tutulung Bitcoin

Kuring mindeng meunang patarosan naha aya bisa disumbangkeun via bitcoin. Sanajan ngaku urang suporter tina téhnologi cashless I mibanda pikeun maranéhanana pamiarsa anu dijieun pilihan.

Ieu jumlah akun bitcoin nu anjeun tiasa nyumbang:

1KiBzUvVHw1Fh4Eox8MAjZh4mFx1m5qS2g

TUTUP
TUTUP

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup