Manjang nunjukkeun UNN '90: ukuran iklim nimukeun pikeun ngalaksanakeun pamaréntahan dunya

Filed dina warta analisis by on Nopémber 18 2019 5 Komentar

sumber: alt-market.com

Dina taun-taun '90 diterbitkeun sekretaris umum ti PBB, Robert Muller, hiji manifesto di mana anjeunna nyebatkeun yén kedah aya pamaréntah dunya. Kusabab pamaréntahan global kedah dihontal ngalangkungan ideu "ngajagi bumi" sareng kasadaran lingkungan salaku komponén anu paling penting. Dina manifesto éta dijelaskeun kumaha masarakat umum tiasa yakin pikeun nampi pamaréntahan dunya ku ngiringan sieun wahyu lingkungan. Masarakat umum kedahna dimainkeunkeun sareng ideu yén masarakat éta ngarusak dirina.

Dina hiji artikel anu judulna "Pamaréntahan Bumi Anu Bumi: Kerangka Sareng Cara Pikeun Cipta," Robert Muller ngagariskeun kumaha pamanggih ngeunaan parobahan iklim tiasa dianggo pikeun ngayakinkeun massa "kabutuhan" pamaréntahan dunya sapertos kitu. Salaku tambahan, anjeunna nyarios dina rencana ngeunaan ngenalkeun anyar 'agama dunya' sareng 'pangurangan populasi' anyar. Publicist Brandon Smith nunjukkeun sadayana ieu sacara rinci artikel ieu.

Anu penting pikeun ngakuan prosés ngawangun merek tina kénca kénca katuhu dina politik. Éta mangrupikeun hal anu bade di sapanjang Éropa sareng AS. Sisi kénca sigana nangkep sadayana anu aya hubunganana sareng agenda PBB anu disebut tadi sareng anu mana anu baheula janten 'leres' atanapi 'liberal' dina politik Walanda parantos leres-leres ditinggalkeun. Hak anyar ieu dieusi ku Thierry Baudet sareng Geert Wilders. Anjeun moal deui ngadangukeun Baudet dina média, sabab éta hak anyar ngagambarkeun réa teuing undian, ku kituna kedah disegel sacara ati-ati (anu matak nyieun karusuhan dina pésta sok dianggo ogé). Sareng Thierry terang yén anjeunna mangrupikeun wayang kakawasaan (dididik ku kulawarga karajaan Clingendael Institute) sareng kitu anjeunna ngajaga dirina rada sibuk akhir-akhir ieu.

Dina naon waé, éta jelas yén wahyu lingkungan dikandung dina taun 90. Éta leres naskah anu jelas. Éta hartosna yén ti A dugi ka Z éta dibina pikeun ilham jalma sareng nyorong kana hiji agenda. Agenda éta dieusi ku aktor profésional (anu ogé disebut politikus) ngeunaan tumbu anyar: Mark Rutte & Co. Éta kabijakan ayeuna ngadorong hukum darurat anu didasarkeun kana kiasan lingkungan anu kapanggih.

Urang masih gaduh seueur iman kana kaaslian pulitik. Kanyataan yén jalma sapertos Martin Vrijland nyauran politikus janten aktor, anu paling-paling ngagumbirkeun imajinasi sareng iritasi anjeun pikeun awéwé-wanita sareng The Hague, tapi éta henteu hartosna yén urang kedah nyandak anu cukup sacara harfiah. Aranjeunna mangrupikeun palaku anu dipilih, diawasi sareng dilatih ku sareng kulawarga karajaan ti umur dini, pikeun ngeusi ilusi démokrasi kalayan sagala rasa sareng bau anu tiasa dipanggihan di masarakat. Média éta pangiklanna sareng ngabantosan pikeun nyiptakeun ilusi na kontradiksi anu jelas. Upami anjeun hoyong masihan panginten ka masarakat yén aya hal anu dirobih dina susu, maka anjeun kedah tiasa néwak sadayana pamanggih dina parpol anu teras parantos milih aranjeunna, mudahan bakal aya kabijakan anu saé pikeun aranjeunna. Atawa anjeun mimitina kedah ngancik dalapan puluh sareng leumpang tukangeun walker pikeun ningali yén démokrasi ngabohong? Sakumaha seueur bohong anu tiasa dipidangkeun ningali kabinét anu maok sareng maok sareng nyorong kana agenda anu masihan kesan pikeun bageur pikeun nagara, tapi ukur pikeun ngajagaan klub elitis sareng nyusuli sareng ngadesokeun rakyat?

In buku anyar kuring Kuring ngajelaskeun kumaha hares ngajalankeun sareng kuring ogé ngajelaskeun naha agama dunya anyar ieu kedah sumping sareng kumaha éta sadayana aya hubungan sareng propaganda transgender ayeuna (sareng katumbiri). Janten jelas yén sadaya hal ieu dikendali di tingkat PBB sahingga bisa ditebak dimana perhatian spontan sacara spontan pikeun Greta Thunberg sareng Extinction Rebellion asalna ti mana. Kitu deui: éta rencanana sareng parantos aya dina manifesto UN di taun '90. Janten éta mangrupikeun agenda sareng upami aya agenda, dimana waé artos ngompa kana mesin propaganda sareng seueur jalma anu mésér pikeun nyorong agenda éta dina sadaya aspek masarakat.

Trik ayeuna nyaéta masihan sagala hal anu aya hubunganana sareng agenda PBB, merek 'kénca' sareng sagala hal anu nunjukkeun agenda pikeun masihan 'merek'. Trik anu langkung saé nyaéta ngahubungkeun yén merek di sisi katuhu pikeun politikus anu kawéntar (aktor dina palayanan kelas kaputusan) sapertos Donald Trump, Boris Johnson, Nigel Farage, Thierry Baudet sareng anu sanés. Ku terasna niup ékonomi sareng nyiptakeun kekacauan sosial utama, anjeun tiasa ngurus sadaya anu aya hubunganana sareng merek 'bener'. Pondokna, anjeun nungkulan unggal wangun alesan sareng unggal bentuk murni analitis sareng kritik logis anu saé. Éta ngaluarkeun pondasi pikeun kaayaan pulisi anu dipimpin dunya sareng ngenalkeun pulisi pamikiran.

Sering pisan pikeun nyebarkeun buku kuring, sabab carana ngawasan dina média sosial parantos langkung saé yén ieu pesen penting boro kantos ngahontal jalma. Kanyataanna, yén pamikiran pulisi ayeuna parantos ngawangun, handapeun prakta 'kaamanan' anu abadi sami (panyalindungan ngalawan berita palsu atanapi ideu ekstrim). Anjeun masih tiasa ngintunkeun sadayana dina keretas. Buku éta nyayogikeun kasimpulan anu jelas tina sadaya lapisan tipuan sareng tipu daya sareng ogé nunjukkeun kumaha sistem kontrol manajemén dunya anyar bakal muka tingkat DNA sareng antarmuka otak-komputer. Buku henteu salinan tina buku David Icke sareng teu aya hubunganana sareng bumi datar atanapi reptilia. Buku henteu, kumaha, masihan kasimpulan penting kumaha lapisan pamrograman terstruktur sareng kumaha éta tiasa dipahami. Kusabab éta buku tiasa dibaca dina hiji dinten sareng nganggo solusi beton, éta gampang pisan nyebarkeun ka kulawarga sareng rerencangan. Nya waktuna pikeun urang nyandak tindakan sareng janten éta waktos kanggo promosikeun buku éta. Anjeun ogé ngadukung karya kuring kalayan mésér buku.

mésér buku

éntri sumber link: alt-market.com

tags: , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (5)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. pikiran Supply wrote:

    Hai Martin,

    Tulisan deui .. Saéstuna urang sadaya palaku ku nami kulawarga urang .. Tapi anu kumisan.

    Ukur mésér buku anjeun éta, antara sanés, indung kuring sareng anggota kulawarga anu sanés (anu masih dina kognitif dissonance) mugia kaluar tina kaayaan apatis na ..; )

  2. Riffian wrote:

    Dina '60' éta parantos jelas ti Klub Roma (Rockefeller, Kissinger, Kakuatan jsb) anu aranjeunna badé nganggo iklim pikeun ngadamel masal. Sareng anu kalebet rékayasa Geo ...

    David Rockefeller aya sareng Kuat di Colorado di 1987 pikeun "Kongrésidasi Gurun liar Kaopat," rapat penting-sadunya anu ampir teu aya anu nguping. Ngadatangan ku anu resep Rockefeller, Kuat, James Baker sareng Edmund de Rothschild nyalira, konperénsi réngsé ngagulungkeun soal pembiayaan gerakan lingkungan burgeoning anu Kuat dibentuk tina taneuh ngalangkungan karyana dina Program Lingkungan Bangsa-Bangsa Bersatu.

    Dina konperénsi éta (rekaman anu sayogi online online berkat whistleblower George Hunt) yén Rothschild nyauran Bank Konservasi Dunia, anu anjeunna dianggap salaku mékanisme waragad pikeun "Rencana Marshall kadua" anu bakal dianggo pikeun hutang katilu dunya "hutang anu tiasa dianggo pikeun dunya katilu" lega "sareng suling anjing globalis anu" pangembangan sustainable. "

    Présidén AS George Bush ngarobih impian 1Rothschild nalika Kencan dikawasa dina sidang lingkungan PBB tingkat tinggi: 1992 Rio "Earth Summit." Sanaos paling dikenal salaku konferensi anu dibuakan. Bumi Summit anu ngamungkinkeun Bank Konservasi Dunia janten kanyataan.
    https://www.corbettreport.com/meet-maurice-strong-globalist-oiligarch-environmentalist/

  3. Ben wrote:

    "Upami anjeun hoyong masihan panginten ka hiji jalma yén aya hal anu remuk dina susu, maka anjeun kedah tiasa moto sadayana pamanggih dina parpol politik teras parantos aranjeunna milih, dina harepan yén bakal aya kawijakan anu hadé pikeun aranjeunna. "

    Perkebunan Si Kabayan

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup