Saatos H. Thijs bakal ditampik di kabinet saméméhna Edith Schippers observasi bil kurungan jadi dirangkul ku saréréa

Filed dina warta analisis by on May 9 2019 9 Komentar

Sumber: omroepwest.nl

Jelema aya kénéh éta henteu siap. a petisi loka ieu nyandak leuwih ti lima rebu tanda tangan ngalawan bil di Edith Schippers kaayaan pamaréntah saméméhna Rutte. bil nu teu diringkeskeun loba anu babaturan anjeun, tatanggana atawa kulawarga psychulance nu teu nyauran pikeun mastikeun yén anjeun bisa dialungkeun dina observasi dina isolasi. Handap maneh bisa maca eta deui. Sanggeus massacres of Thijs H. (anu kami ukur saksi 1 tingali ku kacamata di media, anu Thijs H. bakal geus cicing salila dua minggu na bakal geus bray anjeunna dina panto pancuran inschoppen) pikeun jalma ngalakukeun anjing maranéhanana kaluar ka acara anu, dulur meureun bakal akur panerapan ieu.

naon bil yén lajeng? Tapi kasampak dieu:

  • Hiji ukuran observasi bakal nyieun mungkin pikeun niténan batur 3 dinten - na bari lakukeun studi kasus na konsultasi kulawarga / baraya - lamun aya kacurigaan pisan kuat yén manéhna ngabogaan gangguan jiwa serius tur aya hiji kacurigaan yén kukituna endangering jalma dirina atawa lingkunganana na aya. Contona, dina gravitasi bahaya bisa ditangtukeun sarta, upami diperlukeun, masih dicokot dina ukuran darurat, atawa sababaraha formulir séjén lega bisa dipaké. Dina ukuran observasi teu perlakuan acan.
  • Sajaba ti éta, sangkan hukum ieu mungkin yen ngurus wajib prior bisa disadiakeun ka jam 18 krisis ukuran. Ieu kasus dimana éta alesan nu tangtu nu aya nyaéta ukuran krisis bakal dibawa, tapi mana anu nyoko kana ukuran sorangan masih butuh waktu. Pending jeung ngawatesan bubuka ukuran ieu mungkin geus jadi diperlukeun dina kabebasan individu atawa administer nginum obat nenangkeun manehna turun jeung nyieun kaayaan manageable.

"Ogé éta rupa, sabab rupa ieu tina killings ku jenis Thijs H. salaku urang teu hayang dulur emut Anne Faber kénéh (sarta anyar, teu nyabit rajapati teh Belgian nagen Aspens)". Naha anjeun utamana Martin Vrijland teu ngadéngé. Maranéhanana thinker konspirasi gélo nyobian ngayakinkeun anjeun dimaénkeun kalawan mungkin (operasi psikologi) PSYOP urang leuwih Masalah, Réaksi, Solusi Maxim. Éta hartina jadi loba nu ngajual hiji (nempatkeun dina pamandangan) masalah dampak signifikan socially dina media. Sateuacan eta bisa dijieun maké sacara gembleng arsenal of a individu teknis na compromised, tapi ogé (jeung sugan hususna) palsu jero dijieun aksara (kaasup bukti video).

The panerapan TBS ieu diralat sanggeus hal Anne Faber, sababaraha bener bakal kaanggo; dugi kami ngaliwat ka meunang nu urang bisa geus katampa hal sarupa naon anu lumangsung dina dissidents Soviet; lawan ti rezim nya éta concealed di gulag nu. Ayeuna anjeun meureun moal ngalawan rezim, tapi antosan dugi anjeun atikan atawa (dina mangsa nu bakal datang) perkara wajib tangtu kawas vaksinasi teu muncul mun satuju.

kacurigaan abdi yen ieu hal Thijs H. rahayat ngaliwatan Masalah, Réaksi, Solusi Maxim kedah nyiapkeun ditampa ti mana tadi henteu acan diasupkeun panerapan Edith Schippers. Éntri nu mangrupa Thijs dina klinik kaséhatan méntal éta dina perlakuan. Ditandaan kecap kuring datang deui kaluar didieu yén lamun tatanggana atawa kenalan bisa nelepon psychulance yén sakabéh ieu bisa geus dicegah. Kituna urang ngan boga moment ngadagoan sababaraha Nieuwsuur, DWDD, Merak jeung jinek diskusi na jalma nu dibawa ku "ahli" dina modeu ditampa. dulur nu lajeng bisa meunang balik panerapan sarta psychulancediensten ngeunah loba jalma bisa ngajalankeun ka gulag nu (tanpa intervensi ti hiji hakim atawa psikiater), anjeun teu kudu mikir ti sateuacanna. Anjeun tiasa ngalakukeun hadé lamun éta telat. éta perawat anu geus aya latihan. Ah, anjeun meureun moal dissident a.

éntri sumber link: nos.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (9)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. kaméra 2 wrote:

    Sumuhun, Peter Sunda de Vries meunang katuhu teuing, Straitjacket The: apal

    Dupi anjeun gaduh pamadegan béda ??? "Jadi anjeun bisa discharged di straitjacket a"

    STRAITJACKET PASAL

    https://www.ad.nl/binnenland/publicist-wim-dankbaar-sleept-peter-r-de-vries-voor-rechter~a505a951/

    Ayeuna sadaya jelema weruh yén carita Wim bersyukur Vaatstra (sabenerna jadi Psyopp) kudu mulasara tapi anjeunna geus devoted dirina atawa bareng jeung Peter ngirim hiji pitch cross.

    Kusabab écés Wim kedah isin ruksak saperti hal anu "teu" psyopp bakal geus.

    Sarta eta moal bakal disebut toerekenigs susceptible atanapi wimmetje ulah atawa teu boga sarua / kagungan

  2. heray wrote:

    "Perawat téh geus aya latihan."

    Haha, hilarious. Potongan sabenerna tumiba pisan nicely babarengan kitu.

  3. Martin Vrijland wrote:

    Hoe duidelijk wil je de firma list en bedrog met de push richting de Edith Schippers wetgeving in bedrijf zien?

    https://www.npostart.nl/pauw/09-05-2019/BV_101393367

  4. Wilfred Baker wrote:

    Thijs …loopt vrijwillig een gesloten afdeling in en probeert daarna te ontsnappen?

    https://www.ad.nl/binnenland/thijs-h-ontsnapte-na-steekpartijen-uit-gesloten-afdeling-ggz-instelling~a8f7812e/

  5. Danny wrote:

    Dit viel mij ook meteen op, als je eenmaal door hebt hoe het werkt is het overduidelijk hoe het gespeeld wordt.
    Je voelt ook gewoon dat er iets niet klopt bij dit soort nieuwsberichten, als je een beetje wakker bent althans.
    Het lijkt ook wel alsof ze niet eens proberen om het geloofwaardig over te laten komen.
    Alsof ze het beeld proberen te creëren dat er overal gestoorde seriemoordenaars rondlopen… die zonder reden zomaar mensen vermoorden…

  6. salah panon kabuka wrote:

    Doe maar gewoon, dan doe je al verward genoeg.

    Andersdenkenden, criticasters, out of the box denkers je bent al gauw verward tegenwoordig.
    Help het hele land wordt overspoelt door potentiële serie verkrachters/moordenaars, psychopaten en terroristen! De afgelopen jaren is er dan wel heel veel veranderd in Nederland, of de schijnwerpers stonden er nog niet op. Wat leven we toch in een gevaarlijk land elk moment kan er wat gebeuren. Maar toch niet op de gaypride of koningsdag dan is er een uitzondering, dan zijn zelfs de killers, rapers etc gelukkig en spontaan vrolijk.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup