Nyaho sajarahna pikeun ngartos agenda PBB 2030

Filed dina warta analisis by on Désémber 4 2019 14 Komentar

sumberna: ilo.org

Internét kami nyangking seueur inpormasi anu parantos dirobih tina sumber pangaweruh supados meriam anu hadé. Ngan sapertos TV parantos dirobih tina informatif ka hiburan anggur sareng chip, réngsé ku John de Mol & co; Salaku conto, ayeuna média sosial utamina ngeunaan video pikaresepeun sareng lucu sareng ningali naon anu dilakukeun ku babaturan di Instagram. Salaku tambahan, éta langkung penting yén aya poto sareng video anu endah anu ngusapan ego ti éta jalma-jalma anu masih gaduh kanyaho nyata.

Duanana média sareng média sosial sadayana kaseueus kana raos. Upami aya karasa sapertos mandi panas, anjeun kedah hate ka jalma-jalma anu ngalungkeun cai és kana mandi anu. Éta scares anjeun. Sanaos mungkin diperyogikeun, kusabab dunya luar anu mandi haneut meureun kurang amis sareng amis tibatan anu disangka, urang langkung milih milih cai mandi anu haneut. Média anu lami ngadeg sareng saluran média sosial utama sakapeung masihan kami warta anu saé, tapi anu ngaliwat kana cai panas anu teras henteu ngaganggu kana kasenangan.

Kami hoyong rumah urang anu bérés sareng nyaman sareng urang hoyong nunjukkeun babaturan urang gadget panganyarna, liburan, pamundut sabtu minggu sareng sadaya anu aya dina média sosial ambéh maranéhanana tiasa ningali betah kami. Kadang-kadang batur gaduh kahirupan anu langkung saé, tapi salami éta resep pilem kami, urang ngagaduhan hubungan sareng grup. Anu masih nungguan 'kabeneran'. Naon waé éta? Aya seueur sumber. Hiji nyebutkeun ieu sareng anu sanés nyebatkeun éta. Éta langkung pikaresepeun ngan ukur cicing dina aliran cai haneut sareng janten positip. Jalma kritis sapertos cai tiis dina mandi anu haneut. Jalma jalma ngagaduhan masalah pikeun sagala hal anu urang tiasa neuleumkeun diri dina énggal. Éta jalma négatip. "Bangun? Eureun éta. Abdi di tempat anu leres.

Janten upami aya jalmi sapertos Martin Vrijland nyarioskeun hiji hal, anjeun nyarioskeun sateuacanna. Tentara troll média sosial parantos nerapkeun strategi panyiksa standar dina unggal forum sareng diskusi online. Kecap anu nganggo biaya négatip dihubungkeun sareng Vrijland tanpa percantosan sareng anjeun teu hoyong patalina kana grup éta. Anjeun teu katingali dina kontén. Upami tiasa nyarios dina blog atanapi forum anu Vrijland mangrupikeun pemikir konspirasi gélo, anjeun nyandak anu sacara subliminally. Henteu, anjeunna henteu: nyaéta kaayaan kaayaan anu aya di tukangeun éta kampanye éta. Waktu ningali éta. Hayu urang saluareun sareng nyandak tampilan anu saé! Anjeun terang naon. Mimiti kaluar tina mandi anu anget, pakéan kalayan énggal-teras diasuh tina cai anu seger sareng dimurnikeun. Nu ngajadikeun anjeun ngarasa leuwih hadé.

Ngadeg

Éta pancén mangpaat pikeun ngartos sababaraha titik konci dina kahirupan. Hirup sanés waé mandi. Upami anjeun nangtung dina pesta dina parahu anu éndah sareng maén band, nyaéta jalma anu nyandak anjeun kaluar aula tarian pahlawan anjeun upami aya liang dina kapal Titanic? Upami anjeun nangtung dina jalur karéta sareng earplugs anjeun pikeun ngadangukeun musik karesep anjeun sareng anjeun henteu nguping karéta anu kaburu ti tukangeun anjeun; naha hiji anu ngadorong anjeun kaluar jalur pikeun ngalindungan anjeun tibatan juru salamet anjeun? Upami anjeun sadar yén anjeunna parantos nyalametkeun kahirupan anjeun, anjeun bahagia anu anjeun dicandak kaluar zona kanyamanan anjeun? Upami sadayana anu nganggo pilem na i-phone nalika anjeun diserang, anjeun bahagia sareng jalma-jalma ti luar grup anu sumping ka ngahalangan? Nya éta positip janten peringatan dina waktosna. Nya éta positip lamun aya batur campur tangan. Anjeun bengkung janten saleresna hiji optimist sareng sae pisan upami anjeun waspada. Éta tiasa ngahemat kahirupan anjeun.

Upami anjeun badé bobogohan atanapi janten hubungan, anjeun mimitina hoyong terang langkung seueur ngeunaan batur. Pas anjeun damel damel perusahaan, anjeun sering hoyong terang upami anjeun ngarasa betah di ditu. Sacara umum, urang hoyong terang langkung seueur ngeunaan jalma anu kami lebetkeun hubungan jangka panjang. Pertanyaanana naha urang pernah nempo jalma sareng saha anu urang parantos ngagaduhan hubungan jangka panjang; hiji sareng anu kami dibawa ka luhur. Upami hiji anak dilahirkeun di panjara, hiji-hijina hal terang éta tina panjara. Upami aya alat maén di panjara éta, éta selingan sareng hiburan anu pikaresepeun. Naon rupa dunya luar? Upami anjeun kenal sareng buana di mana anjeun tumuwuh, henteu hartosna anjeun ningali gambar anu saleresna. Anjeun kedah salawasna ningali ti jeroeun. Leres, anjeun parantos ngumbara sareng anjeun terang seueur nagara, tapi pertanyaanna nyaéta kumaha gambar anjeun dunya didamel. Nyadar yén warnana ieu parantos dilakukeun ti ayunan sareng yén pandangan anjeun ka dunya parantos diwarna ku pendidikan, média sareng politik, nembus. Anjeun ngarasa teu nyaman di kamar mandi anu anjeun terang.

Kumaha upami bak panas nya éta bandingkeun sareng band dina Titanic? Kumaha upami anjeun tetep dina mode hiburan ku kituna anjeun bérésan bagja? Kumaha upami anjeun mimiti ningali yén seueur hal anu anjeun diajar henteu leres? Leres, kuring ngartos yén anjeun langsung mikir: "Leres, naon anu anjeun terang ngeunaan éta? Saha anu nyarioskeun sumber anjeun leres. Kuring resep percaya bebeneran anu disahkeun sacara ilmiah anu dirojong ku pamaréntah sareng spesialis. Anjeun moal pernah tiasa naliti sadayana éta. Kami teu gaduh pangaweruh pikeun éta. ”Kuring teu paham kana pikiran anjeun, ngan kitu bener sia pikeun mendakan naha éta karéta leres-leres naroskeun anjeun. Nya éta bener sia mareuman musik trance tina headphone anjeun sareng ningali kana taktak anjeun. Nya éta bener sia ngajalankeun tina ban ka rakit hirup nalika kapal damel cai.

Candak katingal saé

Jadi hayu urang ningali deui sareng ningali naon anu kajantenan. Anjeun nyandak masalah. Barina ogé, jilid tina taktak téh ngan ukur snapchat. Urang masihan sakedap ngadamel anu nyata. Éta pikaresepeun pikeun ngawujudkeun anu ngagaduhan warna tina pandangan anjeun ka dunya sareng ngartos yén anjeun salawasna diluhur ku cai haneut. Éta pikaresepeun pikeun mendakan yén George Orwell perang dina Perang Sipil Spanyol sareng mendakan yén pangalaman-Na tina perang éta parantos dibabarkeun béda-béda di payun bumi tibatan anu dirasa. Éta pikaresepeun yén jalma ieu nulis buku 1984, dimana anjeunna ngobrolkeun ngeunaan "nyaluyukeun bebeneran". Éta langkung tebih ti ngajelaskeun sababaraha aspék manipulasi ieu dina tulisan 1, ku kituna kuring mamatahan anjeun naliti. Nalungtik kumaha sains sareng historiografi tunduk kana kakawasaan. Naha éta leres-leres yén ilmuwan iklim anu ngajantenkeun sora anu béda-béda? Ja, sigana cara kitu. Naha leres yén historiografi tunduk manipulasi sareng ucap Winston Churchill, "Sejarah ditulis ku panénggol"? Ja, sigana cara kitu.

Kumaha upami anjeun mendakan yén peristiwa sajarah utama parantos dimanipulasi? Ah, enya kuring parantos perhatikeun réaksi anjeun. Kumaha upami propaganda parantos kuat pisan tina sababaraha dekade yén éta tiasa ngagambar gambar anu béda pikeun sababaraha generasi? "Leres, tapi teras jalma-jalma bakal ngadeg anu parantos nyarios perkawis hal éta?" Nah, éta ogé kasus! Ukur TV, koran, Facebook nunjukkeun naon anu anjeun hoyong tingali. Kaleresan tukangeun panyaring. Sering pamarentah nganggo ogé tongkat anu ngalangkungan carita sareng ngahubungkeun ka grup anu ekstrim. Ku cara ieu anjeun tiasa kalayan gampang nyorong kritik dina masarakat, sabab upami anjeun ngagaduhan média dina saku anjeun, anjeun mangrupikeun panerapan jalma. Kami bakal ngalakukeun anu béda.

Abdi nyarankeun yén anjeun nalungtik perkawis ieu. Blok listrik anu dibantosan Lenin (sareng panerusna Stalin) nyaéta blok kakuatan anu sami anu ngabantosan Adolf Hitler dina pelana sareng perang dunya kahiji sareng kadua direncanakeun nyiptakeun huru hara supados nyiptakeun tatanan anyar. Éta ngahuup. Neruskeun sareng.

Fronts

Dina perang dunya kahiji, tanah ditangtayungan pikeun nagara Israél di Bumi Balfour deklarasi. éta perjangjian Haavara ti 1933 Yahudi ka Paléstina imigrasi ieu geus ngadegkeun kalawan Jerman. Rarata nagara Israel didirikan sanggeus Perang Dunya Kadua. Paringkat ka Perang Dunya maén peran penting.

Adolf Hitler anu sami anu disangka ngabenci ka Yahudi sareng sacara sistematis diukur aranjeunna sareng milarian kasucian, 150.000 ngagaduhan satengah sareng saparapat urang Yahudi di angkatanana, kalolobaanana janten petugas tempur. Anjeunna ngagaduhan sahenteuna jenderal satengah Yahudi sareng 15, kalayan puluhan suku Yahudi sanés dina jajaran anu sami. Conto anu paling narik nyaéta nyaéta Field Marshal Erhard Milch, komandan kadua Hermann Goering. Susu maénkeun peran penting dina netepkeun Luftwaffe. Milch ngagaduhan ramana Yahudi sareng sigana ogé indung Yahudi.

Aya seueur sora yén gambar bayangan, anu disebat 'holocaust', mangrupikeun carita propaganda, dirojong ku bukti anu diciptakeun. Dissonance kognitif lumangsung gancang nalika mikir ngeunaan éta. Pangetahuan anu béda karasaeun sagelas cai tiis dina mandi haneut. Naha anjeun badé dicandak tina band anu di Titanic upami kapal tilelep? Leres, sigana mah.

Pikeun kuda di reins penting pikeun gaduh buta, ku kituna anjeunna henteu ngaganggu teuing tina tugas slavish na. Kanggo hiji jalma penting pikeun nyandak buta éta sareng kanggo moto gambar saémbong di aranjeunna. Teras anjeun tiasa ngantisipasi masa depan. Nyandak catetan ngeunaan panipuan dina sajarah, ngajantenkeun yén éta memang sok aya blok kakuatan anu sami anu dimaénkeun sacara massa. Bantosan musuh anu nyiptakeun diri dina pelana nyiptakeun huru hara. Ieu mantuan anjeun ngahontal tujuan anu langkung luhur. Kumaha upami kakuatan kakuatan ngabantosan Adolf Hitler dina ngadamel grup populasi janten korban teras tiasa masihan status inviolability aranjeunna? Naha Adolf Hitler ngurilingan dirina sareng jalma turunan Yahudi upami anjeunna hoyong ngegelkeun aranjeunna sadayana? Tingali kana saha anu dibiayaan Hitler. Dina situs wéb ieu sareng dina arsip anjeun bakal mendakan deui upami anjeun nganggo widang teang. Ngamimitian anu sanésna mangrupikeun conto artikel ieu. Candak gangguan kana ngaklik eusi sareng diajar.

Tarekat énggal

Teu lila saatos perang dunya kadua hiji nagara ngadeg dina salembar tanah anu parantos ditangtayungan dina pernyataan Balfour nalika perang dunya kahiji (nagara Israél). PBB ogé diadegkeun. Pertanyaanna ayeuna nyaéta: Naha ieu sadayana rencanana lami? Pertanyaan badag anu anjeun kedah naroskeun ka diri anjeun nyaéta: Naha anjeun ngenal aturan Romawi kuno "Orde ti Chaos" dina sadaya perang utama? Naha Hitler musuh anu nyiptakeun diri anu ngabahayakeun anu masihan Sekutu ka alibi ngabom Eropa datar sareng tiasa masang pesenan anyar tina huru-hara éta? Naha Hitler éta kakuatan nyetir anu balik relokasi populér ka nagara Israil? Maca dina.

Pangeran urang sorangan Bernhard mangrupikeun kakuatan pendorong balik kana grup Bilderberg. Grup Bilderberg nyusun dasar komunitas Éropa. Présidén kahiji EC éta nyaéta pengacara handapeun Adolf Hitler. Namina Walter Hallstein.

Abdi ngartos nalika mikir:Éta nyaéta hak ekstrim. Kuring ngadangu Brexit, panatik Nexit. Kuring ngupingkeun Myry Baudet". Éta gambar parantos diwarna ku média anu sami sareng ku pites pulitik. Aranjeunna nyobian ngaitak sadaya kritik ngeunaan sajarah resmi sareng élmuwan resmi kana éta merek ngawangun sacara saksama 'leres'.

Upami urang mimiti ningali yén kami parantos dicoo sababaraha puluh taun ku blok kakuatan anu sami, maka urang sadar yén kami nyaksian naskah anu mana perencanaan sareng dieksekusi numutkeun rencana. Kami ogé sadar yén perang dunya direncanakeun sareng yén éta ogé kalebet naskah anu gedé. Sareng sakali urang sadar yén, urang tiasa ngenal yén bohip sajarah sareng kaéluan bohong diwanohkeun ku média sareng média sosial. Ieu ngan ukur tiasa kusabab blok kakuatan lami anu sami gaduh kadali pinuh ku sumber cai mandian anu panas. Naha panerapan anjeun dunya ieu diwarna ku manajer persépsi tina blok kakawasaan anu lami?

Ordo AB Chao

Salian kanyataan yén perang lain direncanakeun (perang pikeun Yerusalem janten tepat), peralihan kakuatan utama dina agenda dina istilah pondok salaku tahap panengah arah perang utama anu terakhir. Shift ieu kakawasaan bakal hartosna yén Amérika Serikat bakal turun sacara ekonomis sareng sigana mah mundur ti NATO kusabab teu satuju pisan. Kami parantos ningali yén henteu satuju dibantosan konkrit diskusi kamari. Donald Trump sareng Emanuel Macron ngalaksanakeun béda-bédana nalika salami NATO di London.

Nalika turunna ékonomi di Amérika Serikat kamungkinan nuju kana ragrag tina (rencanana) Trump, perdebatan Brexit bakal aya di Éropa pikeun ékonomi Éropa. Kusabab politikus sareng média parantos ngahubungkeun politikus ieu kana mérek anu didamel sacara ati-ati (leres) kalayan stigmas diwangun sacara saksama, krisis ékonomi sapertos kieu tiasa masihan kickstart pikeun globalisasi salajengna sareng pakampungan sareng nyimpang ideu. Kuring deui ngadukung deui artikel ieu sareng seueur anu sanésna. Anjeun tiasa maca deui.

Salah sahiji stigmas anu aya hubunganana sareng grup (jangjang anu leres-leres) nyaéta kelompok 'deniers iklim'. Panginten bakal ditambah yén grup éta ngagambarkeun kapentingan industri gedé lami, minangka alesan pikeun nolak pamanasan global. "Aranjeunna ngajantenkeun kapentingan industri minyak sareng pertambangan batubara"Moal janten bantahan anu bakal dicandak tina stabil. Janten, ngaliwatan kombinasi kacilakaan ékonomi sareng stigmatization, jalan dibuka pikeun tungtungna nungkulan kritik ngeunaan agenda UNN anu direncanakeun 2030 (panerusna pikeun agenda 2021).

Ramalan kuring nyaéta yén Turki bakal janten adidaya anyar anu bakal ngarusak Éropa. Éta bakal langkung gampang upami aya (rencanana) kacilakaan ékonomi di Amérika Serikat sareng Trump mutuskeun yén éta bakal awis teuing pikeun nawiskeun Eropa anu berjuang, (nganggo kasus ngaganggu sapertos Macron anu NATO nyauran 'maotna otak') bahkan panyalindungan langkung panjang. Upami Éropa ngadat sacara ékonomis (salaku hasilna, antara séjén, perdebatan Brexit anu direncanakeun), éta bakal janten masalah tambahan pikeun batuk sumbangan anu langkung luhur kana anggaran NATO. Janten aya kasempetan anu saé yén AS bakal nyandak tanganna di luar Eropa pikeun nyiptakeun kamar pikeun anu kuring kantos ngaramalkeun di dieu salami sababaraha taun: kebangkitan Kakaisaran Ottoman. Turki tiasa ngalangkungan kana vakum kakuatan upami Eropa mungkas kekacauan sareng tiasa bertindak salaku Jurusalamet pikeun masalah anu ngahaja didamel.

sumberna: un.org

Sareng ku unggal parobihan kakuatan sareng peralihan politik anjeun bakal ningali yén peta jalan anu sami sok ditolak. Entong nyangka yén nalika Erdogan ngarebut kakuwasaan, urang ujug-ujug janten Éropa anu ketat Éropa. Henteu, urang badé ningali anu sabalikna. Urang bakal ningali liberalisasi Islam anu sami anu kami parantos ngalaman dina agama Kristen. Blok kakuatan anu anyar anu bakal di alihkeun ku Eropa bakal ngarobih agenda pelangi. Éta mangrupikeun agenda katumbiri anu ku kuring dijelaskeun dina buku kuring: jalur jalan ka pamimpin dunya Luciferian, dimana sadaya agama dunya ogé bakal dihijikeun. Nengetan warna katumbiri dina logo.

Éta katumbiri nonjol sareng mangrupikeun simbol tina katata dunya anu anyar. Sareng sanajan Turki bakal kalungguhan kuat di Éropa, éta moal kantos ngarobih peta jalanna kana tatanan dunya anu énggal. Bakal kitu, ngaluncurkeun tenaga listrik anu nembé diciptakeun anu bakal ngabantosan Perang Dunia Katilu. Abdi henteu ngabandungan anu kaluar tina jempol kuring. Di artikel ieu Kuring ngajelaskeun kumaha agenda éta parantos dina kertas dina 1871. Dina perang anu terakhir (anu bakal janten ngeunaan Yerusalem), yén karajaan Ottoman bakal naék ngalawan AS sareng Israél. Éta nyiptakeun huru huru hara akhir pikeun tungtungna leres-leres museurkeun kakuatan ka PBB.

agenda 2030

Sanaos kanyataan yén peryogian anu dipikabutuh bakal lumangsung sareng huru-hara anu perlu timbul, Samentawis éta gerakan politik bakal kéngingkeun kakuatan anu bakal teras nyurung agenda PBB 2030, sanaos sadaya kaayaan teu karusuhan. Agenda éta mangrupikeun léngkah-léngkah anu drastis anu kedah ngajagi lingkungan, tapi saleresna ngagaduhan tujuan pikeun ngajantenkeun sadayana dilacak di 'internet hal-hal' sareng ngawangun web kontrol digital anu ngambah sadaya jelema iraha waé sareng di mana waé. Kuring terang éta éksténsif artikel ieu. Ku sabab éta kedah disarankan pikeun maca deui.

Butuh usaha pikeun ngajauhkeun sora band anu pikaresepeun dina bar Titanic sareng sirah kana rakit kahirupan. Anjeun kedah ngalakukeun hiji hal pikeun éta.

Punten ogé tingali kana agenda 2030 sareng perhatosan dina situs wéb kuring pikeun ningali sok jelas anu kamajuan sagala kontribusi kana agenda ieu. Asupkeun website Anjeun bakal mendakan penjelasan anu saé ngeunaan agenda 2030. Éta ogé sasaena maca buku kuring. Di dieu kuring ngajelaskeun yén katumbiri sareng nétral nétral maénkeun peran utama dina skrip master. Kuring ogé ngajelaskeun agenda transhumanist anu aya di tukangeun ieu sareng naha éta sadayana aya hubunganana sareng kahayang pikeun ngusir jalma dina total amalgamasi sareng AI (intelijen buatan). Anu penting pisan yén pesen ieu kaluar. Kuring percanten komitmen sareng kontribusi anjeun. Candak masalah sareng nyandak waktos sareng gugah bari anjeun masih tiasa.

mésér buku

éntri sumber link: paulcraigroberts.org, alt-market.com

tags: , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (14)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. pikiran Supply wrote:

    Tulisan hébat deui Martin. Pujian!

    Di dieu kéngingkeun pernyataan anu jéntré ku Johan Cruyff (pikeun tulisan ieu, dina pamanggih kuring):

    "Anjeun kedah némbak, lamun henteu, anjeun henteu tiasa nyitak."

    "Upami anjeun teu tiasa menang, anjeun kedah mastikeun yén anjeun henteu éléh."

    "Upami urang gaduh bal, aranjeunna moal tiasa nyitak."

    "Anjeun ukur bakal ningali nalika anjeun sadar kana."

    Sareng pasti allegorically moal aya hubunganana sareng maén bal ..; )

  2. Dick Klein Oonk wrote:

    Tulisan anu saé sareng jelas. Sareng pikeun anu henteu gaduh buku anjeun. Meuli!

  3. guppy wrote:

    Pancuran tiis diturunkeun sakumaha goréng, tapi éta saé pikeun anjeun. Kuring geus kamandian pancuran anu sakedap teras saatos sababaraha waktos janten karasaeun. Kauntungan tambahan nyaéta résistansi éta ningkat sareng janten langkung sehat. Ogé berlaku kana uteuk, nyoco sareng kaleresan. Rasa tiis di awal, tapi nalika anjeun ngaliwat anjeun bahagia sareng dimurnikeun.

    Éta sababna anjeun kéngingkeun pancuran tiis ti kuring 😉👍

  4. pikiran Supply wrote:

    Ieu bakal masa depan anjeun upami anjeun henteu ningali deui ...

  5. Zandi Panon wrote:

    Naha urang badé ditaroskeun kana pembakaran holok ayeuna, tapi sanés niat na!

    Merkel ogé ngatur sumbangan 60 juta euro ($ 66.6 juta).
    https://www.washingtontimes.com/news/2019/dec/6/germanys-merkel-begins-her-first-ever-visit-to-aus/

  6. Zonnetje wrote:

    Iraha Merkel badé ngélingkeun Holocaust kanggo urang Rusia Rusia anu dilakukeun ku "Komunis." Naha urang tiasa ngantosan lami? Nya, kumaha kitu?
    Ieu upami kuring kaliru kajadian nalika Perang Dunya 1. Diperkirakeun yén sahenteuna 40 juta
    Urang Kristen tiwas. Naha ieu ogé kalebet dinten émut di Walanda? Ngaganti tilu kali. Naon pamimpin 'Kristen' cicingeun?

  7. Martin Vrijland wrote:

    Oh, Vrijland, naon anu anjeun lakukeun ayeuna! Éta henteu goréng ku kaayaan pulisi éta:

    https://www.breitbart.com/environment/2019/12/03/danish-academic-u-n-might-use-military-to-enforce-climate-agenda/

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup