Waktos narik colokan dina ramatloka ieu? Update 15-05-2019

Filed dina warta analisis by on May 13 2019 17 Komentar

Sumber: energie-minderen.nl

Aya sababaraha taun sengit sarta dampak dina kahirupan pribadi mah badag. Ayeuna kuring kudu nyieun tinimbangan pikeun ngeureunkeun atawa neruskeun. Geus Kuring geus kungsi sababaraha kali kenal yén ngalakonan panalungtikan tur nulis potongan pamadegan sanes hobi, tapi ngan hiji penjajahan full-waktu. kuring ogé kumaha Kampanye ngolesan ngalawan jalma kuring ngaran mah kitu ruksak mah saukur teu bisa boga fungsi sacara normal di masyarakat. Sanajan jumlah leutik anggota na donor kénéh geus ngan nutupan kuring di muatan na I di ditu di dieu 'bijgebeund' gaduh, éta geus euweuh sustainable.

Kuring kedah dicatet yén carana ngawasan dina média soial dampak badag. Hal ieu ngan saukur ditémbongkeun kanyataan yén loba euweuh artikel abdi on Kala maranéhanana. Facebook nganalisa "aréa dipikaresep" anjeun sarta megatkeun pikeun mintonkeun atawa henteu. Dina statistik I tingali kumaha eta boga dampak utama. Sabenerna, eta ngandung harti yén anjeun meureun masih bisa ngomong naon pikir atawa ngarasa, tapi sora anu encapsulated. Sajaba ti, nu katingali beuki loba usaha dina sagala rupa panglawungan sakumaha ucapan hate ngucapkeun hal tur tingal tentara ngakuna ngajalankeun anu sadayana I lagu andalan disk sadar sawala pinuh ku distortions na justifications palsu (misalna ku ngagunakeun excerpt ti hiji artikel, sahingga dicokot kaluar tina konteks). Acan I masih antara 20 na 30 sarébu datang per poé.

Kuring ogé kudu dicatet yén paling urang ngan saukur teu bisa miara sabaraha media Maxim Masalah, Réaksi, Solusi make ka nyorong ngaliwatan panerapan anyar (tingali voorbeeld). Naha bakal ganggu wae panjang pikeun kartu na ngagambar perhatian ka sadaya eta hal? Kapentingan mingguan ampir saha nanaon jeung lamun aya kasadaran sagala permeates naon anu bade di, maranehna ngalakukeun Pee a, nyeuseuh leungeun jeung saukur dihanca ku ngagiling sapopoé.

Taya sahijieun, tapi taya sahijieun sabenerna asalna kana aksi. Tangtu aya sababaraha urang anu ngarasa yén éta téh gunana pikeun protes atawa ilubiung dina poyok oposisi dikawasa ngagem kutang konéng, tapi urang moal bener ngaganti dunya. Batur bisa mayar atanapi mayar aranjeunna sababaraha bucks pikeun Kuliah dipikiran sacara rohani atawa ilubiung dina sési tapa, tapi sababaraha mun taya dimimitian tinimbangan Helm buang di practicalities hirup. Ngan aya kalana kuring meunang respon ti jalma anu geus dieureunkeun pakasaban maranéhanana anu nyumbang ka pangropéa sistim éta. Ngan aya kalana anjeun ngadangu eta jalma geus dieureunkeun conto leumpang ka jajal.

Lamun maca bakal manggihan eta berguna jeung perlu tetep bade; lamun maca manggih eta Kadé I tetep nulis potongan pendapat; buah anu kuring média jeung pulitik nalungtik tetep, nya éta waktu nu keur keu dina pangajén beton. Abdi tiasa euweuh hirup di status kamiskinan sarta bieu tiasa mayar sagala waragad. Geus waktuna pikeun anjeun pikeun nganyatakeun dina kaanggotaan a, anjeun bisa jadi sagampang jiga gabung Telegraph, Netflix, saluran olahraga atawa media lianna. Kuring nanya: Naon anu anjeun manggihan berharga? Lamun jumlah anggota tetep di tingkat ayeuna, hanjakalna kuring teu tiasa lebet kana. Tujuanana nya éta anggota base 500 minimal atawa hiji sarua tujuanana dina Kaanggotaan lianna. Kalawan sakabeh jalma puluhan rébu pembaca unggal dinten eta pasti kudu lumangsung, Anjeun bisa nyebutkeun.

Ieu banding urgent ka anjeun. Dina saminggu kuring nyandak kaputusan naha kuring sakabéh ramatloka, kaasup nu arsip offline meunang atawa maot jauh. asa aya dina anjeun. Hatur nuhun pikeun pangajén anjeun!

Update 15-05-2019

Dinten kuring kungsi tawaran éndah pikeun bantuan. Nu geus acan bisa direalisasikeun kabeh, tapi anu henteu hartosna tangka simkuring ngaraos gumbira. Pikeun ayeuna mah aya nu ditambahkeun sababaraha anggota (hatur nuhun pikeun nu), nu bener héran tempo jumlah badag (puluhan rébu pembaca per poé), tapi ditambahkeun sadaya babarengan, Pasti bakal tetep bade. Sabagean berkat rojongan ieu. Sakali bantuan jangji baris sabenerna jadi sadar, abdi bakal nyebutkeun ngeunaan. Pikeun ayeuna mah kuring moal di sagala hal dina harepan anu sagalana bakal rupa jeung abdi tiasa cicing lila nulis. Dupi anjeun kersa janten utamina Samentara anggota, lantaran rojongan anjeun saukur perlu. Ieu bakal nice lamun hiji média bebas saukur tiasa recruit anggota gaganti ieu jalan ukur média propaganda utama, teu eta?

tags: , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (17)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Jord Zentveldt wrote:

    Hai Martin,

    Meureun éta mangrupakeun ide nu sae sangkan artikel anjeun katingali ukur keur non-anggota pikeun fee ti 10 cent. Ieu Anjeun gaduh leuwih panghasilan, sarta jalma anu hayang mutuskeun moal akun pikeun sagala barang maranéhna 10 cents.

    • Dina liang kuring moal ukur mayar, tapi oge usaha sangkan rahayat keur mayar.

      • Martin Vrijland wrote:

        Naon anu anjeun hartosna?

      • Mayoritas jalma nu ditumpes cicing ku sistem. Jelema linggih di awakening nu, anu masih kénéh ngaliwatan sistem. Mun anjeun teu hoyong mayar rekening dina sistem pikeun layanan (kaasup pajeg) atanapi hilap mayar, anjeun moal bisa migunakeun Layanan atawa anjeun malah bisa meunang juru jabel pikeun didatangan ... kalayan sagala konsékuansi na. Hiji ieu dipaké sarta pola of habituation ka jalma conditioned demise sorangan.

        Nalika internét téh Martin Vrijland salah sahiji (kadangkala loba) jaba aranjeunna didatangan tur nu kudu teu dibayar. jasa dina ieu disadiakeun na eta terus meta salaku sistim ekspektasi sahijina. Mun aya nu jadi mayar, aranjeunna ngan balik pikeun pastime ka ramatloka séjén. Ieu teuing kasulitan pikeun nransper sababaraha duit. Jigana loba jalma ieu (sababaraha persen aya pisan) ngan bakal narik pouch maranéhanana sarta rék méré euro atawa leuwih, lamun bakal sapatemon dina kahirupan nyata.

  2. salah panon kabuka wrote:

    Goréng teuing kami boga salah anu teu nganalisa kritis misalna di Walanda kawas anjeun. Mibanda rasa anu loba jalma teu bener yakin 100% na ngartos naon nulis, hususna pangaruh hipnotis téhnik NLP sahiji média. Yén sultry sora akrab tina misalna RTL warta ieu lakukeun sangkan ogé.

    Unggal waktos Anjeun nelepon lajeng datang deui sababaraha tapi teu cukup. Tapi aranjeunna nyandak eta kawas pamendak Anjeun jauh jeung nyieun tempat sejenna ngagunakeun atawa ridicule. Football atawa Telegraph, teu gaya, Nibiru, GTST jsb, sabab bener emosi nu pohara penting pikeun loba jalma sabab yakin langsung tanpa ragu.

    Aranjeunna cinta tur akur kawas dunya pulisi anyar nu unfolds. program ku kituna saperti enforcers, pulisi jeung bailiffs conto program ngalakonan kitu ogé. Éta ngan perlu dihurungkeun kontrol jeung kaamanan katempo. Bener nice Truman Tembongkeun ngahianat batur sarta terus ngawas penjahat. ngarasakeun éta.

    Pisan punten ieu, datang ka éta. Naon baris eta eureun aya kalawan sababaraha senang lamun gangguan sakumaha dirobah jadi idiologie nu pikasieuneun, anjeun nyaho tog.

    grts

  3. Wilfred Baker wrote:

    Kalawan ieu ngaronjatkeun kontribusi kuring, tapi anu henteu cukup.
    Rutin kuring rub panon kuring dina anjeun chucked handap deui dina ramatloka anjeun.
    Kuring ogé maca jeung panon jelema sejen tur jadi mangrupakeun Martin ngan gélo.
    Hei Martin nu nuju popping, tapi Abdi bogoh anjeun.

    Ku kituna didieu banding ka ngarojong, lakukeun nyaeta gélo sarta jadi anggota, hese teu.

    https://youtu.be/wCDIYvFmgW8

  4. Danny wrote:

    Jalma ngan aya sato gerombolan, maranéhna ngalakukeun deui tanpa mikir salah euro dina kumpulan "sedekah" na mindahkeun duit giro 555.
    Baris ogé kudu nungkulan dissonance kognitif, disebutkeun Abdi teu tiasa ngajelaskeun eta.

    Abdi teu tiasa ngadamel teuing ado, éta mangrupakeun observasi sedih.
    Anjeun geus mindeng dilakukeun jelas situasi ieu, sigana urang teu paduli.

    Hijina pilihan geus ditinggalkeun téh nempatkeun hiji paywall balik kabeh artikel anjeun, urang ngan mayar lamun aranjeunna meunang hal deui, tapi teu di pangajén.

  5. chul wrote:

    Martin,
    Kuring coba gabung tapi teu bisa. Mun kuring kudu masihan informasi kartu kiridit kuring narima kasalahan. Dupi anjeun gaduh cara sejen abdi tiasa gabung?
    Batur gaduh masalah ieu?

  6. DHBoom wrote:

    bulan panungtungan salaku log dasar, ayeuna-ditingkatkeun nepi meuli! Mangga cicing! Jalma kudu kieu jeung éta karya jadi enlightening lamun gaduh topik denounces na bil sejen satuluyna diwakilan ku warta (naha langsung) ... Terus kabeh jalma ieu sabudeureun kuring nu ambing percanten aya ... ..

  7. Lindy Heijmans wrote:

    Kuring ngan, deui, kaanggotaan kuring dijieun ku debit langsung. Kuring kungsi eta dipidamel taun kamari, sakali ditulis kaluar debit na sumping deui bari katukang anu aya leuwih lajeng kantos ditulis ... .I cinta eta leuwih raket. Kuring maca lembar anjeun kawas, teu tiasa hal madhab, tapi rék ngaliwat tulisan. Nalika kuring Facebook sempet rutin dibagikeun artikel anjeun, moal maca turd nu ... ..jammer ... jadi balik utamana ngaliwatan rojongan abdi anjeun boga!

    • salah panon kabuka wrote:

      Jeung anu persis kajadian ka kuring, tapi debit ieu debited keur waktu 1 tapi jadi anggota pikeun sahenteuna genep bulan. Kuring resep eta panon hadé.

      Kuring tumaros sababaraha minggu ka tukang ogé dijieun pamutahiran leutik mun tambaga. Kuring ngahargaan tulisan anjeun tremendously Martin!

      Jeung deui aya ukur sajumlah leutik anggota dina, naha henteu sakumaha sapotong atawa sababaraha 100?

      Pikeun ukur € 2, - per bulan anjeun bisa geus gabung, sanajan lamun diuk dina kadaharan anjeun geus lasut, atanapi eta waragad pisan, éta hits anjeun dompét anjeun?

  8. kaméra 2 wrote:

    warta ###
    Kumaha éta nu (sanajan catetan: Grapperhaus di Telegraph wawancara 1ste link) Bona fide Wartawan (PR V & J VD H) ngajalankeun mobil paling mahal sarta Martin Vrijland kalayan fakta jeung analisis informed malah teu saeutik sarébu euro per bulan keur nyokot usahana salila tujuh taun ..
    Mun 1 earned ramatloka tur geus maca di luhur dina link di handap ieu mana Grapperhaus dumasar kana, waktos urang masihan sababaraha beuki berehan ka analitici ikhlas nu teu dikawasa ku kaayaan jeung lianna

    ###
    https://www.telegraaf.nl/video/3585612/bedreigen-journalisten-is-businessmodel-geworden

    serangan palsu dina wangunan Telegraph na Panorama portrayed ku Martin Vrijland, mangga

    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/aanslag-telegraaf-gebouw-bewezen-onmogelijk-tenzij-slagbomen-openstonden/

  9. Keyboarde wrote:

    tutulung waktos dilakukeun ngaliwatan PayPal.
    Saeutik pisan usaha lamun anjeun geus boga akun, jadi euweuh masalah.

    Kuring diajar loba ti artikel, anjeun ngantep kuring kasampak di hal ti sudut pandang béda jeung anjeun kudu nganalisa metot. Ogé, abdi babagi loba masalah anjeun ngeunaan mangsa nu bakal datang.

  10. bodas Rabbit wrote:

    Abdi kalintang bagong jadi meuli anggota tapi tungtungna hasil.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup