artikel panganyarna

Kaméra pinter dina stadion maén bal sateuacanna di sistem sistem titik Cina?

Filed dina warta analisis by on Nopémber 29 2019 10 Komentar
Kaméra pinter dina stadion maén bal sateuacanna di sistem sistem titik Cina?

Di China, sistem titik sosial, anu disebut Sesame Credit, dijalankeun, sareng kalakuan unggal warga dikedalkeun ditambah titik atanapi dikurangan. Sareng hiji jumlah titik anu langkung handap, contona, anjeun henteu deui diidinan dina karéta atanapi pesawat atanapi anjeun ngeureunkeun antrian kanggo prosedur aplikasi. Sistem titik sapertos ieu ogé bakal dilaksanakeun dina EU dina sababaraha […]

Continue Reading »

AIVD parantos nyegah serangan téroris sanés, saur AIVD sareng média ngajual acara éta

Filed dina warta analisis by on Nopémber 28 2019 10 Komentar
AIVD parantos nyegah serangan téroris sanés, saur AIVD sareng média ngajual acara éta

Nyatana, henteu langkung seueur anu kedah disarioskeun ngeunaan éta tibatan judul anu parantos diringkeskeun. AIVD parantos nyegah serangan anu sanés, kecap AIVD sareng média ngajual acara. Warta NOS saleresna henteu kantos diperhatoskeun pikeun mangtaun-taun, tapi studio anu ningal langkung mahal sareng anu kantos langkung indah […]

Continue Reading »

Kapitalisme sareng dukun démokrasi, jalan anu alon pikeun fascisme komunis

Filed dina warta analisis by on Nopémber 25 2019 19 Komentar
Kapitalisme sareng dukun démokrasi, jalan anu alon pikeun fascisme komunis

Upami anjeun baca judul tulisan ieu, anjeun panginten bakal mundur sareng mikir naon ideu anu aya di tukangeun éta !? Upami anjeun parantos nengetan sababaraha taun ka pengker, anjeun parantos aya perhatosan dua hal anu penting. Kami parantos ningali perusahaan atanapi industri kabangkrut sareng anu diurus ku nagara […]

Continue Reading »

Naha Trump henteu anti-globalis tapi péstisme bangsawan sanés

Filed dina warta analisis by on Nopémber 22 2019 9 Komentar
Naha Trump henteu anti-globalis tapi péstisme bangsawan sanés

Naha anjeun kantos panginten-naha naha politikus dina kampanye pamilihan umum kénging nyarios yén hal-hal anu aranjeunna teras-terasan ngalungkeun saatos ditunjuk? Di Walanda (sareng démokrasi sanésna anu aya sistem pésta multi-partai) hiji jalma tiasa nyumput alesan dalil kabutuhan kompromi dina pembentukan gabungan. Teu kedah aya […]

Continue Reading »

Nicky Verstappen Jos Brech kéngingkeun nampi databés DNA pikeun tinkering sareng DNA anjeun online

Filed dina warta analisis by on Nopémber 20 2019 12 Komentar
Nicky Verstappen Jos Brech kéngingkeun nampi databés DNA pikeun tinkering sareng DNA anjeun online

Éta mangrupikeun masalah benci sareng sadayana sacara alami karasaeun yén Jos Brech bakal kaliru dina kasus Nicky Verstappen. Kami ngagaduhan karapihan ku éta, sabab sadayana ogé ngaraos yén upami anjeun ngagaduhan porno budak dina PC anjeun, panginten anjeun parantos ngagaduhan karep éta. Upami […]

Continue Reading »

Eyang datuk Greta Thunberg tétéla janten panemu pangaruh rumah kaca sareng pangirangan penduduk ngalangkungan eugenics

Filed dina warta analisis by on Nopémber 18 2019 8 Komentar
Eyang datuk Greta Thunberg tétéla janten panemu pangaruh rumah kaca sareng pangirangan penduduk ngalangkungan eugenics

Upami aya anu dumadakan nampi pisan perhatian sareng mangrupikeun béntang anu ningkat dina panggung dunya, biasana henteu kabeneran. Ogé dina kasus iklim Swedia sareng aktivis lingkungan Greta Thunberg sigana yén perencanaan anu ditangtoskeun sateuacanna ieu. Indungna, Malena Ernman, meunang ahir di 2009 kanggo partisipasi Swédia dina Eurovision […]

Continue Reading »

Manjang nunjukkeun UNN '90: ukuran iklim nimukeun pikeun ngalaksanakeun pamaréntahan dunya

Filed dina warta analisis by on Nopémber 18 2019 5 Komentar
Manjang nunjukkeun UNN '90: ukuran iklim nimukeun pikeun ngalaksanakeun pamaréntahan dunya

Dina 90, Sekretaris Jenderal PBB, Robert Muller, medarkeun hiji manifesto anu boga pamadegan yén kedah aya pamaréntah dunya. Kusabab pamaréntahan global kedah dihontal ngalangkungan ideu "ngajagi bumi" sareng kasadaran lingkungan salaku komponén anu paling penting. Manifesto éta ngajelaskeun kumaha masarakat umum tiasa yakin […]

Continue Reading »

Kaayaan pulisi anu langkung goréng tibatan Nazi Jérman siga muka serigala dina pakéan domba sareng anjeun moal ningali

Filed dina warta analisis by on Nopémber 14 2019 21 Komentar
Kaayaan pulisi anu langkung goréng tibatan Nazi Jérman siga muka serigala dina pakéan domba sareng anjeun moal ningali

Kami nuju ka kaayaan pulisi dimana urang mimiti ngalaksanakeun hukum dina ngalaksanakeun akting, teras saluyukeun hukum anu sasuai. Sababaraha pengacara PsyOp nransfer ka sisi sanés […] saatos karir dina mitra dina operasi psikologis (salaku bek tina aktor anu diidinan pikeun nyumbang kana panerapan énggal)

Continue Reading »

Robert Jensen "Donald Trump henteu percanten kana Orde Baru Anyar" ngabuktikeun: Jensen.nl mangrupikeun oposisi

Filed dina warta analisis by on Nopémber 12 2019 7 Komentar
Robert Jensen "Donald Trump henteu percanten kana Orde Baru Anyar" ngabuktikeun: Jensen.nl mangrupikeun oposisi

Éta tetep penting pikeun nunjukkeun kumaha oposisi dikawasa berpungsi supaya anjeun teu ngojay dina jaring kaamanan anu diciptakeun na nagara. Robert Jensen dina website na jensen.nl kamari ngabuktikeun yén anjeunna sanés pajak. Tingali kana pidéo di handap ieu sareng milari kumaha patandinganna dimaénkeun. Dina buku anyar mah

Continue Reading »

Dupi serangan na dimimitian? Psikolansi parantos dibere lampu héjo dina 2018 dumasar kana hal Els Borst / Bart van U.

Filed dina warta analisis by on Nopémber 12 2019 24 Komentar
Dupi serangan na dimimitian? Psikolansi parantos dibere lampu héjo dina 2018 dumasar kana hal Els Borst / Bart van U.

Saha waé anu émut pembunuhan urut menteri Els Borst sareng teu acan terang kana konsép PsyOp sacara dina waktos éta, sigana parantos kagum. Dipiceun ku Borst ku 'lalaki bingung'. Sahenteuna éta bakal nyandak sababaraha waktos sateuacan NFI terang pisan bilih aya […]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup