NADENKERTJES

Ayeuna urang nyaho naon masalahna téh, naon anu solusi?

Filed dina NADENKERTJES, warta analisis by on Désémber 7 2017 19 Komentar
Ayeuna urang nyaho naon masalahna téh, naon anu solusi?

Mun anjeun geus panjang oast hidangan dina situs ieu, meureun nya nu geus datang kana kacindekan yén teu aya bener sawatara hal di dunya. Anjeun bisa lajeng geus kapanggih yén warta anu sering dilakukeun sarta yén istilah 'warta palsu' anu ngan dirancang pikeun meunangkeun monopoli di kumaha [...]

Continue Reading »

Euweuh urusan naon kajadian, urang tetep buta kana kaayaan maranéhna aya dina

Filed dina NADENKERTJES, warta analisis by on Désémber 5 2017 10 Komentar
Euweuh urusan naon kajadian, urang tetep buta kana kaayaan maranéhna aya dina

isuk ieu kuring bangun kalayan sual sabaraha urang isuk-isuk sabenerna dibeuli pangalaman sorangan bakal jadi 'saméméh maranéhna grab telepon maranéhanana, ngahurungkeun sababaraha musik atawa TV atanapi Facebook mimiti nyerep input éksternal. sabenerna urang kudu waktos keur "na" atawa urang gé némbak lempeng kana 'aksi' mode. Jeung [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup