conto

Trump hayang Internet "neukteuk off" sanggeus serangan teroris London Underground LIPI kantong

Filed dina warta analisis, conto by on 15 Séptémber 2017 12 Komentar
Trump hayang Internet "neukteuk off" sanggeus serangan teroris London Underground LIPI kantong

Hiji serangan teroris dina London Underground kalawan ember bodas dina kantong Lidl boga kakuatan badag dilarapkeun ka leg ka. The nona dina gambar ieu luka serius sarta dirina anu dianteurkeun, dina total 18 luka ka rumah sakit. Ieu kudu geus letusan badag jeung awak ambulan éta untung cukup hormat [...]

Continue Reading »

Barcelona Ramblas kumaha spin hoax a: Julian Cadman, anu cop heroik, anu imam palsu jeung téroris lolos

Filed dina warta analisis, conto by on August 21 2017 25 Komentar
Barcelona Ramblas kumaha spin hoax a: Julian Cadman, anu cop heroik, anu imam palsu jeung téroris lolos

Dina artikel abdi saméméhna dina serangan Barcelona Ramblas sarta serangan gagal pakait dina Cambrils jeung ledakan gas di Alcanar peuting tadi, abdi digambarkeun garis lega tina naskah anu umumna dipikawanoh di serangan. Dina eta kuring disebutkeun teu ngan ayana wondrous jelema anu cageur sababaraha serangan saméméhna, [...]

Continue Reading »

Ronald Bernard hiji aktor alus dianut ku media alternatif

Filed dina [AIVD alarem], warta analisis, conto by on August 14 2017 74 Komentar
Ronald Bernard hiji aktor alus dianut ku media alternatif

Kuring boga di bulan panganyarna geus rutin nanyakeun, "Kumaha saur anjeun tina Ronald Bernard?" Kuring geus salawasna merlukeun dibedah sual atawa diwaler sakeudeung sarta lolobana ngan melong kumaha ogé urang bakal leumpang kana bubu kitu. Kusabab éta Ronald Bernard mangrupa aktor, anu ka abdi kawas thumb nyeri. Teu yén kuring kudu [...]

Continue Reading »

London Bridge serangan teroris Juni, a 3 hoax sejen?

Filed dina warta analisis, conto by on June 5 2017 81 Komentar
London Bridge serangan teroris Juni, a 3 hoax sejen?

The serangan teroris on Sabtu 3 Juni cuaca pisan anu luar biasa tur mintonkeun contours of hoax a. Teu disebutkeun jumlah 3 Juni; Maksudna pamikiran konspirasi nyata, kawas, x 3 6 666 ieu. Taya, hayu urang nempo hal anu luar biasa nu teu bisa manggihan jawaban saukur ku. Tangtu, [...]

Continue Reading »

Aart Zeeman, jinek, fokus jeung warta palsu pabrik Rusia

Filed dina warta analisis, conto by on Pébruari 8 2017 60 Komentar
Aart Zeeman, jinek, fokus jeung warta palsu pabrik Rusia

Dua poé ka tukang Aart Zeeman éta tamu di jinek keur ngajelaskeun panalungtikan cemerlang sarta kapanggihna hiji 'pabrik warta palsu Rusia "dina St. Petersburg. Kamari ieu ningali siaran sabenerna fokus kana NPO2. Hasil paling endah panalungtikan Aart Zeeman nyaéta yén disangka saksi dina pinuh [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup