[AIVD alarem]

The AIVD taktik Wétan Jérman (GDR) Stasi disampurnakeun diimpor ka Walanda?

Filed dina [AIVD alarem], warta analisis by on 4 Séptémber 2017 19 Komentar
The AIVD taktik Wétan Jérman (GDR) Stasi disampurnakeun diimpor ka Walanda?

The Stasi éta utama kecerdasan Jerman Wetan jeung kaamanan nalika Perang Tiis, sarta éta kasampak salaku paling éféktif di dunya. The Stasi ieu layanan rusiah sarta niatna dipangaruhan ku KGB tina USSR. Sanajan Stasi di 1990 sanggeus tumiba Berlin Besar bakal jadi resmi diangkat, bisa [...]

Continue Reading »

Kabebasan babasan, ucapan jeung pamikiran bisa Isro dina sataun

Filed dina [AIVD alarem], warta analisis by on 2 Séptémber 2017 19 Komentar
Kabebasan babasan, ucapan jeung pamikiran bisa Isro dina sataun

Lamun pikir "Oh, eta kabeh sangkan gancang moal ngajalankeun," lajeng Anjeun tacan Mayar perhatian. Angkat taktak anjeun jeung anjeun pikir: "Oh, ogé, mangka anjeun kirang sebutkeun naon pikir, Kaula mah batur anu diperlukeun pendapat abdi ngeunaan nanaon jeung sagalana pikeun masihan," [...]

Continue Reading »

Ieu aya atanapi henteu "nyiksa seksual jeung kurban anak ritual '?

Filed dina [AIVD alarem], warta analisis by on August 29 2017 27 Komentar
Ieu aya atanapi henteu "nyiksa seksual jeung kurban anak ritual '?

Eta kudu dihapus ngan salah paham sakedik. Nalika kuring nyebutkeun yén Ronald Bernard mangrupa aktor anu ngagunakeun téknik NLP jadi galumbira Bank ngayakinkeun jalma gabung sareng carita anu banding ka theorists konspirasi, teu hartosna yén nyiksa seksual jeung kurban ritual tina [...]

Continue Reading »

Ronald Bernard debacle sarta téori demolition konspirasi nu dikawasa

Filed dina [AIVD alarem], warta analisis by on August 28 2017 16 Komentar
Ronald Bernard debacle sarta téori demolition konspirasi nu dikawasa

Nalika Internét sumping ngan éta hebat jeung anjeun teu bisa ngadagoan leuwih speed sumping jeung anjeun bisa néangan informasi beuki bursa. Urang ayeuna nyaho hadé teu keur generasi ngora is the time mun aya euweuh ponsel éta meureun mangrupa jaman kolot baheula uih dimana anjeun teu resep ka [...]

Continue Reading »

Ronald Bernard, Irma Schiffer, Ad Broere, anu Koperasi Free Media: jaring kaamanan GISS pikeun seekers bebeneran?

Filed dina [AIVD alarem], warta analisis by on August 15 2017 55 Komentar
Ronald Bernard, Irma Schiffer, Ad Broere, anu Koperasi Free Media: jaring kaamanan GISS pikeun seekers bebeneran?

Dina artikel ieu Abdi hoyong buka éksténsif dina naha kuring geus sababaraha artikel nu média alternatip eta tos rengse dikawasa di Walanda. Kuring ningali sacara harfiah keur "dikawasa ku layanan rusiah. Di Walanda, disebutna klub GISS. Ngabuktikeun yén anjeun sabenerna [...]

Continue Reading »

Ronald Bernard hiji aktor alus dianut ku media alternatif

Filed dina [AIVD alarem], warta analisis, conto by on August 14 2017 74 Komentar
Ronald Bernard hiji aktor alus dianut ku media alternatif

Kuring boga di bulan panganyarna geus rutin nanyakeun, "Kumaha saur anjeun tina Ronald Bernard?" Kuring geus salawasna merlukeun dibedah sual atawa diwaler sakeudeung sarta lolobana ngan melong kumaha ogé urang bakal leumpang kana bubu kitu. Kusabab éta Ronald Bernard mangrupa aktor, anu ka abdi kawas thumb nyeri. Teu yén kuring kudu [...]

Continue Reading »

"Agén Desinfo jeung masalah dunya nyata mahluk luar angkasa 'bobodoran' sarta nyarankeun Peta datang '

Filed dina [AIVD alarem], warta analisis by on June 30 2017 7 Komentar
"Agén Desinfo jeung masalah dunya nyata mahluk luar angkasa 'bobodoran' sarta nyarankeun Peta datang '

Eta ayeuna disebut trend nyata nyarita tina 'matrix'. Dina artikel panungtungan kuring ngeunaan Martijn van Staveren I dipedar kumaha desinfo agén di tempoan mah, ngawula ka salaku net kaamanan pikeun awakening mun lajeng dikirim dina leuweung opak tina (dugaan) pangaweruh jeung informasi sarta ngalakukeun tarik harepan [...]

Continue Reading »

Perancis Heslinga nu jelema bodo bumi datar pikeun mikir kritis psychiatriseert?

Filed dina [AIVD alarem], warta analisis by on July 6 2016 24 Komentar
Perancis Heslinga nu jelema bodo bumi datar pikeun mikir kritis psychiatriseert?

Sabenerna, eta leuwih hade malire jenis ieu tina clowns, tapi Perancis Heslinga ayeuna keur kadorong salaku media alternatif jeung média mainstream, Anjeun kudu nyalonkeun deui di dieu. Aya tétéla hiji PSYOP anyar (operasi psikologi) taktis dibuka kaitkeun nanaon mikir kritis pikiran gélo. The 'datar [...]

Continue Reading »

Téori bumi datar, gede bohong bahaya!

Filed dina [AIVD alarem], warta analisis by on July 4 2016 8 Komentar
Téori bumi datar, gede bohong bahaya!

Minggu kamari teh 'tiori bumi datar "Kuring ngahaja dicoo kartu sadaya waktu, lantaran aya dumadakan saprak 2015 fuss badag dilakukeun. Ieu tangtu Téori gede bohong lengkep, nu bisa disebut saha sareng kaweruh dasar saeutik matematika jeung fisika ka tanah fabel, tapi mecenghulna kieu 'gerakan' [...]

Continue Reading »

Téori bumi Flatearth atanapi datar téh PSYOP pikeun nempatkeun peneliti diantara grup madmen

Filed dina [AIVD alarem], warta analisis by on June 29 2016 22 Komentar
Téori bumi Flatearth atanapi datar téh PSYOP pikeun nempatkeun peneliti diantara grup madmen

Dina Internét peupeus momen nu pilem, saluran YouTube jeung Web log ngajalankeun panalungtikan sahingga bisa hirup kalawan serius kana kumaha media mainstream jeung ngadegna teh curang kami. nganalisa ieu mindeng datangna tina hasil panalungtikan nu hade. Tapi naon anu lumangsung ayeuna éta téori ieu (pisan pinter jeung refined) jadi numbu ka "peneliti" datar [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup