Téori simulasi maju

Filed dina simulasi by on 1 Séptémber 2018 6 Komentar

Sumber: blogspot.com

Beuki loba élmuwan nu dimimitian ngomong yén alam semesta kami téh simulasi a. Kawentar band Muse niatna fokus kana subyek album panganyarna nya. Tur upami hal dimimitian jadi mainstream, loba seekers bebeneran ngawitan janten curiga geura-giru. kacindekan abdi yén lalaki awakening kudu sadar kanyataan yén kami dina simulasi hirup, sangkan aranjeunna salaku mun mamingan singularity nu. singularity yen, implication of transhumanism, anu janji janten Birokrat di universes simulative urang sorangan. Kituna éta mangpaat ngagambar awakening manusa nu kaamanan net.

Pikeun pamiarsa anyar loka ieu meureun hurung geulis tebih fetched disebutkeun yen urang hirup dina simulasi a. Nu hurung hal ngeunaan spiritual keok ku Anyar Agers atawa keur disada kawas hal pikeun fans Star Wars jeung jalma anu resep lalajo pilem SciFi. Baé rata bakal pikir: "Naon gede bohong, cara nu bisa jadi. Sagalana nu katingali, ngadéngé tur bau téh saukur unrealistic. Teu jenis hologram atanapi hal. Naon a crock!"The pamiarsa kuring nyarankeun ka kasampak munggaran Artikel ieu dibasajankeun (Ti handap keur luhur) maca. Artikel ieu mangrupa utamina pikeun jalma nu geus diuk deeper kana topik ieu.

Tapi, skepticism nyaeta logis tur éta logis mun dipikir yén konsép simulasi hiji deui jenis imagery spiritual. gagasan nu kitu, robah mun anjeun grab mikroskop jeung masalah asalna handapeun mikroskop. The kuat mikroskop anjeun, beuki anjeun manggihan éta kabéh zat padet, tina molekul ka atom, sabenerna mah kitu ketang. Anjeun bakal contona tukangeun aya loba spasi kosong antara inti atom jeung éléktron; yén lingku circling di orbit. Cengkraman naon alat ngukur lianna di tukeran pikeun mikroskop, Anjeun masih datangna deui a sounding kacindekan implausible béda. Grab sabab alat-alat nu dipaké na fisikawan Niels Bohr, ngajalankeun eta percobaan ganda slits kaluar, éta muncul eta malah sagala partikel padet sabenerna gelombang sateuacan eta nu kauninga. Anjeun malah bakal manggihan yén masalah nanaon a (naon maranéhna nelepon) 'superposition' asalna tina observasi. Ieu 'superposition' sigana salaku éta janten jenis kode sumber, kaasup kodeu sumber kaulinan Playstation geus dina CD ieu dibeuleum na wungkul ditarjamahkeun ku input pamuter urang dina layar. Yén cukup hiji kacindekan staggering!

Jadi masalah teu aya nepika watekna. "Muhun, mangka anjeun kudu bener janten thinker konspirasi crazed percaya"Ayeuna anjeun bisa mikir. Taya, éta ngan elmu teuas. Teu agama, tapi hasil tina hiji percobaan diulang ratusan kali, komo Albert Einstein spent sakabéh sapotong-Na.

Pribadi, abdi kapanggih kaluar nu percobaan ieu mendemonstrasikan anu kanyataanana urang (naon bisa urang toel jeung tingali salaku tangible) ngan materialize lamun aya hiji panitén. Hartina, awak na brains milik awakna nu urang, ngan materializes salaku hasil observasi. Teu brains urang atanapi henteu pikiran urang anu ngarasa, teu, kudu aya hiji panitén éksternal.

Reminiscent tina kaulinan komputer tur kaulinan PlayStation, dimana anjeun boga controller dina leungeun Anjeun jeung perceives avatar di buruan. kacindekan abdi nu aya memang hiji panitén éksternal. Istilah paling umum pikeun pamaké ieu ngaranna dina agama 'jiwa'. Hayu urang keur genah tina istilah nyokot tur ngajawab yén jiwa mangrupa panitén nu nyababkeun sumberna materializes salaku hasil tina pilihan tina jiwa sarua. Kadé tetep dina pikiran nu aya sababaraha faktor nu nangtukeun naon materializes, kawas aya anu multiplayer game online Loba faktor mangaruhan naon nembongkeun up dina layar. Firstly, kodeu sumber tina kaulinan anu ngeset frameworks. Bréh, aya pamaén séjén dina kaulinan anu ngadamel sagala rupa kaputusan jeung gerakan. Thirdly, Anjeun kudu nungkulan sugan avatars pakait jeung kaulinan anu maénkeun peran dina game jeung saterusna.

Rarancangan ieu - yén jiwa sahiji panitén dina kaulinan multiplayer - mun ngandung, anjeun kudu mimiti ngarti yén slits ganda percobaan ngabuktikeun perkara anu teu aya sabab teu katalungtik. You and I, bumi, korsi nu diuk, alam semesta nu anjeun hirup; eta sadaya teu aya upami ieu teu katalungtik. Kawas kaulinan Playstation teu aya lamun teu kasampak di layar tur ngan leumpang kaluar tina Playstation expands. Acan sadayana kode nu geus ditulis pikeun CD nu. Na hiji kaulinan multiplayer online nyaéta sakabéh program geus di awan dina server sentral. Acan anjeun teu ningali eta lamun game henteu on. Merlukeun nu ngahurungkeun layar Anjeun jeung controller (sahiji joystick) nyokot leungeun jeung mimiti muterkeun. Ngan lajeng hal nembongan dina layar Anjeun. Kode ieu sagala waktos dina server sentral; malah lamun teu pilari. Sanajan materialized ukur dina layar lamun layar balikkeun sarta kasampak di. realitas ieu ogé materializes ngan lamun urang ngarasa eta. Mun panitén téh jiwa jeung kode nyaeta tempat di awan, Anjeun laun ngawitan ngawengku ide.

Kadé ngartos yen lamun anjeun panitén, ieu henteu hartosna yén anjeun pasif. Lamun niténan game Playstation anjeun, anjeun hiji anu sits on controller nu. Realisasi nu mangrupa panitén gaganti avatar di buruan ngakibatkeun yen nu nuju sabenerna aktip dina aktipitas kaulinan. Anjeun, sanggeus kabeh, mun controller nu; Anjeun boga sahiji joystick (pikeun generasi PacMan diantara urang) dina leungeun anjeun.

Ngartos pamanggih tina simulasi sangkan nyata alus, anjeun kudu ngarti percobaan fisika kuantum. Konsep 'superposition' na - naon nu disebut - datang kaluar superposition inpormasi nu alatan persépsiSangkan sarua 'datang ti server sentral "gambar dina layar dina kaulinan multiplayer online. Kode nu geus dina server. program nu boga sagala pilihan pilihan mungkin sorangan. Ieu gumantung (diantara hal séjén) pilihan anjeun, kumaha gambar manifests sorangan dina layar Anjeun. Lamun giliran kapala avatar dina kaulinan ditinggalkeun kalawan controller, Anjeun nempo dunya ditinggalkeun. Nu materializes lajeng kode dina layar Anjeun. Kode geus ditulis tur meets a set dasar aturan pakait sareng kaulinan. Gambar nu tingali datang kaluar tina "superposition" (tina "kabeh pilihan mungkin" yén program sorangan) salaku hasil tina gerakan pilihan Anjeun.

Tapi lantaran anjeun dina kaulinan multiplayer, éta mangpaat anu persépsi anjeun sarua jeung nu sadaya pamaén séjén. Méméh pembina tina simulasi ieu geus devised prinsip entanglement kuantum. Lamun bakal nalungtik prinsip ieu, abdi ieu dipenta pikeun manggihan sorangan naha ieu industri game online. Naon transpired? Google geus dijieun hiji platform online pikeun kaulinan kanyataanana augmented. Dina platform ieu, aranjeunna geus ngawanohkeun prinsip 'anchoring awan. Prinsip ieu 'awan anchoring' dasarna nyadiakeun sami jeung programer tina simulasi kawas naon "entanglement kuantum" manten. maca artikel ieu ngartos dina leuwih jéntré.

Ku kituna lamun diajar di fénomena fisika kuantum teu bisa bener disimpulkeun yén alam semesta kami téh simulasi a. Dina sababaraha artikel Kuring geus substantiated nu nembongan yen 1 arsiték / pembina tina simulasi ieu Lucifer.

Anjeun bisa nyebutkeun yén awak urang jeung pikeun ngabandingkeun otak urang kalawan hiji avatar dina kaulinan PlayStation; Lucifer urang Playstation kaulinan. urang nempo kaayaan kiwari maén di lapang téhnologis, teras sigana yen urang rék ngaganti ngaliwatan sambungan otak na nanotéhnologi laun kana cyborgs, kalayan awak urang jeung brains pinuh waktu datangna gumantung kana Internet. Kami, sabab éta dina awan disambungkeun ka server sentral pausahaan badag kayaning Google na Facebook. lulugu eksekutif teknis Google Ray Kurzweil ngaklaim kami nyieun ngeunaan 2045 salinan Sunan Gunung Djati, tapi ogé nepi ka nyieun alam digital henteu leuwih nyata. Tujuanana nyaeta supaya urang ngalengkepan biology kami ngomong wilujeung tur muka hirup di alam digital. Urang tiasa salaku Birokrat sabenerna universes urang sorangan. universes ieu kami bakal tiasa ngalaman sakumaha lifelike. Sabenerna nyadiakeun kaayaan téhnologis of kami jadi pilihan nu janten dewa kreatif. Nu hurung geulis pikaresepeun tur urang bisa ngaharepkeun dibere kamajuan téhnologis yén pangalusna nyaéta hareup alesan masuk akal.

Pribadi, abdi milih teu milih singularity, sabab kuring teu dipercanten teh pembina tina simulasi Luciferian ieu lajeng sabab simulasi kuring bakal salawasna gumantung kana mainframe nalika ngajalankeun. Jeung Abdi percanten ka Google, tapi percanten ka pembina tina simulasi ieu (Lucifer) henteu.

Panalungtik Wes Penre jeung pasangan na Ariel lemes, abdi nuturkeun ka gigir, meunangkeun nu bisa ninggalkeun simulasi Luciferian ngaliwatan jenis matrix grid, teras urang asupkeun alam semesta Orion. Aranjeunna ngaku yén simulasi Luciferian (alam semesta Luciferian), ngan hiji salinan nyaeta 4% anu Orion semesta; naon ogé maranéhna nelepon ka Khaa. Tanpa pisan maranéhna balik dina watesan, Jigana eta bakal mangpaat keur boga katingal di tiori ieu (dumasar kana éksténsif jeung ogé documented panalungtikan dina ieu). Aranjeunna ngaku yen Orion semesta ieu ogé simulasi hiji, tapi eta mangrupa teuing nicer na grander simulasi nu hiji indung ratu téh boss. Éta ogé disebutkeun yen urang bakal dewa kreatif deui dina alam semesta anu, anu bisa nyieun simulasi urang sorangan. Ieu sabenerna asalna handap pikeun éta jadi dina konsép yén ogé aya simulasi a. simulasi Lucifer urang ngalir ti kanyataan dina simulasi Khaa ieu. Ngan simulasi Lucifer URANG SUNDA canggih tur ngan hiji salinan tina 4% tina Khaa.

Anggap ieu "bebeneran" ngawakilan jeung pamadegan yén jalan satapak forensik maranéhna ngarah ka conclusions katuhu, sanajan lajeng, aya simulasi dina simulasi a lajeng urang ditawarkeun dina pilihan nu sami éféktif batan urang kudu di singularity Ray Kurzweil urang. Ngan urang lajeng nganggap yen indung ratu ti Khaa hal simpatik tur sistem nu URANG SUNDA ngaruksak. Dupi anjeun nyandak Chances anjeun?

Saatos sababaraha sawala kalayan duanana yén maranéhna geus kapanggih memang yén sakuduna dituju Khaa / Orion Sistim ku aranjeunna geus simulasi a, tapi aranjeunna ngabayangkeun pintonan yén éta téh alus pikeun hirup di simulasi, sakumaha jiwa ieu pangalaman perlu sarta ngahasilkeun tantangan. Anjeun nempo dina kontéks éta video nu handap jeung komentar disimpen dihandap sakali.

Dina sagala sawala ngeunaan subjék ieu, abdi aya bewara yén éta téh salawasna mangpaat bener nyurtian konsép simulasi a teu kiasan, tapi kudu murni dicokot sacara harfiah.

hipotesa abdi yen duanana teh simulasi Luciferian salaku (nu sakuduna dituju) simulasi Khaa anu dikorupsi. The simulasi Luciferian revolves dina simulasi Khaa (lamun kuring ngabasmi Wes Penre Ariel lemes nurutan) jeung perang bakal lumangsung di Khaa. Kiwari aya kénéh bakal bisa milih mana sistem Khaa / Orion mun balik, cukup ku sabab metot kitu atawa sugan alatan metot yén éta téh sistem matriarchisch.

posisi abdi nu salawasna bisa milih ngalaman simulasi a, tapi trik kasebut pikeun ngaidentipikasi Anjeun pigawé kalayan dinya, ngan anjeun kudu meunang diri pikeun ngaidentipikasi jeung avatar di buruan Playstation, anjeun poho saha anjeun. Nu henteu hartosna anjeun moal bisa neuleuman nanaon da eta. gagasan anu pangalaman simulasi dirancang ngalatih jiwa, pisan dipikaresep. kituna urang tiasa milih musna dina simulasi salajengna jeung jadi lengkep forgetting yén urang téh observasi jiwa. Kamungkinan lumangsung ieu hébat. Nalika urang milih balik kana singularity nu (anu kami Birokrat di universes urang sorangan bisa jadi dina mainframe awan Google) meureun bakal poho anu sejenna kami (jiwa). Kamungkinan lumangsung ieu salaku hébat salaku urang milih simulasi Khaa / Orion. Dina simulasi ieu kami Birokrat tina simulasi urang sorangan, jadi méméh anjeun terang eta anjeun leungit diri sagemblengna.

Teu eta smarter tetep kasadaran yen urang aya observasi jiwa sahingga balik deui ka asal? Sugan we lajeng bisa nampa diploma, anu geus kami diliwatan simulasi Luciferian ieu pisan kejem jeung nyeri, nu ogé ngancik di sejen (Khaa / Orion) simulasi (jeung éta sejen multi-dimensi dina diri).

Urang sugan Birokrat sarjana kalayan diploma hiji?

Patarosan konci, tangtosna, cicing 'asal' leres ieu lajeng ayana na kumaha eta Sigana. Anu boga éta asal lajeng dijieun na saha boss (jeung anu geus nu lajeng dijieun deui)? Hancana sakali deui reminiscent tina Hollywood pilem lahirna, numana titanium tol kantos dilayanan salaku hiji indikasi naha anjeun dina simulasi low atawa di "dunya aslina". tol nu ieu ngarobah rapih di alam simulative nu hukum gravitasi éta henteu dina rarancang. Ieu indikasi yen anjeun masih dina simulasi a.

Ariel lemes témbong, dina komentar dihandap video anu aranjeunna ngalaman sagala simulasi anyar seru mun ngawangun aya moal bakal sono ti sistem Khaa. Abdi tiasa ngabayangkeun yén lamun geus sakali acan obsessed jeung nu sistem Khaa, anjeun ogé bakal cinta ka balik. Kuring henteu weruh lamun eta muterkeun hiji peran anu aya sistem matriarchisch sarta yén kituna eta bisa provoked teuing (kusabab dina simulasi Luciferian éta sistem utamana patriarchisch). Sanajan kitu, éta noticeable yén simulasi Luciferian beuki loba jeung transformasi mangrupakeun arah nu matriarch plating atawa arah sistem nétral génder-sahiji Khaa. Nu nyimpen pamikiran.

Dina panempoan kuring, anjeun teu persis kudu jadi sieun kurangna tantangan ti lapisan aslina. Mun anjeun suksés kitu, test ieu - rada négatip - simulasi Luciferian sarta henteu cocoba kana simulasi hareup, Anjeun bisa meunang Akte Birokrat anjeun jeung anjeun bakal pencipta simulasi anyar, di nu atanapi pikeun ngajadikeun anjeun nganyatakeun palajaran diajar. Meureun gonna pastikeun yén pamaén sorangan ulah leungit dina sakabéh perjuangan dualistic na teu kakurangan tina panyakit, perang, tilar dunya jeung saterusna.

Sakali anjeun jadi sadar kanyataan yén simulasi hiji hijina asalna tina superposition ku persepsi jiwa, anjeun bisa sabenerna mah tapi balik ka aslina anjeun iwal mun knowingly rada cicing dina mayapada simulative. Sabenerna, anjeun lajeng bisa milih antara tinggal dina simulasi Luciferian ieu (sarta balik pikeun transhumanism na singularity) atawa bade ka simulasi nu nyokot simulasi Luciferian ieu: sistem Khaa / Orion (asumsina asumsi kieu Penre tur lemes katuhu). Tapi anjeun ogé tiasa buka sumber na sagala lapisan simulative aya nu masih skipping antara. Kumaha anjeun ngalakukeun eta?

Realisasi nu mangrupa panitén (euweuh, teu panitén pasip, tapi mangrupa panitén milu) ensures nu bakal ngakuan simulasi jeung anjeun nyadar yén anjeun jiwa. Anjeun ngan hiji jiwa suksés lamun ngakuan diri aslina anjeun: sarjana panyipta. Ngaliwatan kasadaran ieu anjeun salaku éta di payun (Bari awakna avatar anjeun masih ngalaman simulasi nu).

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (6)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Nick Lowe wrote:

    Martin, penerjemah tungtungna digawé lepat mah setélan Google Chrome abdi urang geus nepi ka narjamahkeun kana dutch.lol
    Kitu nuhun pisan pikeun artical ieu kuring baris maca eta sababaraha langkung waktos lajeng Post, hatur nuhun kanggo sadaya nu ngalakukeun adi kuring ngahargaan you..Nick Lowe

  2. pikiran Supply wrote:

    "Prosés mikir ngagagas teh ilusi ku conjuring up kecap, Sakabéh nu disada a. sora ieu ngageter tur Geter nyaéta énergi. Énergi glowing glows sarta mangrupa lampu!. Lampu dijieun manifest ku éléktron Éta awéwé nyieun Geter nu Salaku Aranjeunna bunderan proton jeung nétron dina inti. Prosés mikir ieu teh manipulasi atanapi conjuring nepi masalah atawa hiji molekul dina hiji waktu. Sanajan kitu, masalah teu REAL, ngan hiji pamikiran anu nyiptakeun énergi, nu glows jeung Munjul sakumaha sagalana 3 dimensi hal akordion kana bentuk naon ieu pamikiran.

    The pamikir luciferian téh sadayana ngeunaan tipuan jeung diperlukeun rupa-rupa 'fronts' bohong. pola Egregore urang ngabingungkeun instilling anu dimaksud kana confound saha nyobian sangkan rasa nu bingung. Kami swirling ngeunaan, grasping pikeun kanyataanana, sarta ukur ditinggalkeun di angen tur heran. Angen atawa ahhhs teh oz, sarta wizard mangrupa luciferian Egregore.

    Tangtu, mindset luciferian, prosés mikir, dijieun korupsi na jahiliah di tempat kahiji, sarta ayeuna baris lengkah dina kalayan gerakan Lingkungan héjo pikeun ngabersihan sagalana nepi, di fashion of a Messianic Jurusalamet. Hoping, tangtosna, yén awakna hayalan sahiji manusa terus bakal fokus dina kahirupan hayalan Maranéhna, sarta sagemblengna sono realitas anu bener we aya. Saha we lah, hikmah anu langgeng Paradise State, sarta na kaayaan kieu Éta grup egregore luciferian tina pamikir mikahayang ngadalikeun perpetually ".

    sumber: https://illuminatimatrix.wordpress.com/34-luciferian-blueprint-old-worldnew-world-indiaindiansindianamooncow-rabbitswabbits-bugs-bunny-hiawatha-higher-water-hawaii-iowa-highway-eye-way-iroquois-eye-rock-wate/

  3. Nick Lowe wrote:

    Ieu tambahan Great kana karya anjeun biedt hiji kaamanan net alus keur kuring.
    Kuring bisa ningali panggung lamun salah mana di kalayan blinders spiritual on, pamikiran kami keur bébas, nalika dina kanyataanana urang Dupi geus Isro tina sistem patriarchal mun sistem matriarchal, ieu bisa jadi hiji SANbox atanapi tingkat Bounus, dimana missleading
    Urang Kana hiji pangalaman panyipta ko blissful, dimana salah bisa Janten lostagain,
    Identipikasi jeung poho ... Abdi gé nganggo intuisi na decernment abdi di dieu, slits duble na
    gagasan Wes urang, mugia ieu teu masalahna tapi datang ti tahap ieu, urang kudu sadar ....

  4. Nick Lowe wrote:

    Kapikiran Supply comment hébat, movement.l héjo cinta it.lol

Leave a Reply

TUTUP
TUTUP

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup