artikel panganyarna

bukti deui média alternatip dikawasa ngaliwatan saksi lawan Martin Vrijland (Naomi High Weij) unmasks

Filed dina warta analisis by on May 5 2019 42 Komentar
bukti deui média alternatip dikawasa ngaliwatan saksi lawan Martin Vrijland (Naomi High Weij) unmasks

Dina sababaraha artikel I dipedar kumaha manggihan pitenah online tur fitnah ieu ngagabung ka alamat abdi ku pagawe kaayaan Jeroen High Weij. Ieu anjeunna bisa ngalakukeun jeung impunity, kusabab nanaon ieu dipigawé pikeun declarations abdi. Mana anu nepi ka poé ieu dina tumpukan sarta pangacara who wants to jalan. Usaha [...]

Continue Reading »

Bukti yén situs web média alternatip utama nu dikawasa oposisi

Filed dina warta analisis by on May 4 2019 11 Komentar
Bukti yén situs web média alternatip utama nu dikawasa oposisi

Kuring nulis pikeun sababaraha taun éta situs web média alternatip paling dipikawanoh nyaéta dina saku tina urutan ngadegkeun tur nedunan tugas maranéhna dina kaulinan anu dikirim widang gaya sakabéhna hasil pamanggih jeung gagasan béda jeung jadi fanned di hareup jeung kontradiksi. Éta nu dualitas anu sok diperlukeun ditambah [...]

Continue Reading »

Facebook bans sababaraha warta alternatif hébat sakumaha Infowars jeung sajabana, situs ieu ditampi iber

Filed dina warta analisis by on May 3 2019 16 Komentar
Facebook bans sababaraha warta alternatif hébat sakumaha Infowars jeung sajabana, situs ieu ditampi iber

Facebook bans dinten sababaraha situs warta alternatif utama kawas Infowars, Farrakhan jeung sajabana. Ieu malah mana undak salajengna: lamun artikel anjeun ka loka on pos Kala, anjeun meunang larangan a. Ogé dina kaca ngeunaan kaayaan Martin Vrijland pikeun sababaraha poé hiji iber yén Sigana 2 Méi ku sagala rupa lembaga dilaksanakeun [...]

Continue Reading »

Paul Jansen Editor Telegraph: diktator anyar anjeun anu invents horor hukum TBS?

Filed dina warta analisis by on May 2 2019 0 Komentar
Paul Jansen Editor Telegraph: diktator anyar anjeun anu invents horor hukum TBS?

Anu nyangka Paul Jansen, redaktur Telegraph, pikir manehna nyaeta? The newest diktator Walanda anu percaya yén panerapan TBS urang kudu dirombak? Tangtu lamun gaduh seratan naon (anu brings koran sarua dipake tur biasana lamun mimitina) jeung percanten sarta nganggap yén éta lain PSYOP (operasi psikologi), lajeng [...]

Continue Reading »

organisasi perawatan anak dipaké pikeun sarat vaksinasi push arah, barudak pabinihan Berend Botje refuses

Filed dina warta analisis by on May 2 2019 1 Comment
organisasi perawatan anak dipaké pikeun sarat vaksinasi push arah, barudak pabinihan Berend Botje refuses

"Pausahaan Holland Kalér Berend Botje geus motong cangreud dina: yén barudak unvaccinated anu ditolak. Pausahaan wani ngabersihan beuheung stabbing kaluar, jadi bisa pangadilan di dieu pikeun nyieun hiji eureun meuntas salaku kolotna ambek lengkah kana pangadilan. Tapi ogé bisa jadi éta pangadilan hiji nyebutkeun eta [...]

Continue Reading »

The konvulsi panungtungan ti Kulon Kakaisaran Romawi ku usaha kudéta di banten

Filed dina warta analisis by on May 1 2019 5 Komentar
The konvulsi panungtungan ti Kulon Kakaisaran Romawi ku usaha kudéta di banten

The Western kakaisaran Romawi, anu kakuatan puseur masih dipindahkeun ka Roma jeung makuta Britania nyaéta (kusabab dina bloodlines Firaun), sanggeus Perang Dunya Kadua dina widang visual, London sentral -na pikeun Washington DC. Ieu bakal robah geura-giru. Pusat anyar daya bakal Yerusalem. Ieu teu sabab ngajadikeun rasa, [...]

Continue Reading »

Facebook throws carana ngawasan malah satuluyna nepi: Martin Vrijland kedah lulus lokasina

Filed dina warta analisis by on April 30 2019 10 Komentar
Facebook throws carana ngawasan malah satuluyna nepi: Martin Vrijland kedah lulus lokasina

Hal ieu jadi beuki hese meunang hal dipasang dina Facebook. Sahenteuna, Anjeun masih bisa ngirim tulisan hal, tapi pangsaeutikna jeung pangsaeutikna jalma meunang raray. Mun Facebook megatkeun yén sabab 'teu wewengkon dipikaresep "nyaeta salah sahiji pengikut anjeun, suratna ieu saukur teu ditémbongkeun dina Kala maranéhanana. Pengikut bisa diatur husus pikeun [...]

Continue Reading »

Gabung kiwari sarta meunang anjeunna!

Filed dina warta analisis by on April 29 2019 2 Komentar
Gabung kiwari sarta meunang anjeunna!

Smart kelas fatwa dikawasa nyaeta aranjeunna nempatkeun atmosfir warta nu gratis. kituna éta saméméh jeung anjeun perlu dibere tempoan hebat ti dunya anu ngan warna ku média jeung média alternatip. saluran ieu dina saku tina urutan ngadegkeun anu [...]

Continue Reading »

Notre Dame meunang minaret masjid di renovasi nu?

Filed dina warta analisis by on April 29 2019 6 Komentar
Notre Dame meunang minaret masjid di renovasi nu?

Dina poé panganyarna aya geus mucunghul sababaraha seratan nyarios yén Emmanuel Macron hoyong Notre Dame teu dibalikeun kana kaayaan aslina, tapi eta garéja kudu hiji minaret Islam keur ngagambarkeun keragaman Perancis. Beuki loba jalma ayeuna gaduh mamang kubur dina seuneu, anu tekanan anu ngaduga yén [...]

Continue Reading »

The Henk Otten distortions di Forum pikeun Démokrasi (FVD) sangkan bisa diprediksi

Filed dina warta analisis by on April 26 2019 11 Komentar
The Henk Otten distortions di Forum pikeun Démokrasi (FVD) sangkan bisa diprediksi

The Syams pulitik anu jadi leuwih bisa diprediksi. Anjeun ampir eats sapatu anjeun dina nalika nu katingali sakabéh hoopla sabudeureun miang tina Henk Otten. Saha anu ukur maca di dieu pikeun sawatara waktu geus bisa manggihan yén Forum pikeun Démokrasi (FVD) eta dijalankeun ti Clingendael Institute. Éta pihak karajaan dokter spin anu pawns [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup