filosofis

Naon nanotéhnologi jeung jieunan kalungguhan kecerdasan ka kalanggengan?

Filed dina filosofis by on July 13 2017 8 Komentar
Naon nanotéhnologi jeung jieunan kalungguhan kecerdasan ka kalanggengan?

Naon nanotéhnologi jeung jieunan kalungguhan kecerdasan ka kalanggengan? Kumaha lamun transhumanists sakumaha Ray Kurzweil Google na Michio kaku (dipikawanoh ti Papanggihan Channel) nampi sarua we bisa ngaganti sakabéh sél fana biologis dina awak urang ku nanotéhnologi dihasilkeun sél ti mana éta flaws genetik nu ngabalukarkeun panyakit jeung mortality, cinta-diprogram ? Kunaon [...]

Continue Reading »

aftapwet The: hukum pangalusna dina hat Ronald Plasterk!

Filed dina filosofis by on July 12 2017 16 Komentar
aftapwet The: hukum pangalusna dina hat Ronald Plasterk!

Anjeun terang anjeunna jelema menteri super karunya anu dumadakan robah tina nanaon ku columnist na spiker di Mentri Buitenhof pikeun Atikan, Kabudayaan sarta Élmu kaayaan pamaréntah Balkenende kaopat. The riang fashionable Ronald Plasterk sugan utamana recognizable ku irung rada curving sarta ciri na has. Kadangkala anjeunna ageman topi has na [...]

Continue Reading »

Cakrawala Zero Fajar of Amsterdam Gerilya parusahaan kaulinan Kaulinan 1e hambalan nuju kanyataanana augmented

Filed dina filosofis by on July 11 2017 6 Komentar
Cakrawala Zero Fajar of Amsterdam Gerilya parusahaan kaulinan Kaulinan 1e hambalan nuju kanyataanana augmented

Télévisi VPRO lampu dikirim dina mimiti 16 2017 program dijudulan "Sadaya di buruan. Hiji ngaran ogé dipilih kusabab di dokumenter gambar alus dibawa dunya hiji panongton beuki tumuwuh tina jutaan geus leungit dina maén kaulinan. kaulinan ieu téh jadi leuwih realistis jeung aya laun robah tina 'linier', [...]

Continue Reading »

Turki jeung Iran, anu serangan prophetic on Israél jeung peta jalan ka arah pamaréntah dunya Luciferian

Filed dina filosofis by on June 27 2017 32 Komentar
Turki jeung Iran, anu serangan prophetic on Israél jeung peta jalan ka arah pamaréntah dunya Luciferian

Baheula kuring disebutkeun yén prophecies agama salaku Jenis naskah berkas realitas nu urang cicing. Kuring ogé nyatakeun yén Turki fulfills peran Magog jeung Gog of Magog Erdogan ieu sakumaha disebutkeun dina Kitab Ezekiel (tingali didieu). Sateuacan Anjeun nyokot na pikir, "Oh henteu [...]

Continue Reading »

The Internet, anu tangkal pangaweruh, Apple jeung hirup langgeng

Filed dina filosofis by on June 3 2017 3 Komentar
The Internet, anu tangkal pangaweruh, Apple jeung hirup langgeng

Nicolaus Copernicus wrote nurutkeun sajarah urang di AD 1543 yén Sun éta puseur tata surya urang jeung bumi ieu ngan mangrupa planét ngorbit panonpoé. pamikiran ieu dina waktos anu jadi ngareureuwas yén anjeunna lila ditunda putting dina nulis karya astronomi hébat sarta [...]

Continue Reading »

The Age of Aquarius, New Age jeung Dunya Orba

Filed dina filosofis by on Désémber 29 2016 19 Komentar
The Age of Aquarius, New Age jeung Dunya Orba

Madam Héléna Petrovna Blavatsky sabenerna pangadeg gerakan New Age anu baris ngagabung sakabeh agama jeung ngadegna pamaréntah dunya 1 nyaéta prosés desirable. Aranjeunna ngumbara ka diajar sakabeh agama di sakuliah dunya. Kanyataan yén nyalira kedah geus tanda yén nona ieu datang ti kalangan jegud, sabab [...]

Continue Reading »

Naha anjeun bakal salempang ngeunaan sagala hal nu teu adil di dunya?

Filed dina filosofis by on 11 Séptémber 2016 2 Komentar
Naha anjeun bakal salempang ngeunaan sagala hal nu teu adil di dunya?

Naha anjeun bakal salempang ngeunaan sagala hal nu teu adil di dunya? Yén teh sual éta loba jalma. Ditambahkeun kana ieu lajeng sering nu diperlukeun anjeun ngan hiji energi négatif. Sababaraha urang ogé yakin yén anjeun nyieun kanyataanana sorangan, jadi lamun difokuskeun ketidakadilan, masihan [...]

Continue Reading »

Patarosan konci agama: Saha nya Allah sareng saha Iblis?

Filed dina filosofis by on Désémber 14 2015 12 Komentar
Patarosan konci agama: Saha nya Allah sareng saha Iblis?

Loba kontribusi pembaca, patarosan ieu kuring nanya naha kuring ngobrol jadi loba ngeunaan Iblis? Mun aya hiji Iblis kudu pasti oge janten Allah? Pikeun pamiarsa anu ngan nyokot on ramatloka ieu bakal kieu bisa jadi patarosan lengkep nonsensical. Dina pangalaman maranéhna, aya bisa jadi teu Allah jeung sagalana [...]

Continue Reading »

Magic kabisat hiji investasi Google mixes ilusi jeung kanyataan

Filed dina filosofis by on Oktober 26 2015 2 Komentar
Magic kabisat hiji investasi Google mixes ilusi jeung kanyataan

Minggu kamari kuring dibahas kamungkinan hirup di hiji dunya maya nu kuring dijieun rujukan ka papanggihan ilmiah, saperti pedaran semesta jeung "teori string (téori string) nu behaves sakumaha kode komputer (tingali didieu). Kuring ogé dibahas kamungkinan simulasi dina simulasi a. Ieu pangalusna dipikaharti ku [...]

Continue Reading »

Sababaraha dimensi, simulasi software, pikiran atawa jiwa. Naon leres?

Filed dina filosofis by on Oktober 20 2015 27 Komentar
Sababaraha dimensi, simulasi software, pikiran atawa jiwa. Naon leres?

Dina artikel dina basa Ibrani, I dipedar kumaha semesta boga nanaon kawas simulasi software. Kaula mah kahiji na ngan hiji anu nyebut, sanajan teu astrophysicist jeung Tien Juara Hadiah Nobel George Smoot tataman mun yén sual aub. Sanajan manéhna nyebutkeun di presentasi Ted ieu anu anjeunna "saeutik saeutik [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup