tutulung bank langsung (tanpa PayPal)

Dupi anjeun ngarojong situs ieu anjeun teu boga PayPal lamun teu nganggo ramatloka Crowdfunding, anjeun bakal manggihan nu rinci bank:

NL27 ABNA 0558 4469 22

Martin Yayasan Vrijland

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup