Nalika total lokét coronavirus sumping sareng naon rupa: kiriman tés sareng tentara

Filed dina warta analisis by on Maret 21 2020 25 Komentar

Sumber: rt.com

Urang tiasa ngantosan total konci di Walanda. Ucapan ku Rutte sareng King Willem Alexander mangrupikeun tanda dina témbok sareng utamina ngawula pikeun ngagumkeun jalma sareng masihan kesan yén sadaya bakal leres. "Éta ngan ukur peryogi lami deuiIeu kumaha aranjeunna ngajantenkeun. Kuring nyarioskeun ka anjeun: éta permanén.

Kami nyaksian ahir démokrasi (syam) sareng awal komunisme téknologi anu bakal dibawa salaku solusi hemat, tapi anu bakal ngajantenkeun régatip totalitarian of final lockdown.

Parantos di artikel ieu Kuring ngajelaskeun naon rupa lockback sapertos kitu. Waktos ieu, kuring ngan ukur hoyong ngadamel langkung visual pikeun anjeun ti kuring parantos didieu.

Kandaraan angkatan nganggo mobil di nagara AS Maryland (caket Washington DC) parantos ngalangkungan jalan-jalan. Teu aya anu ogé dilaporkeun yén pangeusi henteu salempang sareng nagara anu ngajagaan jelema; sapertos di Walanda.

Anjeun tiasa nyebatkeun yén ieu ogé bakal kajantenan di Walanda. Di Spanyol waktuna parantos sumping sareng jalma-jalma parantos ditangkep di Perancis. Tangtosna anu dijual ka anjeun ku politikus sareng média anu nyatakeun yén jalma-jalma éta henteu nuturkeun paréntahna, tapi datang ka jalma-jalma, naha éta leres henteu terang naon anu aya sateuacan panon anjeun?

Pikeun naon anu anjeun pikir puluhan rébu pasukan AS di Vlissingen siap? Aranjeunna sumping pikeun olahraga Defender Éropa 2020, tapi parantos ngan ukur nyandak tempatna. Éta gampang pikeun nebak naon anu aranjeunna dianggo.

Bisa kaharti upami anjeun ngagaduhan kana liburan suasana sareng yakin yén bapa ngalakukeun sadayana pikeun nindeskeun virus anu dahsyat, tapi kumaha upami éta 'sagalana' ogé sacara harfiah hartosna yén bunder bakal dilakukeun sareng jalma bakal ditahan ? Barina ogé, Mark Rutte sareng Raja nyarioskeun ka anjeun sacara lega! Anjeun ngandelkeun anu.

Naha aya anu tiasa parios naha jalma ngagaduhan virus anu matak ngabahayakeun anu ngancam kabeh nalika aranjeunna ngeureunkeun dina pamariksaan? Naha anjeun ningali bukti sanésna ti carita sareng gambar dina média (salilana teras kabuktian tiasa dipercaya)? Naha ieu sigana ngan ukur daptar kaayaan pulisi totaliter anu kuring sok diprediksi di dieu?

Aranjeunna badé nyetél kiriman tés sapertos di Maryland. Mangga tingali laporan di handap. Ieu ogé bakal kajadian di Walanda sareng sesa Éropa. Éta henteu prediksi nubuat khusus. Éta ngan ukur realisme.

Pulitik sareng média badé nyaritakeun yén virus éta bahkan bahkan langkung bahaya sareng langkung hese tibatan anu aranjeunna panginten. Ahli-ahli teras bakal mamatahan total kanandungan. A lockdown dimana waé anu gaduh indikasi pangleutikna kamungkinan gaduh virus kedah dipilampah.

Éta bakal dijual ka anjeun salaku masalah anu mendesak. Éta bakal tiasa dijual ka anjeun sakumaha ogé leres-leres sareng pikeun kabiasaan anjeun nyalira. Ngonci saréréa pikeun kapentingan anjeun sareng kasalametan anjeun.

Éta sigana parah tibatan parah tibatan anjeun tiasa ngabayangkeun dina impian awon anjeun. Urang ngalihkeun kana zona sapertos dina pilem The Hunger Games sareng samentawis éta nagara bakal ngalaksanakeun salaku panyalamun anu dibantosan ku rattling kantong artos sareng nawiskeun anjeun pendapatan dasar, digabungkeun sareng komitmen pikeun nyerep sadaya karusakan kauangan anjeun. Saha anu badé mayar éta? (tingali di dieu)

Kami nuju ka total reset dimana anjeun ayeuna bergegas kana utopia komunis téknologis anu bakal teras badé ngajual raramat totalitarian na salaku penyelamat ngalawan virus halimunan. Sareng aya beuki virus anu ngaluncurkeun sareng krisis iklim, sareng anu sanés. Sareng tentara bakal nyarios:

"Kami di dieu pikeun nangtayungan anjeun, kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun, kami di dieu pikeun kabeungharan anjeun sorangan. Kami di dieu pikeun ngadukung pagawé relief. Kami di dieu pikeun nulungan perawatan médis. Kami parantos sumping pikeun nawiskeun dukungan ngalawan coronavirus anu hese. Jalma datang ngan ukur sacara sukarela sareng ngan saukur milih sacara sukarela. ”….”Anjeun kedah ngadangukeun petunjukna!"

Dukung pagawean kuring. Ku sabab éta baca buku ieu dimana kuring ngajelaskeun 'skrip master' sareng tujuan akhir; di mana kuring ngaduga pandémik sareng ngobrol ngeunaan sistem virus sadayana-ngalingkup. Waktosna! Anjeun tiasa sumur ngalakukeun hiji hal.

buku anjeun

éntri sumber link: eur.army.mil, rt.com, telegraaf.nl

tags: , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (25)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Harry beku wrote:

    "Kabeneran aya dina tetempoan anu jelas"
    The Luciferian Illuminati sareng Freemasonry salawasna masihan "pitunjuk" anu anjeun tiasa ningali kaleresan, aranjeunna ngalakukeun ieu ngaliwatan simbol, teks, atanapi dina film, musik sareng sadaya anu tiasa dipikirkeun.

    Rutte nyarios dina telegraph sababaraha dinten ka pengker "Kuring kakara resep kami nuju dina pilem anu goréng", ieu mangrupikeun conto kabeneran dina tetempoan polos. Ieu kedah dicandak sacara harfiah, tapi masarakat parantos dilakukeun sacara lengkep buta kana clues ieu ku udar sareng saterusna. Kami sacara harfiah dina pilem dimana naskah ditulis sareng dimana urang sadaya palaku, masalahna nyaéta naskah anu ditulis ku aranjeunna sareng kami domba anu kedah disembelakeun janten nyarios.

    Dina panempoan kuring, éta mimitian nyawang deui sapertos pilem horor.

  2. Martin Vrijland wrote:

    Lian ti kanyataan yén Michael dituduh ku pedofilia ... tapi anu mungkin kusabab ieu. Hanjakal anjeunna mikir yén Rooseveld sareng Marten Luther King mangrupikeun jalma saé ... tapi éta refrain

  3. Martin Vrijland wrote:

    Dana mancén di Walanda: 1560 milyar. Naha yén panci anu bakal sayogi nalika sadayana alit “maot ku coronavirus”? Belanda salaku pembiayaan nagara komunis perdamaian? Teu weléh dude .. "Pamikir konspirasi!" .... "Kalayan ... tetep tenang: Kami - politikus anu sok dipercaya - datang pikeun nyalametkeun anjeun!" .. "Anjeun bakal nampi dukungan gratis 40-65 milyar dina 3 bulan ka hareup!" ... Mark Rutte

  4. Martin Vrijland wrote:

    Pondokna: artos gratis ka sadayana jalma Walanda .. upami sadayana yuswa maot tina koronavirus ... tiasa anu asalna tina pot éta?

  5. jelema nu baha wrote:

    Leres, ieu mangrupikeun ujian… ..
    Kusabab, ieu mangrupikeun tés, tapi sanés uji ku anjeun sareng cabal anjeun ka kami anu henteu dipisahkeun ku massa, pikeun ningali tingkat naon anu anjeun bakal meser bulan ieu. Éta mangrupikeun tés UPON YOU, salah anjeun henteu sadar ogé anjeun candak. Sadayana kahirupan mangrupikeun tés, kanggo sadayana hirup. Urang sadayana nyerat carita-carita urang sorangan unggal dinten, sareng bentuk carita-carita éta nyandak kamajuan sumanget urang. Janten nalika gubernur nyerat fiction hébat ieu, aranjeunna henteu ngan ukur nyoba nangtukeun réspon anjeun, pikeun kauntungan sareng pangendali anu langkung ageung, aranjeunna henteu ngahaja nyerat carita hirup sorangan, dimana aranjeunna nampi pananggalan jalma jahat. Éta sigana sigana henteu ngémutan, sabab hirupna kénéh jadi panggung, dimana jalma goréng nyaéta peran anu pangsaéna - di sagigireun janten anu pang nguntungkeun. Nanging dina mikiran cara kieu aranjeunna parantos nyeplokkeun diri kana tingkat panghandapna sareng eksistensi panghandapna ieu, teu ngémutan tingkat di luhur éta. Ieu mangrupikeun kalepatan kubur, sabab tingkat di luhur nangtoskeun ajén sadayana dina tingkatna. Ditambahkeun dina tingkat panghandapna ieu, aranjeunna pikir nilai ditangtukeun ku rekening bank atanapi otoritas anu mundur, tapi sanés. Nilai ditangtukeun ku pengayaan spiritual: gaduh carita anu anjeun parantos nyerat ngeunaan diri anjeun nyalira janten jalma anu langkung ageung, langkung saé, atanapi naha anjeun ngajantenkeun anjeun langkung alit?

  6. Wilfred Baker wrote:

    Hatur nuhun permata Martin,

    Kuring ngungsi ka Zandvoort, nyéwa mobil sareng sarat sadaya préparasi.

    Nuju sepi didieu, sepi pisan, sadayana caket kana super mark, ieu anu ku urang parantos sumping mangtaun-taun, kumaha mungkin jalma anu caket sareng kuring henteu ganggu ka klik dina situs wéb anjeun . Anjeun ngan gélo kuring nguping sadaya waktos, tapi kuring bahagia sareng anjeun Bro!

    Jadi Masih sareng Nyaho Anu Kuring Dina jero anjeun nyaéta …… ..

    bogoh

    • Martin Vrijland wrote:

      Hatur nuhun.
      Kaseueuran serangan ti penjaga média sosial anu mayar tiasa ngan ukur tampil dina daptar réréncangan anjeun; jalma anu hungkul sigana milu kana masarakat. Angkatan mana anu anjeun pikir langkung penting ayeuna? Anu nganggo panangan sakitar taktak atanapi éta tentara anu ngajaga média sosial? Sakumaha seueur prajurit média sosial anu ngagaduhan Walanda? Jalma anu kakara calik dina baju sipil di PC na ti bumi sareng sumping dina demonstrasi nalika dipenta? "Sukarelawan damel bari ngajaga kauntungan anu saé?" Pangaruh…

      Parangkat lunak khusus kanggo nuturkeun sadaya diskusi online sareng waspada dimana tujuan pélor média sosialna ...

      • Harry beku wrote:

        Henteu ngan ukur aya tukangeun PC, aya ogé seueur mobilna, anu perenahna di tempat jual (sapertos supermarkét) sareng pura-pura balanja, aranjeunna ogé aya di taman-taman sareng leuweung, rupa-rupa dimana waé jalma-jalma masih kedah angkat atanapi angkat.

  7. Harry beku wrote:

    Anjeun ayeuna tiasa mendakan karyawan migran inoficial dimana waé di tempat-tempat strategis dimana jalma (masih) kedah / wani.
    Contona, di lawang Jumbo, tilelep parantos disimpen dimana jalma (ngan 25 urang tiasa di jumbo sakaligus) wajib ngumbah tangan. Aya ogé sadayana IM di sekitar anu ogé sakuduna balanja.

    Conto alit. Kuring leumpang kana jumbo (kuring nyarios ka penjaga anu kedah ngawaskeun cuci tangan anu kuring nembé ngumbah leungeun kuring di bumi ku kituna kuring diidinan lebet tanpa cuci tangan). Sareng ngagaduhan paguneman sareng abdi anu ogé hoyong balanja. Kuring bébéja ka anjeunna yén kuring teu leres-leres percanten kana ukuran éta, sareng yén aranjeunna sacara koléktif histeris ku politikus sareng média, sareng yén virus korona sigana 100 atanapi 1000 kali kirang goréng upami kami diprediksi.

    Lalaki éta geuwat ngawitan ngangkat kuring: "Henteu anjeun ningali ieu salah, korona pisan bahaya, sareng ukuran-ukuran éta leres pisan. Hiji putri ti adi ti kenalan tatangga urang parantos sakit pisan sareng nginep 4 dinten di ICU, anjeunna ngan ukur dikaluarkeun kamari ti ICU sareng ayeuna aya di pendhapa deui, tapi parantos dines kerja, janten korona mah. bahaya pisan kanggo sadayana. "

    Kuring nyangka meureun aya 1 juta IM di mana waé di Walanda ayeuna, khususna di tempat-tempat dimana jalma-jalma (masih) kedah sumping, utamina kusabab mamang ngeunaan wabah korona atanapi jalma-jalma anu henteu ningali manfaatkeun ukuran-garis anu aya. kéngingkeun.

    Oge kamari di Nieuwsuur mangrupikeun conto anu hadé tina udar via aktor:

    2 aktris ngora anu diwawancara anu parah sakit pisan kusabab korona (duanana waé dikontrak nalika olahraga usum tiris). Éta gampang pisan ningali aranjeunna aktris.
    Dina waktos anu sami, hiji gentleman di toko hardware (ogé saurang aktor) anu diwawancara anu parantos ngajantenkeun kayu kusabab anjeunna hoyong nempatkeun pager. Anjeunna zoom in stock tina kayu anu anjeunna mésér pikeun ieu (siga ayeuna 6 papan), anu nunjukkeun yén anjeunna terang éta henteu tanggung jawab anjeunna di luar tapi panginten éta rada kalebet boros kanggo ngonci dirina.

    Salah sahiji aktris anu disajikan gambar-gambar para aktor di toko hardware sareng aranjeunna nyiksa aranjeunna, "aranjeunna tetep aya di jero aranjeunna henteu ngartos kumaha pentingna".

    Rupa gambar di dieu pikeun jalma anu teu acan nonton warta.

    https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2327850-de-uitzending-van-21-maart-houd-afstand-uitstel-niet-corona-zorg-vs-verder-in-lockdown.html

    • kaméra 2 wrote:

      Harry ngalamun, hatur nuhun pisan pikeun laporan anjeun.
      Sadaya penjaga éta (penjaga kaamanan) pikeun industri artos ageung sabagianna nyalahkeun sareng langsung
      ngabebaskeun tatangga kabébasanna, teu sadar atanapi sadar.
      Memang sadaya palaku sareng upami anjeun nunjuk ka jalma-jalma aranjeunna nyarios yén anjeun gélo, anjeun sanés gélo tapi sadar!

      Sareng Rutte nyarioskeun bebeneran, bahkan di kamar kadua nalika Rutte nyebat para aktor di Poelenburg Zaandam "rig tina légal" anu, ku jalan éta, kabuktian henteu janten rigel rigel tapi tanah-ranchers tina jembatan (dirtiest rig bumi) dina jasa pamaréntah. Kalayan ukuran yén kaméra tiasa ngagantung dimana-mana sareng teu pantes sareng seueur deui rencana agenda,
      Hatur nuhun Harry, ngarepkeun sadayana janten sadar sakumaha anjeun, gaduh dinten anu saé

      https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/powned-zette-poelenburgse-vloggersrel-in-scene-met-acteurs-figuranten-en-regie/

  8. Harry beku wrote:

    Média sosial ngabeledug: "Panggero masif, STAY AT HOME".

    Éta moal lami sateuacan jumlah inféksi nyaéta "kononna kaluar tina cengkraman", sareng diputuskeun yén satengah konci ieu, anu saleresna mangrupikeun lokét semi-sukarela ti luhur, bakal ditumpukeun di NL teras éta bakal langkung 5x langkung ketat ti Spanyol sareng Perancis.

    Sareng anu tangtosna bakal langkung seueur atanapi kirang permanén, bakal santai rada unggal ayeuna teras, tapi teras anjeun tiasa gampang ngaimplem deui deui virus sareng janten lokétna tiasa dironjatkeun deui.

  9. Harry beku wrote:

    Tanya Martin.

    Kuring parantos maca situs alt-market.com salami sababaraha taun, sareng tulisanna ku Brandon Smith (manusa utama alt pasar) khususna kuring tetep ngajaga kuring terang pisan. Kuring ngagaduhan (sok) sok ngagaduhan kayakinan anjeunna sareng mikir (panginten) yén anjeunna pasti henteu (éta) hiji 'oposisi anu dikontrol' sabab anjeunna sering pisan nujul kana paradigma kénca-katuhu palsu, sareng akal sok nunjukkeun yén kénca sareng katuhu padamelan tanpa pengecualian sami sareng "tukang roti" sareng dituju ngan ukur sacara efektif pikeun moto sadayana pamanggih jalma sadayana. Anjeunna ogé parantos dingaranan Trump salaku alat anu sampurna pikeun elit anu mangrupakeun insider nyata anu ngagaduhan salaku pipa pied salaku kaptén kapal "alt kan" pikeun tilelep éta nalika waktuna sumping.

    Tapi dina waktos éta anjeunna ogé seueur atanapi kirang dina perkebunan tukang kebon ngeunaan virus covid-19. Anjeunna jelas-jelas ngécéskeun yén virus covid ayeuna dianggo sareng tina panutup-up pikeun ngagambarkan "gelembung sadayana" supados bank sentral henteu nyalahkeun kana krisis anu paling gedé salami-waktos, dimana aranjeunna sorangan (ngahaja) mangrupikeun panyabab utama kajadian éta. .

    Anjeunna nunjukkeun yén virus ieu langkung bahaya sareng maot ti hiji sigana, bari kuring mikir sareng mikir (henteu dumasar kana ponsel tapi dina naon anu kuring perhatikeun sorangan) yén virus ieu, sapertos flu, sigana mangaruhan jalma anu parah pisan rentan. atanapi anu caket sareng maot, sapertos anu gering sareng manula anu ogé gampang pisan rentan dina wabah flu.

    Janten anjeunna nunjukkeun yén pamaréntah leres-leres nyerepkeun bahaya virus, upami saleresna virus éta langkung bahaya?

    • Martin Vrijland wrote:

      Leres, éta pasti ngahalangan. Pariwis anu aman jalur net bangsangan? Ngan nyarios ...

      • Harry beku wrote:

        Anu paling nyababkeun kuring ngeunaan tulisan-tulisan na anu pangahirna tentang sadaya wabah korona sareng lanceukna gedé anu bakal datang hiji dunya anu bakal digulung sacara real waktos nyaéta Brandon Smith nunjukkeun yén MSM KONTOHAN KOMPUTIRAN DAN SERIUSNESS CORONAVIRUS awalna mangrupikeun salawasna dina waktos sareng masih ngusahakeun ngaraosan kaseriusan KANGSAAN SIEUN NANGKEUN SUKAN DENGAN NAMPAK UNTUK WAKTU.

        Anjeunna ogé nyebatkeun langkung atanapi kurang pikeun karantina, upami aya kajadian ieu sacara sukarela, tangtosna henteu anéh.

        Ieu anéh pisan kusabab kuring ningali tibalik anu pasti dina MSM, naha éta MSM Belanda atanapi MSM di nagara-nagara Éropa anu sanés, aranjeunna sadayana hérgisis sareng saling ngobrol pikeun urang ngeunaan jumlah armageddon. (sakurang-kurangna anu kuring tingali) Aranjeunna atos nempatkeun jalma-jalma di kasieunan sareng histeria dina sababaraha minggu sareng aranjeunna saé, sabab éta satengah penduduk Walanda aya di lockdown sukarela, contona.

        Éta ogé maénkeun golongan elit (dina pamanggih kuring) pisan dina peta yén éta nyababkeun panicu panik kasieun sabab hiji kasieun pikasieuneun nyaéta ku paling gampang ngirim arah (solusi) anu anjeun pikahoyong, sareng saterasna.

        Ku cara kitu, kuring ngagaduhan kulawarga di nagara Afrika sareng aya ogé penduduk (anu biasa seueur deui musibah dibanding penduduk Éropa sareng anu henteu gampang sieun dina hiji virus) parantos dipikasieun ku panaku kasieun, jalma nyangka aya yén satengah Éropah ayeuna parantos pindah ka tempat moro anu abadi sareng sésana parah, janten rata-rata pangeusi nagara éta ogé panik, sanaos corona ampir teu aya, penduduk di dinya ogé nampi ukuran hutching anu drastis pisan. sadaya toko tos ditutup dinten.

        Kuring nyangka virus éta leres-leres aya bahaya na kuring sorangan mikir yén éta pasti langkung bahaya ti virus flu, tapi henteu langkung bahaya deui, sareng anjeun ogé tiasa ngupingkeun éta tina laporan (sanaos anjeun moal percanten nanaon) sabab utamina manula sareng manula sareng jalma anu henteu anu sehat (grup résiko) binasa. Ieu ogé kasus flu sareng pikirna gejala ogé aya hubunganana sareng flu.

        Kuring henteu terang upami anjeunna pariksa atanapi henteu, panginten kitu gaduh hubungan kumaha elit hoyong damel (strategi elit). Tapi kuring masihan rasa anu anéh dina sungut.

  10. Harry beku wrote:

    A panggero pemberontakan foran mungkin gaduh sudut pandang anu langkung saé. Di nagara-nagara anu kaserang, hal sapertos 1 di 5.000 pangeusi ngagaduhan flu anu kuat ieu sareng ukuran-ukuran anu diperpanjang sakitar 1000x

  11. Riffian wrote:

    Sateuacan Acara 201 lumangsung aya latihan Amérika anu katelah Crimson Contagion [33], sadaya dipentas. Dinten sateuacan kamari Pompeo nyarios ngeunaan "Live Acara" dina konperénsi pers:

    https://prd.blogs.nh.gov/dos/hsem/?p=5841
    https://azcher.org/event/save-the-date-crimson-contagion-exercise-event/
    https:// int.nyt.com/data/documenthelper/6824-2019-10-key-findings-and-after/05bd797500ea55be0724/optimized/full.pdf?fbclid=IwAR3Ju4VW9ivPwH-0XdMyu2C9-_jqTrQ6s2hTCOWrdTjzja2iN6tOIVWsJCE

  12. nganalisa wrote:

    Éta kajadian persis numutkeun naskah tersangka dawam

    Perdana Menteri Rutte: lengkah saterusna nyaéta lockdown lengkep

    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/premier-rutte-volgende-stap-is-volledige-lockdown/ar-BB11B6dy

    Léngkah Konci. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18

    SkénarioNarratives

    STEP DOKOK - Dunya anu langkung ketat top-down
    pamaréntah ngatur sareng langkung otoriter
    eadership, kalayan inovasi kawates sareng
    ngembangkeun warga nagara mundur
    https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf?fbclid=IwAR3c2AJQU6DO49bFUZM9SBU3VKKnMNCKuaG_e-ruA4btDacoDryq6nlg2uc

Leave a Reply

TUTUP
TUTUP

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup