Kartu kuantum Bill Gates nyaéta kartu ID nirkabel anu ngalacak naha anjeun ngagaduhan koronavirus sareng naha anjeun tiasa divaksinasi

Filed dina warta analisis by on Maret 23 2020 10 Komentar

sumber: insider.com

Dina mangsa sési Reddit 'naroskeun naon anu anjeun pikahoyong, Bill Gates ditaroskeun perkawis pandemik covid-19 coronavirus. Anjeunna ngajawabna. Saur anjeunna, "Pamustunganana, urang bakal gaduh sajumlah sertipikat digital pikeun nunjukkeun anu nembé parantos diperyogikeun atanapi diuji sareng anu nampi bakun."Kalayan sertipikat digital kasebut, Bill Gates tiasa ningali, contona, anu dikembangkeun ku MIT titik-titik kuantum (titik kuantum).

Solusi nirkabel sapertos kitu anu dipikaresep di pasihkeun ku perkenalan na ID2020, anu hoyong masihan 1,2 miliar jalma anu masih hirup tanpa KTP na nami "identitas" (anjeun henteu gaduh tanpa nomer). Bill Gates mangrupikeun investor utama dina sagala hal ieu ngalangkungan Yayasan Bill & Melinda Gates sareng kanyataanna écés yén urang nuju ka arah sistem kontrol anu bakal dirangkul ku seueur kusabab sieun musuh anu teu kawih.

Penting pikeun nunjukkeun yén jalma réla nyerah sagala kabébasan upami aranjeunna cukup sieun. Sieun anu paling kasieun aya kasieun maot, sareng nalika urang kaayaan musuh anu teu kawih anu sadayana ahli médis sareng media sareng politik nyauran urang nyandak sacara serius, kalolobaan jalma ngabohong.

Kaseueuran henteu gaduh pamanggih ngeunaan kemungkinan pamaréntahan sareng média pikeun maénkeun dina massa. Janten seueur teuing jalma bakal kedah damel bohong. Teu aya anu tiasa mikir yén kalolobaan radar dina sajam henteu ningali dial sareng teu ngagaduhan ideu sorangan. Teu aya anu tiasa percanten yén seueur parantos atos parantos randapan, sareng tuangeun kanggo ayeuna sareng ka hareup (aranjeunna panginten) parantos ngagaleuh.

Naha éta ngeri pisan sareng coronavirus éta? Maka tangtosna gunana yén urang terang persis anu parantos aya kainféksi nalika, nalika aya jalma parantos dibalikeun sareng naha batur parantos disuntik ku vaksin. Sahenteuna, éta mangrupikeun kapercayaan anu diinter dina massa. Kemungkinan downside dikabulkeun. Downside ieu malah katingali salaku negativism sareng konspirasi pamikiran.

Dina sababaraha minggu, saha waé anu kritik sigana bakal dianggap bahaya pikeun masarakat. Ieu sabab jalma-jalma éta janten doraka sareng ngabahayakeun batur; bahkan upami parantos tetep kana 'ideu anu salah'. Kitu ngonci. Barina ogé, polah perawatan kaséhatan wajib wajib GGZ parantos efektif dina tanggal 1 Januari.

Upami, dina sababaraha sasih bulan, urang dirobih tina démokrasi dukun jadi sistem komunis téknologi dina masalah sababaraha bulan ku krisis koronavirus ieu, sadaya jelema ayeuna gumantung kana nagara dina hal penghasilan (tingali kieu). Anu wortel di payuneun sapotong kaamanan finansial bakal ngayakinkeun seueur pisan dina waktos panik. Sieun sieun maot sareng jumlah maotna anu ageung (dipidangkeun ku média) ogé bakal ngajantenkeun jalan kanggo ukuran draconian, dimana unsur-unsur anu bahaya ti masarakat (tanpa aya tangis) tiasa dihapus.

Maka bagian sésana tina populasi bakal macét dina sistem digital anu ngawaskeun unggal gerakan, ngahubungkeun panghasilan sareng pengeluaran ditambah kabébasan gerakan pikeun kabiasaan, kasehatan sareng obat wajib sareng vaksinasi. Dimana aranjeunna panginten bakal ngajamin kabébasan sareng kaamanan ku nyekelan tangan bantosan nagara (atanapi berjuang pikeun kawijakan nagara kusabab sieun atanapi egois), maka aranjeunna ogé tungtungna kajebak. Henteu aya anu nangtung di jalan anu tujuan akhir sapertos anu dijelaskeun dina buku kuring.

buku anjeun

Punten ogé maca artikel ti minggu kamari, anu kuring ngajelaskeun sketsa kaayaan di luhur kalayan langkung rinci. Upami anjeun parantos maca buku sareng tambihanana, anjeun bakal mendakan yén anjeun henteu peryogi kartu KTP, titik ID kuantum atanapi naon waé pikeun idéntitas anjeun anu leres. Anjeun ogé tiasa mendakan naon anu diarepkeun pikeun dulur anu janten sadar.

éntri sumber link: siencemag.org, id2020.org, biohackinfo.com

tags: , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (10)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. ZalmInBlik wrote:

    Jaringan Bill Gates sacara alami ngakibatkeun tersangka biasa, bagian-bagian anu dibiayaan bareng Microsoft, Gavi Unilever, Carbyne, Postcode Loterij, anu pamustunganana henteu langkung ti payuneun organisasi.

    Sémo penting dina jaringan ieu anu tiasa dihubungkeun sareng Epstein parantos nembe parantos nembe kajantenan.

    https://vocal.media/theSwamp/the-epstein-associate-nobody-s-talking-about-the-idf-linked-bond-girl-infiltrating-the-uk-nhs
    https://www.calcalistech.com/ctech/articles/0,7340,L-3766639,00.html

    https:// http://www.scientificamerican.com/article/invisible-ink-could-reveal-whether-kids-have-been-vaccinated/

    dina masalah pondok-réaksi-solusi

  2. ZalmInBlik wrote:

    Janten Plandemik:

    Fauci: 'Teu ragu' Trump bakal ngajantenkeun reuwas wabah panyakit inféksi
    Januari 11, 2017

    Anthony S. Fauci, MD, sutradara National Institute of Allergy and Disefect Diseases, nyatakeun aya "henteu cangcaya" Donald J. Trump bakal diserang kajadian wabah panyakit tepa dina kapersidenan Na.
    https://archive.is/52FYz

  3. nganalisa wrote:

    Bill Gates bakal ngagunakeun implants microchip pikeun ngalawan coronavirus
    https://biohackinfo.com/news-bill-gates-id2020-vaccine-implant-covid-19-digital-certificates/

    Accenture, sareng Microsoft sareng Avanade, nyiptakeun prototipe manajemén idéntitas biometric & blockchain anu dibere dina ID2020 Summit di PBB dina Juni 2017.

    • nganalisa wrote:

      ID2020 and partners launch program to provide digital ID with vaccines

      Sep 20, 2019

      The ID2020 Alliance has launched a new digital identity program at its annual summit in New York, in collaboration with the Government of Bangladesh, vaccine alliance Gavi, and new partners in government, academia, and humanitarian relief.

      The program to leverage immunization as an opportunity to establish digital identity was unveiled by ID2020 in partnership with the Bangladesh Government’s Access to Information (a2i) Program, the Directorate General of Health Services, and Gavi, according to the announcement.

      Digital identity is a computerized record of who a person is, stored in a registry. It is used, in this case, to keep track of who has received vaccination.
      https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines

  4. ellysa wrote:

    Nya dina umur bohong
    jangji utopia
    wortel dina tongkat
    kornucia kosong
    Dystopia pikiran hyve téknologi
    naon anu bakal timbul nyaéta waktuna
    robophobia

Leave a Reply

TUTUP
TUTUP

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup