Diajar naon anu kudu dilakukeun sareng naon anu kudu dilakukeun dina lockdown coronavirus anu bakal datang

Filed dina BUKU TAMBAH, warta analisis by on Maret 20 2020 19 Komentar

sumber: mirror.co.uk

Walikota Amsterdam Femke Halsema parantos ngantepkeun kamari hint yén total lokét pikeun Amsterdam moal janten heran. Asupkeun 18 Maret De Telegraaf ngalaporkeun yén pihak pulisi parantos nyiapkeun pikeun ngerjakeun lengkep. Laporan dina Telegraaf na tadi wengi yén wabah flu mundur ogé sigana yén masalah éta ayeuna dobel, sabab sareng koronavirus anu sigana sumebar di Brabant sareng ogé wabah flu, Rutte bakal ngagaduhan alibi pikeun milih pikeun lockdown lengkep.

Naon hartosna dina istilah beton? Ieu ngandung harti yén anjeun teu diidinan ngantunkeun bumi, papariksaan aya di mana waé sareng anjeun ditangkep upami anjeun gaduh mamang atanapi indikasi anu mungkin anjeun ngagaduhan virus atanapi yén anjeun henteu nuturkeun peraturan (pesenan). Kuring ngajelaskeun naon hartosna sacara jéntré di dieu.

Punten nyebarkeun pesen sapertos ieu via Bloomberg, anu nyatakeun yén 99% jalma anu ngagaduhan virus di Italia parantos ngagaduhan panyakit anu sanés sareng yén pakét sisipan obat anu dikaluarkeun nyebatkeun yén éta tiasa ngabalukarkeun masalah jantung kusabab paningkatan sél getih beureum, anjeun résiko dipenjara. Di Afrika Kidul aranjeunna parantos ngenalkeun aturan éta sareng anjeun tiasa angkat ka panjara 6 bulan upami anjeun nyebarkeun pesen anu bertentangan sareng kuliah resmi. Sadaya hakna tangtosna dicandak tina ieu.

Upami ieu kajadian ka anjeun di Walanda, anjeun panginten anjeun ogé kedah nginum obat wajib. Undang-undang anu parantos disaurkeun di Walanda. Hukum éta diwajibkeun dina 1 Januari 2020: Hukum GGZ wajib. Upami anjeun henteu gotong royong, anjeun panginten kedah ngaungkeun sél séhat dugi ka ngelek pil. Anjeun oge kedah nampi jarum suntik dina awak anjeun, sabab anu dinyatakeun dina hukum.

Istilah 'total lockdown' henteu langkung atanapi kirang ti 'hukum beladiri', ogé katelah 'kaayaan darurat'. Kami teras dikepung ti tentara urang sorangan sareng gerombolan petugas pulisi sareng penegak. Dina taun-taun ayeuna aranjeunna parantos dilatih supaya henteu ningali umat manusa, tapi ngan saukur ngalaksanakeun tugas-tugas. "Befehl ist befehl!"

Sakuduna urang biasana ngagaduhan kakurangan biru ageung di jalan. Kusabab baju seragam biru parantos ngagantikeun seragam siga militer sareng penampilan anu agrésif pisan, bat, semprot lada, kantong sareng tangtosna senjata api anu kasohor. Sakumaha lami éta sateuacanna ageung pelaku ogé nampi senjata api? Baheula kuring diprediksi yén tentara sigana bakal dikaluarkeun sareng aya kasempetan anu hadé ogé ieu mangrupikeun alesan yén pasukan Amérika parantos sumping di Vlissingen minggu kamari. Aranjeunna sigana bakal nulungan di sababaraha nagara EU.

Sagala anu ku kuring diramalkeun dugi ka aya. Janten anjeun teu tiasa deui labél kuring salaku pamikir paranoid atanapi konspirasi. Nu sabalikna mangrupikeun masalah. Saha waé anu nyangka kuring mangrupikeun pamikir kiamat ayeuna di bumi sareng ngalaman naon anu ku kuring diramalkeun. Anjeun tiasa maca tulisan ti sababaraha minggu katukang.

Kuring tiasa ngadamel ramalan ieu kusabab kuring ningali ngaliwatan naskah master. Kuring ngajelaskeun yén naskah master dina buku kuring. Demi saha anu maca buku éta kuring sababaraha tambahan tinulis. Penting pisan yén anjeun ngartos yén naskah master sareng anjeun leres-leres maca buku éta tina panutup ka panutup. Dina buku éta, anu kuring nyebarkeun akhir taun ka tukang, kuring ngaduga yén aya pandémik séjén pikeun nyorong ngaliwatan vaksinasi wajib di dunya.

éta tulisan 18 Maret Kuring ogé ngajelaskeun kumaha wabah koronavirus ieu dipotong pondok pikeun rezim komunis téknologi. Dina tanggal 25 Nopémber 2019, kuring ngajelaskeun kumaha kapitalisme sareng demokrasi bogus parantos aya persiapan pikeun komunisme ieu. Éta ogé berharga pikeun klik dina tautan anu teras maca tulisan éta.

Upami anjeun nginten yén hal-hal anu bakal saé sareng démokrasi bakal balikan deui dina sababaraha minggu sareng anjeun bakal kabébasan deui, kuring hoyong ngingetan yén urang ogé ngagaduhan masalah iklim. Barina ogé, urang kedah ngaleupaskeun émisi CO2 pisan gancang supados henteu maot kaluar salami 12 taun. Sakali urang biasa nuju nyetir sareng ngalayang dina sababaraha bulan, tiasa aya laporan anu nunjukkeun betapa hebatna ukuran-ukuran éta pikeun tingkat CO2 anu diukur sareng urang ngagaduhan alibi anu paling anyar pikeun ngajaga kaayaan darurat .

Chaos parantos sumping sareng Telegraaf ngumumkeun dina pesen Maret 18 anu kasebat (perkawis pulisi anu disiapkeun pikeun lockdown) yén jalma-jalma diperkirakeun leungit pamahaman sareng kasabaran dina sababaraha waktos. Tuluy aranjeunna siap meta ku sing sateuacana. Éta 'panangan anu kuat'.

Bisa diprediksi yén jalma bakal panik, sabab teu sadaya jelema gaduh tuangeun dahareun sareng kas bakal dilarang. Ieu ngandung harti yén anjeun kedah mayar nganggo pin (upami anjeun parantos ngaliwat jalur anu panjang pikeun pasar raya) sareng sababaraha karyawan sareng padamelan mandiri bakal ditinggalkeun tanpa artos kusabab bantosan nagara anu dijanjikeun bakal nyandak sababaraha minggu ka bulan kusabab birokrasi .

Naha anjeun émut kana kaayaan pajak anu nembé di kantor pajeg? Anu dimaénkeun dina Juli 2019 acan. Janten upami nagara ujug-ujug nyandak sagala jinis ukuran anyar sareng parantos nyetél sistem administrasi anu énggal kanggo masihan penghasilan dasar, anjeun tiasa ngarepkeun yén ieu sadayana bakal lancar ayeuna? Henteu, tangtosna henteu. Éta sadayana janten rumit pisan dina prakna. Sareng nalika jalma béak artos, aranjeunna ngaluarkeun tuangeun. Anjeun tiasa nebak naon jalma anu lapar bakal ngalakukeun.

Patanyaan anu bakal ditanyakeun ku anu bakal énggal nyaéta: “Naha virus corona saleresna bahaya pisan tah ieu sagala?"

Pertanyaan pangsaéna anu dihadapi anu nyaéta: Naon anu kuring tiasa laksanakeun? Kumaha kuring kudu nungkulan sagala ukuran anu ketat ieu? Kumaha carana kuring ngabales upami kuring henteu satuju sareng hiji hal?

Kuring ngan ukur tiasa ngajawab patarosan patarosan upami anjeun parantos maca buku kuring. Hiji hal anu jelas: anjeun gaduh hak dasar pikeun ngarengsekeun kabebasan!

Kaayaan komunis téknologi anyar, anu ayeuna nyebarkeun anjeun dina kaayaan "coronavirus lockdown", bakal nyobian ngaleungitkeun sagala hak ieu upami anjeun henteu ngalakukeun naon anu dipikahoyong. Ieu ngandung harti yén anjeun bakal ditéwak upami anjeun teu ngagabung. Abdi henteu tiasa ngajanten langkung geulis tibatan éta. Abdi ngiringan 7 taun kanggo hirup kuring pikeun ngingetkeun urang Walanda sareng (kusabab kampanye smear online) kuring kaleungitan ampir sadayana. Kuring terang ieu bakal sumping sareng nyobian ngingetkeun. Tapi aya harepan! Teu aya anu kuat pisan!

Dina bagian salajengna tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun harepan éta sareng ogé ngajelaskeun persis naon anu anjeun tiasa laksanakeun. Kuring ngan ukur tiasa masihan katerangan éta pikeun saha waé anu parantos maca buku, sabab tanpa éta pangertian dasar penting anjeun teu tiasa ngartos naon anu kuring nyerat. Anjeun kedah terang heula kumaha master script na anjeun kedah paham heula kana hakekat naon anu kajantenan. Janten baca heula nyaéta buku teras baca sésa artikel ieu.

Perhatikeun: Éta meureun mangrupikeun tulisan kuring anu terakhir, sabab kuring parantos ngantepkeun Belanda pikeun sababaraha taun ayeuna sareng kuring aya di nagara anu mana sacara total lockdown parantos atos na mah tiasa ditéwak iraha waé. Janten upami anjeun henteu ningali deui artikel anyar anu muncul dina situs web ieu, anjeun terang ieu mangrupikeun halna.

Pikeun neraskeun maca tulisan ieu, anjeun tiasa janten anggota ku ngaklik tombol 'dukungan anjeun'. Ieu méré anjeun aksés ka sésana tulisan ieu. Bangsa ieu perlu kusabab anjeun kedah maca heula buku. Anjeun parantos janten anggota ti € 2 / sasih sahingga ngadukung kuring pikeun neraskeun gelut kabébasan anjeun.

rojongan Anjeun

Sumber ditinggalkeun seratan: parool.nl, telegraaf.nl, telegraaf.nl, nomorefakenews.com, nos.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (19)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. DHBoom wrote:

    Dibeuli dibésér! Kuring curiga sareng ngarepkeun bakal seueur anu nuturkeun. Pribadi kuring parantos dina pertahanan sengit nalika maca yén kuring bakal kagétna sareng nagara-nagara sanés ogé kagét. Dina situs wéb anu sanés ogé kuring maca réaksi kana kritik ngeunaan naon anu bakal diomongkeun ayeuna wengi, réaksi sapertos: "Naha jalma-jalma sok doraka pisan nalika aya hiji hal anu bakal diomongkeun ku raja, pasihan waé pikeun anjeun" EUH. moal! pamikiran kritis anu diwenangkeun!

  2. Harry beku wrote:

    Épék "Mister Smith" ayeuna ogé épéktip kusabab épékna sieun pisan sareng percaya kana sagala hal anu politik, media, sarjana jsb. dialungkeun sadayana jalan deui kana kaayaan bobo anu lami. Aranjeunna ayeuna percaya yén MSM 100% deui sareng sapeuting aranjeunna parantos kritik kana pamaréntahan janten iman buta pikeun pamaréntah anu sami.

    Ieu ngandung harti yén anjeun ogé kedah sadar yén 99% jalma-jalma di sakuriling anjeun bakal nyoba tarung sareng nyerang anjeun sagampil panatik salaku anu disebut "otoritas", saatos sadar yén anjeun henteu percanten naratif sareng pertahanan hoyong angkat.

    Kuring parantos ngalaman ieu nalika kuring ngan ukur sakedik ragu ngeunaan bahaya virus korona. Kuring diserang sacara oral sacara keras ku jalma-jalma anu kuring kedah "ditutup" sareng yén kuring kedah sadar yén virus korona bahaya pisan sareng kuring kedah isin ku pamikiran kuring.

    Kuring ogé diserang sacara hard online nalika kuring nunjukkeun yén palayanan Menteri Bruins panginten ku kuring diperhatoskeun ku omes anu tinggi dina "Holllywood" sareng anjeunna panginten tiasa milu dina tonggong tina "sayang" R. Hauer. Kuring langsung diserang (panginten ku IM) yén kuring kedah ngaubatkeun kecap-kecap kuring sareng anjeunna bakal terang saha kuring sareng tempat kuring cicing sareng nyiapkeun diri kanggo kunjungan ti anjeunna sareng babaturanana. Seueur anu sanésna ogé "diakui" henteu nyerang kuring nalika ngancam réaksi kuring nalika menteri urang anu saé pisan kasorang.

  3. Marcos wrote:

    Duit helikopter sapertos anu diusulkeun di sababaraha nagara mangrupikeun konci pikeun sistem uang digital. Jalma anu kaleungitan panghasilan kusabab virus Corona sareng jumlah artos dijanjikeun nalika aranjeunna milih… .., bakal milih nampi jumlahna dina kaayaan, janten kas digital kalayan jalur sareng jalur jalan.

    • Harry beku wrote:

      Ieu dituturkeun ku pesen "warta paling sering palsu" dina koran warta palsu panggedéna di Walanda, De Telegraaf (versi online). Hiji jalmi (éta disebat ku nami sareng éra yén éta muslim ogé nguatkeun kontradiksi anu urang-aranjeunna, anu musnah anu rusak jsb) parantos ngagabungkeun nyanghareupan perwira pulisi sareng katingalina langsung dihukum 10 minggu di panjara pikeun ieu. dikutuk.

      Hal ieu pikeun meuseul (kondisina) hantu pikeun perda nyata masa depan dimana batuk di masarakat tiasa janten dipenjara (ieu tiasa diwanohkeun sacara permanén sareng ogé nerapkeun batuk sareng flu, sareng sajabana).

      • Martin Vrijland wrote:

        Sumuhun, kuring maca éta. Abdi indrindra bersyukur pikeun ngirim sinyal: "Kalayan guyonan saeutik atanapi kalakuan doraka sababaraha penjara anjeun bakal dipenjara. Bener pisan. " Leres enya, stigmatization umat Islam ogé tiasa damel deui. Barina ogé, seuneu bakal enggal-enggal pencét panci saatos huru-hara tercabut. Aranjeunna hoyong anu timbul pemberontakan sareng aranjeunna hoyong perang sipil antara pribumi sareng bagian Islam ti pangeusi Islam (saatos éta Erdogan bakal nyetél hal-hal).

        • Berna B wrote:

          Hai! . Hatur nuhun kanggo sadaya tulisan anu anjeun nyerat sareng ngajantenkeun kami langkung terang Martin. Abdi anggota anyar sareng ngagaduhan patarosan pikeun anjeun. Naon anu anjeun nyarankeun muslim pikeun ngalakukeun dina kaayaan ieu? Naha anjeun pikir pakarang bakal dianggo dina perang ieu, bakal janten fisik? Naha anjeun ogé terang sabaraha lami urang tiasa kakonci di Walanda. Kalayan kecap séjén, dina wates Éropa? Ieu ogé bakal janten masalah pikeun jalma anu ngagaduhan kulawarga luar Eropa sareng pikeun kuring henteu terang sabaraha lami teu ningali kaasup kuring. Ieu ogé sigana ngaganggu jalma sareng waktos. naha anjeun pikir kaayaan ieu parantos tiasa kajadian usum panas ieu? Atanapi langkung seueur ka 2023? Nagara mana anu bakal ditinggalkeun sareng jalma anu teu divaksinasi? Naha anjeun pikir urang tiasa ngajalankeun tina vaksinasi? Ogé aya hal anu pribadi. Anjeun nyarios anjeun di nagara lockdown. Naha anjeun teu acan tiasa ningal yén diri sateuacan atanapi henteu sanggup anjeun ngantunkeun kusabab alesan anu sanés? Teu aya ide dimana éta bakal tetep aman. Hiji pulo sareng sababaraha jalma atanapi hal? atanapi nagara anu bakal langkung hampang? hatur nuhun sateuacanna 🙂

          • Martin Vrijland wrote:

            Hatur nuhun. Baca tulisan tina dua minggu anu kalangkung sareng anjeun bakal mendakan jawaban patarosan anjeun. Kuring ogé nyarankeun maca buku éta, sabab éta anu janten dasar; ogé pikeun muslim.

            Abdi henteu ngantunkeun kusabab kuring henteu gaduh hartos kauangan, tapi ogé kumargi kuring terang yén éta henteu masalah naon di dunya anjeun. Virus makutha ieu mangrupikeun cerminan rencana Lucifer (tingali buku).

          • kaméra 2 wrote:

            Dimana anjeun hoyong janten. Di hiji pulo anu henteu padu

            Sareng ogé perhatosan menit 1; 58 "kahontal syringe anti flu"

          • verdo wrote:

            Hatur nuhun. Dupi anjeun parantos nitah buku anjeun? Kuring henteu kantos maca buku waé, ayeuna parantos sumping

  4. Martin Vrijland wrote:

    Dina mangsa Déwan Menteri, para menteri netepkeun conto anu saé ayeuna: aranjeunna dijalankeun rapih.
    https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5063391/corona-coronavirus-liveblog-overleden-besmet-covid-19-drogisterij

    "Rapih"

    "Perhatosan ka silih"

    "Rapih"

    "Kelet kana aturan atawa hal anu salah bakal salah"

    "Perhatosan ka silih"

    "Rapih"

  5. Zonnetje wrote:

    Nyatana, urang parantos aya dina diktator sabab moal aya anu nyata
    oposisi nyampak. Sakali deui saréréa sepi, pahlawan dina sandal.
    Kuring ngomong ka Martin sareng poster dina situs ieu, anjeun nyaéta pahlawan nyata. Martin tetep teraskeun tugas anjeun di bumi ieu, dipasihkeun ku 'allah' atanapi saha waé éta.
    Sanaos sim kuring henteu 'Kristen' kuring tetep hoyong tingal
    Epesus 6:11 diringkeskeun sakeudeung kanggo urang gelut nog ngalawan daging sareng getih tapi ngalawan pamaréntahan gelap.
    Pilihan antara anu saé sareng anu jahat. Jalma-jalma sok milih hal anu leres, sanaos jalur éta paling hese.

  6. DeOnschuld wrote:

    "Perhatikeun: ieu mangrupikeun tulisan terakhir kuring."

    Masih, kuring ngarepkeun anjeun tiasa tetep kaluar tina klém nyata virus. Urang sadaya aya dina pemirsa, urang sadayana teras-terasan. Muga kakuatan éta sareng anjeun.

    Jaga sareng hatur nuhun.

  7. guppy wrote:

    Martin tulisan anjeun sareng réspon bakal tetep rame dina dimensi ieu. Henteu aya anu tiasa dilakukeun ngeunaan éta, ieu anu disebut pamekaran. Virus anti anu parantos dilakukeun, kami henteu turun tina jumlahna low.

    Nalika jalma ngahiji teka-teki éta janten teu disangka-sangka ageung sareng naék kana luhur sadayana sareng dulur, kaasup dewa bumi ieu!

    Ku cara kieu urang tiasa ngahubungan sareng bapa asli tina pikiran urang sareng hubungan sareng Tuhan nyata di luar dunia ieu. Éta moal tiasa sumping didieu kusabab frekuensi dieu teuing rendah. Ngan urang tiasa nunjukkeun Gusti anu leres ngalangkungan cahaya nyata, cinta sareng bebeneran.

    Éta sababna dunya ieu bakal ngéwa urang, tapi urang ngalangkungan kasangsaraan sareng henteu tilelep dina cai.

    Nyaho saha anjeun sareng timana.

    Oranyeu di luhur, panonpoe di luhur. Kami asalna ti jauh deui, ulah ngantepkeun diri nyarioskeun ka diri!

    https://youtu.be/Gu0c8NJsQFA

    Dangukeun taliti, éta bahasa kami sareng parantos aya waé!

  8. guppy wrote:

    Pikeun xanders, xandernieuws tumiba sajauh kuring prihatin. Naha kuring tiasa nyebatkeun yén situs Kristen tiasa langkung positip batan ngan ukur kasiksa?

    Kuring kungsi ngirimkeun komentar anu positif tapi moal dipasang, sigana kusabab aya kasalahan téknis 😉

    Lulugu dina warta pasir

    Kami kedah milih: dunya kuno, kami mangrupikeun tikét.
    atanapi geus bérés kami nangtung dina luhur kasusahan.

  9. Harry beku wrote:

    Abdi teu tiasa ngabayangkeun yén berita xander sanés oposisi anu dikawasa (tapi tiasa salah) kusabab kuring teu tiasa ngabayangkeun batur anu hudang mikir kritis (ieu mangrupikeun masalah anu ageung pikeun 99% tina populasi na janten langsung di dunya) sareng berita bebas tumurun pikeun serangan hibria jisim global luhur ieu.

    • Martin Vrijland wrote:

      Ningali promosi sieun koronavirus (hak politik Walanda), kuring ngan ukur nyimpulkeun yén Xander parantos nyoba mindahkeun kana kémah kuring dina tahap awal pikeun nyekel arah pamaca. Anjeunna ayeuna nunjukkeun beungeut na leres.

      • Zonnetje wrote:

        Nya, éta henteu kedah kaget urang. Lolobana anu nyebarkeun éta nyaéta anu anjeun terang. Aranjeunna nganggo mannequins 'illuminati' kusabab sieun propaganda masihan jalma biasa kana perasaan négatip. Aranjeunna resep éta pikeun rencana maranéhna. Anu matak ngahirupkeun, naha éta, jalma anu ngagaduhan 'virus' sareng nyebarkeun saati.
        Tétéla henteu daék nyorong kalakuan éta pikeun wates. Jalma henteu lungsur pikeun rencana goréngna sareng tetep positip. Nalika parantos diputus, komisi kabeneran ti masarakat umum bakal datang kana perdagangan sareng leumpang sapertos anu kajantenan di Afrika Kidul. Ieu tiasa dilakukeun upami jalma umum hoyong éta.

Leave a Reply

TUTUP
TUTUP

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup