panalungtikan

Buka surat ka Peter R. de Vries dina hal maung Verstappen

Filed dina Nicky VERSTAPPEN by on Désémber 13 2018 12 Komentar
Buka surat ka Peter R. de Vries dina hal maung Verstappen

Dear Peter R. de Vries, kalawan sababaraha kapentingan, abdi gaduh sidang ku média bisi maung Verstappen mana Jos Brech sabenerna geus disabit masarakat awam dituturkeun. Janten jelas: Kami lain supporter ti Jos Brech atawa naon baé molester anak seksual atanapi murderer. Sigana kitu, niatna nyarankeun yén hal ieu psikologi [...]

Continue Reading »

The Jos Brech pikeun dipandu: psyop gugatan zat dugi sanggeus 2019 panas

Filed dina Nicky VERSTAPPEN by on Désémber 12 2018 10 Komentar
The Jos Brech pikeun dipandu: psyop gugatan zat dugi sanggeus 2019 panas

Stream hirup tina tweets Telegraph reporter Saskia crier, éta nu maung Verstappen (probable) hal psyop kiwari aya sia aya leuwih ti hiji ngiringan. Aya sababaraha tweets némbongkeun yén Jos Brech ngaku anak geus boga on PC na, tapi nu kecap na sorangan dibawa ku virus. Jos [...]

Continue Reading »

Pulisi bakal manggihan 33 taun engké dumadakan file heubeul Jos Brech!

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on Nopémber 9 2018 0 Komentar
Pulisi bakal manggihan 33 taun engké dumadakan file heubeul Jos Brech!

Butuh waktu kuring bari hiji sarta tangtu ieu hiji tugas teu mungkin, tapi aya dumadakan éta file heubeul Jos Brech, dimana anjeunna komitmen zinah jeung budak underage. hal nu ieu mecat atawa ditunda, tapi anu henteu masalah. Peter R. de Vries geus pursuing kalawan sakabeh kontak na [...]

Continue Reading »

DNA positif tina database nasional sajaba leyuran rajapati

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on 26 Séptémber 2018 11 Komentar
DNA positif tina database nasional sajaba leyuran rajapati

Tangtu, pisan bungangang yén hal Walanda maung Verstappen ngarah ka newak of Jos Brech. Saméméhna DNA ngarah ka newak ti Jasper Steringa bisi Marianne Vaatstra, jadi DNA téh hasilna. Anyways eta geus dijieun sistem légal anyar diwanohkeun ku pahlawan jurnalistik nagara urang Peter R. de [...]

Continue Reading »

Ngabuktikeun yén Gerald Roethof PSYOP nembongan jadi hiji pengacara di hal Jos Brech

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on 25 Séptémber 2018 8 Komentar
Ngabuktikeun yén Gerald Roethof PSYOP nembongan jadi hiji pengacara di hal Jos Brech

Nu ilahar rajapati lila-ngajalankeun anu narima perhatian média hébat anu direngsekeun ku DNA Kecap mantra. Muhun, aranjeunna anu ngumbar ngaliwatan sidang ku média ku Peter R. de Vries lajeng mindahkeun sirkus média ka pangadilan nyandak leuwih judgment tina masarakat awam nongkrong tanpa pertahanan cogent légal ditangtoskeun. [...]

Continue Reading »

Kumaha media diatur carita maranéhanana di analisa kritis tur carita maranéhanana bisa dipercaya nuluykeun spinning (Jos Brech)

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on 24 Séptémber 2018 3 Komentar
Kumaha media diatur carita maranéhanana di analisa kritis tur carita maranéhanana bisa dipercaya nuluykeun spinning (Jos Brech)

Kalawan sababaraha reuwas, abdi diawaskeun dina replay of Merak, nu éta pangacara Jos Brech, Gerald Roethof carita na persis attuned ka artikel nu abdi diterbitkeun sapoé méméh siaran di. Pisan keuna éta nu dumadakan dua kaunggulan lengkep anyar dina méja. aset Anyar yén jalma tungtungna dina [...]

Continue Reading »

nuturkeun spin di maung Verstappen - Jos Brech psyop? kapanggih pornografi anak!

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on 20 Séptémber 2018 12 Komentar
nuturkeun spin di maung Verstappen - Jos Brech psyop? kapanggih pornografi anak!

Mun anjeun resep Om gaduh taun nyiapkeun jalma keur ukuran anyar ngaliwatan PSYOP (operasi psikologi), lajeng tangtu anjeun pastikeun yén anjeun boga inohong anu bener dina posisi katuhu carita dina tunggara nu nuluykeun spiders. Éta hartina geus a compromised [...]

Continue Reading »

Naha Jos Brech ieu diangkut jadi secretive?

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on 6 Séptémber 2018 2 Komentar
Naha Jos Brech ieu diangkut jadi secretive?

Carita sabudeureun Jos Brech, anu disangka killer tur abuser sahiji maung Verstappen, ieu inflated mun jangkung gede. Kamari anjeunna diangkut ka Walanda ku pesawat swasta. Meureun nya naon kos! A hiber dijadwalkeun moal bisa, lantaran kami keur diajak ngobrol ngeunaan hiber lord ubar bahaya anu bisa dibébaskeun ku babaturan mafia na kapan. [...]

Continue Reading »

DNA mangrupa kecap magic nu solves unggal rajapati jeung hal nyiksa seksual!

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on August 30 2018 3 Komentar
DNA mangrupa kecap magic nu solves unggal rajapati jeung hal nyiksa seksual!

DNA mangrupa cara magic anyar penegak hukum jeung everybody nyaéta sumanget ngeunaan! DNA bisa ngajawab kabeh anjeun bener. Contona, upami tatangga anjeun kapanggih maot na DNA tétéla janten baju nya, lajeng we geura nyaho saha the killer téh! Ieu sabenerna hiji narabas dina téhnologi nu [...]

Continue Reading »

Nyieun murderer di maung Verstappen - Jos Brech PSYOP

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on August 29 2018 1 Comment
Nyieun murderer di maung Verstappen - Jos Brech PSYOP

The Netflix siri "Nyieun hiji Murderer 's nempokeun sabaraha urang tiasa neangan bray panjang dina dasar conclusions palsu. Dimana DNA dina runtuyan éta téh mindeng faktor redeeming, DNA jeung bisa ngan jadi prinsip anyar dina nu Nyieun hiji Murderer dumasar. Dina operasi psikologi (PSYOP) Anjeun mastikeun [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup