Kacerdasan jieunan

Ben Goertzel robot desainer Sophia: "Anjeun kudu pilihan 2 atanapi plugging di AI atawa cicing di kebon binatang manusa"

Filed dina Kacerdasan jieunan, warta analisis by on Désémber 25 2017 18 Komentar
Ben Goertzel robot desainer Sophia: "Anjeun kudu pilihan 2 atanapi plugging di AI atawa cicing di kebon binatang manusa"

Ben Goertzel mangrupakeun Wizkid husus dina widang AI. Anjeunna nalungtik sagala 19e na kalawan gelar jajaka di Studi Wanayasa. Ku kituna anjeunna dimimitian ngora kalawan loba kanyaho matematik lajeng ngabogaan PhD dina matematika. Lajeng anjeunna switched pikeun elmu kognitif sarta ahirna via [...]

Continue Reading »

Kumaha tiasa media warta palsu maké AI (jieunan AKAL)

Filed dina Kacerdasan jieunan, warta analisis by on Désémber 8 2017 18 Komentar
Kumaha tiasa media warta palsu maké AI (jieunan AKAL)

Kahiji, urang kedah sawala ngeunaan nyieun warta palsu ku aktor. Hal ieu dilakukeun ku jalma anu loba sababaraha taun ka pengker na direkrut compromised geus méré bonus nice atanapi misalna ngurangan kalimah atawa identitas anyar (jauh) jeung ngarobah éta pikeun [...] Adegan warta

Continue Reading »

Kumaha Palantir datacenter jeung AI ngaduga hareup Anjeun payun sababaraha taun

Filed dina Kacerdasan jieunan, warta analisis by on Désémber 6 2017 7 Komentar
Kumaha Palantir datacenter jeung AI ngaduga hareup Anjeun payun sababaraha taun

Ngartos kumaha cageur panyakit, anjeun kudu ngarti akar masalahna. Ngartos kumaha carana ngalawan musuh, anjeun kudu nyaho anjeunna ngartos kumaha carana Ward kaluar hiji bahaya caket, Anjeun kedah ngartos naon anu bahaya éta. Anjeun kudu mangtaun pangaweruh [...]

Continue Reading »

pangadeg D-Wave: "Nyata AI téh leuwih calakan ti manusa jeung anu emotionally calakan"

Filed dina Kacerdasan jieunan, warta analisis by on Désémber 3 2017 13 Komentar
pangadeg D-Wave: "Nyata AI téh leuwih calakan ti manusa jeung anu emotionally calakan"

Geordie Rose, pangadeg nu parusahaan nu diwangun dina komputer kuantum munggaran, D-Wave, geus meluncurkan parusahaan anyar 'Real AI "bade ngawangun. Ieu kecerdasan jieunan, tapi ti tingkat nu geus ngalelep teu bisa dibédakeun tina kecerdasan manusa jeung eta malah surpasses. Dina presentasi di handap di mana manéhna nawarkeun pausahaan anjeunna nyimpen [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup