Pikiran & jiwa kontrol

sawala "DMT aya alusna alus pikeun anjeun atanapi henteu?" lalaki ieu ujug-ujug ningal ngaliwatan simulasi

Filed dina Pikiran & jiwa kontrol, warta analisis by on August 13 2018 2 Komentar
sawala "DMT aya alusna alus pikeun anjeun atanapi henteu?" lalaki ieu ujug-ujug ningal ngaliwatan simulasi

Sanajan dina artikel abdi saméméhna on DMT, zat anu dikandung dina extractions akar-kawas jadi ayahuasca na iboga, geus dituduhkeun nu Ngepaskeun pungsionalitas transceiver dina kode Saturnus, aya muncul sinyal ka seep ti jalma anu hal ngalaan pikiran sabenerna dimimitian ningali ngaliwatan maké pamakéan DMT. [...]

Continue Reading »

Dupi urang nempatkeun hasil simulasi ieu kana leungeun kami?

Dupi urang nempatkeun hasil simulasi ieu kana leungeun kami?

Sanajan kuring boga umur ngora pisan tadi geus kungsi nyieun ulah percanten Allah asih, tapi utamana tos ka sieun, éta fascinates kuring kumaha milyaran jalma anu preoccupied kalawan sistem kapercayaan maranéhanana sarta ngantep nangtukeun sakabeh kahirupan maranéhanana ngaliwatan. Ayeuna teu ngan iman ka Allah, Allah, Yesus, [...]

Continue Reading »

The ayahuasca épék DMT-kawas jeung fungsi tina kelenjar pineal

Filed dina Pikiran & jiwa kontrol by on August 6 2018 5 Komentar
The ayahuasca épék DMT-kawas jeung fungsi tina kelenjar pineal

Rutin ngusulkeun kuring nyobian zat DMT-kawas dina bentuk ayahuasca atawa ajen DMT-ngandung. Tétéla zat ieu ngaktifkeun kelenjar pineal, nu ngabalukarkeun hiji tipe pangalaman ampir maot jeung anjeun kudu sagala sorts kaluar tina pangalaman awak. Ayeuna kuring geus rada hal diusahakeun obat di [...]

Continue Reading »

Anu dijieun Lucifer na naon setan, djinns atanapi Archons ti dina simulasi nu?

Anu dijieun Lucifer na naon setan, djinns atanapi Archons ti dina simulasi nu?

Utamana ti sudut maranéhanana jeung worldview Kristen atanapi Islam Kuring remen meunang pertanyaan: Lamun pikir mayapada geus dijieun simulasi Luciferian, anu lajeng dijieun Lucifer na kumaha eta setan, djinns, archons? Abdi hoyong netelakeun dina artikel ieu sareng kuring bakal aya [...]

Continue Reading »

awan Google ngabuktikeun téhnik jangkar Aurgmented kanyataanana (AR), téori yén alam semesta téh simulasi a?

awan Google ngabuktikeun téhnik jangkar Aurgmented kanyataanana (AR), téori yén alam semesta téh simulasi a?

Saatos sababaraha artikel geus ditulis ngeunaan konsép nu na I dina kahirupan realita maya, dibuktikeun ku loba komentar yen pamiarsa anu rada di shock. Salaku Kuring geus nyatakeun yén prinsip "entanglement kuantum" fenomena diperlukeun Einstein Téori locality oge undermines laju cahaya (sakumaha fisikawan wates fisik), [...]

Continue Reading »

Beuki loba jalma nu dimimitian ningali ngaliwatan éta dina simulasi tina hirup: ieu téh naha

Filed dina simulasi, Pikiran & jiwa kontrol by on August 3 2018 9 Komentar
Beuki loba jalma nu dimimitian ningali ngaliwatan éta dina simulasi tina hirup: ieu téh naha

Rizwan ( "Riz") Virk mangrupakeun pengusaha sukses, investor, laris panulis, pelopor dina industri video game jeung produser pilem bebas. Ngaliwatan pangalaman-Na dina video games online jeung pangajaran kaasup fisika kuantum sarta gerakan agama, anjeunna sumping ka kacindekan yén éta téh kacida probable yén dina kanyataanana maya kaulinan multiplayer hirup. [...]

Continue Reading »

Naon bisa urang pigawé pikeun ngajawab masalah urang? Peta Spooky di kajauhan!

Naon bisa urang pigawé pikeun ngajawab masalah urang? Peta Spooky di kajauhan!

Video handap méré wawasan saeutik kana konsép entanglement kuantum. The tarjamah Inggris ieu nyaeta entangelment kuantum. Lamun kasampak di video di handap, Anjeun bisa meunang saeutik ngarasakeun pikeun naon istilah éta. The entanglement istilah kuantum nyaéta mangpaat ngartos, sabab Jigana nyebutkeun loba ngeunaan ayana urang. dina artikel abdi saméméhna [...]

Continue Reading »

semesta téh simulasi: kabéh kaagamaan, unggal sistem kapercayaan téh tipu daya

semesta téh simulasi: kabéh kaagamaan, unggal sistem kapercayaan téh tipu daya

Naha anjeun nyaho yén sagalana anjeun ngarasa ngan materializes lamun eta watekna? Némbongkeun hiji kiwari ampir percobaan heubeul abad disebut ganda slits (dual port) percobaan on. Kuantum fisika sadunya percobaan ieu geus dipigawé ratusan kali, sabab ngarah ka jadi loba kaayaan teu percaya sarta sakaligus keur reuwas sapertos hébat. Éta kapanggihna hiji nu [...]

Continue Reading »

Gambar Nabi Muhammad (karapihan jadi kana anjeunna) jeung kontes kartun tina Geert Wilders

Gambar Nabi Muhammad (karapihan jadi kana anjeunna) jeung kontes kartun tina Geert Wilders

Ieu struck abdi di ngawengku pidato ku Syekh Imran Hosein, abdi resep ngadangukeun pikeun analisis nya ku acara sajarah jeung arus dina hubungan jeung prophecies Islam nu muslim ampir pernah nyebut nami Kanjeng Nabi Muhammad saw, sareng lamun maranehna ngalakukeun eta aranjeunna nambahkeun yén hiji sakabéh kalimah ka. [...]

Continue Reading »

Isa teh Jurusalamet sadaya anu masihan ka Anjeunna! Naha Islam hijina cara leres?

Isa teh Jurusalamet sadaya anu masihan ka Anjeunna! Naha Islam hijina cara leres?

Dinten ieu dikirim artikel ngeunaan barudak ngora traumatizing na babies anu dijalankeun dina tanpa ubar keur ngabius dugi ogé kana lima puluhan 80 sabab sistim saraf moal bakal maju. Kuring nyarankeun yen artikel dina bacaan munggaran sa acan di dieu. Sabenerna éta ngeunaan trauma. The trauma mimiti [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup