Tekanan anu diturunkeun pikeun murangkalih ageung!

Filed dina warta analisis by on Désémber 9 2019 16 Komentar

sumber: wicnews.com

Pikeun barudak di sakola primér sareng kanggo rumaja kedah aya tekanan anu langkung ageung ayeuna para guru henteu ngan ukur nyarios yén aranjeunna masih tiasa milih génderna, tapi krisis iklim ogé nyiptakeun tekanan kelompok. Upami paripolah anu ampir nyimpang janten normal hétéoseksual, maka dina taun-taun ayeuna ideu éta katambah yén anjeun masih tiasa milih génder anjeun sareng parantos dirobih.

Tekanan kelompok anu pangahirna asalna tina aktivis iklim (FFF, 666). Sareng anjeun tiasa ngémutan yén seueur guru anu parancang ngiringan pikeun masihan tekanan dina generasi bungsu. Aranjeunna parantos disiapkeun pikeun panilitian ieu. Mana wae koran anu anjeun buka: aranjeunna pinuh ku propaganda iklim sareng di mana waé anjeun katingali atanapi ngadangukeun, bohong kasebut kabeneran. Éta pisan gampang upami anjeun ngagaduhan sadayana pencét dina saku anjeun; anu henteu bénten aya di China tibatan démokrasi dukun urang. Upami anjeun ngulang deui sering, sadaya anu bakal dipercaya. Sareng upami anjeun ogé ngajamin yén anjeun tiasa nyebatkeun rarasaan yén "anjeun henteu milik" di kelas atanapi di tempat damel, maka tekenan grup bakal nyorong tungtungna.

Rumus kasuksésan bijil diwangun ku nunjukkeun sababaraha grafik anu dipirig ku komentar "Dangukeun élmuwan IPCC PBB". Tujuanana menerkeun hartosna, tapi mesin propaganda ngajantenkeun duanana barudak sareng dewasa yakin yén éta hartosna diperyogikeun kusabab urang maot kaluar. Sareng mesin propaganda sok aya anu anyar. Kami ayeuna gaduh ogé zona paéh di sagara, dimana teu cukup oksigén sareng laukna kaluar.

sumber: telegraph.co.uk

David Attenborough sigana bakal tiasa ngarahkeun acara bohong anu endah. Anjeunna parantos ngalakukeun éta kalayan jumlah populasi bear kutub (tingali di dieu) sareng ogé kalayan walrus-asana aya bukti tipu daya sareng tipu daya (tingali di dieu). Kadua populasi sigana ngembang tapi henteu ngirangan, janten kanggo duanana henteu kapusan alatan lebur topi és. Samentara éta, sakumna suku anu ngebon dina propaganda éta, sabab David tiasa nyarios waé dina kaméra anu saé dina Inggris anu leres. Barina ogé, anjeunna tiasa nyauran nyalira Tuan sareng Tuan tina tatanan rusiah moal bohong! Henteu, aranjeunna milik elit sareng henteu ngabohong, aranjeunna ngan ukur ngagaduhan rusiah.

Anjeun ayeuna gaduh sadaya jinis kelompok iklim anu masihan tekanan anu ageung pikeun generasi ngora. Mantra Greta Thunberg "Urang kedah ngadangukeun para ilmuwan" mangrupikeun kana waktos na aki buyutna anu ngabantosan panitia Hadiah Hadiah Nobel sareng ngahargaan dirina sareng réncang ilmiah salaku Hadiah Nobel. Baca kumaha Svante Arrhenius ieu (anu saha namina bapa Greta Svante Thunberg namina), mangrupikeun panéori téori pemanasan global ku CO2. Kanyataan yén anjeunna nampi Hadiah Nobel sahingga henteu ku ayana ilmiah tiori-na téori, tapi kanyataan yén anjeunna tiasa masihan dirina hadiah éta.

Ku jalan kitu, karuhun Greta ogé ngadeg pikeun eugenics sahingga ngagaduhan ideu sapertos ide-ide Nazi ngeunaan kemurnian balapan. Anjeunna hoyong ngirangan populasi sadunya. Janten nalika Greta nyebatkeun yén urang kedah ngadangukeun élmuwan IP IPCC, sigana sapertos anu ngulang naon-naon anu éyang nyarios. Anjeunna masihankeun hadiah sains ka réréncangan sareng anu sanésna anu sidelined. Élmuwan anu ngajelaskeun ka urang yén CO2 moal tiasa ngasuh bumi ogé henteu didangu. Urang kedah ngadangukeun élmuwan anu dipilih. Duit sareng karirna parantos pasti pentingna pikeun bapa ukuran anu hébat, sareng éta masih kénéh dianggo ayeuna.

Tekanan murangkalih murangkalih ageung! Anjeun ampir kedah janten aktivis iklim upami anjeun henteu hoyong labuh di luar parahu. Sareng upami guru nyarioskeun yén bumi pamanasan sareng éta ogé aya dina sagala koran, maka anjeun moal tiasa deui nolak éta. Utamana lamun "gadis ngora manis nganggo braids" henteu hadé nya dimana-mana. Teu aya anu katingali yén Greta Thunberg ieu asalna tina kulawarga anu mulya anu ngagaduhan rencana ieu dina rak pikeun dasawarsa sareng saha anu pilih kasih dina élmu langkung penting tibatan kanyataan. Anjeunna parantos disiapkeun kana peran propaganda ieu.

Kumaha anjeun masih tiasa ngajaga murangkalih anjeun ngalawan hémisér jisim ieu? Upami anjeun naros ka abdi? Henteu. Ampir teu mungkin! Urang nuju nuju ka jaman anu histeria iklim bakal diangkat ka luhur sapertos kitu bakal janten bentuk fascism anyar dina topéng "nyimpen planét". Ieu bahkan bakal ningkat ambahanana yén saha waé anu masih teu percanten yén Bumi anget janten hasil tina CO2 sareng tetep henteu percanten yén urang bakal maot kaluar upami teu aya jalan susah nuturkeun bakal nampi pamikir konspirasi stigma. Ieu bakal dikaitkeun kana gangguan psikologis, anu anjeun peryogi perawatan perawatan jiwa. Kemah pendidikan deui dina mantel judul George Orwell judul 'perawatan'.

Barudak anu gaduh ideu béda bakal ngalaman tekanan psikologis anu parah pisan. Hal ieu parantos aya masalah sareng préparasi parobol génder sarta ayeuna bakal ogé aya kajadian histeria iklim. Aranjeunna bakal ogé gepsychiatriseerd kalayan stigma tina 'gantung dina plot' sareng janten 'perawatan' sareng nginum obat bakal ditumpukeun.

Kami nyaksian perkenalan fascisme anyar dina bendera pelangi; via "kedah nyimpen iklim". Swastika parantos dipasang jalan pikeun katumbiri (tingali di dieu). Kami nyaksian naskah master dunya Luciferian-di-pembuatan. Lucifer sareng katumbiri dihubungkeun hiji ka hiji. Galau katumbiri anu profésional (dibayar) di Greenpeace parantos nyumput dina sagala lapisan masarakat sareng ngambekkeun generasi bungsu pikeun ajaran Lucifer. Katumbiri mangrupikeun simbol para pendekar pamaréntah dunya Luciferian. Maca buku anyar kuring pikeun mendakan naon anu diasuh ku skrip master; kumaha dunya dipimpin nuju transhender transhuman sareng naon anu masih tiasa urang laksanakeun.

mésér buku

éntri sumber link: ad.nl, fridaysforfuture.com, ericmaisel.com

tags: , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (16)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Sabaraha lami upami awéwé ngora ieu janten psikiater?

    • XanderN wrote:

      Hayu urang ngarepkeun anjeunna otentik, kusabab kuring nganggap kabeneran gadis ieu ayeuna diteruskeun gancang bari beban anu ageung (dibenerkeun) kritik ngeunaan sabalikna dirina Greta Thunberg. Naha ayeuna parantos masihan 'maskot' nyalira pikeun ngaganggu, sareng saatos waktos sababaraha jinis skandal atanapi 'unmasking' ayeuna disiptakeun di sabudeureun Naomi ieu?

      Ieu leres-leres teuing mikiran anjeun, Martin (tingali naon anu anjeun parantos nyerat perkawis Robert Jensen di antawisna sanés). Kuring perhatikeun yén tulisan anjeun sareng buku anu saé ngajantenkeun kuring langkung skeptis tibatan kuring anu kantos, sareng kuring pasti henteu hartosna ku cara anu négatip. Perlu dipikabutuh, kusabab perkembangan pikasieuneun waktos ieu meunang momentum, sareng framing in sareng ngalangkungan média warta palsu sigana janten langkung edan unggal dintenna.

  2. Wilfred Baker wrote:

    Hatur nuhun Bapak Vrijland

  3. kaméra 2 wrote:

    @ MartinVrijland

    pamenta

    Upami anjeun ngabandingkeun swastika sareng katumbiri, agenda éta henteu leres.

    Anu swastika dihukum gagal dumasar kana agenda, sanes bendera katumbiri, leres?

    Atanapi kedah urang napsirkeun cara sapertos swastika henteu ditumpes pikeun ngaleungitkeun sareng aturan Permasalahan réaksi masalah sareng janten diganti ku bendera PBB / Pelangi

    • Martin Vrijland wrote:

      Kanggo jawaban kana patarosan éta, baca tulisan anu dihubungkeun. Di jerona kuring ngajelaskeun dina jéntré.

    • guppy wrote:

      Swastika diperkosa ku Hitler, tapi urang sudah terang yén freemason bageur nembalan twisting. Ayeuna anu sami terjadi ku katumbiri. Asalna tanda-tanda ieu positip tapi leres diperkosa sareng dipalar sareng négatip. Dina éta, duanana ngahaja gagal tanda-tanda ieu.

      Ieu bebas tina kanyataan yén kuring satuju sareng Martin yén urang tiasa gaduh mamang ngeunaan parantos ayana banjir. Upami nyiptakeun sampurna, reset henteu dipikabutuh.

  4. pikiran Supply wrote:

    Mugi-mugi seueur jalma maca ieu,, sareng khususna para nonoman.

    Baktos martin,

    Tulisan TOP.

  5. pikiran Supply wrote:

    Éta henteu lirén di dieu. Kabehanana palsu naon anu anjeun tingali dina tel (bohong) visi. Éta kabéh palaku (tina protés ka politikus sareng anu disebut serangan). Éta apel haseum .. Tapi éta leres sadayana palsu sareng dianggo pikeun agenda!

    • XanderN wrote:

      Ngobrol ngeunaan nonoman, nonoman sareng swastika.

      Naha urang ningali aranjeunna nuju deui, ngan kalayan katumbiri dina taktakna? Naha sajarahna bakal ngulang deui? Perbaruan 'iklim mogok' sareng mahasiswa truant. Pahlawan iklim Greenpeace Greta, Pemberontakan Kepahasan dll janten pikasieuneun awon:

      'Am 1 Dezember 1936 ngungkabkeun Hitler das Gesetz zu Hitler-Jugend. Darin aya anu Junge ab dina Alter von 10 taun-taun dina HJ körperlich und geistig im Sinne tina Naser unterrichtet und ausgebildet janten müsse. '

      Ganti H sareng K tina 'Iklim', sareng '10' kalayan '4', sareng ogé nerapkeun éta pikeun budak awéwé, sareng urang gaduh gambaran anu tepat ngeunaan sistem propaganda dimana para pamuda jaman ayeuna ngusik otak sareng disusun pikeun tindakan ngalawan jalma anu salah "anu nganggo mobil, pesawat sareng pamanasan gas, sigana bakal ngabalukarkeun 'tungtung dunya' dina taun 10.

  6. Martin Vrijland wrote:

    Tanpa hinaan? Henteu, anu dimaksudkeun sacara guyonan.
    Tapi sakedik Sophia ti Hanson robotics dina nyieun sareng anu gaduh ciri pinter AI anu saé kalayan prosés diajar émosional (investor Epstein).

    https://babylonbee.com/news/fun-new-greta-on-the-shelf-will-track-your-climate-sins/

  7. kaméra 2 wrote:

    Gedong Emo !!! ???

    Budak leutik tiasa ngahudangkeun émosional bahkan langkung saé tibatan sutradara eksekutif
    organisasi lingkungan

    https://www.youtube.com/watch?v=bImmgh3ZEb8

    euweuh és dina sapuluh taun? ha ha ha
    tingali di handap

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup