sababaraha jalma nembak dédéngéan diantara motorists.
    Lajeng ieu "aktor" mecat on RTL .. The nembak ditiup geulis kusam, ngabejaan Utrechter. "Jigana aya silencer dina. Gantina bangs pisan, abdi uninga pofpofpof ". Numutkeun Daan kokotéténgan kawas serangan ngahaja on awéwé nu.
    sababaraha drivers ganteng ngadenge shooting di Bundaran kalayan rada loba noise dina batur mobil maranéhanana jeung silencer a ... ..

  6. Chris34 wrote:

    Martin Naha anjeun terang langkung seueur ngeunaan?
    Update 16.24: Saksi disebut jujur ​​"Allahu Akbar" sateuacan muka seuneu dina tram teh. Hiji panumpang anu disebut Maroko ieu ditinggalkeun sorangan, nurutkeun sarakah Parool. Urang heran anu Urutan ngadegkeun munggaran emphasized nu nyieun eta kabeh teu kalawan Islam.

    Kaayaan warta xander

    • Chris34 wrote:

      Tempo link ngan sanggeus parole. carita bener samar. Saksi nyarita tina offenders 4 kalawan panjang leungeun jeung gun ... .. Tapi maranéhna mibanda 1 kasangka dina pikiran

  7. Zonnetje wrote:

    Mantuan atuh salaku abdi teu ngartos. Némbongkeun kumaha bakal geus kajadian jeung 'aksi teror' pikeun ngalakukeun? Naha henteu kalawan kajahatan diatur atawa fanilheperikelen?
    Urang sadaya gambar gélo deukeut ku Masters wacana?

    • Zonnetje wrote:

      Kuring teu ngarti nu palaku anu bray pikeun isu patali ngahargaan-. "Teroris hunters indit kaluar nyekel singa na nempo mouse a. Sieun porno di Holland. Janten fimscript jeung ngajual ka Hollywood. Naon nagara.
      Sieun porno di Hollandia.

  8. keazer wrote:

    Kuring bakal pasti nyarios janten gering sagalana geus jadi palsu.
    Upami Sadérék hoyong anu rigging ulah eta ogé nyieun teu kitu b pilem ridiculously goréng.
    Rutte mana maranéhna boro bisa seuri eusi. naon goréng

    Ngan kawas nu aktor dina Newzealand ... dimana liang fcking bullet dina témbok, nu getih dina témbok ....

  9. ZalmInBlik wrote:

    Domba ngan saméméh pamilu di panik hébat sarta écés boga angon alus nodig..staatsgecontroleerde FVD meunangna badag?

    "Sadaya parpol, iwal Forum pikeun Demokrasi, numpurkeun kampanye pamilihan nyanghareupan pamilu régional di sambungan kalayan serangan nu".
    https://www.nu.nl/schietpartij-utrecht/5796546/drie-doden-en-vijf-zwaargewonden-bij-aanslag-in-utrechtse-tram.html

    • Zonnetje wrote:

      Meunang dumadakan deja vu rarasaan. Heriinner kuring sual éta konsul Turki anu diasupkeun cicingeun Walanda. Karusuhan jeung sajabana Lajeng Rutte meunang pemilu. Anjeunna "tabah" aksi ngalawan Kapuloan Turks. Hiji dua punch Rutte na Erdogan wanoh?

  10. Martin Vrijland wrote:

    Urang saena anjeunna!

    Ku kituna, aktor PSYOP nu dituduh geus bray. hal anu alus urang masih gaduh sapertos kakuatan pulisi hébat. Naon aranjeunna geus dipigawé henteu eta "kolega"; "Kami budak". Ukuran teror anu Mayar kaluar!

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/3311030/hoofdverdachte-gokmen-tanis-37-opgepakt-na-schietpartij-utrecht

    • ZalmInBlik wrote:

      ..The lengkah saterusna nyaeta écés ukuran biometric, urang teu bisa tangtosna di sisi kami hayu gaan..Rutte jadi ditajong upstairs ka Politburo di Brussel tetep burit babaturan Timmermans parusahaan-Na. Ukuran kaayaan pulisi nu keur dipasang ku EU dilaksanakeun migawé bareng kalayan Frontex, EUROGENDFOR et voila Anjeun 2.0 pulisi Propinsi berpungsi jiga pesona, tapi sabab bakal kajadian deui kitu nu urang pernah poho ...

  11. Chris-anak wrote:

    Wilujeng sumping di leuweung éta, rusuh ieu wisata datang. AS installs ieu bom minggu nuklir di Éropa, tegangan jeung Turki mungkin geus ngaronjat deui panas ieu, Amerika kaluar Pajangjian INF sarta ngamekarkeun misil ngalarang, cukup kakuatan pikeun geura-giru jadi tentara EU acan, ieu pahlawan anyar geuwat bisa konéng alamat cardigans.

    komo, anjeun geus katempo naon anu ditulis dina pakarang tina serangan di Selandia Anyar? Sajarah palajaran abad Éropa vs Ottoman Empire

    pariksa: https://southfront.org/in-photo-a-closer-look-at-assault-rifle-of-new-zealand-attacker/

    • Zonnetje wrote:

      Tarrant salinan-ucing Breivik dilatih ku tersangka dawam anu dipaké Breivik salaku jelema bodo mangpaat. Sadaya jalan ngakibatkeun tersangka dawam iwal mana jobs ti mousetrap a ieu kapanggih.

  12. kaméra 2 wrote:

    Perancis 2019, agenda Tatanan Dunia Baru

    https://www.gouvernement.fr/en/un-tackling-inequality-and-building-a-new-world-order

    Paris shootings
    carana ngawasan ieu / geus tombol pikeun kakuatan maranéhanana jadi enya sagalana bisa dijieun kami yakin yén jenis antics schietpatijen palsu salila Charlie Hebdoo kami teu tiasa gaduh leuwih alami, suku anu nempo sakabeh shootings Charlie Hebdoo kakeunaan, didieu dina situs ieu ogé teuing dibahas.

    http://www.martinvrijland.nl/archief/alles/charlie-hebdo-opzettelijke-provocatie-opnieuw-afbeelding-van-de-profeet-mohammed/

  13. Nils wrote:

    poto anjeun John Maes Telegraph. Aya ayeuna kaca Wikipédia dijieun pikeun serangan ieu, memang, dina sapoé, jeung gambar anu sarua. Wiki nyimpen sagala foto anu hak cipta henteu haratis. Dina pondok, urang tingali hiji huddle tina jasa rusiah sarta média di énsiklopédia propaganda saré Walanda. bendera palsu sangkan 100% tangtu.

    https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Beschieting_in_Utrecht_(18_maart_2019)

  14. Johan kasir wrote:

    Aneh nya éta jalma kudu ditahan teuing tur mangrupakeun kriminal ti breed home purest pangajén kudu antosan.

    Kuring meunang Folkert G pikiran.

    Paling bangor I manggihan maot, bereaved nu kudu cicing di dieu.

    Heran, naon panerapan anyar pikeun kaluar dieu deui.
    Tapi hukum anyar restricting belegug tapi teu ngawatesan kriminal, sabab urang kudu bisa nyebarkeun.
    Urang kudu disebutkeun yen hukum teh mangrupakeun adil.

    Pulitik anu goréng tapi kaadilan téh parah !!

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup