CINTA

oray teh, Kundalini, Eva, cinta na pencerahan

Filed dina CINTA by on Januari 6 2016 11 Komentar
oray teh, Kundalini, Eva, cinta na pencerahan

Pikeun hiji pamahaman artikel ieu mangpaat nu gaduh sababaraha pangaweruh agama. Contona éta mangpaat ngartos carita kreasi ti Alkitab. Carita Adam jeung Hawa ieu didieu katingal dina lampu béda jeung nembongan jadi leuwih ti saukur fabel agama ti [...]

Continue Reading »

Cinta, entanglement kuantum jeung sumber ketuhanan aslina urang

Filed dina CINTA by on April 9 2015 7 Komentar
Cinta, entanglement kuantum jeung sumber ketuhanan aslina urang

Dina Kitab Suci, aya sababaraha tulisan. Ieu mangrupakeun kumpulan buku anu ayeuna beuki loba jalma ngawitan nyadar yén urang bisa ngabandingkeun dinya jeung warta dinten; dina rasa anu sagala warta dibikeun kami ku agénsi warta utama. Contona, sagala buku ngeunaan Alkitab diédit ku ogé blok kakuatan. Tangtu, [...]

Continue Reading »

Kabagjaan, sieun jeung sambungan cinta

Filed dina CINTA by on April 4 2015 3 Komentar
Kabagjaan, sieun jeung sambungan cinta

Lalaki sigana jadi terus pilari kabagjaan, tapi masih sigana insatiable dina kabagjaan. Kami nepi ka Ceuli urang cinta urang ngarasa rahayu, tapi ogé tumuwuh sieun kaleungitan naon. Kami geus earned ngan loba duit tur bisa meuli mobil saé, Anjeun tiasa [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup