Matrixna penting, sagalana lumangsung dina pikiran '

Filed dina wawasan NEW by on July 22 2015 8 Komentar

'Matrixna penting, sagalana lumangsung dina pikiran"Dupi hiji pernyataan yén Kuring geus uninga minggu ieu sareng panginten patut pondering. ngawangkong ngeunaan matrix sarta assembly nu tujuanana sagemblengna penting; pamikiran anu penting dina struktur kakuatan di Bumi; nanaon nu pangalaman lumangsung dina pikiran "na kituna. . .

Pikeun neraskeun maca tulisan ieu atanapi milu dina diskusi forum, anjeun tiasa janten anggota kéngingkeun ngaklik tombol 'sokongan anjeun'. Ieu bakal masihan anjeun aksés ka sésana artikel sareng forum sareng milu dina pertarungan pikeun dunya anu langkung saé. Anjeun ayeuna tiasa milu langsung. Anjeun parantos janten anggota ti € 2 / sasih saengga ngadukung kuring teraskeun berjuang pikeun kabébasan anjeun.

rojongan Anjeun

tags: , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup