Kami henteu tiasa ngajawab masalah di dunya ngaliwatan panginten sareng ngawangkong, tapi ku cara ieu:

Filed dina warta analisis by on June 21 2019 3 Komentar

sumber: zozitdat.nl

Sateuacanna abdi ngarujuk ka vidéo ti Roald Boom, anu pribadi abdi teu terang, tapi diantarana kuring nonton pidio YouTube sateuacan 1x. Dina ucapan handap (anu kuring nampi), Roald datang deukeut ka rasa kuring kana rasa kuring. Anjeunna nyatakeun yén pernyataan Einstein 'Urang moal tiasa ngajawab masalah tina tingkat pamikiran anu sami"kudu dirobah jadi"Kami teu tiasa ngajawab masalah tina eling anu sarua". Anjeunna nganyatakeun dina jalan anu saé sareng singket naon anu kuring diusahakeun netelakeun dina artikel abdi taun anyar, dimana kuring mimiti nyobian awaken pamaca tina hipnotis média koléktif maranéhanana lajeng ngadamel shift nuju ésénsial tina eling. Whyta pisan sababna naha kuring resep nganggo video na di dieu, di mana kuring hoyong masihan sababaraha tambahan, ku kituna anjeun harepan bakal ningali gambar tuntas.

Dimana urang jagat raya sareng ayana urang?

Pikeun pamahaman alus mimitina tiasa ngucapkeun hakekat asal urang. Kuring nanya anjeun samentawis tiasa percantenkeun dina rohangan antosan pikeun percobaan sangka. Anjeun tiasa percanten Allah kreatif atanapi big bang. Aya bebeneran dina duanana. Mimiti, hayu urang nyieun anggapan hypothetical; ngan pikeun latihan, supaya abdi tiasa uih deui ka 'nyiptakeun' atawa 'big bang' sistem kapercayaan. Hayu urang nganggap yen asal sadaya halana nyaeta inpormasi total tina inpormasi anu di mana waé parantos kabentuk sarta ngalirkeun inpormasi total informasi ngeunaan ieu hakekat tina nu compaction tos dilaksanakeun. Hayu urang nyebutkeun yén éta téh mangrupa laut tina sadaya katerampilan sareng poténsi anu ngandung sadaya ti soal ka tanaga, pikeun ngabentuk sareng ngabentuk kabentuk. A jenis sél stém tina ayana, jagat raya sarta sagala rupa anu aya. Perbandingan anu sareng sél stém mampuh pisan kanggo anu aya, sabab kumaha mungkin sél sél stém ieu na awak manusa ogé ngandung sakabéh émbaran tina ampir unggal bagian awak. Mangka naon anu Roald Boom nyebut 'médan kuantum' dina pidéo di handap ieu, kuring hoyong numbukeun ka istilah ieu 'sél stem'. Inget perbandingan sél stém ieu nalika nonton pidéo.

Nyiptakeun atanapi big bang?

Lamun urang nganggap moment anu aya tina sél stém ayana ieu (I sadar ku sabab teu jagat raya, langkung seueur) anu kabentuk, maka sual sual masih: "kumaha dibentukna sél stém?" Sahingga: "kumaha asal sadaya-inklusif data (médan kuantum) asalna ti mana sadayana kabentuk?"

Dina modél dijelaskeun di dieu (percobaan pamikiran) kuring nganggap for jurus anu badan individu ngawangun (sél). Widang énergi individu anu kahareupna kudu masihan bentuk langkung. Agama anu disadean pisan pikeun kaleresan, sabab di dieu ogé diucapkeun dewa, malaikat sareng setan (sawah énergi, bentuk, éntitas). Pikeun paduli genah, hayu urang nyebut ieu 'sél individu' atanapi 'désainer'. Kuring keur nyieun leaps gedé di dieu, tapi lamun urang nganggap éta bakal ti 'sagalana' ('kode sumber sumber sadaya-inklusif', 'médan énergi sumberna' atanapi 'sumber aliran inpormasi', 'médan kuantum') formulir timbul, mangka ngabandingkeun pangalusna di urang pikeun dunya fisik kami nyaéta sél stém.

Hoyong ngawangun bentuk kode anu sagala anu dibangkitkeun dina sél stém anu sanés kami henteu tiasa ngandung tapi tapi éta lumangsung. Sél ngamimitian prosés desainna ku inpormasi ti sél stém. Urang kituna bisa nyebutkeun yén 'sumber aliran informasi' ngalingkupna sacara alami condong mikeun bentukna (pikeun ngadamel). Aliran sadayana anu ngawengku ieu inpormasi meureun panggih ayana urang. Déwa atawa badan (sahenteuna: khus we kitu ku dunya persépsi kami) lajeng balukarna yén aliran informasi nu ngawengku sadaya. Ieu geus bentuk. Ieu "param-sél" anu diwanohkeun tina sél inpormasi aliran sél.

Pikeun ngajawab pertanyaan naha urang cicing aya dina ciptaan atanapi jagat raya anu kabentuk ku évolusi, ti bang gedé pisan, kami kedah katingal ku fisika kuantum. Percobaan ékspérimén dua kali sesah tina élmuwan alami Niels Bohr ngoyagkeun karya Einstein dina 'Theory Of Everything' (TOE) kana yayasanna. Cacak érodos étisi téoritis Einstein (sapertos téori locality sareng speed cahaya-sakumaha-nu-wates salaku hasil tina tés kuadunan kuantum). Niels Bohr némbongkeun kalawan nu ganda percobaan slits nu panitén anu diperlukeun pikeun nyieun zat. Sateuacan éta, éta ngan ukur hiji pakét inpormasi. Hal ieu nyababkeun kacindekan yen urang hirup dina kanyataanana simulatif (dimana 'live in' sabenerna sanes a ngarawat), dimana hiji partéy luar nyaéta pamaén panarima (dina simulasi multi-pamuter). Subantianti éksténsif ngeunaan kacindekan ieu tiasa dipendakan dina séri ieu jejer (tingali di dieu en di dieu).

Ayeuna lamun ti "sél stém" ieu ngalirkeun inpormasi (nu mana Roald Boom nyebut sareng "kuantum lapangan") "formulir" parantos kabentuk, teras urang tiasa nyebut ieu "ngabentuk" sél kreatifna deui anu deui deui tiasa ngadamel prosés ku ciptaan. anggota awak awak jeung organ). Sangkan bisa disebutkeun yen ieu ngabentuk éntitas ngabentuk eling urang. Saatos aliran data dataran anu nyingkabkan (sél stém ayana, widang kuantum), kabentuk 'formulir'. Urang tiasa nyauran 'formulir' 'eling' atanapi 'jiwa' atanapi munggaran pisan. Sadaya ieu kecap ema dina gerakan spiritual jeung agama, tapi hayu urang ngan saukur milih 'eling' demi genah bentuk anu geus kabentuk. Jadi munggaran aya 'sagalana' lajeng eling. Elingna lajeng wangun individu dibentuk tina sél stém. Tapi, duanana sabab hiji sabab hiji hasil sanesna, tapi sél moal tiasa ngabentuk tanpa émbaran sél stém (aliran data sadaya-disebutan). Duanana kituna salawasna aya sakaligus.

Dina latihan wengi-duit ieu kami bakal ngajantenkeun kabutuhan badan (eling / wujud) pikeun masihan formulir langkung (pikeun ngabentuk organ). Kiwari urang terang tina realitas bahan 'biologis urang urang yén sél goréng tiasa ogé ngabentuk. Lamun urang perhatoskeun dina awak manusa, sanés henteu sampurna yén kami henteu saé gering. Tapi, virus ogé tiasa janten uji dina sistem sareng kanaékan daya tahan.

Dina latihan panginten urang, cikan anggap kanggo momen yén eling kami parantos dibentuk sacara langsung ti kode sumber (sél stém / kuantum batang) sareng urang ku kituna kami sadayana asalna tina tingkat sarimbag, tapi sadayana kalayan misi anu béda. Barina ogé, dina hiji awak hiji sél nampi paket dasar inpormasi ti sél stém pikeun ngabentuk hiji organ sareng anu sanésna. Urang kami anu tingkat sarua, tapi henteu sami, sabab urang gaduh misi rarancang anu béda.

Saupami anjeun ngulik artosna ngeunaan simulasi, abdi hoyong nunjukkeun yén sigana aya hiji éntitas (bentuk eling) anu sigana parantos ngawangun sistem virus. A jenis sistem test pikeun sakabéh awakna anu parantos ti sél stém. Bentuk eling Luciferian ieu nedunan simulasi (virus). Barina ogé, fisika kuantum nunjukeun yen kami "hirup" dina simulasi (ngarasa / muter). Dina kasus eta, Lucifer mangrupa dewa (pembina) tina simulasi ieu. Explainsta ngécéskeun boh carita ciptaan, sarta téori gedé-gedé ka gedé atanapi langkung kirang. Dina kasus anu gedé, anjeun tiasa disebutkeun yen ieu masihan nalika simulasi-na diaktipkeun. "Poof!" Ujug-ujug sadaya aya. The Story Creation nerangkeun lapisan anu nyusun simulasi (patuhna seueur cahaya sareng poek, teras sawarga, bumi, bumi, laut, jeung sajabana). Tiori évolusi bisa dibandingkeun sareng Sims anu aya di dunya Sims na (tempo di dieu) Milarian asal usulana ayana sareng cobian ngadamel-analisis sajarah tina eling sareng persépsi Sims.

Upami anjeun diajar artikel mah, anjeun tiasa mendakan yén urang lebet panto wangun eling (saha anu dihormatan salaku "Allah" tina kanyataanana Sims urang sareng tiasa diidentifikasi minangka) Lucifer diwangun hirup simulasi virus. Anjeun ogé bisa nyebut éta sistem sistem; sistem virus anu dimaksudkeun pikeun nguji bentuk kreatif sanés lianna (sél). Bisa mikawanoh henteu mung percobaan fisika kuantum yén éta nyaéta sistem test virus simulasi, tapi ogé naskah sareng dualitas. Abdi nerangkeun éta artikel penting ieu (Nyaan nyarankeun yén anjeun maca artikel anu taliti).

Sakabéh ngalirkeun inpormasi inpormasi, médan kuantum

Roald Gludug nyaéta panggero aliran aliran inpormasi anu nyingkronkeun ieu (nu urang parantos ngabandingkeun kana sél stém pikeun genah) widang kuantum. Sahingga saatos médan kuantum asalna singularity teh. Containsta ngandung kecap 'single', anu hartosna 'individu'. Lamun urang perhatikeun sél stém sareng kumaha sélér tunggal tunggal kalayan tugas anu bédana dina awak atanapi dina tiap bentuk biologis, maka aranjeunna mangrupakeun bentuk individu; éntitas individu anu ngawangun tina widang kuantum (aliran sél jero). Di tingkat anu, salah henteu deui kawas anu sanés. Hiji manten boga misi formasi anu béda anu séjén. Upami sistem virus tina simulasi anu disiptakeun ku éntitas Lucifer dimaksudkeun pikeun nguji sél-sél lianna pikeun kakuatan maranéhna, mangka urang tiasa manggihan kodeu dina widang kuantum anu tiasa ngabalukarkeun virusna tiasa ngarecah.

Barina ogé, kami sadayana terang tina saluran data anu sadaya ngawengku (médan kuantum / sél aliran sél ép). Ku kituna lamun urang nyobian ngajawab masalah tina simulasi sims tina anu nganggo Sims atanapi avatar avatar, urang saé bakal ngarobah kaulinan tina jero. Nu teu mungkin. Pangwangun dina simulasi salawasna bakal ngamankeun yén 'program' meunang. Pikiran anjeun sareng uteuk anjeun ogé bagian tina Sim anjeun dina game; avatar anjeun dina simulasi; persépsi awak anjeun. Anjeun henteu awak anjeun: anjeun eling (bawis singularity asalna tina émbaran sél stém / médan kuantum). Hiji-hijina jalan pikeun ngaluyukeun atanapi ngeureunkeun simulasina pikeun ngalakukeun ieu dina tingkat program. Ieu kituna lumangsung di tingkat singularity (individual / singular entitas) dimana sakabeh bentuk éntitas sarimbag tapi gaduh misi anu béda. Tina posisi éta urang tiasa ngetok dina aliran émbaran dasar.

Kontrol virus dina tingkat eling

Anjeun ogé tiasa disebutkeun yen urang henteu kedah salempang ngeunaan masalah dina simulasi ieu, lamun henteu niat sistem virus: pikeun nungkulan sarta ngalereskeun. Awak anjeun ogé menggalan serangan virus. Bentuk eling anjeun (jiwa atawa naon waé anu anjeun badé nya kitu) ogé tiasa salamet serangan virus. Najan kitu, kami pikir urang kedah ngalakukeun éta dina tingkat Sims avatar. .Ta sarimbag dina Najan kitu, éta sorangan tingkat Sims. Ieu téh mangrupa bagian tina simulasi virus ieu. Meunangna sistem virus dilakukeun ku nyerang sél virus. Henteu ti jero, tapi ti luar. Bentuk Lucifer badan, anu tugasna éta pikeun nguji bentuk eling sejenna pikeun kakuatan sareng anu ngawangun simulasi virus ieu, kedah pidah di tingkat éntitas. Jadi kajadian dina tingkat eling.

Lamun Roald Boom nyebutkeun yén sakabéh bentuk sakaligus, mangka ieu leres saé. Tarik kana gambar hiji kaulinan Playstation atanapi kaulinan Sims nu disebut di luhur. Hayu urang nganggap yén sababaraha éntitas eling (jiwa atanapi naon waé anu anjeun hoyong nyebut) geus digambar kana sistem virus Luciferian. Saha pamaén pamaén sapertos multi player? Saha pamaén pamaén of Playstation atanapi Sims game multi player. Di handap ieu mangrupakeun jalma-jalma anu nempo layar sareng controller di dipan. Janten eling anjeun katingali sareng muterkeun engkol dina simulasi sistem virus, tapi sakaligus asalna tina sél kuantum sél stém. Anjeun masih eling sareng anjeun masih kénéh dina widang kuantum. Hakekat solusi pikeun sagala aya dina widang kuantum.

Pikeun nempatkeun na ngan saukur, gambar nu saingan kieu tiasa: Upami anjeun damel nga-layar dina layar anjeun, anjeun tiasa ngetikkeun tipek dina layar, candak kalapus, sareng nyobian mupus hurup dina layar anjeun atanapi ngagentos dina tingkat prosésor kecap? Ku kituna urang kedah mendakan solusi dina widang kuantum. Whyta pisan sababna naha Jigana video handap tina Roald Boom téh penting pisan.

Catetan samping

Pamakéan istilah "singularity" parantos dikontrol ku arus tina transhumanisme sareng kawanohkeun ku jalma-jalma kawas lulugu teknis Google ray KurzweilKawasna dina lamunan. Ieu simbul tina sistem Luciferian simulasi virus, dimana jalan balik deui ka singularitasnya diwanohkeun ngaliwatan jalur fusi sareng virus anu. Sadaya ieu kedah ngaliwat fusi sareng AI sareng transformasi bertahap tina avatar awak manusa kana bioborgs anu kedah lepas deui dina awan kalayan DNA sareng uteuk. Peringatan abdi parantos yén urang teu kedah ngahubungkeun sareng transhumanisme ieu sareng panyaturkeun anu palsu ieu, sareng henteu sareng ageman diantaranana kami lajeng tiasa ngabaitkeun diri Sistim virus Luciferian anu miharep nestle dina widang kuantum. Bisa ngabongkar Sistim virus Luciferian ieu ti tingkat eling, haseum murni sareng médan kuantum. Saran dipepelingan sarua jeung ti Roald Boom: masih kénéh tiasa waé sareng inget bentuk anjeun tina eling.

Kuring ogé dicatet yén 'jagat raya' mangrupa bagian tina pangalaman simulasi lusufifirian (sapertos malaikat, setan atanapi jin disebutkeun di luhur: tingali di dieu), tapi lamun heunteu Abdi bogoh katerangan Roald urang.

Pikeun loba pamiarsa, anu di luhur tiasa tosunkeun deui gampang nyiriping. Pikeun jiwa sadar, dina Penny sigana murag.

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (3)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. ZalmInBlik wrote:

    Pamaén global anu penting dina agénda AI ieu nyaéta idd Kurzweil, tapi ogé Eric Schmidt (Abjad) sareng Peter Thiel. Tokoh Angas ...

    Pikeun sumping di tepi kanyaho dunya, neangan akal anu paling pajeulitna sareng canggih, nempatkeun éta kamar di rohangan anu sanés, sareng gaduh sahijina ka silih nanyakeun ka aranjeunna.
    https://www.edge.org/people

    https://www.marketscreener.com/ALPHABET-INC-24203373/news/Alphabet-Glaxo-Alphabet-Plan-700-Million-Bioelectric-Treatment-Venture-Update-22790301/

    https://www.autisminvestigated.com/robert-f-kennedy-jr-google-gsk/

    • Zandi Panon wrote:

      metot link salmon, ngan ningali dimana biasa kasangka biasa Mengele Plasterk jalan ... teu sabar / Mytommorows

      Program Aksés Awal 😀 miharep sabaraha partikel nano anyar diuji

  2. JV wrote:

    Hatur nuhun tina potongan anu nya jarieun, potongan teka sejen!

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup