kasehatan

Reungit administering vaccinations gaduh masa depan

Filed dina kasehatan by on Pébruari 9 2016 5 Komentar
Reungit administering vaccinations gaduh masa depan

Ieu ampir teu mungkin teu yakin yén zikavirus penah anceman nyata kaséhatan publik. Media mainstream sakali deui ngabuktikeun yén kakawasaan pengulangan aya ngajadikeun maneh yakin eta. Acan ieu sigana hareup pikeun kasalahan vaksinasi dilakukeun dina Brazil, dimana ibu hamil saprak 2015 [...]

Continue Reading »

pamakéan narkoba, minyak CBD, psychosis sarta depresi

Filed dina kasehatan by on 10 Séptémber 2015 11 Komentar
pamakéan narkoba, minyak CBD, psychosis sarta depresi

Barina ogé carita ngeunaan pangungsi sarta loba nganalisa anyar lianna kiwari éta waktu deui pikeun mawa hal positif. Tungtungna, aranjeunna sadayana ngan carita anu urang ukur nunjuk kaluar masalah di dunya jeung rencana jahat ti kelas fatwa. Carita nu abdi mawa kiwari mangrupakeun [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup