Martin Vrijland

rss feed

Martin Vrijland urang Posts panganyarna

Kanada: Cina Dr. Xiangguo Qiu sareng Wuhan virus biologis perang pikeun ngajantenkeun China gumantung ka China pikeun solusi

Filed dina warta analisis by on Januari 26 2020 7 Komentar
Kanada: Cina Dr. Xiangguo Qiu sareng Wuhan virus biologis perang pikeun ngajantenkeun China gumantung ka China pikeun solusi

In een bericht op Zerohedge.com wordt gewezen naar de Chinese virologe Dr. Xiangguo Qiu en wordt gesteld dat China het corona-virus mogelijk bewust losgelaten heeft om een pandemie te creëren om hiermee de wereld afhankelijk van China te maken voor de oplossing. Als we dit soort berichten op zien duiken, gaan onmiddellijk de alarmbellen van […]

Continue Reading »

Virus corona ('virus Wuhan') ngagaduhan patén Inggris: nomer EP3172319B1

Filed dina warta analisis by on Januari 23 2020 71 Komentar
Virus corona ('virus Wuhan') ngagaduhan patén Inggris: nomer EP3172319B1

Virus corona anu dumadakan muncul di Cina di daérah Wuhan sareng nyebatkeun parantos ngamimitian di pasar sato dibahas ku patén Inggris. Ieu mangrupikeun angka patén EP3172319B1 anu dikembangkeun ku Erica Bickerton di Pirbright Institute di Surrey, Inggris. The Pirbright Institute (Bill & Melinda Gates) khusus dina diajar panyakit tepa sato sato. [...]

Continue Reading »

Nonoman ayeuna hoyong ngeusian kem-pendidikan deui (gulags) sareng panolak iklim

Filed dina warta analisis by on Januari 21 2020 6 Komentar
Nonoman ayeuna hoyong ngeusian kem-pendidikan deui (gulags) sareng panolak iklim

Tangtosna teu tiasa disélakeun yén seueur lepat sareng lingkungan, sabab sadayana plastik di lingkungan urang éta lumayan goréng pikeun nanaon sareng sadayana. Anu CO2 henteu goréng pikeun iklim hanjakalna teu kalebet rata-rata, sabab kalolobaan jalma henteu ngagaduhan sacara biologis […]

Continue Reading »

Virus corona ti Cina nyayogikeun alibi anu sampurna pikeun kawajiban vaksinasi di dunya

Filed dina warta analisis by on Januari 21 2020 9 Komentar
Virus corona ti Cina nyayogikeun alibi anu sampurna pikeun kawajiban vaksinasi di dunya

Mangtaun-taun kuring nyerat yén kedah aya panji palsu anu ageung pikeun mastikeun vaksinasi wajib ditumpukeun di nagara-nagara di tingkat PBB. Éta mangrupikeun mangrupikeun prinsip Masalah, Réaksi, Solusi. Virus sapertos kitu henteu kedah aya, anjeun ngan saukur tiasa ngahurungkeun kana acara média, sapertos dina […]

Continue Reading »

Libya nyayogikeun kajelasan ngeunaan nagara mana anu di Éropa bakal anu munggaran dicandak ku Turki

Filed dina warta analisis by on Januari 19 2020 30 Komentar
Libya nyayogikeun kajelasan ngeunaan nagara mana anu di Éropa bakal anu munggaran dicandak ku Turki

Kuring geus ngaramal yén Turki bakal nyandak Eropa pikeun mangtaun-taun. Nanging, konflik di Libya nyababkeun kristal jelas ka permukaan nagara-nagara dimana Turki bakal nyerang sareng Blitzkrieg. Dina naon waé, konflik Libya rada anéh, margi AS ngantepkeun sagala kaayaan huru hara sareng […]

Continue Reading »

Lalaki Transgender ngalahirkeun orok ti pasangan non binérah kalayan donor spérma awéwé

Filed dina warta analisis by on Januari 17 2020 3 Komentar
Lalaki Transgender ngalahirkeun orok ti pasangan non binérah kalayan donor spérma awéwé

Upami anjeun ngagaduhan kasusah sareng judul tulisan ieu, kuring bakal narjamahkeun pikeun anjeun. Reuben Sharpe yuswa 39 taun mutuskeun janten saurang lalaki nalika yuswa dua belas yuswa, tapi dina hiji waktos hoyong murangkalih sareng garwa transgender. Aranjeunna ayeuna kulawarga "paling modern" di Great Britain. Malah di […]

Continue Reading »

Naha sistem anti pesawat udara Iran anu nyuda Boeing 737-800 (penerbangan PS752) disusut?

Filed dina warta analisis by on Januari 17 2020 15 Komentar
Naha sistem anti pesawat udara Iran anu nyuda Boeing 737-800 (penerbangan PS752) disusut?

Dina 23 Juni 2019, Washington Post nyerat yén peretas Amérika parantos nyeret sistem anti-pesawat Iran, numutkeun hiji pos dina tweakers.net, anu numbu ka pos aslina dina situs wéb Washington Post. Tapi, halaman wéb anu ngarobih pesen ku anu disebatkeun: "Carita ieu parantos diropéa janten target na […]

Continue Reading »

Sabaraha lami Trump di pelana ayeuna yén tanda-tanda awal perang sipil janten katingali?

Filed dina warta analisis by on Januari 16 2020 3 Komentar
Sabaraha lami Trump di pelana ayeuna yén tanda-tanda awal perang sipil janten katingali?

Sanaos Donald Trump parantos dina kaayaan impeachment, urang henteu kedah ngémutan teuing, sabab urang Republik aya di paluhureun imah (varian Amérika tina kamar kahiji) aya mayoritas sareng moal nyatujuan impeachment. Ayeuna geus prediksi mah sababaraha taun yén Trump nuju dianggo pikeun […]

Continue Reading »

Iran, serangan di Soleimani, lokét sareng pesawat nembak PS752 sadayana diatur dina adegan?

Filed dina warta analisis by on Januari 14 2020 16 Komentar
Iran, serangan di Soleimani, lokét sareng pesawat nembak PS752 sadayana diatur dina adegan?

Kumaha upami aya anu nyarioskeun yén serangan éta pikeun Jenderal Soleimani, serangan balas Iran sareng turunna Boeing 737-800 (penerbangan PS752) sadayana dipentas? Leres, teras anjeun langsung mikir "Oh, moal aya téori konspirasi anu sanés!"

Continue Reading »

Reinkarnasi sareng siklus kanyataanana sakumaha anu urang tingali

Filed dina BUKU TAMBAH, warta analisis by on Januari 12 2020 8 Komentar
Reinkarnasi sareng siklus kanyataanana sakumaha anu urang tingali

Pikeun ngartos konsép reinkarnasi, upami anjeun parantos percanten, éta pangheulana kapayunna ningali kanyataan sakumaha anu ku urang sadar. Aya seueur nami terkenal anu nyebut dirina salaku reinkarnasi tina karakter sajarah atanapi anu sanesna nyauranana. Hiji conto anu saé nyaéta Donald Trump anu […]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup