warta analisis

pamilihan Walanda kabukti kana 4 bulan ti katuhu ka kenca Timmermans? Pamilih Cheats!

Filed dina warta analisis by on May 27 2019 0 Komentar
pamilihan Walanda kabukti kana 4 bulan ti katuhu ka kenca Timmermans? Pamilih Cheats!

Hoe kan dat nou? In 4 maanden tijd is heel Nederland volledig omgeturnd van voornamelijk rechts stemmend naar PVDA links! De wonderen zijn de wereld niet uit! We kunnen dit heel mooi het “Timmermanseffect” noemen of gewoon doorzien dat verkiezingen zuiver bedrog zijn. We zijn hier getuige van kiezersbedrog! Het draait allemaal om het pushen […]

Continue Reading »

Pulitik jeung média pooping dina urang jeung pamilu palsu pamilu EU (WPB meunang sakali)

Filed dina warta analisis by on May 25 2019 7 Komentar
Pulitik jeung média pooping dina urang jeung pamilu palsu pamilu EU (WPB meunang sakali)

Aya saha anu keajaiban kumaha WPB dumadakan bisa meunang kaluar ti biru? Ah, éta téh tangtu kanyataan yén pihak mung-jangjang katuhu VVD na FVD (Tandaan Rutte na Thierry Baudet) ngayakeun debat utama dina TV! Nu tangtu nyaéta yén pemilih ku polemik ieu [...]

Continue Reading »

wawancara langsung jeung Martin Vrijland on Telegraaf.nl kalawan Wilson Boldewijn (video)

Filed dina warta analisis by on May 23 2019 3 Komentar
wawancara langsung jeung Martin Vrijland on Telegraaf.nl kalawan Wilson Boldewijn (video)

Dina paguneman telepon abdi kalayan Wilson Telegraph Boldewijn I geus disebut di dinya. Media nu bisa deepfakes. Kuring disebutkeun yén anjeun bisa ngajalankeun hiji wawancara kalawan unggal jalma maké rekaman sora na poto babarengan. Téhnik ieu eksis na reenactment raray (disebut oge "raray swap) cenah. Samsung [...]

Continue Reading »

Perdebatan antara Tandaan Rutte na Thierry Baudet buktina nu teu kudu ngajawab

Filed dina warta analisis by on May 23 2019 6 Komentar
Perdebatan antara Tandaan Rutte na Thierry Baudet buktina nu teu kudu ngajawab

Ku Jeroen Pauw dina hat beureum di Amsterdam ngagabung akting sapotong (disebut oge perdebatan) antara Tandaan Rutte na Thierry Baudet, éta keur kuring buktina hébat nu urang kaayaan aktor luhur. aktor Top Anjeun professionally clogging panon. Dina debat urang ningal dua talkers well-dilatih boh [...]

Continue Reading »

Masihan media skandal a, kurban (Harbers) State a: credibility pamasaran

Filed dina warta analisis by on May 22 2019 3 Komentar
Masihan media skandal a, kurban (Harbers) State a: credibility pamasaran

Ieu acan Iteration sejen tina tipu daya dina interaksi antara media (advertisers keur pulitik) jeung pergaulan aktor Den Haag. wartawan NRC Astute pluisden laporan on abuses di puseur suaka. Ieu bakal muncul nu loba rajapati cut dina puseur maranéhanana. Yen ieu lajeng numpuk dina "urusan séjén" na [...]

Continue Reading »

Paguneman telepon kalayan Wilson Boldewijn Telegraph: séri téori konspirasi

Filed dina warta analisis by on May 22 2019 12 Komentar
Paguneman telepon kalayan Wilson Boldewijn Telegraph: séri téori konspirasi

Kamari sore kuring kungsi paguneman telepon kalayan Wilson Boldewijn Telegraph handap nu menta di bagian na lamun kuring hayang ilubiung dina runtuyan téori konspirasi. Dina respon e-mail kuring, abdi dilaporkeun yén kuring teu percanten teori konspirasi. Anjeunna jigana respon anu luar biasa, jadi kuring sapuk mun nelepon manehna deui [...]

Continue Reading »

Pamilu Éropa sarta net kaamanan FVD (rapes ku conto imigran ')

Filed dina warta analisis by on May 20 2019 1 Comment
Pamilu Éropa sarta net kaamanan FVD (rapes ku conto imigran ')

Hancana sugan moal di panon anjeun, tapi pilem anu Thierry Baudet isuk on poste Twitter-Na, nepi ka kuring geus propaganda murni sareng handap ganda. Pikeun mimitian ku, rahayat di pilem éta, dina pandangan abdi sagalana jauh ti transgender jeung ngakuan (sakumaha disebutkeun tadi didieu dina loka) [...]

Continue Reading »

Duncan teu tiasa nyanyi jeung kontes Eurovision lagu ieu rigged (LHBTI propaganda)

Filed dina warta analisis by on May 20 2019 10 Komentar
Duncan teu tiasa nyanyi jeung kontes Eurovision lagu ieu rigged (LHBTI propaganda)

Hampura, tapi abdi tiasa karakter dina hype sabudeureun gain anu Duncan nyaéta panggero bener teu ngarti. Kuring tumaros lagu aya atoh ngan bray on ningali aya naon kitu hébat ngeunaan Duncan ieu. Lajeng média éta budak jadi hype tapi pendapat abdi éta [...]

Continue Reading »

Kabeneran pamungkas teu aya?

Filed dina warta analisis by on May 18 2019 6 Komentar
Kabeneran pamungkas teu aya?

Numutkeun host radio dipikawanoh Max Igan (handap siaran radio, tingali YouTube video), anjeun tiasa manggihan bukti pikeun téori sagala na sabenerna tina euweuh pamakéan neangan naon deui keur bebeneran. Anjeunna nyebutkeun yén éta téh pikeun manggihan bukti keur bumi datar, kawas bumi usik atawa [...]

Continue Reading »

Gawe bareng jeung scriptwriters média jeung ngajual eta operasi PSYOP kawas kieu kajadian kalawan nempokeun TV?

Filed dina warta analisis by on May 15 2019 10 Komentar
Gawe bareng jeung scriptwriters média jeung ngajual eta operasi PSYOP kawas kieu kajadian kalawan nempokeun TV?

Saha anu geus dituturkeun sarta hal Anne Faber anyar dina warta tempo kasus nagen Espen di Bélgia, kudu noticed nu aya leuwih atawa kirang aya kaayaan sarupa. Mun urang turutan media, warta ieu saukur bebeneran. Kami inundated kalawan gambar éta [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup