Waktos pikeun ngarobih ageung sareng péngkolan ageung: daptar petisi

Filed dina warta analisis by on May 12 2020 22 Komentar

sumber: thisfitsme.com

Krisis korona ngadorong urang mikir ngeunaan parobahan drastis. Abdi parantos ngumumkeun éta saatos situs wéb kuring tunduk kana serangan DDoS satengah dinten saatos. Kuring ngadamel pernyataan pikasieuneun anu nyarios: "Rencanana mah nyayogikeun rencana beton dina mangsa ka hareup pikeun ngalemaskeun sareng ngarobatkeun pamaréntahan ieu sareng sadayana sistem."

Kuring digawé dina rencana éta kanggo waktos sareng dibere ka seueur tukangeun layar. Ieu mangrupikeun rencana anu ngeunaan demokrasi langsung, ngaliwatan sistem voting online anu aman via téknologi blockchain.

Leres, aya bahaya pikeun téknologi, tapi bahaya pinunjul dina piramida listrik. Sistem éta kedah dirombak sareng dihurungkeun. Ieu ngan mungkin upami diatur sacara pinter. Kakuatan henteu kedah angkat ka titik anu sentral, tapi kakawasaan kedah ka jalma.

Urang bakal béda-béda!

Beda béda! Sareng pitulung anjeun diperyogikeun. Sababaraha patarosan anu munggaran:

  • Naha anjeun hoyong anjeun atanapi murangkalih cicing di panjara digital?
  • Naha anjeun hoyong anjeun atanapi murangkalih kapaksa dina vaksin anu anjeun henteu terang naon anu dikandung ku anu sanésna "anu nyarioskeun" para ahli?
  • Naha anjeun hoyong kadorong kana sistem komunis anu gumantung ka nagara, di mana sadaya diawaskeun liwat Big Data?

Henteu? Ayeuna nya éta waktos pikeun overhaul sistem sapertos anu urang terang! Waktos pikeun nagara bébas kalayan démokrasi langsung: cara anyar hirup babarengan. Waktu ngaleungitkeun kabinét wayang sareng makuta.

Démokrasi palsu

Sistem anu lami didasarkeun kana démokrasi palsu, dimana sadaya wayang dina partai politik sigana parantos dilatih ngaladénan ngan ukur makuta sareng nawiskeun jalma kana ilusi pilihan.

Aranjeunna nawiskeun pilihan anu cocog sareng grup éta pikeun unggal pendapat sareng unggal rasa di masarakat sareng debat ngaliwatan kontradiksi anu jelas pikeun ngabéla kakuatan sareng agenda anu sami di tukangeun layar.

Oposisi, kénca, katuhu, liberal, aranjeunna sadayana sumpah setia sareng makuta sareng diskusi sengit di media, diskusi salami pamilihan; aranjeunna ngan ukur aya anu ngajantenkeun jalma percaya yén sora na didangu.

Démokrasi sakumaha anu urang terang dina sakabéh kahirupan urang mangrupikeun pamit. Urang hirup dina hipnosis koléktip, buta buta.

Percaya tiasa dilakukeun béda

Kusabab urang hirup dina sistem sosial ti umur dini, urang henteu terang langkung hadé. Ieu mangrupikeun kaayaan urang anu kita pambung.

"Urang ngan peryogi pamaréntah sareng demokrasi saé nyaéta bentuk anu pangsaéna. Langkung diatur sacara sentral, langkung seragam perjanjian sareng anu mangfaat ”, saur urang.

"Lajeng sadayana nganggo aspal anu sami, urang gaduh angkutan umum anu saé, pajak mangrupikeun rapih sareng urang ngagaduhan aliran anu saé dina sagala aspek kahirupan urang."

Kanggo sababaraha, kaisar leres ngagem baju

Sawatara jalma leres-leres henteu ningali yén kaisar henteu nganggo baju. Aranjeunna pageuh percanten kana sistem sapertos anu urang terang sareng seueur anu gumantung sareng nyaah kana aranjeunna sadayana.

Ieu ngan dina waktos krisis korona anu aya sababaraha anu mimiti ningali yén urang laun-laun dimanipulasi ka arah sistem komunis téknologi. Batur bakal ningali ieu salaku sateuacanna; kamajuan anu tiasa dipikagaduh pikeun nyegah pandéma hareup sareng nyalametkeun lingkungan.

Tapi naha éta kaseueuran anu nyicingan disimpen dina wéb kontrol téknologi atanapi anu kalolobaan masalah di dunya hasil tina jalma beunghar anu lapar anu ngadamel artos tina obat, minyak, produksi masal sareng saterasna?

Makuta, bumi karajaan urang

Imah karajaan urang parantos maénkeun peran anu saé dina ieu. Aranjeunna ngahutang kakuatan sareng modal utamana pikeun ékstraksi bahan atah sareng minyak. Teras urang henteu nyarios perkawis hal-hal poék ti jaman baheula.

Sareng saha para ahli politik anu sumpah setia? Pikeun 'makuta'. Aranjeunna sumpah kasatiaan kana blok kakuatan anu napak sadaya hukum sareng saha hakim, pejabat, pengacara, sareng pulisi sumpah setia. Aranjeunna henteu sumpah kasatiaan ka rahayat, tapi pikeun makuta.

Makuta éta ngatur ku "rahmat Allah". Teu aya anu bisa nunjukkeun yén rahmat Alloh sareng supaya kakuatan nyaéta irung lilin.

Éta mangrupikeun sistem kapercayaan dimana sadayana jalma dina kaayaan kaayaan, sabab sepuh sareng nini, kulawarga sareng réréncangan: Saréréa kabawa hawa anu sami sareng ku kituna teu terang teu langkung saé.

Shift shift

Urang tiasa teras-terusan ngandelkeun sistem anu ngahasilkeun, anu beuki museurkeun naha urang tiasa percanten yén upami urang nyandak biaya diri, urang ogé tiasa ngatur hal-hal kalayan hadé. Urang moal tiasa ngaleungitkeun sadaya sumber téknis anu kami biasa sakali waé, urang moal tiasa ujug-ujug hirup tanpa prasarana sareng organisasi. Urang tiasa kitu, ngabalikeun tata pamaréntahan sareng kaputusan kaputusan.

Pamaréntah kedah diwangun tina wawakil nyata jalma-jalma anu sumpah henteu tuhu kana makuta, tapi pikeun umat manusa. Kamanusaan kedah langsung nyatakeun dina kaputusan. Naha anjeun yakin yén teu mungkin, sabab seueur teuing jalma gaduh sakedik kanyaho teuing tina seueur pisan hal-hal anu béda? Éta mangrupikeun argumén anu saé, tapi panginten seueur perkawis kedah saderhana.

Upami éta jalma henteu hoyong kanaékan skala, maka moal aya paningkatan skala. Upami jalma nganggap yén média anu ngamimitian janten langkung seueur sapertos propaganda, maka anu kedah dibalikkeun. Upami jalma henteu kersa nyensor, moal aya anu nyaring. Jeung saterusna.

Ngabalikeun struktur kakuatan

Tapi sadayana dimimitian ku ngabalikkeun jalur kakuatan. Aranjeunna kedah leumpang ka jalma-jalma tibatan makuta. Aranjeunna kedah lumpat ka lalaki; pikeun umat manusa. Pamaréntah langsung dipilih ku rahayat kedah dipilih ku sora langsung sareng aranjeunna sumpah kasepatan ka masarakat. Ogé sadaya hakim, PNS, pulisi, militer, pengacara, jsb. Sadayana kedah sumpah kasatiaan ka masarakat sareng sadayana tiasa digulingkeun ku hiji mayoritas.

Demokrasi langsung

Demokrasi langsung tiasa dimungkinkeun ku téknologi. Téknologi blockchain tiasa mastikeun yén anjeun tiasa ngantepkeun sora rahayat nyarioskeun anu teu kaganggu sareng henteu kaberesihan. Henteu éta ide anu saé saeutik? Naha aya anu ngadukung pikeun ieu? Nalika anjeun ngupingkeun Elon kasturi dina nikmat éta, anjeun langsung nginget Ceuli anjeun?

Undian tina 'awan'

Saha waé anu badé milih, tiasa ngiringan dina prosés pembuatan kaputusan ngeunaan persetujuan hukum sareng undang-undang, sareng aranjeunna ngagaduhan tanggal kadaluarsa. Pamilih parantos dilakukeun ngalangkungan komputer atanapi telepon anjeun dihubungkeun sareng jinis idéntipikasi. Mimiti, urang kedah ngimbangkeun balik daptar hukum-hukum anu aya ayeuna: 'meureun tinggal' atanapi 'kedah di buka ". Leres, kesederhanaan sareng saderhana tinimbang pajeulitna bulu ayeuna.

Pro sareng con urang

Ieu ogé hartosna urang kedah masangkeun multinasional anu ageung kana sistem anu dibandingkeun. Barina ogé, urang kedah kéngingkeun kakuatan jalma sapertos Bill Gates. Kabalikan kakuatan anu sami ogé tiasa lumangsung di dinya.

Éta con

Éta kéngingkeun daptar gampang. Urang kedah leres-leres memperlambat téknologi sareng data anu ageung sareng nyaéta kumaha urang tiasa nyayogikeun sistem éta.

Naha Elon kasturi mangrupikeun anu hoyong ngagantungkeun uteuk urang dina awan sareng nyambungkeun ka AI. Naha henteu gerbang Bill ngagentos paten 2020-060606 kanggo ngajantenkeun uteuk kami dina blokchain? Leres, tapi urang tiasa milih anu kaluar. Urang tiasa ngalambatkeun téknologi sareng ngabutuhkeun pamekar AI supados henteu masihan AI bébas.

Seueur sigana hese nempatkeun unggal hukum atanapi kaputusan sateuacan urang. Maka jalma bakal ngagaduhan padamelan sadinten dina sadaya kaputusan éta sareng ahirna janten henteu resep. Nanging, éta ogé tiasa hartos yén diréktur dihargai atanapi dinilai pikeun kesederhanaan sareng brevity tinimbang komunikasi wol anu ayeuna urang dianggo ti aranjeunna. Sahingga aranjeunna kedah ngirimkeun padamelan anu sederhana sareng jelas sahingga urang peryogi jinis-jinis supir.

Naon anu katingalina négatip kedah nyababkeun parobihan positif: pangaturanna angkat kuantitas pikeun kualitas.

Naros

Nu naros mangrupikeun urang tiasa nempatkeun rem dina skala sareng sentralisasi sareng angkat tina pajeulitna ka kesederhanaan. Pro anu sanésna nyaéta urang kéngingkeun wawakil jalma nyata tinimbang rahasia anu ngalambangkeun artos gedé sareng makuta. Répréséntasi masarakat deui kedah janten hartos anu nyata tina kecap éta.

Éta kumaha anjeun ngalakukeun éta

Kami ngamimitian ku nolak sistem konstitusional anu aya ayeuna urang. Teu ditembus hartosna dilawan ngalawan hak-hak dasar manusa.

Konstitusi ditanda ku makuta, sareng undang-undang ogé ditanda ku makuta. Dina krisis korona, urang atos tingali yén pamaréntahan sering teu malire konstitusi sareng gancang nyiptakeun hukum-hukum anyar anu ngaleupaskeun konstitusi. Urang kedah uih deui prinsip hak dasar tibatan prinsip hukum. Dumasar éta hak dasar, dulur ngagaduhan hak anu sami. Éta sababna langsung demokrasi mangrupikeun solusi.

Léngkah 1

  • Léngkah 1 sahingga sistem heubeul dumasar kana makuta sareng nolak penampilan demokrasi. Éta hartosna nyandak posisi yén otoritas anu kami pikirkeun nyaéta konstitusional. Teu aya rahmat Alloh sareng pasti kedah sumpah kasatiaan ka umat éta.
  • Ieu ngandung harti yén urang tiasa nampik hukuman, ngontrol sareng hukuman kalayan kalungguhanana:
  • "Teu aya anu gaduh wewenang ka kuring sabab konstitusi sareng undang-undang dicirian ku makuta. Makuta éta dumasar kana anugerah Tuhan. Sadaya lembaga sapertos pengadilan, otoritas pajak, pamariksaan, sareng sanésna, sumpah setia kana makuta. Sadaya hakim, politikus, tentara, pulisi sareng sapanca sumpah setuju kana makuta. Aranjeunna henteu gaduh wewenang pikeun kami. "
  • Janten léngkah 1 nyaéta nampik otoritas mana waé, nolak denda sareng hukuman sareng nolak tanggungan pajeg. Urang kedah lungsur sistem anu lami.
  • Upami anjeun sumping ka pengadilan, anjeun tiasa nunjukkeun ka hakim yén anjeunna sumpah setia kana makuta (kurnia Allah) sareng ku kituna teu gaduh wewenang pikeun anjeun. Anjeun tiasa nunjuk hukum anu digambar ku makuta (kurnia Gusti). Anjeun bébas angkat.

Léngkah 2

  • Kami ngawangun sistem énggal, ku ngaluarkeun petisi anu disaluyuan ku saloba jalma-jalma anu mungkin dina situs ieu. Petisi éta dikirim ka pamaréntah incumbent sareng makuta sareng nyatakeun yén aranjeunna kedah mundur.
  • Urang lirén ningali TV, ngadengekeun média sareng politikus, sareng urang sadar yén média sosial ogé alat dina panangan incupent.
  • Kami nampik kakawasaan pamaréntah lokal, pamaréntah nasional sareng Brussel sareng mimitian ti mimiti.
  • Menteri-menteri tiasa tetep aya sareng aranjeunna ngan ukur kedah nyebarkeun laporan ngeunaan manajemén keuanganna. Pimpinan para menteri ieu kedah sumpah kasatiaan ka masarakat sareng geuwat mimiti nyauran ukuran-ukuran kabébasan sareng undang-undang.
  • Kamentrian Keuangan kedah masihan kasantosan tombol anu aya dina pot pajeg sareng sabaraha hutang anu ditanggung.
  • Hutang ieu kedah ditolak sareng disetél ka nol. Kami langsung ngalih ka bitcoin sareng ngantepkeun euro sareng dolar. Kakuatan sareng pangaruh Bank Pusat Éropa sareng bank-bank sanésna ogé kedah kalangkung. Aranjeunna dicitak artos ti tempat sanés sareng yén sistem artip anu bangkrut.
  • "Hutang nasional kedah ditolak langsung sareng disetél ka nol."
  • Masarakat dibéré kasempetan pikeun muka akun bitcoin salami 1 minggu sareng Kementrian Keuangan langsung deposit sadayana kalayan jumlah 1 bitcoin.
  • Bitcoin nyayogikeun sinyalna. Teu aya deui artos fiat, tapi mata uang ditutupan anyar, dimana bitcoin mangrupikeun "standar emas" anu énggal.
  • Sarerea narima panghasilan dasar. Ieu ampir sarua sareng sistem komunis anu ayeuna dikawasa ku pamaréntah, tapi kusabab garis kakuatan lumaku ka arah jalma sareng demokrasi langsung kabentuk, résiko pamaréntahan totaliter dikirangan.
  • Peruncit sareng perusahaan dibere sabulan kanggo masang sistem anu ngamungkinkeun pamayaran bitcoin, tapi langsung nampi transaksi bitcoin langsung minangka metode pamayaran.

Léngkah 3

  • Departemen Dalam Negeri dipasihkeun 1 bulan kanggo ngadamel sistem pamilihan blockchain langsung, anu ngamungkinkeun masarakat ngirimkeun hukum ka masarakat pikeun penolakan atanapi diulas.
  • DigiD tiasa dianggo pikeun milih, tapi pendigaraan langkung via pangakuan rai atanapi sertipikasi vaksin digital ngan tiasa disatujuan ku masarakat.
  • Sadaya panerapan anu tos aya langsung teu leres. Kami badé nyelapkeun fase waktos. Enforcers, hakim, tentara, pulisi sareng badan peradilan geuwat meunteun kagiatanana.

Léngkah 4

  • Kamentrian Dalam Negeri ogé kedah nampilkeun sistem pamilih blockchain dina sasih sabulan, sareng masarakat tiasa langsung nyalonkeun perwakilan sorangan.
  • Aya 1 wakil kapilih per mentri sareng anu kapilih tiasa dipilih ku anu paling undian ti sistem pamilih blockchain.

Léngkah 5

  • Pimpinan anyar ieu kedah ngamimitian langsung sareng ngalaporkeun mingguan ka masarakat ngaliwatan komunikasi langsung di YouTube atanapi média sosial anu sanés.
  • Aranjeunna geuwat parantos ngadamel tinjauan jumlahna hukum sareng mastikeun yén ayeuna tangle sareng jumlah hukumna dibubarkeun sareng diringkeskeun dina sajumlah anu maksimal lima puluh per mentri.
  • Aturan dasar anu anyar dipasihan ka urang salaku énggal 'aturan masarakat' ngaliwatan aturan sareng kasimpulan 1000 kecap.
  • Masarakat bisa ngijinkeun, nolak atanapi ngauihkeun 'aturan masarakat' ieu via sistem pamilihan blockchain pikeun diulas.

Léngkah 6

  • Média kedah geuwat ngeureunkeun program berita sareng diskusi siaran. Teu kedah aya waktos seueur waktos media dugi wawakil masarakat anyar ningali sadaya sistem.
  • Ku sabab kitu kedah diperhatoskeun kana sadaya sistem média sareng sadaya koran, sareng ogé mastikeun yén jalma didamel pikeun gaganti anu henteu netep.

* footnote

Cicing turun tanggungan pajeg samentawis. Éta gantung. Dimana sadaya puluhan juta jalma ti sadaya jalma anu sakuduna ngabantosan penduduk kaluar nalika krisis korona asalna? Éta artos dicitak tina teu aya tempat. Sakabéh sistem kauangan dumasar kana artos fiat (teu ditutupan ku fisik dicitak sareng dasarna).

Tangtosna, nyapekeun liabilitas pajak teu mimitina. Éta samentawis, dugi ka wawakil masarakat énggal (anu harita bener-bener ngawakilan masarakat) anu diposisikan dina kementerian sareng sadayana sistem tiasa dibersihkeun sareng direset.

Tungtungna perpajakan sahingga henteu janten final, tapi sistemna kedah dibersih tina milyaran anu ngalir ka arah EU sareng nuju ECB.

Kalayan palaksanaan

Kumaha cara urang ngalaksanakeunana? Éta dimimitian ku petisi anu rada jelas, dimana anjeun tiasa ngémutan ka diri anjeun anu badé janten robih. Urang tiasa nyarios eling sareng kebangkitan, tapi ngan ukur parobahan tina tindakan. Maca titik tina petisi di dieu teras ogé tuang sora anjeun. Ngan babarengan urang tiasa ngadamel parobihan sareng yén sadaya dimimitian ku usaha urang sorangan.

Kalayan petisi ieu kami nyatakeun:

  1. Anu makuta teu aya kakuatanana
  2. Anu pamaréntah kedah geuwat nempatkeun tugasna
  3. Anu sadayana hukum sareng peraturan langsung teu leres sareng dirévisi
  4. Anu sadayana penegak langsung ditunda
  5. Koléksi pajeg éta langsung ditunda
  6. Denda anu henteu leres sareng koléksi ditunda
  7. Anu éta pulisi, badan peradilan, tentara, hakim, penegak, inspektur sareng sadayana PNS kedah sumpah kasatiaan ka masarakat
  8. Éta hutang nasional teu sah
  9. Éta klaim kiridit ECB sareng kreditor sanésna henteu leres
  10. Anu bakal aya demokrasi langsung (sapertos dijelaskeun di dieu)

Kalayan petisi ieu urang nyuhunkeun:

  1. Geura nolak kagiatan raja, ratu, anggota kamar anu kahiji sareng kadua sareng anggota kabinét
  2. Pangembangan langsung - sareng kiriman dina waktos 1 sasih - tina sistem pamilih blockchain ku Menteri Keuangan, sareng wawakil anyar tiasa kapilih (hiji perwakilan per menteri, bakal diangkat sareng milih liwat sistem pamilih blockchain)
  3. Anu Kementrian Keuangan ngadamel sajumlah 1 bitcoin dina basa Walanda dina 1 minggu
  4. Sidang umum makuta sareng politikus ngalangkungan sistem pamilihan blockchain, kalebet lingkup sareng eusi kalimahna

Janten angkat ka halaman wéb anyar ayeuna, lebet petisi sareng / atanapi janten anggota:

langsung demokrasi ayeuna

tags: , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (22)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. XanderN wrote:

    Kuring ningali ieu langkung salaku konsép pikeun tujuan tungtung anu langkung rumit, sanés hiji anu dilaksanakeun langsung. Rusuh dijamin, upami anjeun ngalakukeun ieu. Eureun pajeg? Langsung nempatkeun sajuta pagawé negeri anu henteu dina damel, seueur proyék anu ratusan rébu jalma anu tiasa diusahakeun dugi ka kendaraan, penerbangan modal anu ageung bakal ngamimitian (kecuali sakabeh dunya milu sakaligus), jsb.

    Léngkah-léngkah robih janten jigana kuring langkung suksés. Anjeun mimiti kedah ngabéréskeun lengkep panyayuran inpormasi, nyaéta média. Upami jalma kedah mutuskeun sadayana, anjeun kedah mastikeun yén aranjeunna nampi carita jujur ​​ngeunaan naros sareng kontra unggal kaputusan. Tapi kuring jujur ​​sieun ka alam manusa, anu cukup ngabalikeun sagala jinis parobahan, sareng sensitip pisan emo. Anjeun tiasa janten ampir pasti yén, upamana, jalan anyar kedah diwangun di tempat sanés, sareng aranjeunna nampi sababaraha jalma di hareupeun kaméra anu ngawadul yén jalan ieu caket kana imahna, atanapi ngalangkungan sajeroning leuweung, 90 ti 100 jalma bakal milih AGAINST.

    Sareng bakal janten seueur proyek, kuring pikir. Kuring sieun éta teras henteu seueur bakal turun deui, sareng anjeun bakal atos ngeureunkeun dina sistem komunis klasik anu bakal sami sareng Uni Soviét, ditambihkeun sareng téknologi canggih. Ku teu sangka éta dunya anu langkung saé cicing.

    Saur anjeun, sapertos anjeun, yén sistem anu ayeuna parantos kagungan waktos anu saé, sareng parantos dijajah ku korupsi, nepotisme sareng sadaya jinis kelompok lobi anu parantos dibéré kakuatan teuing. Kulawarga Royal dina kaayaan sanés pisan tempatna (sanaos éta wmb masih tiasa tetep janten salah sahiji jenis 'pelayanan' Belanda-Promosi atanapi -Folklore atanapi hiji hal, tapi dileungitkeun sadaya kakuatan). Janten kedah bénten, tapi nyebarkeun éta kira-kira 10 taun atanapi langkung taun, anu dianggap karasa gancang pisan, ku sabab pergolakan anu kedah dilaksanakeun. Jalma, jalma, kedah nungkulan psikologis éta.

    • Martin Vrijland wrote:

      Anu jelas: Liabilitas pajak samentawis.

      Dimana sadaya puluhan juta jalma ti sadaya jalma anu sakuduna ngabantosan penduduk kaluar nalika krisis korona asalna?

      Éta artos dicitak tina teu aya tempat. Sakabéh sistem kauangan dumasar kana artos fiat (teu ditutupan ku fisik sareng dasarna dicitak)

      Tangtosna, nyapekeun liabilitas pajak teu mimitina. Kusabab éta ogé nyarios 'ditunda'. Éta samentawis, dugi ka wawakil masarakat énggal (anu harita bener-bener ngawakilan masarakat) anu diposisikan dina kementerian sareng sadayana sistem tiasa dibersihkeun sareng direset.

      Tungtung tanggung jawab pajak sahingga henteu akhir, tapi éta kudu diresihan tina miliar mili anu énggal nuju EU sareng nuju ECB.

      Pikirkeun deui.

    • Martin Vrijland wrote:

      Sareng jujur, kuring henteu percanten kana salangkah-léngkah. Éta sadayana tiasa drastis sareng parantos dilakukeun gancang-gancang. Unsur penting dina ieu nyaéta jalur kakuatan kudu dibalikkeun ti luhur ka handap. Masarakat kedah gaduh anu langsung langsung sareng sistem kedah dirobih sacara drastis. Panyederhanaan mangrupakeun konci.

      • ZalmInBlik wrote:

        Martin, upami kuring ngartos leres anjeun ngajelaskeun struktur paralel anu de facto ngagantungkeun konstitusi anu aya "In the names of People". Ieu sababna ngeureunkeun monarki konstitusional, anu diwakilan ku "démokrasi" parlemén anu disebut. Janten Républik…

        Nya, kuring kantos nginten yén sistem anu anéh teu pinuh ku kontradiksi. Salami kelas Pangajaran Sosial di Gymnasium, para guru kedah kedah ngajawab pertanyaan saderhana "Kumaha tiasa aya démokrasi upami pejabat (pamaréntahan) sumpah setia sareng makuta?" Dimana kuring teras tiasa ningali lorong .. sakedik parantos robih dina hormat éta.

  2. Marcos wrote:

    Perusahaan na ogé kedah ngiringan révolusi sapertos kitu sareng dina sektor keuangan. Di dieu ogé urang tiasa uih deui ka sistem dimana pendeposit sareng pamangku kawijakan jantenna. Undian kanggo conto bonus, kawijakan gaji sareng masalah penting anu sanés tiasa dilakukeun liwat blockchain. Saatos éta, séktor anu sanés tiasa dirobah. Salah sahiji masalah anu ayeuna mangrupikeun kanyataan nyaéta multinasional ageung nangtukeun kabijakan pamaréntahan. Kuring nganggap hal ieu kedahna diputus dina léngkah 1.

  3. guppy wrote:

    Solusi anjeun mangrupikeun solusi anu saé kalayan téknologi ayeuna. Tapi kuring kuat heran naha jaman téknologi ieu bakal tahan. Kami parantos katingal heula. Alam semesta bakal mastikeun yén sadaya direset. Satelit Elon bakal eureun damel, internét bakal turun, jalma kedah wangsul deui kana dasar-dasar. Egoism henteu bakal salamet dina dimensi anu langkung luhur.

    Urang parantos dina titik dimana urang sadar kaayaan éta. Kami nyalahkeun batur tapi urang nyéépkeun diri. Urang sadaya ngagaduhan sistem operasi Microsoft dina komputer kami. Urang sadayana mayar pajak anu ngabiayaan Willy, Rutte sareng perang.

    Urang kedah ngan ukur kasalahan sareng ngadatangan solusi sapertos anjeun kumaha urang tiasa ngareset hal urang sorangan.

    Anjeun leres, éta waé. Tujuan tina eksistensi urang nyaéta pikeun neangan pagawean urang sorangan. Bagja sareng bersyukur sareng diri anjeun sareng jiwa anjeun sareng ngantepkeun jiwa anjeun ngadominasi ego anjeun.

    Upami anjeun henteu mariksa ka diri anjeun, jalma anu sanés bakal ngalakukeun éta!

  4. kaméra 2 wrote:

    Teu tiasa ngabantosan tapi satuju
    tapi saha kami badé nyandak sareng kami.

    Aranjeunna henteu dileungitkeun sacara sukarela sareng lambaran A4 pinuh ku petisi?
    Juara Mahkota kudu mimiti sadar, sayang, leres
    naha ngan ukur revolusi?

    • Martin Vrijland wrote:

      Hal anu pikaresepeun nyaéta jalma hoyong revolusi, tapi aranjeunna henteu percanten yén urang kudu révolusi sorangan.
      Anjeun tiasa ngalaksanakeun ieu ku ngadamel modél demokratis langsung. Éta hartosna anjeun kedah kalakuan diri.
      Kami ngawadul sareng nyarios yén aranjeunna teu damel di The Hague. Urang ngawadul kana koméntar sapertos: "Dimana pésta oposisi !?"
      Hiji-hijina parobihan nyata tiasa sareng leres-leres kedah sumping ku ngaktifkeun diri anjeun. Nu tétéla janten undak jauh teuing kanggo seueur.
      Kami hoyong maca naon anu goréng ngeunaan lockdown, goréng ngeunaan vaksin sareng anu goréng ngeunaan Bill Gates, tapi ngaktifkeun diri anjeun ngadadak undak jauh teuing.

  5. Martin Vrijland wrote:

    Kadé ngartos prinsip dasar duit aman. Anjeun gaduh artos anu teu amanah anu dicitak henteu terbatas sareng henteu katutup (siga dina waktos krisis éta) sahingga nyababkeun hiperbinasi (ogé katelah 'duit fiat') atanapi anjeun gaduh artos anu dihubungkeun sareng standar, sapertos emas atanapi minyak. Standar minyak OPEC saprak runtuh, kalayan harga minyak jadi négatip. Standar emas dileupaskeun sababaraha taun ka pengker. Bitcoin sigana janten standar anyar.

    Sakali deui aya bahaya digitalisasi, ngahijikeun sareng AI, tapi dina prosés anu sigana ampir teu tiasa dieureunkeun, anjeun tiasa ngabalikeun piramida listrik.

    Ieu mangrupikeun penjelasan kumaha "standar emas" sapertos ieu:

    • Martin Vrijland wrote:

      "Fiat artos" atanapi "artos fiduciary" mangrupikeun artos anu henteu diturunkeun tina niléy tina bahan anu didamelna (nilai intrinsik sapertos emas sareng perak koin), tapi ti kapercayaan yén éta tiasa dianggo mésér barang sareng jasa. Nilai nominal janten henteu dumasar kana beurat sareng eusi logam mulia, tapi ku kapercayaan yén operator ékonomi nempatkeun nilai tukeur.

      Dina waktos krisis korona ieu, artos fiat gancang turun. Éta mangrupikeun kaayaan anu henteu stabil.

      • Zonnetje wrote:

        Aya interaksi langsung antara artos sareng kakuatan. Tanpa militér Amérika Serikat sareng kamampuan pikeun mutuskeun perang, dolar moal tacan pisan patut. Sareng pastina tentara Amérika, prajurit, pikeun ngajaga hegemoni Amérika kanggo dolar.

  6. guppy wrote:

    https://usdebtclock.org/

    Tingali di katuhu handap sabaraha sering emas, pérak sareng crypto parantos dijual (dina kertas). Ieu ngandung harti yén, contona, 173 urang ngaku 1 oz perak, 172 ngagaduhan mésér hawa. Nilai pérak perak dina AS nyaéta $ 2615, nilai lumayan dolar nyaéta 👻

  7. Bass Ruigrok wrote:

    http://historyreviewed.best/index.php/video-audio-the-greatest-secret-of-all-nazi-economics/

    Kunaon WW2,
    Sosialisme Nasional nyiptakeun sistem kauangan gratis anu ngeureunkeun hutang umum sareng nyasar kana bankir….
    Lantaran éta incessant bohong ngeunaan Nasional Sosialis Jerman.

    Bayangkeun naon anu bakal aya amarahna nalika jalma sadar yén sistem anu paling positif parantos dirusak ku anu disebut korban.
    Diluhureun handap, bageur anu goréng, palaku nyaéta korban.

    Hal anu sami Ghadaffi sareng Saddam Hussein usaha ngalakukeun ...

  8. hareup wrote:

    Alus potongan Martin.

    Pertanyaanana nyaéta, sareng sadayana, kumaha anjeun bakal tiasa nyandak pulisi sareng personil militer. Anjeun kedah nampi éta. Abdi henteu pernah ngartos naha anjeun bakal maéhan batur salaku prajurit. Dina perang anu anjeun ngan ukur teu terang alesan nyata perang éta. Asupkeun pesenan sareng anu dibawah palsu.

    Kuring masih tiasa satuju sareng pulisi, tapi henteu sanajan bos anjeun nyarioskeun anjeun pikeun nyandak demonstrasi. Kuring dina nagara mana waé.

    Salajengna, naon anu kuring panginten, sareng anjeun parantos kakeunaan. Jensen ngan ukur freemason. Janten 1 sahijina, kuring lalajo matak senang bari tuang. Tapi éta jalma anu bener-bener henteu konsisten dina carita-Na. Ngan tetep raos nyeri ngeunaan Trump.
    Teras carita éta No Gaya henteu deui ngamungkinkeun namina dina réaksi masarakat. Sareng anjeun kedah nyerat Jansen atanapi Jensen di dinya anjeunna yuswa 33. Anu parantos réngsé, sareng ogé ngan ukur bodo. Jensen disauran bakal diblokir ku GS. Tapi pasihan Jensen 33 salaku conto. Sareng anjeunna nyandak sadayana gerombolan kana perangkap na. Ogé video anu dihapus ku kira-kira 180.000 panempoan, baca nomer masonik 9. Sareng sadaya sapuan tangan sanés henteu cécak pikeun euweuh. Budak pikasieuneun janten Etc sareng sajabana sareng katingal gancang ti anjeun.

  9. nganalisa wrote:

    aranjeunna tiasa nempatkeun rahmat Allah dina tempat anu panonpoe henteu nyinar. Sesana téater pikeun jelema jahil ..

    • Marcos wrote:

      Ngan sapertos Ratu ngagantungkeun Parlemén Inggris dina Agustus 2019, anu dijual ku média salaku Boris Johson anu ménta ijin ti ratu. Nanging, dina konstitusi Inggris, monarki gaduh (daulat) kakuwatan ditangtayungan nalika raja disarankan ku déwan privy.

      • nganalisa wrote:

        "Hukum umum" turunan umum (motherfuckers), ratu saluhureun undang-undang sareng idd téh ngan saukur dikadalikeun dina Pasamakmuran (Kanada, Australia, NZ jsb). Ngan sakumaha Madurodam masih ngan karajaan konstitusional kalayan téater parlemén (nyarioskeun palangkangan).

    • Naha rék terang? wrote:

      Pilem anu geulis sareng ampir pikaresepeun. Srikandi anu ampir sacara harfiah nyatakeun naon anu aya dina halaman wéb ieu mangtaun-taun. Ampir sacara harfiah, kusabab kitu deui saurna "kakuatan anu langkung luhur" pikeun dirobih.

      Pariwisata ieu mungkin gaduh niat anu saé, tapi hanjakalna ucapan émosional dirina moal ngarobih nanaon di lembaga anu mana anjeunna masihan pidato ieu.

      Sakumaha Martin ngajelaskeun, parobahan nyata asalna tina jeroeun. Upami pidato ngeunaan awéwé ieu asalna tina dirina, maka anjeunna hadé pikeun calon menteri dina jero sistem anu dijelaskeun di luhur 🙂

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup