The Trump, Q-Anon sareng 'ngabersihkeun mitos anu paling jero' (Robert Jensen, Janet Ossebaard)

Filed dina warta analisis by on Maret 25 2020 17 Komentar

Sanaos Robert Jensen sigana parantos nyingkir ti pérang pulitik-belah anyar-anyar, anjeunna masih kipas Trump anu gedé. Pidéo-na ayeuna seueur anu ditingali, mirip sapertos béntang énggal di firénda; awéwé anu percaya dina UFO sareng bunderan pamotongan: Janet Ossebaard.

Éta henteu kunanaon pikeun percanten kana UFO atanapi bunderan pamotongan, tapi sajauh kuring prihatin kami mikawanoh strategi pikeun ngahubungkeun jalma anu milarian kabeneran. Tapi, duanana Jensen sareng Ossebaard percaya yén Donald Trump bakal nyalametkeun dunya. Di Ossebaard ieu ayeuna écés dikaitkeun kana carita 'deepstate' sareng 'Q Anon'. Robert Jensen nyokot hal langkung halus, sabab anjeunna sigana nyobian henteu pakait sareng konspirasi téori ieu salami mungkin.

Kuring bakal coba ngajelaskeun ka anjeun naha kuring yakin yén urang nuju kaayaan net net di dieu. Kuring keur teu ngalakukeun éta pikeun ngajantenkeun jalma hideung, tapi kuring ngalakukeun éta sahenteuna masihan anjeun pandangan anu béda ngeunaan éta, ku kituna anjeun tiasa ngalebetkeun kana pertimbangan anjeun.

Naon inpormasi bersih éta?

Kaki jaring anu aman mangrupikeun jalma anu, atas nama blok kakuatan anu sami anu kami pikir yén urang tiasa ngenalkeun balik média, kasohor pisan dina média alternatif sareng ngalaman sakedik atanapi henteu sénsor ti média atanapi média sosial. Aranjeunna nyorong seueur média alternatif kana jaringan na. Saluran Mainstream ogé ngalaporkeun ngeunaan aranjeunna (sanajan éta négatip: naon anu masihan perhatian Anjeun tumbuh). Salaku tambahan, aranjeunna meureun kuat dirojong ku jumlah anu diperyogikeun IMBers sareng ku jalma-jalma anu ngan saukur murag kanggo 'carita sora alus', dina média sosial.

Saatos 911, contona, anjeun ngagaduhan batur sapertos di AS; jalma anu ngagaduhan panyengkuyung ageung ku ngaluncurkeun wawasan alternatif tina maca resmi resmi 911. Henteu paduli naha anjeun henteu percanten 911 mangrupikeun padamelan di jero. Ace Baker ieu junun ngiringan seueur di handap ieu ku jelema anu percaya yén 911 mangrupikeun padamelan di jero. Anjeunna katutupan sagala jinis téori sareng diduruk ka jalma anu disangka goréng. Anjeunna, sapertos anu kasebut, nyanghareupan 'gerakan kabeneran', sapertos anu disebut.

Sakali anjeunna ngagaduhan handap, anjeunna ngalakukeun hal anu teu diharepkeun. Salami acara radio, anjeunna ujug-ujug mimiti ngucapkeun salam ka kolotna, istri sareng murangkalih sareng anjeun nguping péstol, teras éta jempé teras naros masihan: "Mugi ieu sanés leres." Teu pira engke, Ace Baker anu sami tétéla janten hirup deui deui. Ku cara kieu anjeunna nyebarkeun kredibilitas 'gerakan kabeneran' dina hiji waktos. (ngadangukeun didieu sempalan na)

Tapi, aya seueur deui strategi, sapertos mana-mana nami anu langkung saé dina 'gerakan kabeneran' engké kakeunaan janten pamimpin dina kaom 'Barudak Allah'; sekte anu ngamajukeun kelamin sareng murangkalih. Kusabab ieu Zen Gardner tiasa nyambung sareng seueur jalma dina 'gerakan kabeneran', sadaya jalma janten katépaan.

Seueur anu ngagem kaamanan anu dianggo ku jasa utamina pikeun ngumumkeun kabeneran polos atanapi kabeneran semu. Kusabab aranjeunna kadorong di mana waé, aranjeunna nampi seueur pengikut. Urang tingali sareng Robert Jensen sareng Janet Ossebaard. Tujuan jangka panjang nyaéta sakumaha parahu mancing aranjeunna tiasa nyéred saloba jalma-jalma anu jéntré kana jaringna aman, sareng teras niup parahu pamayang ku skandal. Ieu mastikeun yén anjeun tiasa éra jalma kritis sareng ngajaga aranjeunna ti ayeuna ngajalankeun saluyu sareng média mainstream sareng pulitik.

Ngabersihkeun jalan lebet sareng Q Anon

Duanana Robert Jensen sareng Janet Ossebaard ngagaduhan ekspektasi hébat pikeun Donald Trump. Plang Q Anon didasarkeun ku batur anu nempatkeun pesen énkripsi online, anu nyarioskeun lebet lebet anu ku Trump hoyong lungsur sareng Donald Trump anu parantos merangan anu jero. Aya gosip anu Q Anon mangrupikeun program AI sareng kuring ogé nyarankeun yén pilihan dina tulisan sateuacana.

Superkomputer Deep Blue IBM meunang al di 1996 juara dunya Kasparov kalayan catur sareng Komputer Kuantum Alphabet Google dina taun 2016 juara dunya anu paling rumit Rék neunggeul. Ku sabab éta rada mungkin yén pamaréntah nganggo komputer super dina strategi anu ditéang sareng média sareng média alternatip, digabungkeun sareng sadaya data anu gedé (anu aranjeunna kumpulkeun sacara real waktos).

Tapi hayu urang aya di tengah. Sacara prinsip, urang tiasa nganggap yén pamaréntah terang yén sok aya oposisi di antawis hiji populasi. Janten upami aranjeunna tiasa ngawangun éta oposisi nyalira sareng néwak balasan ageung jalma, aranjeunna bakal dilakukeun ogé. Q Anon ngan tiasa janten bagian tina strategi net kasalametan éta.

Hiji conto ideu Q Anon anu kuring katampi kamari. Éta sadayana sigana pisan sunnat, sahingga masihan gambaran yén Q leres-leres damel sareng Trump. Kumaha lain anu aranjeunna tiasa terang sadayana ieu? Ngan maca:

panto: Dr Russell McGregor

Paréntah bumi global bakal diteruskeun dugi ka sadayana éta bakal nyalira tanggal 10 April (Good Jumaah). Sateuacan éta, 10 dinten "poék" bakal dimimitian dina subuh 1 April, sareng dinten-dinten éta ogé bakal lekasan dina 10 April.

Langsung sateuacan awal 'gelap', POTUS bakal ngirim Tweet kalayan: Babaturana Amérika kuring ... Badai kana urang …… ”(" Felo Amérika kuring ... Badai parantos sumping ...) "Sifat '1 April' bakal mimitina ngabéréskeun pikahariwang ngeunaan penampilan "gelap." Nalika "poékna" kajantenan, bakal aya spike dina panik ngurilingan Coronavirus sareng darurat médis di dunya. Darurat darurat médis ieu bakal dinyatakeun saméméhna ti 1 April di seueur kota (sareng nagara. Béta.).

Seueur jalma anu bakal ngagolér diri dina ditéwak imah sareng paling seueur anu nyayogikeun suplai tuangeun, jsb.

Di Australia, anu nganggur sareng pensiunan bakal nampi $ 31 dina 750 Maret. Nagara-nagara sanés ogé bakal nyusun rupaning pangaturan supados sababaraha kalaparan. Sababaraha toko darurat bakal tetep kabuka pikeun ngajual barang pangabutuh anu paling, tapi paling toko bakal ditutup.

Salami 10 dinten 'gelap', henteu aya média sosial atanapi internét sayogi. Aya bakalan listrik, tapi henteu aya radio sareng TV. Henteu aya koran anu bakal dicitak. Tentara unggal nagara bakal nutup penerbit ieu.

POTUS bakal gaduh cara anu ngan aya pikeun ngahontal jalma di dunya salami 10 dinten 'gelap' sareng anu bakal ngaliwat Sistem Broadcast Darurat. Unggal tentara di dunya bakal diteruskeun kana TV sareng alat-alat di nagara masing-masing.

POTUS tiasa dina dinten "poék", naha di luar negeri, atanapi dina kapal Airforce One. Anu disebut musabab pikeun nganggo Airforce Salah kanggo kaamanan sareng / atanapi résiko inféksi. Sistem Broadcast Darurat bakal disiarkeun ti Airforce One. Janten bakal aya blok warta anu efektif, kecuali pikeun POTUS.

Dokumentari anu dilakukeun sacara profésional bakal disiarkeun di dunya ka TV sareng alat sanés nganggo Darurat Broadcast System. Eusi na bakal ngajelaskeun sakabéh horor, kejahatan sareng rinci sadaya. Eusi ieu bakal ramah kulawarga sareng bakal aya patarosan saluareun.

POTUS bakal ngajelaskeun kumaha anjeunna ditaros ku militér Amérika Serikat pikeun ngagulungkeun nagara jero sareng anjeunna sanés "politikus". Anjeunna bakal ngonfirmasi inpormasi Q. Dokumenter ieu bakal nampilkeun pangakuan kacatet ti politikus Deep State anu kawéntar sareng jalmi-jalmi elit. Struktur kontrol dunya bakal dijelaskeun. Bukti kejahatan bakal dibere. Pernyataan ngeunaan tribun militér bakal disayagikeun.

Presentasi ieu bakal disiarkeun, sebutkeun 8 jam beurang, salami 10 dinten lengkep. Repetisi bakal lumangsung dina sésana dinten supados jalma anu masih damel sareng para penyelamat moal kantun nanaon. Siaran ieu janten teras neraskeun 24 jam beurang. Kulawarga moal ngagaduhan anu dilakukeun tapi ningali ieu. Pidéo anu paling pikasieuneun kalayan bukti henteu bakal dianggo pikeun sadayana, aranjeunna tiasa diawaskeun ku anu hoyong anggeus 10 poé 'gelap' dina Internét.

Bakal aya kejutan masif, horor sareng kabingungan. Peran urang salaku patriotik nyaéta pikeun masihan kalem, jaminan, kagagas, sareng jaminan. Seueur patriotik anu saacanna teuing sieun nyarios moal wani.

Teu mungkin, tapi mungkin, yén JFK Jr sareng anu sanés bakal nyumbang kana kredibilitas operasi. Nalika 10 dinten "gelap" dina akhir dinten Jumaah akhir, bakal aya pecah rohani anu masif.

Dina Senén Jumaah, umat manusa bakal disarioskeun yén virus éta ayeuna aman sareng hiji deui tiasa kaluar sareng ngahiji deui. Gereja, sinagog jeung mesjid bakal dibungkus. Aya bakal seueur sangsara, tapi ogé lega.

Persentase leutik, panginten 5%, bakal teu kontrol sareng utami tebih pikeun nampi kaleresan. Sakumaha biasa, aranjeunna bakal nyababkeun gangguan.

Nagara Jauh bakal kaleungitan kontrol sadaya salamina. Militer bakal ngawas stasiun TV sareng penerbit koran pikeun nyegah vandalisme. Saatos blackout, média anu ngadegkeun bakal dipasihan lengkep sareng moal tiasa nguciwakeun carita.

Jalma-nagara jero masarakat anu henteu pasrah sareng henteu dugi ka Teluk Guantanamo bakal pasrah ka sabtu minggu bunuh diri April 11-12, 2020. Jalma anu henteu dipercaya bakal diidinan ngabela diri ngalawan massa anu béja.

Ayeuna di luhur pas deui kalayan endah deui kalayan konperénsi pers Doald Trump tadi ngumumkeun yén anjeunna hoyong Amérika supados tiasa bébas deui sareng angkat garéja nalika Paskah (tingali businessinsider.com). Janten carita Q Anon sigana pas sareng mulus kana naon anu disarioskeun ku Trump, ngajantenkeun tambahan tiasa dipercaya. Teu aya anu sadar yén jasa éta cukup saé maén boh kubu.

Janten naon salahna ka Robert Jensen

Anjeun moal ngadangu kuring nyebatkeun yén aya anu lepat sareng Robert Jensen salaku jalma. Kuring nyangka anjeunna ngagaduhan salaku péstasi jaring anu aman sareng salaku tukang komunikasi anu dilatih anjeunna terang persis kumaha ngeusian jaring kaamanan. Nya, strategi na henteu sacara terbuka ngumumkeun téori Q Anon. Nanging, anjeunna parantos muji Donald Trump dina pidéo terakhir na pikeun Trump nyarioskeun yén solusi henteu matak goréng tibatan masalah.

Jensen negeskeun yén ukuran konci coronavirus teuing draconian sareng seueur anu badé satuju sareng anjeunna. Anjeunna pokus kana tingkat maotna sareng hubungan sareng ramo séhat sadaya nagara, kalebet épék ékonomi. Anjeunna ogé meunang ieu Bloomberg dokumen, anu kuring parantos dikaitkeun dina tulisan sateuacana. Éta ngécéskeun yén 99% jalma anu maot di Italia parantos ngagaduhan kaayaan anu sanésna tiasa maot.

Ayeuna anjeun bakal ngucapkeun:Nyaah sareng? Naon salahna? Anjeunna leres-leres leres pisan !?"Kuring ngajelaskeun di luhur yén jaring kaamanan teu kedah nyarios bohong. Éta malah tiasa nunjukkeun anjeun kabeneran lengkep. Tujuan tina jaring kasalametan nyaéta yén anjeun dikaitkeun kana awak pamikiran atanapi jalma anu spesifik. Jalma anu dina kasus ieu nyaéta Donald Trump.

Upami éta engké tétéla yén Donald Trump henteu meresihan jalan jero sareng upami éta engké tétéla yén dunya bakal ceurik yén Donald Trump, contona, parantos ngalaksanakeun kasalahan anu ageung ku parantos ngantunkeun Amerika di jalan deui salami sabtu minggu Paskah (kusabab upami, contona, pandémik koronavirus ujug-ujug muncul deui, tapi langkung seueur deui sacara ganas), teras pendukung Donald Trump ngahiji sareng Jensen disubarkeun dina swoop murag. Teras sadayana anu bakal nyauran dipenjara sadayana jalma anu teu percanten ningali kumaha bahaya virus corona ieu.

Punten perhatikeun: média ogé tiasa nyebarkeun kamungkinan serangan deui, tapi teras anjeun moal deui bebas mikir sacara kritis ngaliwatan strategi kaamanan sareng panyebaran jaring pancing Robert Jensen. Kanyataanna, 'pamikiran kritis' mangrupikeun kaayaan psikologis anu paling bahaya ku harita.

Naon anu salah sareng Janet Ossebaard

Éta kedah jelas yén kuring teu acan narajang individu, sakumaha kuring kantos ngalakukeun ti 7 taun langkung. Abdi henteu hoyong 'sahandapeun beubeur'. Kuring ngamangpaatkeun ngalawan strategi anu kudu dititénan. Kanyataan yén aya jalma-jalma anu cicingeun tiasa ngerjakeun jasa sareng nyalira diri janten disebatkeun salaku kasuksésan net pajaga anu sanés pikeun ngolah sanés sareng karma urang sorangan.

Pikeun Janet, éta jelas yén anjeunna ngumumkeun téori Q Anon dina pidéo na. Janten anjeunna sabenerna nyorong anjeun calik deui sareng ngadagoan teras ningali naon anu kajadian. Nyalametkeun Trump konon caket. Kuring parantos nyerat perkawis éta dit en dit tulisan.

Naon anu tiasa urang lakukeun harita sumur percanten, naon masih positip?

Leres panginten mangrupikeun pangaruh anu kahontal nalika anjeun ngalaman kuciwa nalika anjeun kajebak dina jaring kaamanan sareng sadaya kapal anu dicelepkeun. Éta sababna kuring tetep nunjukkeun yén éta ngeunaan eling anjeun. Sareng éta dina artos sanés dimana Robert Jensen nyerang kecap éta dina siaran pangahirna.

Éta sadayana ngeunaan 'eling' anjeun dina artosna 'originalitas anjeun mahluk'

Di buku kuring, kuring ngobrol ngeunaan kasadaran nyata sareng kuring nyarioskeun virus anu sagala-rupa anu hoyong urang caket. Kuring ogé ngaramalkeun katépori dina ieu, sakumaha anu ayeuna urang ngalaman ayeuna. Anu paling penting, kumaha ogé, kuring ngajelaskeun yén urang moal tiasa ngahontal jauh dina tingkat fisik. Naha anjeun nyangka yén sadaya patani jalanan atanapi upami urang sadayana turun dina mas, urang tiasa ngarobih hiji hal? Kaayaan na parantos nunjukkeun ka sorangan yén éta tiasa nga-turunana ékonomi tanpa nyéépkeun aranjeunna.

Naon anu urang tiasa sareng kedah ngalakukeun ngaleuwihan ekspektasi extraterrestrial anu datang pikeun nyalametkeun urang; ngaleuwihan ekspektasi yén Q Anon sareng Trump bakal nyalametkeun urang. Naon anu urang tiasa laksanakeun langkung ageung! Anu bisa urang pigawé nyaéta ngeunaan mikawanoh kakuatan kreatif aslina anjeun. Abdi ngajelaskeun yén dina buku. Anjeun tiasa mésér éta. Anjeun oge tiasa maca haratis dina seueur tulisan, tapi kusabab anjeun di bumi sareng kusabab anjeun gaduh waktos maca; sabab anjeun tiasa mendakan kakuatan anjeun anu leres; margi urang tiasa ngatasi kasieun sareng margi urang mampuh langkung seueur tibatan anu disangka urang: ku sabab kamungkinan kamungkinan maca kasimpulan ieu:

buku anjeun

Catatan: Kuring parantos dikritik sababaraha kali dina dinten-dinten ayeuna pikeun milarian penjualan buku kanggo ngadamel artos. Buku ieu ditulis atas pamiarsa pamaca supados tiasa ngagulung (gratis pikeun maca) tulisan tina taun-taun ayeuna kana hiji hal anu tiasa dibaca dina hiji dinten.

éntri sumber link: threadreaderapp.com, businessinsider.com, bloomberg.com

tags: , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (17)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Teu sigana teu mungkin Jensen bakal ngamajukeun Présidén Brasil Jair Bolsonaro dina siaran wengi ayeuna

    Catet yén ieu mangrupikeun bagian tina strategi dua kemah sareng prinsip bersihna. Janten: anu nyarios tina koronavirus atanapi anu nyatakeun yén sadayana badé énggal-énggal bakal dihukum parah kusabab kebangkitan deui virus (sahenteuna anu bakal nunjukkeun média sareng pulitik parah ngaliwatan inohong). Maka sadaya "kritikus" diaduk. Pikirkeun kemah pendidikan deui, kalimat panjara, jsb.

    Trump sareng Bolsonaro mangrupikeun bagian tina pertandingan éta. Impeachment Trump saatos Paskah sigana aya pilihan anu lumayan lumayan diarepkeun.

    • Martin Vrijland wrote:

      Ngan ningali siaran Jensen sareng pandangan kuring tétéla leres (35:25 mnt.)

      • Harry beku wrote:

        Ngan sapertos Trump, Bolsenaro ayeuna sacara teken netepkeun dirina salaku "péminis jahat sareng jahat / jelema anu ekstrim. Éta gampang oléh-oléh gampang fathom nalika anjeun ningali kumaha éta jalan sadayana.

        Jensen ayeuna ogé ngintip narasi anu rada béda anu aya hubunganana kana politik NL. Para politikus parantos diperdaya sareng dimanipulasi ku média anu pang luhurna, margi média seueur teuing kakuatan. (upami anjeun henteu ngalakukeun naon anu urang nyarios urang ogé tiasa ngadamel wilders perdana).

        Janten numutkeun Jensen urang (anu ngahudangkeun) kedah ngajelaskeun ka politisi anu aranjeunna kedah robih, maka sadayana bakal langkung saé.

  2. guppy wrote:

    Anjeun leres yén aranjeunna nyampur bebeneran.

    Kuring yakin yén sagalana kajantenan dina tingkat spiritual ayeuna. Seueur jalma anu sasarengan ieu kusabab sadaya gangguan. Sakali pamustunganana anjeun bébas tina padamelan, kami masih kénéh ngaleuleuh kana netflix, setrés sareng virus.

    Cicingkeun diri anjeun, cabut, kick off, ngaleupaskeun sareng angkat ka tingkat anu langkung luhur.

  3. Harry beku wrote:

    Éta sadayana kadang janten ngaraosan pundung. Salian ti Pangeran Charles Inggris ayeuna ogé gaduh corona (kuring ngarepkeun anjeunna lami-lami lol).

    Jumlah jalmi anu dikenal anu ngagaduhan korona ampir tiasa janten ayeuna 1 taun 50. Tapi jalma mendakan ieu lumayan normal sabab dibuang maot dina média kalayan tokoh (henteu pernah pikir persentase !!!) contona jumlah jalma di sakuliah dunya (numutkeun MSM) anu sigana mah. Ieu kirang langkung 400.000 numutkeun MSM

    98% jalma anu ningali sosok ieu teu sadar naon hartosna sami. Upami 400.000 urang ka sadunya kagungan korona ieu hartosna sakitar 1 di 17.000 jalma di dunya saéstuna ngagaduhan corona !!!

    Kalayan adi kuring sareng sababaraha batur anu ogé gumbira dihudangkeun, kuring ngayakeun survey leutik diantara 100 urang jalma anu rada luhur rata-rata intelijen, nanyakeun aranjeunna, antara lain:
    Jumlah total inféksi korona di dunya 400.000. Naon persentase populasi dunya ieu?

    Jawaban rata-rata nyaéta (percanten atanapi henteu) éta 400.000 urang mangrupikeun antara 1% sareng 10% ti pangeusi dunya. Ukur 2 ti 100 mikeun jawaban anu leres.

    Ieu hartosna nalika rata-rata Walanda (sareng sigana ogé jalma ti nagara sanés) ngadangu atanapi ningali jumlah 400.000 inféksi korona anu ditulis di sakuliah dunya, anjeunna mikir yén ieu mangrupikeun perséntase anu ageung pisan di dunya (wow udah 1% atanapi 5% populasi sadunya gaduh korona, kumaha bahayana).

    Kuring ogé ningali ieu ti Jair Bolserano. Hal lucu nyaéta yén Putin diidinan pikeun ngamajukeun pamanggih anu sabalikna di Rusia: Putin nyebatkeun éta bahaya pisan sareng yén Rusia kedah ngiringan petunjuk Big Brother leres sareng yén saurang kedah perhatosan silih (Putin nyarioskeun sami sareng Rutte)

    Tanya Martin.

    Naha kunaon ampir nyicingan dunya ngalamun bobo? Aranjeunna sigana parantos dihapunten ku para elit Luciferian. Pasti saurang kedah tiasa mikir sakedik sareng ngitung yén ngan ngeunaan saha waé di dunya gaduh korona? (kecuali pikeun jalma-jalma anu kawéntar, ampir sadayana sigana corona).

    • Martin Vrijland wrote:

      Sakumaha anjeun terang anjeun kedah "ngadangukeun ahli" 😉
      Atoh ... nomerna wilangan sabab média sareng pulitik nyarioskeun ka kami nomerna. Trumanshow? Anjeun henteu terang.
      Anu urang terangkeun nyaéta yén jalma nyandak posisi éta dina kamekaran eksponénsial anjeun ningali nomer-nomer alit dina awal dugi kurva pucuk janten panah.
      Henteu aya gunana pikeun pokus jalma kana angka atanapi persentase atanapi kurva.
      Éta kapaké pikeun museurkeun jalma kana kanyataan sakumaha urang terang.

    • ellysa wrote:

      @harry
      naon anu kuring uninga / diajar dina "pendidikan" hubungan PR-umum nyaéta tokoh - atanapi statistik sapertos anu leres disebut - mangrupikeun alat anu cocog (hartos) pikeun dipilarian. Hubungan umum = maén / muterkeun pamirsa. Kalayan nomer anjeun tiasa "ngirangan" unggal kaayaan / kaayaan individu / jalma pikeun nyarios dina roda. Rata-rata, anjeun miceun nilai manusa. Angka mangrupikeun cara pikeun nyieun rasa kebas. Téknologi dinten ieu ngan ukur nganggo 2 angka - enol sareng anu ngadamel kanyataanana nambihan. Pikeun nyiptakeun overlay.
      Éta henteu alesan anu urang nyarioskeun ngeunaan tokoh anu aranjeunna matak lieur. Dina basa sanés, anjeun kaleungitan orientasi anjeun. Lamun anjeun leungit orientasi, anjeun bakal leungit hiji hal, nyaéta kontéks / kerangka.
      Upami anjeun teu ngagaduhan kerangka / kontéks, anjeun kalayan hartosna kaulinan di leungeun batur.
      Nomer mangrupikeun simbol, cara subliminal komunikasi (kalayan pikiran teu sadar). Sadaya inohong ieu nyatana kosong, aranjeunna nyarios teu nanaon, tapi dina waktos anu sami aranjeunna nyarioskeun sadayana ka insider. Kami ayeuna parantos sumping dina waktos anu mangrupikeun padamelan urang pikeun ngartos carita (spin, spins).
      Ogé ngabandingkeun nomer Inggris basa anu nyarios langkung seueur ti anjeun panginten mimiti katingali (nilai wajah). Pikeun heulas téh. Nomer / nomer mangrupikeun vektor pikeun émosi (= perasaan rendah) aktivasina tanpa (teu sadar) sadar lamun henteu préparasi. Sistem pendidikan anu dirancang pisan pikeun éta. Nomer / nomer anu disayagikeun ka urang dina ngan hiji bentuk, bentuk kosong. Éta sababna urang kedah "diajar ngitung" supados ngahapus tina kanyaho universal. Atoh, éta carita anu langkung jero. Muga anjeun bakal satuju kana ieu teras pikirkeun éta.

      • Martin Vrijland wrote:

        Setuju Ellysa,

        Salaku conto, pikeun nempatkeun batur dina kaayaan paguneman hipnosis (naha éta jalma langkung resep ningali TV atanapi saluran YouTube), langkung saé daptar sababaraha inohong. Ieu gaduh pangaruh ngabingungkeun prosés pamikiran sadar anjeun. Aranjeunna nyobian, janten ngiringan nomer atanapi perhitungan ageung, tapi kusabab uteuk anjeun ngagaduhan kasulitan "tetep", panyambungna ngalangkungan eling anjeun sareng tiasa ngajantenkeun pikiran subconscious anjeun ku peletakan sela.
        Master komunikator (atanapi spesialis NLP) Robert Jensen ogé nerapkeun téknik ieu.
        Anjeun ogé ningali éta pisan di jalma sapertos Jeroen Pauw. Anjeun gaduh sababaraha téhnik dina NLP sareng paguneman hipnotis, tapi statistik sareng nomerna dilakukeun saé pisan.
        Éta sababna anjeun salawasna gaduh ramalan cuaca di ahir jurnal. Teras anjeun bakal ningali nomer sareng anjeun bakal dialungkeun deui-teras dina peta. Anjeun bakal langkung tambahan tina peta (hipnotis).

  4. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM wrote:

    Ahir gelombang flu!
    https://www.euromomo.eu/
    Gelombang salajengna datang!
    https://youtu.be/fva-unRTDkI

  5. Marcos wrote:

    janten upami kuring ningali anu leres, saatos 11 minggu di 2020 urang gaduh fana anu langkung handap tina garis dasar?

  6. Martin Vrijland wrote:

    "Kumaha anjeun kéngingkeun yén kuring Freeland oposisi dikawasa? Kuring cicing di bumi sélulér kuring bakal nunjukkeun ka anjeun rekening bank. ” Oke Janet, tunjukkeun ka akun bank anjeun teras nunjukkeun kana akun bank anu sanés.
    "Upami kuring nembé nyebat kuring, kuring bakal nyaluyukeun éta"

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2530040067264446&id=100007754328417

    Sareng daptar Inoffizieller Mitarbeiter (IMB'ers) diréaksikeun dina kaayaan postingan kalayan panyiksa biasa pikeun ngabakar Vrijland (sabab sacara praktis unggal blog sareng sadaya média sosial; éta padamelan na).

    Tangtosna Janet parantos ngarobih pidio na salaku kritik kuring. Upami kuring ngagaduhan "nembé nyebat anjeunna", anjeunna bakal nembé nyandak 3 video promosi Q Anon éksténsif di luareunana sareng ngadamel anu énggal sareng diadaptasi sadayana carita na. Leres Janet, henteu? Kolder tangtosna. Hal ieu dianggap leres, siap-siap sareng promosi Q Anon diluncurkeun dina waktos anu tepat.

  7. hareup wrote:

    Nomer akun Ibu Ibu J. Martin masihan aranjeunna pikeun batur anu badé nyumbang. Ff kabeneran serius ??? NL33RABO03 ……… ..3 ogé angka pamungkas. Sababaraha jumlah kaluar pikeun pribadi, sanaos anjeunna ngaluarkeun diri. Tapi sebutkeun éta.

    • kaméra 2 wrote:

      éta Janet

      Réspon nol sareng +/- 17.000 pamirsa, kumaha mungkin dina YT
      sareng kedah nyarios nomer anu saé 6 3, atanapi 666

      hatur nuhun Janet, parah Janet.
      Bener dina menit 4; 23 anjeunna nyarios, kuring kantos kaancam maot ku sataun kusabab bunderan pamotongan, Janet Ossebaard para charletan ngabdi, bener hey Janet, nelepon Martin nembé ayeuna

  8. Martin Vrijland wrote:

    Hahaha… ooh ooh… lalaki manusa… sabaraha luhur IQ kedah nyandak jinis inpormasi ieu.
    "Malaikat anjeun di bumi" ceuk ogé ngeunaan dirina ..
    Aranjeunna kedah ngajarkeun aktor badut sakedik langkung saé pikeun ngindah hinting maca catetan. Nu murag tina kabal ..

    Kumaha anjeun janten anggota IMB? Dina tukeran tina kalimat ngirangan? Naha aranjeunna parantos aya dina sistem perbankan finansial anyar anu enggal bakal ngagentos anu lami? Inoffizieller Mitarbeiters (IMB'ers): aranjeunna pura-pura nyandakna pikeun manusa, tapi aranjeunna leres-leres pengkhianat; anggota NSB ayeuna? Anjeun gaduh IMBers anu tiasa nyarioskeun anjeun cicing di jero ruangan sareng jaga média sosial pikeun carita kaayaan resmi sareng anjeun gaduh IMBers anu nyarioskeun yén Q Anon sareng Trump ngabersihkeun cabal.

  9. Peter Steegmans wrote:

    Dear Martin,

    Graag verneem ik wat je denkt over David Icke? Is dit ook een undercover pion van de gecontroleerde oppositie? Hij legt namelijk in grote lijnen hetzelfde bloot als Janet Ossebaard.
    Indien zo, wil je ons informeren over hoe je daar dan 100% zeker van kan zijn?

    Verder stel ik me de volgende vraag, indien je pedofilie tot op die diepte blootlegt, zoals Ossebaard (filmpje van een naakte jongen die uit het paleis ontsnapt met een laken door het raam) en ook David Icke, die niet anders doet dan het één met het ander linken en het grotere beeld schetsen. Bestaat dan niet het gevaar dat je gewoon je doel voorbij streeft? Immers, je wil een bepaald publiek afromen en later wegzetten als zijnde mentaal instabiel. Wat je als criminele organisatie niet wil is dat clandestiene operaties die je vooral in het donker wil houden net publiek gaat maken adhv controlled opposition. Want, zeker een David Icke heeft de afgelopen 20 jaar enorm veel openbaar gemaakt, veel meer dan de ordinaire jan met de pet zou kunnen complot-theorie-denken. Waarom zou je dan als mitarbeiter zo diep gaan? Waarom zou je niet gewoon je focus houden op wat via social media etc in het publieke oog valt, zonder al de rest in gevaar te brengen. Het houdt geen steek…

    Met dank,

    Peter

    • Martin Vrijland wrote:

      Janet Ossebaard is natuurlijk in geen velden of wegen te vergelijken met David Icke, bovendien leest zij gewoon een verhaaltje voor. Icke is toch wel van een iets ander kaliber. Janet Ossebaard verkoopt gewoon het Q Anon verhaal, niets meer niets minder. Dat komt regelrecht uit de controlled opposition Reuters-achtige fabriek.

      Je kunt heel veel waarheid laten zien. Sterker nog het is onderdeel van het Kaballisme om mensen het kwaad te laten zien. In het moderne “wakker worden” moet zowel het kwaad als het goede in volle glorie tegenover elkaar zichtbaar worden gemaakt. Het “ontwaken” zonder de essentie te ontmaskeren (maar slechts en alleen de verschijnselen van het kwaad te belichten) behoort bij het “ontwaken” van de Luciferiaanse kabbalistische weg tot de valse singulariteit. Dat is dus een valse ontwaking. Het is belangrijk dat we dat onderscheid leren ontdekken. Het ontmaskeren van zuiver en alleen het kwaad in de wereld behoort dus bij het ontwaken voor de Kabbalistische weg richting Lucifer.

      Nu heb ik de laatste paar boeken van Icke niet gelezen, dus ik weet niet of hij het heeft over de regenboog en over Lucifer, maar als iemand niet spreekt over de bouwer van dit virussysteem (deze virussimulatie), dan worden we slechts gefocust op dat ontwaken dat nodig is voor de samensmelting met de Luciferiaanse AI (met het virus systeem; de valse singulariteit) in plaats van dat we ontwaken om onze originele bron – de ware essentie van wie we zijn – terug te herkennen en ons te ontkoppelen van dat Luciferiaanse virussysteem dat het originele universum probeert te kapen door te proberen te verbinden met ons bewustzijn (via de valse singulariteit en dus via de weg van de Kaballah waarin ook het kwaad aan het daglicht moet komen).

      Samengevat: zuiver en alleen het kwaad aan het daglicht brengen is onderdeel van de Kabbalistische weg richting de samensmelting met het Luciferiaans virussysteem (de valse singulariteit).

      Het gaat er in hoofdzaak om dat we het gehele systeem doorzien en dat betekent dat we het Luciferiaanse virus systeem moeten gaan herkennen en gaan ontdekken dat wij zelf de oorspronkelijke stamcelinformatie in ons dragen. In dat laatste schuilt dan ook de “uitweg”.

      Voor meer begrip verwijs ik naar mijn boek plus de aanvullende artikelen:
      https://www.martinvrijland.nl/category/addendum-boek/

      Misschien wordt het tijd om er nog eens een extra artikel aan te wijden

Leave a Reply

TUTUP
TUTUP

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup