Notre Dame kahuruan: a test ku burner gas 5 menit on 300 ek heubeul taun (garing) bar

Filed dina warta analisis by on April 22 2019 9 Komentar

Bari Notre Dame seuneu dibawa sakabeh dunya kana shock tanpa aya malah éta kurban manusa, anu sual badag masih naha hateupna ieu ngaduruk handap. Éta eta dianggo, ieu sabab ek balok nyekel seuneu salaku hasil tina burner ku nu hateup-lead geus diganti atawa dinya sumping ku pendek?

Hateup Notre-Dame diwangun tangkal ek. Naon bisa jadi hadé ti keur ngan sakali pikeun uji dina praktekna kumaha gampang eta sabenerna ignites ek ayeuna. Handap baé nyokot test asam sarta nempatkeun hiji burner gas dina 300 sataun balok ek heubeul. A cork ek garing ngawatesan malah salajengna. Kadangkala gambar nyebutkeun leuwih ti kecap. Tempo pikeun diri di dieu.

The Frenchman (sumber: di dieu) The burner gas diatur 5 menit pinuh ku ek ka. Sanggeus lima menit, bar nu masih teu bray seuneu. siga pendek cukang lantaranana disangka tina hateup bakal Notre-Dame, sigana nu ieu rada bisa disebut pisan saperti teu mirip.

Sumuhun, kaayaanana bisa mangaruhan ngembangkeun seuneu, tapi naon anu jelas éta ek teu ngahurungkeun spontaneously dina ngan bit pisan mimiti seuneu atanapi narik. Sangkan datang ka ngahurungkeun kai. Urang kabeh terang, anu seuneu kai, tapi mun perlu eta dina seuneu kedah lumangsung pisan (jadi video nu handap nembongkeun ogé). Sarta di sapertos wangunan bersejarah mana pangropéa keur dijalankeun, Anjeun Tapi bisa nganggap yen aya lumangsung pencegahan seuneu required. Lamun ogé kasampak di karuksakan (tingali di dieu) Sigana moal Sit soot dina tembok sarta eta bakal muncul nu aya geus cahayana dikawasa (encapsulated) seuneu.

éntri sumber link: edition.cnn.com, telegraaf.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (9)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. The Rusia jeung Cina gaduh ek tétéla kaliwat dipaké salaku tameng panas kana objék atawa kandaraan, anu "turun" ti spasi ngaliwatan atmosfir deui Bumi.
    https://vintagespace.wordpress.com/2016/12/05/can-a-wood-heat-shield-really-work/

    Masih, abdi jiga firing ek jeung kai beech dina kompor mah kuring bisa nyieun kompor kuring ngan saukur ku sababaraha ek. Kuring ngalakukeun ieu ku cara nyieun kaayaan nguntungkeun dina kompor kai kuring sangkan bisa nangkep seuneu ek. Ieu kaayaan nguntungkeun henteu ngan hadir dina situs konstruksi, kayaning hateup Notre Dame, bari aya no urang ka jalan.

    kacindekan abdi basajan: pameuleuman imah.

    • Martin Vrijland wrote:

      Titik tangtu eta anu ngaku yén hiji sirkuit pondok bisa geus ngabalukarkeun pikeun ngembangkeun seuneu. Nu sigana jadi rada digubris ku test ieu. Malah mun aya anu dipake dina hateup kalungguhan Anjeun kudu anjeun pisan pangalusna pikeun meunangkeun kai dina seuneu.

    • Martin Vrijland wrote:

      Masalahna nyaeta loba jalma teu bisa pikir leuwih bebas komo lamun geus mibanda video sapertos nunjukeun yen ek teu ngan ngahurungkeun, maranéhna masih teu tiasa ningali atawa yakin yén éta téh hésé pisan ngan hiji hateup sababaraha garéja (dimana perlu pencegahan seuneu bakal hadir) mun meunang kana seuneu. Éta hartina teu ngan gagal salaku narik ti circuit pondok lamun eta geus hésé ku burner gas.

      Jalma anu kitu hypnotized ku media, aranjeunna ukur yakin naon hypnotist nu ngabejaan aranjeunna. Hypnistiseur nu teu (sakumaha dina video handap) Rasti Rostelli, tapi TV jeung media sejenna nyimpen repeating yén lemon nyaeta haseum, tapi juicy tur amis.

  2. kaméra 2 wrote:

    Lamun leungeun nulungan jeung naon tadi low kaduruk / parafin atawa lamun heunteu, nu saméméhna Anjeun jetted ti akang ogé, hatur nuhun kanggo toelichiting tina burner gas.

    Untungna, aya di Rammstein jadi jauh dibeuleum moal roofs

  3. guppy wrote:

    Ieu kurban Paska jeung dewi bulan ISIS, lumangsung dina tara (ISIS) jeung bulan purnama éta dinten panungtungan nyaéta kabeneran a. Aya mungkin geus euweuh maotna, eta boga énérgi cukup dihasilkeun sagala emosi.

    Anjeun katuhu ieu seuneu dikawasa ku loba gol. Sejen Christchurch mana éta dina seuneu, selingan keur seuneu lain di Yerusalem. hateupna éta merlukeun renovasi, panah atawa jalma kabeh swallows voir jajan amis. A Paska, jeung engké sanggeus transformasi, sabit bisa ditunda tinimbang sakabeh jalma Gambar Kristus. Muslim geus dikurbankeun ampir mayoritas jeung kageulisan feminin jeung ditutupan ku veils. Naon atuh sakali geus noticed yén Notredam pinuh pakait sareng setan (Gambar pikasieuneun), lain kuil dimana kuring ngarasa betah.

  4. kaméra 2 wrote:

    Ieu geus dipasang di dieu, tapi ieu téh malah leuwih jéntré

  5. Riffian wrote:

    cukang lantaranana bisa jadi ringkes ... nu tersangka dawam 😀

  6. kaméra 2 wrote:

    Mun Vid ieu dihandap teu invent pieced babarengan maksudna,
    lajeng bisa nelepon eusi Mindblowing

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup