artikel panganyarna

Anjeun moal tiasa deui asupkeun toko upami anjeun henteu masihan nami sareng nomer budak anjeun di lokét sareng anu kakara dimimitian

Filed dina warta analisis by on May 19 2020 12 Komentar
Anjeun moal tiasa deui asupkeun toko upami anjeun henteu masihan nami sareng nomer budak anjeun di lokét sareng anu kakara dimimitian

"Pamaréntah naroskeun kami ngalakukeun ieu sareng kuring ngiringan ngan ukur 'Befehl ist Befehl'. Anjeun kedah nyayogikeun nami sareng nomer ID anjeun supados tiasa ngalacak saha anu parantos di kontak. Upami anjeun henteu ngalakukeun ieu, anjeun henteu tiasa asup toko, tapi anjeun ogé tiasa balanja online sareng kami ”. Teu kunanaon […]

Continue Reading »

Naha garis keras Trump ka arah Cina kana usum gugur tina dolar sareng runtuh ékonomi?

Filed dina warta analisis by on May 18 2020 13 Komentar
Naha garis keras Trump ka arah Cina kana usum gugur tina dolar sareng runtuh ékonomi?

Kalayan pelepasan sukses standar emas sareng standar minyak, dolar janten tukeur anu bakal dicitak tanpa wates. Urang nyauran artos éta Fiat. Duit Fiat goréng pikeun perdagangan internasional. Barina ogé, nyitak ratusan milyar nyababkeun panyusutan artos. Kusabab bank sentral AS (FED) ngatur prosés nyiptakeun dolar ieu sareng dolar […]

Continue Reading »

Demokrasi langsung jalanna potong kompas tina lockdown sareng pamulihan ékonomi

Filed dina warta analisis by on May 15 2020 24 Komentar
Demokrasi langsung jalanna potong kompas tina lockdown sareng pamulihan ékonomi

Démokrasi langsung mangrupikeun solusi tina pikasieuneun ayeuna pamaréntahan Walanda anu nyerang nagara urang. Éta mangrupikeun bentuk démokrasi dimana masarakat langsung milih wakilna ngalangkungan pamilih online (aman). Jalma anu reorganisasi sareng kualitas kapamimpinan dipilih. Jalma anu kalolobaan undian meunang pasang menteri. Hal anu sami pikeun […]

Continue Reading »

Beungkeut ngalawan Urusan Pamaréntahan Jordie Zwarts angling ton, tapi henteu ngahontal nanaon

Filed dina warta analisis by on May 14 2020 5 Komentar
Beungkeut ngalawan Urusan Pamaréntahan Jordie Zwarts angling ton, tapi henteu ngahontal nanaon

Anjeun tiasa disusut jadi whirlpool finansial, sakumaha anu diwanohkeun ku Robert Jensen dina siaran terakhir na, tapi naon anu janten artos kana artos anjeun? Kuring, ogé ditilik pikeun dukungan ku inisiator Bond ngalawan Urusan Pamaréntahan, Jordy Zwarts (tingali poto), tapi dina aksi anu sami ngalawan 5G anjeunna parantos jauh pisan […]

Continue Reading »

Naha anjeun kedah nyandak atanapi nolak vaksin Covid-19 upami janten wajib? Naon anu kedah dilakukeun?

Filed dina warta analisis by on May 14 2020 45 Komentar
Naha anjeun kedah nyandak atanapi nolak vaksin Covid-19 upami janten wajib? Naon anu kedah dilakukeun?

Sacara bertahap, beuki seueur jalma anu mimiti ningali yén pamaréntah di sakumna dunya badé ngarobih parobosan pikeun masarakat sacara gembleng. "Lockdown cerdas" lalaunan dirobih janten permanén, dimana anjeun kedah ngabebaskeun kabébasan anjeun. Anyar anu normal janten samentawis satengah masarakat sareng anjeun kedah mayar éta waé. Anjeun tiasa nyéwa konsultan anu mahal pikeun [...]

Continue Reading »

Susutasi gede tina artos salami krisis korona ngabalukarkeun hipinflasi: nyaéta solusi bitcoin?

Filed dina warta analisis by on May 13 2020 22 Komentar
Susutasi gede tina artos salami krisis korona ngabalukarkeun hipinflasi: nyaéta solusi bitcoin?

"Fiat artos" atanapi "artos fiduciary" mangrupikeun artos anu henteu diturunkeun tina niléy tina bahan anu didamelna (sapertos emas sareng perak koin), tapi tina kapercayaan yén éta tiasa dianggo mésér barang sareng jasa. Kukituna janten henteu dumasar kana beurat sareng eusi logam mulia, tapi ku amanah […]

Continue Reading »

Waktos pikeun ngarobih ageung sareng péngkolan ageung: daptar petisi

Filed dina warta analisis by on May 12 2020 22 Komentar
Waktos pikeun ngarobih ageung sareng péngkolan ageung: daptar petisi

Krisis korona ngadorong urang mikir ngeunaan parobahan drastis. Abdi parantos ngumumkeun éta saatos situs wéb kuring tunduk kana serangan DDoS satengah dinten saatos. Abdi damel pernyataan anu lucu sareng kecap: "Rencanana mah nyayogikeun rencana beton dina waktos badé ngabantosan pamaréntah ieu sareng sistem salibana [...]

Continue Reading »

Pidéo Dr. Plandemic Judy Mikovits mangrupikeun Acara 201 tipeu bubu warta palsu (video)

Filed dina warta analisis by on May 11 2020 30 Komentar
Pidéo Dr. Plandemic Judy Mikovits mangrupikeun Acara 201 tipeu bubu warta palsu (video)

Anjeun kedah ningali anjeunna, Plandém dokumenter ngeunaan nona anu Dr. Judy Mikovits nelepon. Anjeunna nyarios yén geus dipenjara sababaraha dinten sareng ditéwak tanpa sidang. Saatos ngaleupaskeun anjeunna, anjeunna nyampeurkeun sagala jinis klaim ngeunaan virus sareng vaksin patén anu Dr. Fauci disauran geus dipaké pikeun ngalakukeun kajahatan ngalawan […]

Continue Reading »

Serangan masif dina website Martin Vrijland, tapi urang bakal teruskeun!

Filed dina warta analisis by on May 11 2020 10 Komentar
Serangan masif dina website Martin Vrijland, tapi urang bakal teruskeun!

Anjeun meureun parantos perhatosan. Website wéb parantos di luar janten langkung ti 13 jam. Dina tungtungna, tétéla janten serangan DDoS, anu teu aya seuneu teu tahan. Anjeun kedah calik kaluar sareng ngarep karusakan dibatesan. Serangan DDoS nyaéta jutaan komputer atanapi alat pinter anu parantos pasang skrip anu henteu dipikanyaho […]

Continue Reading »

Maksudna Seueur Elon Musk sareng Katerangan Orok X → A-12

Filed dina warta analisis by on May 9 2020 13 Komentar
Maksudna Seueur Elon Musk sareng Katerangan Orok X → A-12

Sakumaha anu kuring prihatin, Elon kasturi henteu langkung ti payun sareng pamasaran pikeun daptar DARPA, Badan Proyék Panaliti Lanjutan ti Amérika Serikat. DARPA mangrupikeun tempat anu paling téknologi panimukeun, kaasup internét. Tangtosna, kanggo jisim anjeunna anjeunna anu wirausaha super pinter anu bener-bener ngalakukeun sadayana […]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup