Martin Vrijland

rss feed

Martin Vrijland urang Posts panganyarna

Upami nubuat anu parantos dilaksanakeun, nya eta buktina yén kapercayaan anjeun aya bebeneran?

Filed dina warta analisis by on June 17 2019 4 Komentar
Upami nubuat anu parantos dilaksanakeun, nya eta buktina yén kapercayaan anjeun aya bebeneran?

Seueur pamiarsa ningali minuhan nubuat minangka tanda anu kapercayaan-benerna na. Pikeun anu henteu resep agama, kuring rek ngomong: pikir deui, sabab politik dunya sadayana didasarkeun kana kapercayaan agama. Upami anjeun henteu nganggo éta, anjeun ngan saukur henteu nengetan. Naha [...]

Continue Reading »

The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Filed dina warta analisis by on June 14 2019 6 Komentar
The Maxim Masalah, Réaksi, Solusi dipedar

Kuring geus sering diucapkeun ngeunaan Masalah Masalah, Réaksi, Solusi. Dina taun-taun ayeuna urang disaksian langkung seueur perkara pembunuhan sareng perkara sejenna dina media, anu kedah urang nganggap yén ieu mangrupikeun operasi psikologis (PsyOps) pikeun muterkeunana dina jalma-jalma. Kituna dina sababaraha artikel I parantos dipedar kumaha cara […]

Continue Reading »

Demolition dikawasa tina merk 'rechts', Trump, Brexit (jeung sagalana nyambung ka dinya) geus dimimitian

Filed dina warta analisis by on June 13 2019 9 Komentar
Demolition dikawasa tina merk 'rechts', Trump, Brexit (jeung sagalana nyambung ka dinya) geus dimimitian

Dina minggu pamungkas kami geus disaksian demolition dikawasa mérek anu akuratna bener 'bener'. Brand éta kedah parantos diintikan ku pawns kaamanan kaamanan anu dilatih saatos: ti Donald Trump di AS, Marine le Pen di Perancis ka Thierry Baudet di Walanda. Brand nu kedah mastikeun yén pamikiran kritis via [...]

Continue Reading »

Anjeun tiasa nyangking parantosan sareng pilihan anjeun masalah!

Filed dina warta analisis by on June 10 2019 12 Komentar
Anjeun tiasa nyangking parantosan sareng pilihan anjeun masalah!

Sering sering anjeun ngawitan paguneman sareng jalma anu mimiti nyadar yén dunya yén média sareng politikna nétélakeun yén urang didasarkeun sagemblengna kana tipik sareng tipuan anu terimpang, réaksina rada teu harepanana sareng dina "kami henteu tiasa ngalakukeun nanaon" ulah ". Kuring salawasna mendakan yén kacindekan metot. [...]

Continue Reading »

Peter M. (tina awewe anu dipercaya di Jeroen Pauw) parantos ditahan deui

Filed dina warta analisis by on June 6 2019 3 Komentar
Peter M. (tina awewe anu dipercaya di Jeroen Pauw) parantos ditahan deui

Anjeun ngantep wanoja kalayan parantos anu diperyogikeun kabutuhan 10 menit di méja sareng Jeroen Pauw sareng sakabeh Walanda kapercayaan yén Peter M. alatan kurangna oksigén lahir janten parah pisan sahingga anjeunna hayang ngalakukeun nanaon ka indungna tanpa nginum obat. Tapi adina mah didatangan Peter ampir unggal minggu, sabab aya […]

Continue Reading »

Massive milarian para pagawe PBS anu ngancem kahirupan ieu ti Den Kolder

Filed dina warta analisis by on June 5 2019 20 Komentar
Massive milarian para pagawe PBS anu ngancem kahirupan ieu ti Den Kolder

Mangga maju ka ieu PBS-er (pismotur populasi profésional) picilakaeun sareng hirup klik di den Kolder. Punten dicatet waktos ieu henteu kenténg sanajan! Waktos Ieu PsyOp (operasi psikologis) anu nyorong panerapan anyar. Tangtosna ieu mangrupakeun persiflage Tandaan Rutte jeung tegalan anu lolos TBS ti klinik Michael [...]

Continue Reading »

Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Filed dina warta analisis by on June 5 2019 6 Komentar
Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Dinten anu aya sési anu sanés sabudeureun Jos Brech dina hal Nicky Verstappen (tingali Telegraaf). Jos Brech, anu ayeuna disebut Jos B. dina média sareng henteu langkung ditingalikeun ku foto tapi ngaliwatan gambar. Kasus dimimitian ku nyebutkeun yén koordinator forensik dina hal ieu maot dina [...]

Continue Reading »

Anja Domba leungitna geus kabuktian PSYOP a? Tempo naha (video)

Filed dina warta analisis by on June 3 2019 15 Komentar
Anja Domba leungitna geus kabuktian PSYOP a? Tempo naha (video)

Geus kasus Anja Schaap parantos dibuktikeun salaku PsyOp (operasi psikologis)? Dina artikel abdi saencanna kuring parantos nyarios yén hal Anja Schaap jigana mah ogé dilebetkeun ku bubuka aplikasi milarian 'Sherlock'. Muhun, naon anu urang tingali nalika kami ningali halaman Facebook tina Anja Schaap? Teras we tingali yen manehna aya di antara dirina [...]

Continue Reading »

Thijs H. PSYOP ieu ngali rasiah nu geus sadar kiwari

Filed dina warta analisis by on June 3 2019 8 Komentar
Thijs H. PSYOP ieu ngali rasiah nu geus sadar kiwari

Teu tetep nepi ka operasi psikologi jadi loba (PSYOP urang) nu ayeuna ngapung ka Ceuli. I ngumumkeun yén kasus kawas nu ti Anne Faber antarana kedah ngakibatkeun bubuka pilarian babarengan 'aplikasi. Dinten ieu kami oge ningali peluncuran aplikasi kadorong ku media; whereby maranéhna [...]

Continue Reading »

The hebat konsér ku Marco Borsato De Kuip di Rotterdam!

Filed dina warta analisis by on May 31 2019 3 Komentar
The hebat konsér ku Marco Borsato De Kuip di Rotterdam!

Henteu éta Kuring geus uninga, tapi kudu tetep jadi dilaporkeun malah geus aya: media kamari nya pinuh ku konsér hebat ku Marco Borsato De Kuip. Sakabeh ngaran badag tina kiwari nya éta: Davina Michelle Bulan, Andre Hazes, Lil 'Leutik, Armin van Buren na meureun kuring poho aya kénéh sababaraha hiji. Kunaon [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup