Pidéo Dr. Plandemic Judy Mikovits mangrupikeun Acara 201 tipeu bubu warta palsu (video)

Filed dina warta analisis by on May 11 2020 30 Komentar

sumber: fromrome.info

Anjeun kedah ningali anjeunna, Plandém dokumenter ngeunaan nona anu Dr. Judy Mikovits nelepon. Anjeunna nyarios yén geus dipenjara sababaraha dinten sareng ditéwak tanpa sidang. Saatos ngaleupaskeun anjeunna, anjeunna nyampeurkeun sagala jinis klaim ngeunaan virus sareng vaksin patén anu Dr. Fauci disauran geus dipaké pikeun ngalakukeun kajahatan ngalawan umat manusa.

Saha dirina Acara 201 ti Johns Hopkins Institute, terang yén pajoang warta palsu minangka bagian penting tina simulasi pandémik coronavirus. Kami kabeét.

Cara anu pangsaéna pikeun maéhan oposisi nyaéta pikeun ngaluncurkeun carita palsu anu katingal lunyu sareng bisa dipercaya, sabab aktris kalungguhanna ngan ukur carita anu "alus". Tapi samentawis éta Forbes anu nempatkeun tulisan éksténsif ieu Mikovits bakal janten aktivis anti vaksin. Éta tiasa leres, tapi éta ogé tiasa yén awéwé ieu dina gaji Bill Gates pikeun ngalakukeun naon anu ku kuring bahas sababaraha kali di dieu: maén oppoisi dikawasa (lakonan).

Dina kasus oposisi anu dikontrol, bom sok diwangun kana handapeun anu ganda. Kuring ayeuna nguping anjeun pikirkeun: "Ah, Vrijland, lirénkeun omongan oposisi anjeun anu dikawasa!"Hapunten pisan, tapi anjeun ngagaduhan bukti beton anu disayogikeun - sajauh tina Gut Anjeun parah jengkel? Sanés henteu? Anu kedah kaget anjeun. Anjeun ogé kedah kaget yén awéwé anu parantos nampi seueur média sosial sareng perhatian.

Khususna, media alternatif ngagentos éta pisan sareng anjeun ogé tiasa ningali pidio anu disarengan dibagi dina Facebook sareng média sosial sanésna. "Wae, naon salahna éta?"Teu aya anu lepat éta, naha éta henteu yén kuring parantos peringatan sababaraha kali ngeunaan ayana hiji tentara média sosial badag. Tur upami tentara éta tiasa ngabantosan anjeun, aranjeunna bakal bagja. Upami paparan paparan pajak anu dikadalikeun kieu sareng anjeun disaksian ka, aranjeunna tiasa nyepak anjeun.

Bagian tina simulasi Acara 201 éta mangrupikeun warta palsu kedah dicampur. Kumaha anjeun pangsaéna tiasa ngatur ieu? Ku ngaluncurkeun berita palsu ka diri anjeun sareng ngawaskeun distribusina (Big Data) sareng ukuran pangukur sareng ningali saha henteu atanapi henteu ngarésponana. Sistem Big Data tiasa ngukur tanggapan anjeun sareng ngawas dampak sosial dumasar kana telepon anjeun sareng sensor diawaskeun tina telepon anjeun (otomatis liwat skrip AI).

Kami sakali deui nyaksian strategi net anu kasalametan, dimana-mana kritik anu jéntré kedah dijiret kana perangkap, ambéh aranjeunna bakal enggal ngucapkeun "Kuring henteu percanten nanaon deui - upami éta henteu asalna tina média mainstream".


éntri sumber link: forbes.com

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (30)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Zonnetje wrote:

    Naon ari 'mikovits' CV? Naha anjeunna leres disebut Mikovits?
    Teras kuring terang cukup pikeun kuring sorangan. Aranjeunna salawasna aya, dahsyat!

  2. Lydia Roosje wrote:

    Éta mangrupikeun bentuk perang anu kotor tapi cerdas. Abdi kantos ngarepkeun yén Q (sareng Trump) memang bakal ngabongkar kaayaan jero. Kusabab kuring ngumumkeun ieu salaku kabeneran, tapi naon anu engké janten disinfo, kuring murag sacara lengkep kana perangkap na hartosna yén sadaya anu kuring ucap ayeuna dicétakeun. Janten penting pisan pikeun nunjukkeun jalma anu kakara hudang nepi ka tambang disinformasi.
    Jigana Andrew Kaufman dipercaya, kuring ngarepkeun henteu salah deui…

    https://forbiddenknowledgetv.net/dr-andrew-kaufman-they-want-to-genetically-modify-us-with-the-covid-19-vaccine/

    https://youtu.be/GWRbIIaPV78
    (Anatomi covid)

    • Martin Vrijland wrote:

      Hapunten, tapi sadayana anu peryogi kauninga ngeunaan édisi gen online parantos ngajelaskeun pisan dina sababaraha tulisan di dieu dina halaman wéb, janten anjeun henteu kedah nyebarkeun pamaca kana saluran sanés anu nyalira. Anjeun henteu terang naha inpormasi éta ogé dicampur sareng disinfo.

      Sadaya anu anjeun kedah terang:
      https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/als-je-je-niet-aan-social-distancing-anderhalve-meter-houdt-dan-gebeurt-dit/

      • Lydia Roosje wrote:

        Andy Kaufman ngécéskeun dina tautan anu ka-2 yén virus henteu bénten ti patogén luar biasa. Téori bumi vs bumi bumi. Virus teu acan diasingkeun, bahkan virus ieu, saéngga tés henteu leres, dll. Sanaos tautan ka téknologi panyuntingan gen CRISPR ngajelaskeun sadayana ngeunaan vaksin, perkawis naon virus anu saleresna, kuring mendakan inpormasi éta. Kaufman relevan. Kacuali anjeunna ogé agén disinfo, tapi kuring henteu mikir.

        • Martin Vrijland wrote:

          Oke pisan, maka kuring bakal diajar éta

          • hareup wrote:

            Jigana anjeun siap engké, hanjakalna. Kaasup dina 2 jam wawancara London Real. Janten sigana palsu oge ka abdi. Tetep ngaganggu pisan. Kusabab anjeunna memang kaciri ngayakinkeun.

          • Mawar wrote:

            Kasus Jiwa Björn Eybl of Sickness dumasar kana hukum biologis Dr Hamer alam nu diajarkeun ku Biologika Nederland. Buku nyarios ngeunaan ieu ngeunaan virus, flu sareng masalah pernapasan (paling gejala anu ngancam kahirupan corona numutkeun ubar mainstream).

            virus
            Dugi ka dinten ieu, teu aya virus anu langsung ditetepkeun. Virus teu langsung dideteksi ku beungkeutan atanapi henteu mengikat protéin ka protéin anu sanés. Teu aya buktina konpénsi yén virus disebut nyababkeun panyakit. Sacara teu jelas, jumlah ageung sanyawa protéin (globulin) kapanggih dina getih sareng cairan awak anu sanés. Globulin ieu nyarupaan anu disebut 'virus'. Cerebrum tiasa damel sareng protéin ieu pikeun ngawangun jaringan éctodermal ruksak dina fase penyembuhan.

            Kangkung
            Dina ubar biasa, bedana dilakukeun antara 'bahaya, flu nyata' sareng 'flu bahya'. Sindrom parah dianggap 'flu nyata', prosés langkung hampang dipecat salaku 'inféksi flu' atanapi 'tiis'. Tina sudut pandang hukum biologis alam, urang ngan ukur mertimbangkeun gejala pasien:
            Nyeri taring = konflik harga diri, fase penyembuhan
            Seueur hasan = bau busung atanapi bau, fase penyembuhan
            Belegok tikoro = teu daék neureuy atanapi ngaludah hiji hal, fase penyembuhan
            Larynx = konflik atanapi ucapan anu henteu dibéréskeun, fase penyembuhan

            Flu, babi, sareng flu anyar mangrupikeun 'kampanye' WHO-staged.

            Dina 'inféksi flu parna', sapertos wabah, obat konvensional nganggo terapi sapertos Tamiflu atanapi Relenza (saluran perencangan saluran pernapasan), vaksinasi, ogé hipnotis massa.

            Masalah engapan
            Konflik: Konflik Kahariwang Wilayah (lalaki aktif, nyerang) atanapi Terror Takutan Konflik (pasip awéwé, ditarikna). Ieu gumantung kana dexterity, tingkat hormon sareng konflik sateuacana. Jalma sieun kaleungitan daérahna (sapertos pasangan atanapi padamelan) atanapi tempat di daérah (sapertos posisi atanapi pangkat).
            Tissue: Brosa Broschial sareng Windpipe, piring epithelium, ectoderm
            Konflik Aktif: Ségétasi sélular tina mukosa bronkial sareng trakea, biasana teu diwartosan.
            Rasa biologis: Bagéan silang nambahan diaméterna. Hasilna, hawa anu langkung saé sareng tiasa dihirup sareng ngabébaskeun pikeun ngajagi langkung hadé kana daérah.
            (Dina sato, adaptasi biologis nyababkeun akal. Di manusa biasana henteu kusabab konflik kami biasana psikologis sareng ku sabab adjustment biologis henteu hartos. Tapi, awak urang diréaksikeun sapertos sato. Otak urang henteu terang bedana antara konflik biologis sareng konflik psikologis. )
            Fase penyembuhan: Rekonstruksi mukosa bronkial sareng bengkak anu ngabalukarkeun ketat dina dada tiasa dibarengan ku batuk sareng muriang.

            Konflik di luhur tiasa dipicu ku laporan berita sareng cara-cara. Ku ngabuang ukuran, konflik ieu tiasa direngsekeun sareng masarakat tiasa gering.

            Ampir sadaya panyakit timbul tina jero kaluar ngalangkungan konflik psikologis anu nyababkeun panyesuaian biologis awak (paningkatan atanapi panurunan dina sél atanapi kaleungitan fungsi). Pangaluyuan ieu dilereskeun ku bantuan mikro-organisme (baktéri sareng baktéri jamur ngarobih sél, baktéri sareng 'virus' ngawangun sél) anu dihasilkeun ku awak urang sorangan. Iwal nyaéta: karacunan (contona karacunan dahareun), mékanis (sapertos rusak tulang) sareng genetik (contona sindrom Down). Sacara koléktif gaduh panyakit kusabab konflik koléktif anu dialaman. Ukuran-ukuran éta henteu kapaké kusabab kontaminasi sakumaha anu urang diajarkeun henteu leres. Ukuranna rada ngabahayakeun sabab tiasa ngabalukarkeun konflik sahingga ku panyakit. Anu kakawasaan hoyong urang percaya yén kontaminasi sareng panyakit asalna ti luar sareng yén urang gaduh sistem kekebalan mayunan sareng ngémutan nyerang patogen. Ieu ngamungkinkeun aranjeunna nawiskeun solusi éksternal. Vaksin anu aranjeunna hoyong ngagabungkeun manusa sareng AKAL Jieunan.

          • Martin Vrijland wrote:

            Naha buku éta ditulis sateuacan atanapi saatos téknologi CRISPR kapanggih? Kusabab éta ngamungkinkeun urang pikeun neuteup rada langkung raket dina tingkat DNA sareng RNA.

          • Mawar wrote:

            Buku Jiwa Penyakit Panyakit diterbitkeun taun 2010.
            Dr Hamer mendakan hukum biologis alam di akhir taun 70-an.

            Kuring heran lamun aya relevan nalika téknologi CRISPR kapanggih dumasar kana sumber resmi. Ampir sadaya inpormasi parantos pariksa. Panginten téknik ieu langkung seueur tibatan kuliah resmi.

          • ZalmInBlik wrote:

            @Martin, pangajaran pikaresepeun hususna ngeunaan RNA / luciferase. Kuring bet ieu mangrupikeun bagian tina vaksin énggal. Hanjakal kuring teu tiasa ningal siasat pinuh, éta artos artos.

            Kaedah incPRINT (in-cell protein - RNA interaksi) ngatasi tantangan ieu kalayan ngagunakeun luciferase recombinant nyatakeun anu ketat ka RNA dipikaresep ku tag liwat MS2 protéin (MS2CP) [2]. Upami aya interaksi antara ujian RNA sareng protéin tés lumangsung dina sél, éta diukur ku luminescence nuturkeun sél lysis sareng immunoprecipitation protéin anu ditanda.
            https://www.cell.com/trends/biochemical-sciences/fulltext/S0968-0004(19)30264-6?_returnURL=https%3A%2F%2Flinkinghub.elsevier.com%2Fretrieve%2Fpii%2FS0968000419302646%3Fshowall%3Dtrue
            https://www.sciencedirect.com/journal/trends-in-biochemical-sciences/vol/45/issue/3

          • ZalmInBlik wrote:

            + Lampu héjo éhhmmmm

            Biosciences GreenLight ngiringan $ 17m kanggo ngahasilkeun produksi mRNA pikeun uji calon vaksin COVID-19
            https://techcrunch.com/2020/05/12/greenlight-biosciences-raises-17m-to-ramp-mrna-production-for-covid-19-vaccine-candidate-trials/

            Luciferase mangrupikeun nami umum pikeun kelas énzim anu biasana nyababkeun bioluminescence di alam. Ngaranna diturunkeun tina Lucifer, anu hartosna "pamawa cahaya". Conto anu paling dipikanyaho nyaéta luciferase tina Photinus pyralis glowworm. Dina réaksi luminescent, cahaya ngahasilkeun ku pangoksidasi tina luciferin (pigmén) sareng adénosin trifosfat (ATP).

          • Nyiruan wrote:

            Buku Jiwa Nyababkeun Panyawat tiasa diunduh gratis salaku E-buku tina tarjamah: https://zielsoorzakenvanziekte.be/gratis-download-boek-zielsoorzaken-van-ziekte/

  3. Marcel Korver wrote:

    Martin,

    Punten masihan langkung seueur inpormasi latar ngeunaan pernyataan anjeun ngeunaan Dr. Judy Mikovits, margi anjeunna mangrupikeun saksi anu penting pisan dina hubungan korupsi dina industri vaksin sareng sering seueur jalma penting sapertos Robert F. Kennedy, Del Bigtree, Dr Andrew Wakefield, dll anu sadayana teu terang yén dirina carita teu nyata !!!!

    • Martin Vrijland wrote:

      Teu terang yén carita dirina henteu nyata atanapi anu ngaguruh terang yén carita éta henteu nyata, tapi bantosan pikeun ngeusian jaring kasalametan armada jaring anu aman pikeun tilelep kana éta armada, janten perkemahan pendidikan deui tiasa dieusi atanapi jalma bakal mikir ti ayeuna "Nah moal émut kana kritik éta, aranjeunna bakal langkung terang"

      • Marcel Korver wrote:

        Hai Martin,

        Maka ieu mangrupikeun jaring kaamanan anu paling ageung sabab Robert F. Kennedy parantos nyungsi sababaraha taun sareng Del Bigtree of the Highwire parantos leres-leres damel padamel anu saé. Tangtosna urang tiasa ditaroskeun sadayana, tapi tina épék damelna sapertos Vaxxed leres-leres jutaan jalma-jalma bangun.

        Upami ieu ogé jaring kaamanan, maka ieu mangrupikeun babandingan anu saé.

    • Martin Vrijland wrote:

      Émutan anjeun, Abdi henteu ngaraos kecap jaring kaamanan teu tiasa nyarioskeun kaleresan. Sanes urang nyarios yén kuring pro-vaksinasi. Anu diingetkeun kuring nyaéta yén strategi bersih kaamanan biasana éta tina 'ngalamun kalayan kabeneran', tapi anu aya bom di handapeun anu ganda.

      Dina sketsa ieu video kuring ngajelaskeun:

    • Gerke Teitsma wrote:

      awéwé ieu ngaku bakal kaasup virus HIV. papisah .. anu ngeunah pisan. ogé curiga yén anjeunna gaduh sareng parantos tetep sungutna ditutup tapi ayeuna tiasa ujug-ujug nyarios.

  4. Zonnetje wrote:

    Pikeun masihan, aranjeunna henteu museur kana kanyataan atanapi bebeneran. Ieu sanés hartosna penting. Upami aranjeunna ngandung naon fakta atanapi bebeneran pisan, éta ditujukan ngan ukur pikeun nyababkeun kredibilitasna tina panipuan-Na. Tujuan utama nyaéta ti Hen, Kebingungan, sapertos anu
    jalma biasa Bingung, teu émut naon anu percanten, ieu lumpuh otak jalma biasa, éta budak. Jalma anu lumpuh teu ngalakukeun nanaon sareng pasif. Persis naon anu aranjeunna kersa. Ku sabab kitu kabingungan langkung saé kanggo aranjeunna kusabab aranjeunna tiasa teras-terasan sajam teras ditinggalkeun deui jrrd. Anu Éta henteu tiasa ditangkep dina kabiasaan anu tiasa kabaca, sapertos chameleon.
    Éta sababna anjeun sering ningali sababaraha budak tina naskah nyarios kieu, éta budak anu sanés nyebatkeun yén sareng éta budak nyarios kitu jsb.

    • Martin Vrijland wrote:

      Leres .. éta mangrupikeun bentuk hipnosis ... "kamana kuring kedah katingali, sirah kuring bingung"
      Éta pas nalika pikiran bawah sadar anjeun tiasa diprogram.

  5. Wilfred Baker wrote:

    Topik anu anjeun terang bakal datang, kuat pisan.
    Sarerea kabur ka bangsat, Pied Piper of Hammering anu ngabales dina sajam upami aya anu lepat sareng unggah anjeun. (kumaha kumaha?)

    Aya hiji tentara anu bakal ngabantosan anjeun saé!

    Peuting ayeuna kuring ngepelkeun leungeun kuring kana balkon pikeun sodara luhur!

    bogoh

    Wilfred.

  6. W Hörchner wrote:

    Dina sorangan, tulisan Forbes 'ogé tiasa dianggap propaganda. Sadayana anu anjeun baca anjeun parantos percanten atanapi amanah janten leres. Upami anjeun maca sababaraha référénsi, éta hésé pikeun mastikeun naha kabeneran ditulis atanapi henteu.

    Misalna, nyatakeun yén Aisyah bakal ngalaporkeun dirina tinimbang ditangkep (di bumi). Upami anjeun milarian dina google anjeun ogé bakal mendakan warta anu kontradiksi.

    1) https://abcnews.go.com/Health/Wellness/chronic-fatigue-researcher-jailed-controversy/story?id=15076224 nyerat yén anjeunna ditandatanganan dina Salasa.
    Tulisan warta ieu diterbitkeun dina tanggal 2 Désémber 2011.

    2) https://mynews4.com/news/local/judy-mikovits-turns-herself-in nyerat yén anjeunna ditandatanganan dina Senén.
    Tulisan warta diterbitkeun dina tanggal 29 Nopémber 2011. Video wartos teras nunjukkeun yén anjeunna dileupaskeun dinten anu sami, anu henteu leres kalayan laporan séjén yén anjeunna parantos ditahan sababaraha dinten.

    3) https://www.sciencemag.org/news/2011/11/controversial-cfs-researcher-arrested-and-jailed Sheriffs di Ventura County, California, ditangkep Mikovits kamari dina tuduhan-tuduhan jahat yén anjeunna téh buronan tina kaadilan.
    Tulisan ieu dikaluarkeun dinten Saptu, 19 Nopémber (10 dinten kanggo tulisan mynews4 ??).
    Kamari bakal teras Jumaah 18 Nopémber. Masih bénten ti dua pesen sateuacana. Abdi henteu tiasa terang upami aya sababaraha acara sapertos ditéwak teras ngalaporkeun sacara sukarela.

    Hiji artikel dina sciencemag.org (https://www.sciencemag.org/news/2020/05/fact-checking-judy-mikovits-controversial-virologist-attacking-anthony-fauci-viral#) minangka réspon kana Mikovits nyarios:

    Mikovits: Kuring éta pahlawan di penjara, tanpa biaya.

    Pengacara distrik di Washoe county, Nevada, ngajukeun keluhan pidana ngalawan Mikovits anu nyababkeun anjeunna ilegal nyandak data komputer sareng harta milik ti WPI. Tuduhan éta turun, sabagian kusabab masalah hukum anu disanghareupan ku urut dunungan na. '

    Dina tulisan titik 3 éta nyatakeun, diantara hal séjén:
    'Juru bicara pikeun Kantor Washoe County Sheriff nyarioskeun ka ScienceInsider yén éta henteu ngaluarkeun nawaranana, atanapi ogé departemén pulisi Reno atanapi Sparks. Saur anjeunna tiasa tina sababaraha agénsi féderal di Washoe County. '

    Éta henteu sigana anu jelas. Salaku tambahan, tina sudut pandangna (sareng tuduhan éta diturunkeun engké), anjeunna ditahan tanpa biaya. Ku teu sangka yén posisi sapertos kitu anéh. Dina 'film' anjeunna ogé nunjukkeun yén parantos aya patalina sareng maling dugaan.

    Ieu ogé pédah nyatakeun yén poto stock sareng / atanapi bahan pilem tim SWAT ieu dianggo anu teu aya hubunganana sareng néwak éta. Ieu kajadian dina garis papanggihan di média. Motong, ditampal sareng diciptakeun dina kahirupan. Sareng sadaya anu anjeun tingali sareng / atanapi maca dina média téh ditujukeun pikeun masihan anjeun raos anu pasti. Ieu ogé mangrupikeun masalah dina program sapertos Zembla sareng Layanan Penilai. Tingali ogé poto di luhur tulisan Forbes. Upami éta henteu maksad nyiptakeun rarasaan ...

    Fakta mariksa, debunking ... istilah framing dianggo pikeun nyababkeun tulisan atanapi nyarios bebeneran. Ngan sapertos 'pamikir konspirasi' mangrupikeun kotak dimana salah masihan biaya négatip. Sadaya strategi.
    Kuring yakin lolobana pamikiran urang dumasar kana kapercayaan, kapercayaan sareng amanah. Naon kanyataan pikeun hiji, anu séjén kedah nganggap kanyataanna. Sareng naon téori konspirasi pikeun hiji jalma mangrupakeun kanyataan pikeun jalma anu sanés. Naon hikmah pikeun hiji jalma mah edan ka anu sanés.

    • clairvoyance wrote:

      W Horchner, hatur nuhun pikeun tautan sareng koméntar anjeun.
      Abdi parantos ningali tumbu tapi kuring can ningali yén anjeun terang kumaha hares angkat.

  7. nganalisa wrote:

    ayeuna aya wartos anu serius, Kabeneran Greta parantos pulih deui KUCH😷

    https://twitter.com/Russarnold22/status/1259359174560854016

  8. hareup wrote:

    Di dieu aya konfirmasi bagéan anu ageung naon anu dielepon ku Martin mangtaun-taun. Sareng konfirmasi anu pangsaéna nyaéta dina tungtungna, pilem langkung lami 19 menit, tapi 3 menit terakhir kanggo sadaya pamiarsa sareng kolaborasi nagara IMBers ngucapkeunana, ngalawan naon anu anjeun pikir ayeuna. Duh enya oge ka kulawarga anjeun sorangan. Dina hiji dinten anjeun parantos janten teu tiasa dianggo pikeun Masters anjeun. Lajeng anjeun ngan ngalaman nasib sapertos jalma séjén. Panginten lalaki ieu bakal masihan anjeun sababaraha wawasan. Sanaos sigana henteu, kusabab anjeun macét dina wéb anjeun nyalira. Martin anjeun mangrupikeun salah sahiji ti saeutik anu berjuang pikeun kabébasan nyata. Hatur nuhun pikeun sadaya usaha. Sanaos IMBers masih nganggap aranjeunna pahlawan pikeun tuanna. Sagalana ditungtungan.

    https://theocs101ark.com/2020/05/11/fk-them-and-their-tests/

  9. clairvoyance wrote:

    Di dieu sababaraha data ti Tony Heller;

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup