tingkat salajengna kaamanan net: Kursus konspirasi pamikiran ngaliwatan Patrick Savalle Kafé Weltschmerz (pola of tipuan)

Filed dina warta analisis by on May 9 2019 7 Komentar

Sumber: linkedin.nl

Kafé Weltschmerz nembe diterbitkeun hiji wawancara sareng "profésional" Eric van de Beek (tangtu di jas bisnis, serius jeung lalajo poker raray) kalayan hiji béntang disangka kuna dina konspirasi firmament, Patrick Savalle. wawancara nu bisa kapanggih di link ieu. Sacara harfiah sagalana di dieu geus datang ka loka éta diangkat kawengku ku pawns daya (anu tangtu ngalakukeun "profésional" na ogé saméméh pemetaan). Ieu nunjukkeun yén Patrick Savalle geus sabudeureun pikeun taun na malah geus meunang panghargaan. Malahan aya kedah luhur kabeh jieun gambaran yén lamun nu nuju ngalakukeun "rapih" jeung "alus" pamikiran konspirasi di Walanda saukur bisa jeung kudu jeung nu Martin Vrijland kiwari ngaklaim bisa jadi diserang ku karyawan kaayaan: Sadaya gede bohong.

Anjeun tiasa sagampil "profésional" anjeun boga nice pinuh waktos pakasaban sarta ogé ulah masih ngadangu panalungtikan konspirasi. Anjeun malah bisa neangan ngabulkeun atawa meunang nobel kira kalayan eta. Taya masalah. Anjeun oge bisa nulis barang ngan pisan gede pisan gigireun waktos pakasaban pinuh anjeun. Anu ngocok anjeun saolah-olah anjeun "software insinyur" (sarta tangtu nganggur pikeun ngalakukeunana jeung AIVD, batuk). "Ngan di dieu sarta kadangkala a hoofdredacteurtje anu gawéna pikeun jasa, tapi urang kudu wartawan investigative alus anu dipercaya jeung anjeun tiasa manggihan urang di Kafé Weltschmerz".

Anjeun bisa kiwari kituna jadi wanti mun percanten conspiracies. Maksudna gambaran dihasilkeun. Ieu kabeh pisan metot, komo meureun saeutik lucu. Naon anu kumaha ogé utamana dimaksudkeun, nyaeta nu anu alami digambar jauh ti panulis bébas nyata anu geus nempel beuheung na sangkan nu abuses denounced di Walanda fokus rada Anjeun 911 jeung lianna "tebih ti bedshows kuring . Anjeun bakal jadi nicely arah net kaamanan hersengarage.nl dipingpin. Anjeun tiasa parkir ngan rupa, ku kituna anjeun diuk di jero.

Sumuhun, Ladies jeung gentlemen, realisasi nu kedah ayeuna ulah sok nembus jasa rusiah sarta analisis data badag maranéhna gampang sagala urusan ngeunaan conspiracies ngalakonan rounds on Internet, geus bisa nangtukeun. Kanyataanna, kalobaannana geus dibuka diri (ku diwangun desinfo handap ganda). Anjeun teras ngahubungkeun eta salaku mouthpiece Savalle Patrick, anu salaku palinter bisa datangna ngagantung geulis-budak keur kaméra (anu waragad pot balik deui) Kafé Weltschmerz sarta boga dulur deui rapih kana net kaamanan Anjeun. Salaku dipigawé dina AS sareng Alex Santang jeung Joe Luthfi sarta jadi kajadian nu di Walanda.

Sakabéh pola of tipuan ngawartoskeun anjeun, iwal jalma dimana media alternatif sorangan dina saku sahiji kakuatan sarta ditambah Psikologis Operasi (PSYOP) nu nyadiakeun loba téhnik anyar liwat Hollywood anu twisted. Anjeun tiasa rada percanten umbul palsu, tapi paling teu diarahkeun teuing ka arah éta métode palsu jero. istilah palsu jero kituna moal datangna kana dokumen ngeunaan Patrick. Kecap PSYOP, atawa psy-op, bakal nawiskeun ngan sakali, dina hubungan Q-Anon, tapi éta dieu Patrick wajib maca éta situs nu kudu disebut lokdoos. Patrick dirina tindakan minangka lokdoos tangtu anjeunna moal ngaranan. (Watch jeung maca dina handap video)

Anjeun moal ngadangu Patrick Savalle ngajelaskeun kumaha homicides anu nempatkeun dina pamandangan keur Masalah, Réaksi, Solusi maén game na push ngaliwatan panerapan anyar. Teu Hormat aya-na-ngalawan eta. Lamun neuteup Kafé Weltschmerz, eta sadayana sigana rada jadi goréng. "Tangtu aya pola of tipuan, tapi kami nicely pikeun anjeun dipetakeun. Urang, anu professional seater on luhureun eta pikeun anjeun. Ieu kabeh alus. Tapi méré Anjeun cangkir kopi na diuk deui deui. Anjeun tiasa dianggo kalayan kami ninggalkeun guys pinter."Jeung ku unggal artikel nu Martin Vrijland nyebarkeun bisa rigged a net kaamanan anyar deui. Teu ngahudangkeun kaheranan sakumaha Patrick kituna pas ngeunaan hal jero tur PSYOP fakes urang (operasi psikologi) bakal nyebarkeun. Pikeun unggal topik kaamanan net.

Anjeun hususna kedah meunangkeun gambar nu ngan bisa nyarita kalawan bébas di Walanda sarta bisa diajar ngan conspiracies. Anjeun meunang aya sanggeus sagala kabuka kursus ditawarkeun. Urang anu hirup di nagara bébas ngajentul teu dinya! Urang moal boga hal Anne Faber, urang nuju teu ngawangkong ngeunaan bukti di dieu dina ramatloka nu nembongkeun sabaraha demonstrasi Powned nempatkeun dina pamandangan. Kuring geus ditémbongkeun kumaha, contona Zaanse vloggersrel pinuh dina kontrol indit sarta sempet sadayana acted. Simkuring moal ngobrol ngeunaan loba program PSYOP lianna. Anjeun kedah kituna jadi ditarik tina situs jeung anu dipandu nuju salah sahiji jaring.

Patrick yén éta jadi positip ngeunaan Alex Santang jeung Joe Luthfi teu keur nanaon. Ngan nu lalaki nu pawns tina kakuatan. Pawns kaamanan net, kawas Patrick Savalle sorangan. maca artikel ieu on deui, sarta tempo hususna handap dokumenter ngeunaan artikel, anu I dieu pikeun genah ngan sakali tempat.

Pola utama tipu daya téh yén lamun nu dialungkeun ka Ceuli mun kaleresan, ku pawns tina kakuatan keur dipigawe anu sakuduna hasil di jaring maranéhna, mere anjeun gambaran nu ningali ngaliwatan sagala pola of tipuan, tapi ngan dina jalma kasus dipingpin jauh nyaeta nu teu ningali: strategi net kaamanan.

éntri sumber link: hersengarage.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (7)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. S0M30N3 wrote:

    Shit ey Martin baris I lamun kuring neruskeun meta jarang .. 'm lakukeun albeum / mixtape isu ieu, utamana masalah, leyuran réaksi I coba pikeun ngangkat dina basa Inggris sarta Walanda ..

    Moal lepas ngadeukeutan 3 month'm satengahna hayu anjeun terang .. keur kiwari nuhun pikeun usaha anjeun!

    • Martin Vrijland wrote:

      Ah kumaha nice,
      Ogé lajeng anjeun geus bisa nyokot éta refrain of a lagu tina milik 😉

      Diaku dinya ngajak kuring ukur 2 jam tina waktu kuring adi dicokot nepi ka kiwari (kusabab kuring lumangsung tega drum, gitar sarta maén bass), tapi kuring miharep sangkan sakabeh angka sejen dina konteks lakukeun hal tambahan sagigireun kabéh éta tulisan.

  2. kaméra 2 wrote:

    Link di pisan handap. Sejen dmana pisan aneh ku balik di media, tanpa sidang, pengacara atawa bukti teguh nu nganggur, éta hujan eta, moal tetep nepi ka.

    Patrick Savalle maca eta, enya tangtu maca eta sabab baca wawancara Weltschmertz 1 / 3 urusan layar Anjeun dipareuman, Anjeun geus ngangkat di Martin Vrijland kaluar, tapi di dieu hal.

    Meureun hal Partrick Savalle pikeun manggihan, sarta jadi naha menta rai Weltschmertz satuju Martin Vrijland nu nulis geus 7 taun, kami geus kungsi katempo 1 nganalisis Patrick sakumaha Martin Vrijland teu, datangna Patrick Savalle dimimitian eta

    https://nos.nl/artikel/2283844-wie-is-thijs-h-verdachte-van-de-moorden-in-den-haag-en-zuid-limburg.html

  3. Zonnetje wrote:

    Tangtu, nu rascals agén nu weltschmerrz '
    rezim nu urang, sahanteuna Abdi hoyong ti eta. Teangan tukang maranéhanana jeung maranéhna salawasna make témplat internasional mana zijj écés lengket kana budak naskah.
    Patrick Savalle kuring ngadenge manehna bisa jadi pakait jeung abuser anak Saville di Inggris? Eta moal bakal kaget abdi, maranéhna terang silih bener ogé ampir kabéh, mindeng ngarasa tukang sarua vertrouwd.Patrick gampang ngumumkeun yén anjeunna latar 'Perancis' sagampil jalma anu geus mukim di Jerman nyebut dirina "Jerman".

  4. S0M30N3 wrote:

    Hei Martin, kheb disimpen potongan anjeun. Moal masihan hiji titik.

    Kamari dijieun 2 lagu na beres satengah dinten, sababaraha balik gancang tapi bakal nyoba disimpulkeun pas mungkin.

    Kami écés amatir jadi 3 bulan kuring ngambil alih .. sakumaha eta jigana ayeuna lakukeun ogé tur aya hiji 7 6 kana angka, moal nempo lamun abdi tiasa lungsur sababaraha online pas ff ..

  5. S0M30N3 wrote:

    Hayu estate anjeun moal make eta.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup