artikel panganyarna

Amazon kobong, bayah bumi pareum!

Filed dina warta analisis by on August 23 2019 8 Komentar
Amazon kobong, bayah bumi pareum!

Saha waé anu émut yén nalika presiden ayeuna Brasil, Jair Bolsonaro, kakawasaan salaku hiji jenis politik politis jangjang anu ekstrem anu digambarkeun dina media, langsung terang yén urang nuju aya di dieu sareng batur anu ngadukung agenda anti-globalisasi . Batur anu pikeun umat sorangan dina […]

Continue Reading »

Naha bakal aya huluna gulung dina kasus Jeffrey Epstein?

Filed dina warta analisis by on August 21 2019 6 Komentar
Naha bakal aya huluna gulung dina kasus Jeffrey Epstein?

Saatos waé pasea ngeunaan perkara Jeffrey Epstein, dimana pangeran Inggris Andrew Andrew ogé bakal tétéla, tapi ogé nami-nami sapertos Freddy Heineken parantos muncul, anjeun bakal nyangka yén ayeuna panginten kepala-kepala elit ogé tungtungna gulung. Naon anu urang sesah. Tetep sesah émut yén […]

Continue Reading »

Prédiksi Forum pikeun Démokrasi (FvD)

Filed dina warta analisis by on August 19 2019 2 Komentar
Prédiksi Forum pikeun Démokrasi (FvD)

Dina 13 Juni kuring nyerat artikel sareng judulna 'Perobohan dikawasa tina merek' leres ', Trump, Brexit (sareng sadayana dihubungkeun) parantos dimimitian'. Nyatana, henteu seueur parantos robih. Perobohan anu dikendali tina merek anu leres anu diwangun 'leres' leres kalayan […]

Continue Reading »

Kumaha bahaya 5G nyaéta sareng kumaha rahasia dipasang

Filed dina warta analisis by on August 16 2019 10 Komentar
Kumaha bahaya 5G nyaéta sareng kumaha rahasia dipasang

Dua kali dina dua taun, langkung seueur ti 500 sapi pasangan ti Maatschap Visser-Bakker ti Menaldum lengkep panik. "Sapi berjalan di dua kali di nagara sareng ngangkut Anggar," saur Dieuwke Bakker. "Éta ngarugikeun urang sababaraha sapi. Anjeun tiasa ngabayangkeun yén upami langkung ti sapi 500 nyayogikeun sagala hal […]

Continue Reading »

Katumbiri ngagambarkeun agama panatik sedengkeun pendukung nganggap aranjeunna berjuang pikeun 'kabébasan sareng inklusif'

Filed dina warta analisis by on August 14 2019 21 Komentar
Katumbiri ngagambarkeun agama panatik sedengkeun pendukung nganggap aranjeunna berjuang pikeun 'kabébasan sareng inklusif'

Dina tulisan sateuacana kuring ngajelaskeun dimana katumbiri minangka simbol asalna. Pondokna, katumbiri asalna simbol bumi anyar saatos banjir. Gusti nunjukkeun katumbiri anu teu acan kantos disaksian di langit salaku tanda ka manusa. Saur Gusti ngadamel: Ieu mangrupikeun tanda perjanjian anu [...]

Continue Reading »

Naha transgender janten norma anyar pikeun abad 21 sareng hétoseoseksana ngaleungit

Filed dina warta analisis by on August 12 2019 21 Komentar
Naha transgender janten norma anyar pikeun abad 21 sareng hétoseoseksana ngaleungit

Percaya atawa henteu, tapi lalaki heteroseksual parantos dibeungitkeun. Henteu sabab ieu ngalangkungan prosés alami lalaki sareng awéwé moal lahir, tapi kusabab biotéhnologi sareng pangaruh kimia bakal nyepetkeun prosés ieu. Kanyataan yén produksi spérma diukur di sakumna dunya nyaéta […]

Continue Reading »

Jeffrey Epstein bunuh diri dina sélna (update)

Filed dina warta analisis by on August 11 2019 8 Komentar
Jeffrey Epstein bunuh diri dina sélna (update)

Jeffrey Epstein disangka bunuh diri dina sélna tadi peuting di 6: 30 Wétan Standard Time. Anu bunuh diri pasti langsung curiga, sabab éta écés yén ayeuna henteu gampang ayeuna bunuh diri dina sél sareng Epstein bakal dina pangawasan bunuh diri. Numutkeun kana kawijakan Kantor Penjara, […]

Continue Reading »

Promosi: bébas dina liburan sareng Martin Vrijland

Filed dina warta analisis by on August 6 2019 2 Komentar
Promosi: bébas dina liburan sareng Martin Vrijland

Minggu anu badé kuring badé nyéépkeun waktos ngalampirkeun sirah ku saatos taun-taun tulisan anu intensif. Kadang-kadang peryogi pisan istirahat sareng ngajauhkeun diri tina layar sareng internét. Ku kituna kuring hoyong ngadamel proposal liburan ka anjeun. Dina taun-taun ayeuna kuring sering nelepon kana […]

Continue Reading »

Naha éta hésé pisan tetep iman

Filed dina warta analisis by on August 3 2019 8 Komentar
Naha éta hésé pisan tetep iman

Urang sadayana ngagaduhan fase dina kahirupan urang dimana sadayana sigana ngalawan urang atanapi anu urang tingal teu aya jalan kaluar. Anjeun ngaharepkeun pikeun waktos nalika sagalana digawé atanapi katingali ku batur sareng anjeun ningali yén sadaya aya ogé. Utamana mun anjeun rada hudang kana kanyataan palsu anu diayakeun umat manusa, […]

Continue Reading »

Kunaon umat manusa digoda pikeun ngahontal kalanggengan sareng gabungan sareng AI

Filed dina simulasi, warta analisis by on July 30 2019 14 Komentar
Kunaon umat manusa digoda pikeun ngahontal kalanggengan sareng gabungan sareng AI

Upami urang maca sagala sinyal pikeun naon aranjeunna, maka urang tingali yén dunya ieu gancang ngajantenkeun sareng yén manusa 2.0 mangrupikeun kanyataan dina ayeuna sareng 10 taun. Urang bakal ngalaman bumi sareng jagat raya 2.0 (sareng seueur versi anu sanés) sakitar 2045. Lantaran kitu simbolisme katumbiri di mana waé anjeun [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup