Saluareun matrix

Filed dina wawasan NEW by on April 1 2015 9 Komentar

transcendence_smallSitus 'Beyond the Matrix' mangrupakeun prakarsa Martin Vrijland. Situs wéb ieu bakal nampilkeun rohangan pikeun panulis anu henteu salawasna sanggup ngabagi saling masing-masing, tapi anu milarian Rahasia eling urang. Kusabab éta naon éta ngeunaan anjeunna; "Eling".

Kalawan ramatloka sorangan martinvrijland.nl Anjeunna parantos fokus kana nungkulan bohong dina média, tapi ogé mendakan naon anu ngajénkeun ayeuna agenda dina panggung dunya. Istilah 'World Order New' dipaké pisan dina tempat-tempat anu béda dina média alternatip. Vrijland utamana hoyong ditingalikeun dina situs na yén umat manusa tetep di tingkat eling tina parasaan ku sieun, ku kituna ditepikeun dina jaringan WiFi anu Vrijland 'matrix Saturnusdisebut. Anjeunna henteu nampi ngaran ieu tina jempol abdi, tapi anjeunna utamina sasari sadaya simbolisme Saturnus anu katingali sadayana sabudeureun urang. Manéhna nunjuk kana lambang agama, dina logos pausahaan, tapi ogé dina industri film sareng musik. Kanyataan anu simbolis ieu pisan anu sakedik dipangaruhan kedah sahenteuna ngusahakeun urang mun dipikir ngeunaan éta. Kami ogé ningal simbol anu sami sareng Satanist sareng pedophile kabuka, ngahormatan ku saurang musisi pop hébat Aleister Crowley.

Sakali kami sadar sadar yen realitas urang didieu di bumi nyaéta matakna matrik, dimana urang jiwa kabebakan sarta kami bakal manggihan yén hal-jero jero urang ngajadikeun urang ngarasa yén aya deui kana éta jalma. aya jaring kaamanan. Jaringan kaamanan pikeun eling anu leuwih luhur ieu ayeuna tawaran kami tina ilusi sorga, naraka sareng Jurusalamet. Urang peryogi kakuatan éksternal hébat anu urang kedah nyerah. Jiwa urang bisa dikirimkeun ku cara ieu. "Masalah, Réaksi, Solusinyaéta maxim anu geus dilarapkeun ka manusa pikeun millennia. Pikeun anu sadar yen jaring kaamanan ieu henteu salah, jaring kaamanan anyar anu pamustunganana diwangun. Para nganyahokeun nyata kajadian nalika urang mendakan yén bagian tina jiwa asli urang parantos teu lahkan dina matrix ieu. Liketa kawas anu entanglement kuantum jeung aslina anu ngajaga jiwa kami di kontak jeung sumber nyata. Dina kaitannana anjeun tiasa disimpulkeun yén matrik ieu ngan mangrupakeun tempat-tempat poék anu janten urang cocoba tina status aslina. Vrijland sakapeung ngabandingkeun ieu sareng gambar dina hubungan Ray Kurzweil - CTO Google sarta ogé filsuf - anu nyatakeun yén kami di 2045 geus ngahontal kalanggengan salaku hasil tina kamajuan nanotéhnologi. Pilem 'Transcendence' némbongkeun ieu éndah. Upami "proyek Google X" parantos kéngingkeun kalanggengan ieu, aya sanés ukur nabi méwah agama.timer minuhan), tapi lajeng urang ogé tiasa nyandak seueur 'avatar'. Satuluyna 'avatar' lajeng, siga ayeuna, nanotéhnologi bio-copy anu tiasa henteu dibédakeun nyata (teu langkung tina asli). Sarta tangtu Ray janji anjeun model langkung sampurna. Anjeun henteu deui peryogi sadaya botox sareng panyawat kageulisan sejenna. Anjeun ngan ngan kedah masihan idin pikeun unggah 'anu' anu nyorong awak éta via internet. Tur upami 'yén' ayeuna nembongan jadi anjeun jiwa atanapi 'eling anjeun atanapi naon anu anjeun hoyong nyebut, teras Google aya dina kontrol. Sareng anu persis kaayaan urang aya di. Kanyataanana anu ayeuna urang geus aya simulasi dina aslina. Jiwa entwined kuantum urang karasaeun ieu. Tempat hal-hal anu gnawing di anjeun jeung kuring.

Tujuan ramatloka ieu henteu pikeun ngangluh pikeun sagala hal anu salah dina simulasi ieu (dina ilusi ieu), tapi pikeun néang cara anu leres dipegatkeun kami tina matriks ieu. "Ieu" sanés saha kami. "Ieu" teu dimana urang milik. Aslina kami tempat di luar matrik. 'Ta 'sumberna'. Film 'Source source' deui nyaéta produksi Hollywood éndah pisan ningalikeun sakedik kumaha realitas paralel ieu tiasa ditahan urang. Kanyataanana urang ayeuna aya dina leungeun grup, nu Martin Vrijland nyebut 'kultus Saturnus'. Maranéhanana nyaéta wali tina matriks ieu. Aranjeunna kedah masihan jiwa anu dina matriks ieu rarasaan anu aya kabur, tapi nu escapes ditawarkeun ku aranjeunna (Agama, jsb) mawa eta jiwa deui dina matrix ieu. Situs wéb ieu bakal nyobian ningalikeun kumaha anjeun tiasa pegatkeun sambungan matriks ieu. Kituna pertanyaan bakal kajawab "Dimana aslina urang sareng naon anu?" atawa "Naon anu sumberna ti mana sadaya asalna?" sarta "Naha urang kedah salempang ngeunaan naon anu di dieu?" Urang tiasa neraskeun ngalawan 'World World Order'; urang tiasa neruskeun jadi mamang ku rarancang nefarious maranéhna; urang tiasa neraskeun pihak kawas dina Titanic dugi ka parangkat laut sunk; eta sadayana difokuskeun naon anu lumangsung di dieu. Sareng naon anu lumangsung di dieu sanés harepanana. Tangtosna pikeun Satanists (Saturnus cultists), sabab aya dina sisi matriks ieu. Areta diganjar pikeun usaha maranéhanana pikeun ngawétkeun kanyataanana matriks ieu. Dina kanyataanana éta, aranjeunna bakal dibanjakeun dina karaharjaan sareng malah "langgeng hirup" (nano-technology). Naon alus anu hirup langgeng pikeun realitas palsu? Jalma anu ningali yén urang hirup dina ilusi tiasa balik ka aslina. Dupi éta leuwih hadé didinya? Vrijland daun jawaban kana patarosan éta pikeun interpretasi anjeun sorangan.

éntri sumber link: Wikipedia, MartinVrijland.nl

tags: , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (9)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Taurat Freeman wrote:

    Kuring tos bagikeun pikiran bumi, bumi mangrupa lapisan éndah, kanyataanana 3-D-5-sens-illusionary, mangrupikeun kanyataanana hebat pisan katangtuan lamun jiwa ketuhanan (manusa jero) tos ngerjakeun ngerjakeun didieu di bumi. lajeng angkat ka dianggo sangkan bumi anu ngagaduhan bumi; Pikeun ngantep Gd sareng turun sareng ngabagéakeun (ku ngaktifkeun hakekat anu kami sareng ngalangkungan Sunan Gunung Djati aya sambungan jeung Sumber anu mana kami sumping) kami tiasa dijempatan lampu / pejuang (kawas jiwa, mahluk luar angkasa nu tinggal) awak anu samentara nyironot, dina tempat anu tinggal samentara anu teu acan kungsi diidikkeun ku cahaya ieu pikeun nyieun tempat ieu salaku tempat cahaya kalayan nyiptakeun katangtuan anu kaluar tina rusuh, jahat (gelap, peradakukan jati, katuraan,). karanjingan, dina wangkongan pikeun ngabubarkeun kahirupan sasatoan), pikeun nilik kana bumi ieu, nalukkeun rahayat gelap anu ngiluan dunya ieu ngaliwatan sistem maranéhanana sarta anu bakal milihna nepi ka ahir, mun ngantep gelap lumaku, sareng aranjeunna oge leuwih anu milari ngawujudkeun maranéhna palsu kanyataanana-matrix-utopia. Currentlyta ogé ayeuna lakukeun sadayana dina kakuatan maranéhna pikeun ngurangan eling sareng ngasupkeun ka bui manusa di sistem satoistic-self-centered-egois, aya sia aya tapi idolatik. Kami geus sumping di peringkat ahir, hiji perjuangan-perangna bakal rangga aya, atanapi saurang ogé bakal malik deui kana Gd ku jalan asup jalan, ngaktifkeun jiwa & kahirupan spiritual na nalukkeun kanyataanana palsu di bumi ieu tina bebeneran anu dasar. kabur sistem panjara sareng teu dianggep kana miluan-ngembutkeun dina urutan urutan dunya anu ngaragragkeun Gd ti Arasy sareng ngaleungitkeun jiwa / wétan lalaki, sabab ngaliwatan kurang gizi, hiji mati, sareng hasil ahir lulus saluareun tujuan pikeun jiwa ketuhanan dina domain earthly ieu, mangrupakeun cut-off tina Lampu-Sumber, sareng jalma jiwa moal jadi kawas Lampu-malaikat ku awak lampu anu nyandak nilik kana bumi ieu sareng tiasa ngarambat kalawan bébas ngaliwatan alam astral béda jeung realitas. Pengalihanganna, bakal meunang kahirupan kawas malaikat, tiasa ngucapkeun industri sareng dipasémonimkeun, éta tempat kabangkitan akhir dina ahir jaman, dimana jiwa éta bakal nampi awak doraka (hampang) sareng moal panjang kasuritan, gering, nalangsara sareng pati lajeng lalaki jero / jiwa bakal tiasa materialize sareng fungsina dina realitas kotor illusionary di dunya ieu sareng tiasa dematrialize ngalaman Kingship Gd di dimensi na realitas lianna. Jiwa anu ayeuna aya di sawarga, yén Sawarga teh amis sareng pikaresepeun kanggo jiwa anu janten di dinya, kumaha ogé waktos sémam atanapi ilusi téras alam, dugi ka jam jadian tos sumping, makuna jiwa / jero jero lalaki lalaki hirupna teu bisa dibeulah deui sareng bakal siga Malaikat Lampu.

    • Don Quijotte wrote:

      Nyaeta Bumi dunya? Kumaha anjeun tiasa pastikeun anjeun?

      • Taurat Freeman wrote:

        Lamun bumi bumi atanapi nganggo bentuk anu mana waé, sakuduna henteu urang ngarobih di urang, upami kami sumping ka titikna, éta henteu bakal masalah naha bumi bakal datar, buleud atawa bentuk naon waé. ngabogaan. Pertanyaan ieu, urang daék dibere titik, naon perkara, anu bakal paling relevan pikeun kami.

  2. Taurat Freeman wrote:

    Edom (Vatikan) ayeuna ngajagenkeun dunya kanggo kakawasaan tani. Edom hirup dina pedang tur mangrupakeun sato galak, mangrupakeun hunter, anjeunna pikasieuneun péstilawanina tur nyoba ngurangan barudak cahaya, nyérélék nyalira dina jaket manusa sareng komo dina baju spiritual. Tapi waktos parantos kanggo léngkah barudak péngkolan pikeun henteu langkung ngawanten kana pamaréntahan Edom, yén sato galak moal deui ngatur, manéhna diatur pedang, sareng bakal ditelasan ku pedang. Jeung ayeuna manehna parantos disebatkeun ku Sagararius ti padang, ka mana aya aturan Edom, anu Sagawarah angkat dirina pikeun anjeunna, sabab santamana narékahan kalintang ngintunkeun bumi ieu ka aturanna, sacara ahirna bakal aya musuh ilaharna. tarung, anu 1 bakal nganggo anu lianna salaku pakarang pikeun ngabasmi pésta kapal ti lampu.

  3. ElveTwelve wrote:

    Hehehehe, Martin, anjeun balik deui. Hatur nuhun.
    Kuring henteu resep kana éta bumi aluminium tanpa anjeun.
    😉

  4. Taurat Freeman wrote:

    http://shoebat.com/2015/04/06/an-english-six-year-old-transgender-child-in-preparation-for-the-coming-pedophilia-sodom-and-gomorrah/.. Di daérah Edom, ngalawan akal sehat, percobaanna paling gencil bakal dileupaskeun, daérah tempat anu pangobol rajeunnaha pang luhur, di mana hiji jalma téh gering tur aya dina Yunani -> bébas <- budaya / sistem sareng pamikiran (Démokrasi) sadayana katingalina mungkin ..

  5. Taurat Freeman wrote:

    Samentara di Wétan Tengah seuneu bakal neruskeun ngaleungitkeun, Démokrasi bakal gencangan di wewengkon Edom (babi), Sagittarius ti paduruk horrified sareng bakal di wewengkon mana Yunani (Démokrasi) sareng Mesir (Ibadah Obelisken) muji, ngalebetkeun réncang sareng naksir éta.

  6. Taurat Freeman wrote:

    Daniel 2: 44-45, Jabur 33: 10-22, Jabur 108: 2-14, Jabur 118: 1-29, Yermia 51: 1-58, Zechariah 9: XUM9, XUM17, XUM10 dinten kanggo Démokrasi (Yunani, lahir Démokrasi sareng hawa, sareng salasahijina dimanipulasi ku basa ganda tina haté ganda, pernah percanten ka aranjeunna, musuh anu kuat, mimitina bakal ancur di Jantung dunya, Jabur 3: 12 -12) Sareng upami raja Edom, anu mawa Miter of Dagon, hulu lauk, anjeun henteu ngan ngagaduhan naon bae anu dicandak di mana waé di dunya, ogé ku Bait Allah Temple geus rampok anjeun, dinten panginten bakal datang sareng anjeun Roma. Nonton, Iran sareng sekutu -nana hayang pisan nguping ngéléhan musuhna, maranéhna musuh-musuh bakal ditumpes ancur.

  7. piercer wrote:

    https://www.youtube.com/watch?v=brLkFthW474

    Facebook mangrupa program CIA Mark Zuckerberg parantos dikarankeun jaket. Jero jaket nyaéta logo sareng taun 2010. Lambang kudu ngalakukeun illuminati; taun 2010 kalayan cinyusu Arab. Démonstrasi tiasa ngangsonan via Facebook. Wétan Tengah kedah ngaleungit pikeun urang Israél anu leuwih gedé. Sutradara CIA nyebutkeun ngimpi "baseuh" na jadi leres. Sarerea nembongkeun data pribadi: poto, nomer telepon, réréncangan, naon anu anjeun lakukeun ... Komo lamun henteu nangtoskeun data pribadi, propil anjeun tiasa disusun ku anjeun (Profil): babaturan digital, beuli via online ...

Leave a Reply

TUTUP
TUTUP

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup