Saha urang

Anu urang?

Filed dina Saha urang by on April 2 2015 6 Komentar
Anu urang?

Patarosan paling penting pikeun ménta hiji mahluk manusa téh: "Saha am I?". Tangtu aya sababaraha patarosan sejenna nu bisa tetep urang sibuk, kayaning "Naon arti hirup? Kamana atuh sagalana datangna ti? Dupi aya Allah? "Jeung saterusna. Muhun ogé, kuring hayang tapi lajeng dina panungtungan rasa [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup