Virus corona ('virus Wuhan') ngagaduhan patén Inggris: nomer EP3172319B1

Filed dina warta analisis by on Januari 23 2020 73 Komentar

sumber: trouw.nl

Virus corona anu dumadakan muncul di Cina di daérah Wuhan sareng nyebatkeun parantos ngamimitian di pasar sato dibahas ku patén Inggris. Ieu nomer patén EP3172319B1 dikembangkeun ku Erica Bickerton ka dinya Institut Pirbright di Surrey, Inggris. The Pirbright Institute (Gerbang & Melinda Gates) ngahususkeun kana pangajaran panyakit tepa dina sato peternakan.

Éta rada anéh yén mungkin waé dicindekkeun yén virus éta ngiringan di pasar Wuhan Tiongkok, bari henteu kanyahoan sato mana. Barina ogé, jalmi anu kedah parantos dibawa sato ka pasar kedah sakit parantos sahenteuna.

Anjeun bakal nyangka yén éta henteu matak rumit pikeun milari sumber; kecuali éta PsyOp (operasi psikologis sareng janten bendera palsu). Nya, upami patén-patén milik laboratorium Inggris ieu, kumaha sato ieu ditungtungan di pasar Tiongkok? Sanaos dituduhkeun yén éta téh sigana hiji virus mutated, pertanyaan ageung tetep kumaha virus naék di China pisan.

Pertanyaan kadua anu timbul nyaéta kumaha saurang bisa terang yén éta téh virus mutated? Ieu ukur tiasa dipikanyaho upami sampel getih dicandak tina pasién katépaan sareng dipetét sacara genetik. Éta jigana kuring janten sababaraha jam tina pagawéan sumberdaya panalungtikan modéren.

Henteu mangrupikeun pemetaan DNA anu masih kénéh leutik. Élmu masih jauh ti éta, nganggo metode CRISP-CAS12, DNA tiasa dibaca sareng dirobih sacara jauh (tingali kieu). Ku sabab kitu anjeun bisa ngaharepkeun terang kana komposisi anu saé sareng ku kituna karakterasi mutasi virus. Saleresna teu mungkin, jalma-jalma henteu kenal sareng ciri pasti virus. Upami aya virus mutates, éta hartosna éta ngagaduhan waktos dimana waé pikeun ngalaman mutasi éta.

Virus corona ayeuna parantos dikembangkeun di lab Inggris dina dasar analisis genetik murni tina panyakit éta sakuduna ngalawan sapertos vaksin. Virus corona diwangun salaku vaksin ngalawan bronchitis (baca patén kanggo penjelasan). Ieu nunjukkeun yén vaksin kedah disuntikkeun pikeun penduduk di Cina atanapi anu pédah parantos dibere vaksin (sareng anu sanés janten kainféksi ku virus vaksin).

UPDATE 16:00 PM Virus corona katingali aya vaksin anu dimekarkeun sacara khusus pikeun bronchitis di hayam Virus bronchitis tepa (IBV). Éta hartosna éta kedah disuntik khusus kana hayam sareng henteu janten manusa. Pertanyaanana ayeuna, kumaha cara mindahkeunna ka jalma-jalma tiasa lumangsung. Patanyaan anu langkung penting, kumaha carana virus anu dimekarkeun di laboratorium tiasa mutate sareng naon anu dianggunakeun vaksin pisan, upami aranjeunna ngabuktikeun langkung bahaya ti masalah anu dikembangkeun. Sareng naon anu aya nalika jalma ngadahar hayam atanapi endog ti hayam éta; hayam dimana vaksin anu disuntik anu katingalina ayeuna parantos mutated (anu sigana mah operasi psikologis).

UPDATE 28-01-2020 12:15

di abdi artikel salajengna Kuring ngajelaskeun yén aya sababaraha virus korona, tapi yén wabah virus ieu henteu ngarujuk ka SARS atanapi MERS. Dina sadaya kasus éta nerapkeun yén mutasi ti laboratorium dimekarkeun virus dipatenkeun. The Kanyataan pameunteu Nu.nl tong hilap nyebut yén demi genah. Kusabab SARS atanapi MERS henteu disebatkeun di dieu, virus Inggris anu dipatenkeun mangrupikeun asal na tina virus korona. Ngaran kulawarga "corona" ngarujuk kana sadaya kasus mekarkeun laboratorium sareng virus vaksin dipatenkeun. "Mutasi spontan" tangtos henteu dipatén. Samentawis éta, ahli virus Cina dirujuk sareng nyalurkeun masalah virus ieu dibahas (tingali di dieu).

Henteu paduli kumaha anjeun nimukeun deui, ieu hartosna yén vaksin vaksin mangrupikeun sumber inféksi. Kanyataan yén virus ieu disebat mutated sorangan kana virus anu ngabahayakeun sareng maot masih hartosna yén éta mutasi virus vaksin (diwangun ku laboratorium) sanés mutasi virus bronchitis.

Naha éta henteu téa alesan pikeun ditaroskeun kamekaran vaksin? Barina ogé, vaksin nyaéta virus anu diwangun ku laboratorium anu kedah nyegah wabah virus tina panyakit anu dipikanyaho. Pondokna: virus anu diwangun dina laboratorium salaku anti-virus (vaksin) mangrupikeun sumber wabah virus Wuhan; dimana vaksin vaksin parantos mutated kana hal anu bahaya.

Dina pamanggih kuring urang di dieu sareng Operasi Psikologis (PsyOp) anu kedah nyababkeun kawajiban vaksin sadunya. Éta nyalira mangrupikeun masalah anu penting pisan pikeun PBB, sabab PBB sareng Garéja Katolik mangrupikeun kakuatan utama dina pangbalikan manusa sareng transhumanization manusa (hermaphrodite-cyborg umat manusa). Sareng sadar yén, sadayana peryogi DNA sareng unggal budak anu dilahirkeun kedah gaduh vaksin anu ditumbuk dina hiji janin abort (sato atanapi manusa) sareng unggal awéwé aya vaksin disuntik anu didamel dina lalaki fétus jawa. Jalma ogé hoyong tiasa nyuntik énzim kana kamanusaan anu tiasa ngadamel parobahan genetik jalma sacara online (via jaringan 5G).

Kuring ngajelaskeun yén orok IVF sigana parantos hermaphrodite (biseksual) sababaraha taun artikel ieu. Di jerona kuring ogé ngajelaskeun yén kekaburan ieu henteu kedah jelas katingali sacara fisik.

Kuring ngajelaskeun ngeunaan kabutuhan énzim anu ngajadikeun milarian CRISPR-CAS12 sareng ngagentos fungsionalitas dilangkungan jaringan jaringan 5G artikel ieu.

Detil anu jelas nyaéta yén panemu virus korona, Erica Bickerton ti dinya Pirbright Institute, ogé protéin chimeric dikembangkeun dumasar kana virus corona (tingali di dieu). Éta hartosna yén urang tiasa ngémutan épék tsimér di dieu; pangaruh anu dipikabutuh pikeun ngajantenkeun bayi hermaphrodite, sakumaha dijelaskeun dina tulisan ngeunaan IVF.

Kaméra (disebut ogé 'chimeric') pangaruh henteu alami. Chimism ngémutan sorangan liwat IVF dina bentuk pangembangan hermaphrodite fermal (bisexuality). Anjeun tiasa ngabayangkeun yén nyuntik vaksin kana orok anu lahir gaduh pangaruh anu sami dina kamekaran. Janten sigana éta PsyOp ieu ngahémat agenda transgenderisme ngalangkungan pamekar virus korona; sabab Erica Brighton ogé pembina protéin séksimér dumasar kana virus anu sami. Naha lain anjeun bakal namina protine saatos pangaruh dual-sex anu aya dina orok IVF?

Baca tulisan dasar pikeun pamahaman anu saé, baca ogé réspon kanggo inpormasi tambahan sareng baca oge sareng utamina buku kuring, dimana kuring ngajelaskeun gambar gedé. Kalayan mésér buku éta anjeun ngadukung padamelan abdi ku kituna kuring tiasa neraskeun. Anjeun ogé tiasa janten anggota. Dukungan anjeun peryogi diperyogikeun pikeun panguripan kuring sareng biaya tina situs wéb ieu.

mésér buku

éntri sumber link: pirbright.ac.uk, patents.google.com, patents.google.com, pirbright.ac.uk, nu.nl, thescientist.com

tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (73)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Bill & Melinda Gates Foundation dana ngembangkeun Pirbright's Livestock Antibody Hub anu ngadukung sato sareng kaséhatan manusa.

    Panaliti ti The Pirbright Institute parantos dileler AS $ 5.5 jutaan ku Bill & Melinda Gates Yayasan pikeun ngadegkeun Hub Téran Langsing dina tujuan ningkatkeun kaséhatan sato sareng manusa sacara global. Program karya ambisius bakal ningali kolaborasi anu ageung antara sababaraha organisasi panerapan Inggris supados tiasa ngamanfaatkeun hasil panalungtikan kasakit sato sareng imunologi pikeun ngadukung kaséhatan manusa salaku bagian tina agenda 'One Health'.

    Élmuwan ngarah ti Pirbright bakal aub dina proyék, kalebet Profesor John Hammond, Profesor Venugopal Nair, Dr. Simon Graham, Dr. Elma Tchilian, Profesor Munir Iqbal sareng Erica Bickerton. Pengetahuan ahli gabungan maranéhna bakal ngajalankeun padamelan sato sapi, réspon babi sareng unggas dina résolusi anu luhur pikeun ngalangkungan pamahaman kekebalan pelindung dina spésiés anu ogé tiasa dianggo salaku modél pikeun sababaraha rupa panyakit inféksi manusa.

    https://www.pirbright.ac.uk/news/2019/11/bill-melinda-gates-foundation-funds-development-pirbright%E2%80%99s-livestock-antibody-hub

    • Martin Vrijland wrote:

      Kabeneran? Profesor John Hammond, anu sacara babarengan tanggung jawab ngembangkeun vaksin corona (virus), kabetot dina idéntitas génder. Naon atuh manusa kalayan kaahlian sapertos dina tim anu ngembangkeun vaksin hayam? Nyambungkeun titik-titik.

      Ngalakukeun Jender dina Atikan Fisioterapi:
      Pendekatan pedagogi kritis ka pangertian kumaha muridna
      ngawangun identitas génder
      dina fisioterapi sarjana
      program di Karajaan Raya
      John A. HAMMOND BSc, MSc
      Tesis anu dikintunkeun dina minuhan sepuh na
      syarat tina Universitas Kingston dina kerjasama sareng
      Universitas Roehampton pikeun
      Gelar Dokter Atikan

      https://eprints.kingston.ac.uk/27739/1/Hammond-J-27739.pdf

    • Martin Vrijland wrote:

      Dr. Elma Tchilian sigana ngiringan ngembangkeun vaksin HPV-nétral gender.
      Naon upami éta nyebatkeun vaksin HPV? Naha éta dimaksudkeun pikeun ngajantenkeun anak teu nétral? Sareng naon ieu awéwé anu dilakukeun dina tim anu ngembangkeun vaksin pikeun hayam (sareng ngawangun protéin anu ngarana nami kecap anu dianggo pikeun hermaphrodia)?

      https://www.immunology.org/sites/default/files/BSI_Annual_%20Report_Financial_Statement_2018.pdf

      http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/01/Elma-Tchilian.png

      http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/01/HPV-vaccin-gender-development.png

    • Martin Vrijland wrote:

      Pondokna, sacara praktis sadayana tim anu ngembangkeun virus korona pikeun lembaga Pirbright sigana aya hubunganana sareng kamekaran gender / identitas génder. Disponsoran ku Bill & Melinda Gates

      Dimana média alternatif mana anu angkat sareng laporan ieu? Dijelaskeun ..

    • Martin Vrijland wrote:

      Bill Gates parantos terang dina 27 April 2018 naon anu bakal kajantenan:

      Apr 27, 2018, 3:18 p.m.
      Kasakit ageman anu salajengna anu bakal nimbulkeun pandém global aya, saur Bill Gates dina dinten Jumaah sawala dina diskusi. Kami henteu acan siap. Panyakit sapertos pandemik 1918 influenza tiasa maéhan 30 juta urang dina genep bulan, saur Gates, nambihan yén panyakit salajengna tiasa janten flu, tapi hiji hal anu teu pernah urang tingali. Dunya kedah nyiapkeun sapertos éta kanggo perang, saur Gates.

      https://amp.businessinsider.com/bill-gates-warns-the-next-pandemic-disease-is-coming-2018-4?__twitter_impression=true&fbclid=IwAR2qyOvGtu5OELU-cP7oicx17WRtcGPT3cUuseX0fF6rZR1p6EYUQRmhGWY

      Naon anu saé, éta Gates Bill! Tangtosna Gates ogé mangrupikeun poko tina skrip. Microsoft sanés perusahaan Amérika Impian, tapi Gates (sapertos Elon kasturi ayeuna) mangrupikeun salah sahiji panksi anu téknologi diidinan, yén jalma tiasa ngagantung dina kadali wéb.

      Kalayan milyaran anu dilakukeun ku éta, anjeunna tiasa ngabantosan nyetél game 'Masalah, Reaction, Solution' via wabah virus anu dirarancang dina laboratorium, supados engké nyayogikeun solusi anu parantos aya dina rak. Kawajiban vaksinasi di jagat, dimana vaksin bakal ngandung zat anu bakal ngabantosan transhumanization sareng transgenderisation (sakumaha anu dijelaskeun dina tulisan kuring sareng link dasar).

  2. Zandi Panon wrote:

    Belanda ogé ngalakukeun rada saeutik

    IB QX mangrupikeun widang anu mulia atanapi IBV. Hal ieu kadang katelah "QX Cina" sabab asalna diasingkeun kusabab wabah kasakit di daérah Qingdao Cina dina pertengahan taun 1990an. Saprak wanci éta virus éta bakal nyumput ka Éropa. Ti 2004, masalah produksi endog parah parantos diidentipikasi sareng virus anu mirip pisan di daérah Éropa Kulon, kalolobaanana di Walanda, tapi ogé dilaporkeun ti Jerman, Perancis, Bélarus, Denmark sareng di Inggris.

    Virus ieu diasingkeun tina kasus Walanda dikenalkeun ku Walanda Research Institute di Deventer salaku galur énggal anu aranjeunna katelah D388. Sambungan Cina asalna tina uji coba anu nunjukkeun yén virus éta 99% sami sareng virus QX Cina. Galur vaksin IBV anu siga hirup QX-kawas anu ayeuna parantos dikembangkeun.
    https://patents.google.com/patent/WO2017129975A1/en

    https://nos.nl/artikel/2249758-bill-gates-en-ban-ki-moon-in-nederlandse-klimaatcommissie.html

  3. ZalmInBlik wrote:

    Ieu pas dina agenda eugenika
    Eugenics (/ juːˈdʒɛnɪks /; ti Yunani εὐγενής eugenes 'lahir-lahir' tina εὖ eu, 'alus, sumur' sareng ςος genos, 'ras, stock, kin') [2] [3] mangrupikeun sakumpulan kapercayaan sareng prakték anu tujuan pikeun ningkatkeun kualitas genetik populasi manusa ngaliwatan pembiakan selektif

    "The Pirbright Institute (Bill & Melinda Gates) ngahususkeun kana diajar panyakit tepa sato sato."

    Éta ogé "kabeneran" kumaha gerbangna kalebet ngalangkungan Belanda di pepelakan anu dirobih sacara genetik di Afrika
    https://n2africa.org/

    De Deyn nganggo kontak Wageningen pikeun ieu, sabab Yayasan Bill & Melinda Gates mangrupikeun pembiayaan swasta anu penting pikeun panalungtikan Wageningen. Anjeunna masihan 2 juta dolar pikeun proyék N40Africa.
    https://resource.wur.nl/nl/show/Hoe-Bill-Gates-in-College-Tour-terechtkwam.htm

    Bill Gates parantos ngalangkungan sababaraha proyék utama di Universitas Wageningen ngalangkungan yayasanna.

  4. Martin Vrijland wrote:

    Naon penjelasan anu saé anu aranjeunna mendakan !! Tapi kumaha bat éta meunangkeun virus anu dikembangkeun dina lab basa Inggris?

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/412349213/coronavirus-gelinkt-aan-fruitvleermuis

    Pasti, kuring henteu deui nginum bir Corona.

  5. nganalisa wrote:

    Brandon nyarios yén éta ogé tiasa dianggo salaku panutup pikeun krisis kauangan anu bakal aya, kuring satuju.

    "Bahkan upami virus henteu bahaya sapertos dipidangkeun dina media, panji palsu pandémik tiasa dianggo pikeun menak masarakat pikeun konsép kadali hukum pencak silat sareng éta ogé tiasa dijadikeun panutup pikeun ékonomi lumangsung nabrak. "
    https://alt-market.com/index.php/msm/4068-first-reported-case-of-coronavirus-found-in-us

    https://patents.justia.com/patent/10130701?fbclid=IwAR0AKHsyO-vbrar14RjmfnOGrWSy8pnJ7_U5HQjiMYAnuC5xaMMNQQrkjB4

    https:// http://www.zerohedge.com/markets/fed-stuck-qe-hell

  6. Martin Vrijland wrote:

    Kumaha mungkin waé kuring teu ningali jumlah kali tulisan sapertos kitu dibagi dina statistik kuring (dina bentuk langkung sémah)? Éta ukur tiasa nunjukkeun hiji hal: Facebook henteu nunjukkeun pesen anu dibagi pikeun babaturan jalma-jalma anu pesenna. Sénsipasi keras.

    • Zonnetje wrote:

      Nya, Facebook, Google jsb mangrupikeun alat jasa kaamanan Cia, mi6, mossad, aivd enzenz.
      Éta éra yén ieu masih henteu ditampi ku populasi normal.
      Teuing kabeneran teuing goréng pikeun kaséhatan, sahenteuna pikeun kaséhatan budak lalaki naskah, anu improvers dunya anu abadi. Sok isin.

  7. Riffian wrote:

    Hal ieu ngajadikeun anjeun pikir:

    Élmuwan Ngarangkeun Flu Manuk Gamat, Mertimbangkeun Ngaluarkeun Hasil Anu Dipikabutuh Pikeun Nyiptakeun Bioweapon
    November 21, 2011

    Aom Gucciardi
    aktivis Post

    Sigana kawas kaluar tina komik buku fiksi ilmiah anéh, tapi para ilmuwan parantos ngarang kana virus flu burung H5N1, sareng anu leres-leres badé ngaleupaskeun panalitiana.

    Ékspérimén, anu nyababkeun mutating virus saloba 5 kali, nyababkeun galur anu nular pisan antara ferrets - model sato pisan anu dianggo pikeun neuleuman inféksi flu manusa.

    Sajauh ieu teu aya jurnal ilmiah anu medar hasil panemuan, sareng Englishby ngaharepkeun yén teu aya anu bakal jalan. Virolog Ron Fouchier ti Pusat Médis Erasmus di Walanda anu gaduh pamanah pikeun nyerang virus sareng ngabentosan papanggihan dina pahlawan konperénsi flu di Malta.
    https://www.activistpost.com/2011/11/scientists-weaponize-deadly-bird-flu.html

    Dimana Kang Ron Fouchier?
    https://www.erasmusmc.nl/en/research/researchers/fouchier-ron
    https://www.vpro.nl/programmas/the-mind-of-the-universe/kijk/wetenschappers/fouchier.html

    • Riffian wrote:

      éta matak kebat kumaha Zalm saméméhna dilantik Marion Koopmans tina Erasmus MC, anu sigana kuring sagala henteu kabeneran nalika maca tulisan di luhur.

      https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/wie-is-erland-oscar-galjaard-en-wat-heeft-hij-met-eugenetica-te-maken/#comment-30442

      • ZalmInBlik wrote:

        Teu kabeneran, jelas pola!

        • Zandi Panon wrote:

          @Riffian, bulls eye in retrospective Belanda ngalangkungan Ron Fouchier nyaéta (di) langsung kalibet!

          si "teu kahaja" maot mimiti ngadamel headline 😉

          Émuwan Kanada Di Pusat Atanapi Probe Bio-Espionage Tiongkok Dipendem Di Afrika?

          Infact, sakumaha anu dilaporkeun GreatGameIndia dina laporan ekslusif kami di Coronavirus Bioweapon, salaku Diréktur Ilmiah Frank Plummer mangrupikeun conto SARS Coronavirus pasien Saudi dina NML Winnipeg Lab ti Ron Fouchier, saurang virologist utama di Pusat Médis Erasmus (EMC) ) di Rotterdam, Walanda anu dikirim virus ku virologist Mesir Ali Mohamed Zaki anu ngasingkeun sareng ngaidentipikasi jinis Corona tina virus anu teu dipikanyaho ti paru-paru sabar Saudi.

          Fouchier nyusun virus tina conto anu dikirim ku Zaki anu nganggo virus "pan-corona virus" réaksi ranté polymerase real-time (RT-PCR) pikeun uji coba pikeun ngabédakeun fitur atanapi sajumlah virus corona anu dipikanyaho pikeun nginféksi manusa.
          https://www.zerohedge.com/geopolitical/canadian-scientist-center-chinese-bio-espionage-probe-found-dead-africa

          White House boga alesan anu alus pikeun naroskeun carita resmi salaku biolog évolusionér. James Lyons-Weiler of the Institute for Pure and Applied Knowledge, nunjukkeun sareng ngajelaskeun kumaha urutan genetik virus corona - anu sacara umum dikaluarkeun ku Cina - ngandung "fragmen tengah" unik anu ngodelkeun hiji SARS (sindrom pernapasan akut parna) pasokan protéin bijil, nurutkeun analisa genomis na, parantos dilebetkeun kana virus 2019-nCoV nganggo téknologi "pShuttle". Téhnik ieu ngan tiasa dilakukeun dina laboratorium, sabab éta henteu kantos kajadian sacara alami.

          "Ieu sanés téori konspirasi. Élmu ilmiah, téori médis," saur Del Bigtree, produsén anu menang Emmy sareng pangadeg non-profit Informed Consent Action Network (ICAN).

          "Yayasanna dumasar kana élmu sora, logika, sareng panaliten, sareng média mainstream kedah ditaros naha éta badé ngudag tautan ieu ka SARS tinimbang nyobian censor saha waé anu nyoba ngudag kabeneran ngalangkungan kanyataan ilmiah."

          https://www.zerohedge.com/health/white-house-asks-scientists-investigate-whether-2019-ncov-was-bio-engineered

  8. aurora0026 wrote:

    Coronavirus papisah ti manusa
    https://patents.google.com/patent/US7220852

    Narikna, status patén nyaéta:

    2020-01-23 Status aplikasi parantos kadaluwarsa - Biaya Patali

    • Martin Vrijland wrote:

      Bagian anu pikaresepeun ogé potongan éta:

      "Coronavirus teu acan dipikanyaho nimbulkeun panyakit parna dina manusa, tapi parantos dikenal salaku panyabab utama atanapi panyawat saluran pernapasan luhur, kalebet tiis umum. Inféksi ulangan dina manusa umum di jero sareng sapanjang serotype, nunjukkeun yén réspon imun ka inféksi coronavirus dina manusa boh teu lengkep atanapi pondok pondok. "

      Tapi ayeuna éta dumadakan virus anu ngancam dunya. Janten aya sababaraha varian virus corona, sigana. Ku kituna kedah langkung spésifik nalika ngobrol ngeunaan virus corona. Patén anjeun tingal anu langkung jelas dijelaskeun salaku naon anu urang terang salaku SARS:

      "Dileungitkeun nyaéta virus corona manusa anu nembe terasing (SARS-CoV), agén sabab pikeun sindrom pernapasan akut parna (SARS). Ogé disadiakeun nyaéta urutan asam nukléat SARS-CoV génom sareng urutan asam amino tina pigura maca kabuka SARS-CoV, ogé metode atanapi ngagunakeun molekul ieu pikeun mendakan SARS-CoV sareng ngadeteksi inféksi. Komposisi stimulasi imun ogé disiapkeun, sareng metode pamakeanana. "

  9. Wilfred Baker wrote:

    https://youtu.be/J76gcWkUYLw

    Henteu cocog pikeun pemirsa ngora

  10. guppy wrote:

    Untungna urang sadayana siap, sadayana terang yén ieu badé sumping. Urang sadaya parantos katingal dina Netflix sareng brahala kami sadayana ditembak sareng aranjeunna cicing bahagia kantos saatosna.

  11. hennag wrote:

    Leres, kuring pikir biowarfare, perhatosan waktosna: sateuacan Taun Anyar Cina, anu dipikanyaho ngarambat pisan.
    Mindahkeun anu hadé pikeun ngaganggu China kalayan masalah ieu, sabab prajurit tiasa janten henteu mung dikirim.

  12. muter beurit wrote:

    Dina Isla Nublar, hiji pulo anu aya di basisir Kosta Rika, miliar billionaire John Hammond ngagaduhan tema sareng taman sato anu diwangun khusus pikeun sato prasejarah, anu disebut Jurassic Park. Kalayan bantosan élmuwan, anjeunna parantos hasil ngloning dinosaurus, anu ayeuna anjeunna parantos nunjukkeun ka masarakat salaku obyek wisata.

  13. ZalmInBlik wrote:

    Teu lami pisan jalmi nyandak jalan-jalan ka deukeut Wuhan. Masalah sareng sampah supados henteu sesah teuing pikeun masker masalah sareng nyebatkeun yén panyababna mangrupikeun kaayaan higienis.

    Rébuan protés di tengah Cina ngeunaan pabrik pembakaran sampah

    Rébuan jalma nyandak jalan di tengah Cina dina Kemis wengi dina dinten katujuh atanapi protés ngalawan pangwangunan tutuwuhan pembakaran sampah.
    Protésis ngagendong spanduk sareng chanted nalika aranjeunna berbarung ngalawan pepelakan runtah-énergi anu tiasa diwangun di gigireun daerah padumukan di Yangluo, caket Wuhan, ibukota propinsi Hubei.
    Warga kaleungitan ku ambek ngarencanakeun ngawangun situs pelupusan sampah anu parantos diarepkeun janten taman umum.
    Aranjeunna ngagorowok slogan sapertos "Balikkeun kami gunung héjo sareng cai herang" sareng "Pabrik pembakaran sampah éléh ti Yangluo".
    https://www.scmp.com/news/china/society/article/3017386/thousands-protest-central-china-over-waste-incineration-plant

  14. ZalmInBlik wrote:

    Modél earn vaksinasi?

    Bakalan vaksin Tiongkok diteruskeun kalayan hukuman anu diusulkeun langkung ageung pikeun perusahaan penyangga
    ku Angus Liu | Apr 22, 2019 12:19 p.m.
    https://www.fiercepharma.com/vaccines/up-to-30-times-product-value-china-proposes-larger-penalties-rogue-vaccine-makers

    Asuransi Palang Biru Pikeun Nyiptakeun Perusahaan Narkoba Soré Ditengah Perangan Harga

    Asuransi kasehatan Blue Cross sareng Blue Shield ngaluncurkeun perusahaan nirlaba sorangan sareng Civica Rx pikeun nyiptakeun alternatif pikeun resep umum anu murah anu henteu turun hargana.
    https://www.forbes.com/sites/brucejapsen/2020/01/23/blue-cross-insurers-to-create-their-own-drug-company-amid-price-fight/#21b378997a42 [Catet CivicaRx]

    24 Oct. 2019 - Dokter parantos nyiapkeun kanggo vaksin flu musim ieu kusabab perumusan ngarumuskeun anu nyababkeun sahanteuna hiji produsén utama pikeun ngintunkeun pasokan saterusna.
    https://www.performrx.com/sites/default/files/downloads/Drug%20Information%20Update%20September%202019.pdf

  15. Zandi Panon wrote:

    parantos dipasang di dieu sababaraha kali dina situsna, tapi panginten kuring ngirimkeun konfirmasi deui.

    Simulasi Pandémik Coronavirus Jalankeun 3 Wulan Ago Prédiksi 65 Juta Jalma Tiasa Ngadotan
    Gambar profil pikeun pangguna Tyler Durden

    Jum, 01/24/2020 - 08:15 AM
    https://www.zerohedge.com/health/coronavirus-pandemic-simulation-run-3-months-ago-predicts-65-million-people-could-die

  16. nganalisa wrote:

    NIGHTINGALE ningali panutup taun pikeun majalah Ékonomis 2020

    THE WORLD HEALTH ORGANIZATION parantos nunjuk 2020 salaku "Year of Mantri", nandaan 200 taun ti saprak lahirna Florence Nightingale.
    https://worldin.economist.com/article/17519/edition2020florence-nightingale-and-changing-face-nursing

    Éta bakal dibarengan ku RECESSION, janten rencanana.

  17. Riffian wrote:

    Mahkota Lotus

    https://duckduckgo.com/?q=Lotus+Crown&iax=images&ia=images
    Makau mangrupikeun wilayah administrasi khusus pikeun Républik Rakyat Cina. (Tingali bandéra)

    Kuarantin, tingali kawat barbed

  18. Martin Vrijland wrote:

    Sadaya inpormasi anu diposting di dieu dina koméntar sigana pikaresepeun, Maret APA nyaéta ngeunaan vaksin anu jelas sigana maénkeun peran dina nyieun hermapordite para pamuda.

    Kuring ngulang sakedap: sadaya cross-link nunjukkeun yén vaksin ngagaduhan hubunganana sareng identitas gender. Vaksin anu tumbuh dina kasalahan lalaki ngandung kromosom XY. Upami anjeun nyuntik yén ka mojang (XX kromosom), anjeun nampi naon anu anjeun lakukeun pikeun jalma transgender dina prosés transformasi.

    SAYA NANGGATKEUN SUKA NU TELPON NU TELPON >> SATU INGIN SATU INGAT SEMUA

    Saréréa kedah divaksinasi sabab sadaya jalma kedah robih kana gambar Lucifer: hermaphrodite, biseksual, nétral. Lantaran kitu LGBTI

    Naha lain bakal Erica Brighton ngaran proton, dumasar kana virus corona, saatos pangaruh dua-seks anu aya dina orok IVF? Naha lain anu seueur anggota tim (aub dina ngawangun virus corona ngalawan bronchitis dina hayam) janten kabetot dina identitas génder?

    • ZalmInBlik wrote:

      Kuring nyatana operasi ieu multi-dimensi sareng lapisan anu béda:

      - politik geo: biowarfare antara wétan sareng kulon
      - ékonomi: masker ngiringan ékonomi
      - Persiapan 5G, sambungan nyata waktos nyata via vaksinasi (nano partikel) nyebatna Hive Mind / Sentient Network
      - Tahap transhumanization, dunya henteu aya jinis kelamin sareng AI.

      Skotzakberberer ngan ukur bagja pisan hoyong database DNA na, kunaon?
      https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/edith-schippers-wil-nu-ook-uw-dna-profiel/

      • Martin Vrijland wrote:

        Sapuk.

        Pasti vaksinasi ogé peryogi pikeun masihan jalma énzim anu ngajantenkeun CRISPR-CAS12. Agen CRISPR-CAS! @ Kaayaan tiasa nyaluyukeun DNA unggal jalma dina unggal waktos. Ieu peryogi bandwidth anu cekap sareng jaringan 5G langkung penting deui. Lantaran kitu memang DNA sadayana kedah didaptarkeun.

        • Zandi Panon wrote:

          Abdi bungah yén masih aya jalma anu mikir sakedik sareng ningali aya hubungan, sapertos 9/11, ieu berpotensi janten kaayaan anu idéal pikeun ngenalkeun sababaraha hal.

          pola pikirna tina tersangka biasa dikenal.

          Jandéla kasempetan ieu ayeuna, dimana kaayaan dunya anu damai sareng saling tiasa dipercaya, moal bakal lami teuing dibuka - Kami parantos asup ka transformasi global. Sadaya anu urang butuhkeun nyaéta krisis utama anu pas sareng bangsa-bangsa bakal nampi Taruhan Dunia Baru.
          - David Rockefeller
          https://youtu.be/MZZklPnVs-Y

        • Martin Vrijland wrote:

          Panginten abdi masihan kesan yén kuring henteu resep kana kamandang sadaya. Leres: seueur hatur nuhun kanggo anu!

          Kuring ngan ukur hoyong nyorot sareng nekenkeun yén hiji titik dina tulisan.

  19. Ben wrote:

    virus corona 0:12:05 - 0:19:15
    https://independz.podbean.com/e/%c2%a0tonys-show-01242020/

    Wuhan City, ibukota Hubei, diperkirakeun gaduh 10,000 stasiun base 5G dina akhir taun 2019
    http://www.xinhuanet.com/english/2019-10/31/c_138517734.htm

  20. ZalmInBlik wrote:

    Pertahanan kahiji ngeunaan wabah ieu dilakukeun di Kanada:

    Ilmuwan pamaréntahan Kanada dina panalungtikan anu dilatih staf di Level 4 lab di China

    Masih teu aya jawaban dina usik ilmuwan pamaréntah ti Labél Mikrobiologi Nasional di Winnipeg

    A élmuwan pamaréntah Kanada di National Microbiology Lab di Winnipeg ngadamel sahenteuna lima perjalanan ka Cina dina taun 2017-18, kalebet salah sahiji pikeun ngalatih para ilmuwan sareng teknisi di laboratorium Level 4 lab anu nembé disertakeun, anu ngalakukeun panalungtikan sareng patogen anu paling parah, dumasar kana perjalanan dokumén diala ku CBC News.

    Xiangguo Qiu - anu diiringan kaluar tina laboratorium Winnipeg dina bulan Juli dina hiji panalungtikan RCMP ngeunaan naon anu dijelaskeun ku Badan Kaséhatan Umum Kanada salaku kamungkinan "pelanggaran kabijakan" - diajak indit ka Laboratorium Biosafety Wuhan Nasional ti Akademi Tiongkok Élmu dua kali sataun dua taun, dugi ka dua minggu unggal waktos.

    "Ieu bakal dibiayakeun ku pihak katilu, sareng ku kituna moal aya biaya pikeun [Badan Kaséhatan Umum Kanada]," saur dokumenna, diala ngaliwatan aksés kana inpormasi. Identitas pihak katilu diédit.

    Salami Séptémber 19-30, 2017, perjalanan, anjeunna ogé sareng kolaborator di Beijing, dokumenna nyarios, tapi nami-nami na ogé parantos dilapisan.
    https://www.cbc.ca/news/canada/manitoba/national-microbiology-lab-scientist-investigation-china-1.5307424

  21. ZalmInBlik wrote:

    Janten éta gancang, maot salah sahiji roti anu sanés. Dagang Insider mikir 😈👹

    Stok Co-Diagnostics ampir tilu réngking saatos réngsé desain desain kanggo screener virus corona
    Ku MarketWatch
    - 8:11 AM AND 01/23/2020
    Saham Co-Diagnostics Inc. (CODX) ampir dua kali (kaluhur 177%) dina volume beurat dina perdagangan premarket Kemis, saatos perusahaan diagnostik molek nétél parantos nyiptakeun prinsip desain pikeun réaksi ranté polymerase (PCR) pikeun tés skrén pikeun polimérase
    https://eresearch.fidelity.com/eresearch/evaluate/news/basicNewsStory.jhtml?symbols=CODX&storyid=202001230811MRKTWTCHNEWS_SVC000237&sb=1

  22. Marcos wrote:

    Perlu ogé dicatet yén klaim / téhnik nyieun diagnosis getih ku tetes getih leutik tina Theranos, perusahaan Elizabeth Holmes, ujug-ujug muncul dina ahir taun 2019. Ogé tingali hususna mana jalma anu anggota dewan perusahaan perusahaan sapertos, sapertos:
    George Shultz, tilas sekretaris nagara AS
    Gary Roughead, laksamana Angkatan Laut AS anu pensiunan
    William Perry, tilas sekretaris pertahanan AS
    Sam Nunn, tilas Sénator AS
    James Mattis, jenderal umum Amérika Korps anu pensiunan anu biasa janten sékretaris pertahanan Présidén Donald Trump
    Richard Kovacevich, tilas CEO Wells Fargo
    Henry Kissinger, tilas sekretaris nagara AS
    William Frist, dokter bedah jantung sareng paru sareng urut Sénator Amérika Serikat
    William H. Foege, tilas sutradara pikeun Pengendali sareng Pencegahan Panyakit
    Riley P. Bechtel, pupuhu dewan Bechtel Group Inc. dina waktosna.

    Toshiba ngadamel klaim anu sami dina ahir taun 2019, janten éta ogé saé pikeun perhatosan harga sareng volume perusahaan ieu.

  23. Zandi Panon wrote:

    Langkung ti 2 taun ka pengker kuring ngirimkeun koméntar ieu sareng ningali saha ayeuna tiasa mairan kana panyebaran Appie Osterhaus ieu

    Numutkeun kana virolog Ab Osterhaus anu saiki henteu perelu ayeuna. "Nanging, kaayaan kedah diawasi sacara saksama sareng tangtosna sok dimeunangkeun."
    https://eenvandaag.avrotros.nl/item/zo-bereidt-nederland-zich-voor-op-het-coronavirus/

    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/zouden-vaccins-technisch-gezien-gebruikt-kunnen-worden-om-uw-dna-aan-te-passen/#comment-13451

    https://www.martinvrijland.nl/archief/alles/alles-wordt-uit-de-kast-gerukt-om-vaccineren-te-verplichten/

  24. Martin Vrijland wrote:

    Sigana éta metodeu CRISP-CAS12, anu nawiskeun fungsionalitas milarian-ngaganti-ngagantikeun, ngamungkinkeun pikeun nganonaktipkeun virus. Solusi na sigana parantos sayogi, tapi pandémik anu leres dianggo pikeun nyicingan dunya saalam dunya pikeun nampi vaksinasi wajib via aturan 'Masalah, Réaksi, Solusi' (dimana anjeun nyiptakeun masalah dampak anu hébat, panis massa panik pencét teras nawiskeun solusi anu aranjeunna teras bakal nangkeup tanpa pamikiran kritis).

    Lees artikel ieu pikeun manggihan kumaha hal-hal anu dilakukeun sareng nonton presentasi di handap ieu:

    Targeting inféksi awal anu tetep.Following inféksi awal, seueur patogen virus netepkeun inféksi pengkuh ku ngahijikeun génomna kana DNA kromosomal manusa atanapi ngajaga kana épisode-na lebet sél host. Patogen virus anu nyababkeun inféksi pengkuh kalebet tapi henteu dugi ka HIV, virus hépatitis, virus herpes, sareng papillomaviruses. Dina taun-taun ayeuna, téknologi CRISPR parantos dipaké pikeun ngirangan atanapi ngaleungitkeun inféksi virus dina vitro sareng modél sato, naékkeun pangubaran anyar pikeun panyembuhan inféksi virus kronis sareng kronis.

    Saatos inféksi HIV akut, DNA proviral janten terpadu kana sél host, hasilna inféksi kronis sanaos terapi antiretroviral. In vitro atanapi aplikasi CRISPR parantos dipaké pikeun nyegah atanapi ngaleungitkeun inféksi HIV. Inféksi Hu et al. Pencegahan inféksi HIV-1 dina sél TZM-b9 anu nyatakeun ngawangun gRNA-Cas51 anu nargetkeun sérial ulang terminal (LTR) panjang (LTR). Kalayan konstruksi ieu, panulis ogé teu aktifkeun ekspresi gén HIV anu henteu aktif dina sél microglial sareng sél T. Konstruk anu sami anu nargetkeun HIV LTR, gag, sareng env gen parantos dianggo pikeun ngaleungitkeun DNA proviral HIV tina sababaraha garis sél anu sanés (52).

    Yin et al. DNA provirus HIV anu ngaleungitkeun tina sél progenitor neural nganggo sababaraha sgRNA sareng S. aureus Cas9 anu dikirimkeun ku vektor virus adeno (AAV). Karya ieu diperpanjang ka sumsum tulang kaseusus / ati / timus thymus atanapi inféksi HIV kronis, dimana quadruplex sgRNA-S. Sistem aureus Cas53 ngarangkep jadi vektor AAV anu dikaluarkeun ku infus intravena ngaungakeun proviral DNA tina limpa sato, paru-paru, jantung, usus, sareng jaringan otak (9). Dina karya anu sami, Bella et al. Téknologi CRISPR anu dikirimkeun ku vektor lentivirus pikeun ngaleungitkeun DNA proviral HIV tina sél mononukleid getih periferal manusa dina modél beurit transgenik (53).

    Sarupa jeung aplikasi pikeun HIV, CRISPR parantos dipaké pikeun nyegah sareng ngaleungitkeun inféksi herpes simplex 1 (HSV-1) in vitro. van Diemen et al. gRNA nganggo anu nargétkeun 12 gén penting anu béda sareng 2 gén sanésna sanésna pikeun ngirangan réplika atanapi HSV-1 dina sél Vero. Lucuna, targeting atanapi sababaraha gen sakaligus dina efisiensi langkung ageung atanapi clearance HSV-1, dibandingkeun targeting atanapi gen tunggal (55). Inféksi Roehm et al. Terbatas HSV-1 terbatas sareng ditindas réplikasi virus dina sél oligodendroglioma manusa nganggo sistem CRISPR-Cas9 pikeun ngenalkeun target pribumi penting pikeun réplikasi virus (56). Virus herpes anu sanés anu disasarkan ku CRISPR di vitro kalebet virus Epstein-Barr (EBV), anu ngadamel individu pikeun limfoma sareng kanker nasofaring, sareng kémtomanovirus manusa (CMV), anu nyababkeun panyakit parah nalika kaala sacara kongenitally atanapi ku host immunocompromised. van Diemen et al. nganggo vektor lentivirus pikeun ngirim sistem CRISPR-Cas9 sareng dua gRNAs anu nargetkeun antigen nuklir EBV 1 (EBNA-1), ngahontal 95% pembersihan gen EBV dina kainféksi sél sél limfoma Burkitt (55). Pamanggihan ieu nyababkeun yén terapi anu didasarkeun ku CRISPR tiasa waé, dianggo pikeun ngabasmi inféksi EBV nu tetep aya dina jaringan sareng nyegah panyalahan malignancies nu aya hubunganana sareng EBV. Panulis ogé nganggo gén gen anu penting sareng nonessential pikeun panyebutan CMV sareng nyatakeun yén gen anu ngirangan réaksi réproduksi, sedengkeun target atanapi génis anu sanés teu gaduh pangaruh, sanaos édisi anu édit Cas-9. Atanapi, catetan ogé, bari sababaraha gRNA dipiceunkeun ka panindakan CMV dugi ka 11 dinten, mutan lolos virus mecenghul, nyorot tangtangan poténsial sareng terapi basis CRISPR (55).

    Langkung ti 250 juta jalma kainféksi ku HBV di dunya, hasilna kira-kira 887,000 maotna unggal taun (57). Nalika hiji vaksin HBV anu épéktip, ubar tetep hésé pédah. Li et al. Digunakeun CRISPR-Cas9 pikeun miceun sempalan lengkep DNA HBV 3,175-bp anu diintegrasi sacara kromosom sareng périodik aya dina sél anu kainféksi (58), ningkatkeun poténsi pikeun ngabasmi HBV lengkep. Scott et al. Digunakeun hiji vektor AAV tunggal anu terdampar pikeun nganteurkeun sgRNA anu nargetkeun kana S buka pigura anu maca HBV sareng S. aureus Cas9. Kalayan sistem ieu, aranjeunna henteu aktif katutup ku sirkular DNA kovalén (cccDNA) atanapi sél hNTCP-HepG2 anu katépa HBV (59). JC virus (JCV) sareng HPV ogé parantos naroskeun ku vitro nganggo téknologi CRISPR. Wollebo et al. Nganggo sistem CRISPR-Cas9 kalayan gRNA nargétkeun antigen JCV T. Nganggo vektor lentivirus nganggo gén Cas9 doxycycline-inducible, panulis mindahkeun sél HJC-2 sareng berhasil ngaleungitkeun ekspresi T-antigen (60). Kennedy et al. Sasaran HPV-16 sareng HPV-18 nganggo gRNA ngalawan E6 sareng E7 oncogenes sempena CRISPR-Cas9, pikeun nyahaktifkeun oncogenes ieu dina sél anu dirobih HPV (61). Narikna, E6 inactivation nyababkeun kana éksprési p53, sedengkeun teu aktif atanapi E7 diprediksi dina éksprési Rb, masing-masing nyababkeun maotna sél sareng panyorot peran poténsial dina pengobatan atanapi malignansi pakait HPV (61).

    • Martin Vrijland wrote:

      Punten dicatet: presentasi ieu ti Désémber 2018, sapertos hasil panalungtikan anu dipidangkeun dina hasil riset, anu kuring nempatkeun bagian tina téks. Dina leuwih ti sataun, diperkirakeun yén pamekaran ieu parantos aya dina rak supados henteu ngan ukur tiasa ngaleungitkeun virus (online, disayogikeun jalma disuntik sareng énzim anu ngajantenkeun CRISPR-CAS12), tapi ogé pikeun nyaluyukeun hal-hal sanés dina génom kami (Solusi).

    • Martin Vrijland wrote:

      Dina buku kuring mah ngagambarkeun kumaha DARPA parantos damel pikeun masihan prajurit pikeun maca sareng nyerat fungsionalna, supados aranjeunna gampang salamet serangan biologis sareng kimia. Éta tetep penting pikeun mésér buku éta sareng maca kalayan saksama.

  25. Marcos wrote:

    Tangtosna sadayana cocog sareng gambar ngirangan total populasi dunya ka 500 juta. Di hiji sisi, panurunan langsung dina jangka pondok kusabab jumlah maotna, sareng dina istilah anu langkung lami ngaliwat, saurna, kontrol kalahiran dumasar kana agenda. Malah ayeuna ngumumkeun yén bakal aya kakurangan vaksinasi pas dina gambar ieu, sabab anu bakal berkorban diri ... tangtosna bagian kolot tina umur. Nalika bagian ieu ngalambatkeun jumlah anu langkung gancang tibatan anu diharepkeun, ieu ogé ngarobih masalah hutang publik anu teu aya (sapertos mancén, perawatan kasehatan) sareng kakurangan imah sadunya ogé janten seueur pisan. Urang ogé tiasa ningali ieu salaku anu disebut "ngareset" ti sadaya sistem.

    Mung aya pikir ...

  26. Martin Vrijland wrote:

    Ayeuna Checkt nyobian ngaduruk Martin Vrijland kalayan carita anu rada lemah (tingali pembaruan dina tulisan di luhur):

    https://www.nu.nl/nucheckt/6026768/nucheckt-bericht-dat-coronavirus-uit-engels-lab-komt-is-nepnieuws.html

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup