ROMY & sabana hal

Sabana Dekker ngabalukarkeun maot teu bisa ditangtukeun ku NFI

Filed dina warta analisis, ROMY & sabana hal by on Nopémber 23 2017 7 Komentar
Sabana Dekker ngabalukarkeun maot teu bisa ditangtukeun ku NFI

Telegraph dilaporkeun saméméhna yén ngabalukarkeun maot sabana Dekker teu bisa ditangtukeun ku NFI. Frank de Groot, dipikawanoh pikeun hal Anass Aouragh nyaeta patologi (ayeuna undur nu NFI janten bebas). Ieu "ahli" nyebutkeun yen hiji parusahaan nu geus sababaraha poé dina cai tawar tetep susah lestari. Untungna, [...]

Continue Reading »

ngembangkeun konci Romy Nieuwburg jeung sabana Dekker hal!

Filed dina warta analisis, ROMY & sabana hal by on July 23 2017 12 Komentar
ngembangkeun konci Romy Nieuwburg jeung sabana Dekker hal!

The trik ka média ngagambar perhatian kana hal nalika rék dinya tur nepi ka mindahkeun perhatian iraha rék. Contona, sababaraha nagara éta bisa ngenalkeun kaulinan Pokémon Go ku linking ka kacilakaan, sahingga teu noticed nu ieu pamasaran well-mayar [...]

Continue Reading »

Peta gancang di Romy sarta hal sabana: Pulisi ngalebetkeun solokan droogwaar "sabana ieu kapanggih"

Filed dina warta analisis, ROMY & sabana hal by on July 17 2017 21 Komentar
Peta gancang di Romy sarta hal sabana: Pulisi ngalebetkeun solokan droogwaar "sabana ieu kapanggih"

Sanajan ayeuna genep minggu ka tukang nu sabana Dekker maot dina solokan nu bakal kapanggih, kaadilan putusan dumadakan garing iklas hiji solokan dina industri The twists. Naon pulas geus ngarah ka otoritas yudisial pikeun ngalakukeunana dugi kiwari seep eces, sabab anu megatkeun ayeuna genep minggu sanggeus [...]

Continue Reading »

Biaya ngalawan patugas pulisi bisi sabana na Romy

Filed dina warta analisis, ROMY & sabana hal by on July 15 2017 8 Komentar
Biaya ngalawan patugas pulisi bisi sabana na Romy

Sanajan pulisi ditéang jeung média bener masihan pangalusna Romy jeung sabana waleran katempo maranéhanana di Romy jeung sabana masalah sarta hususna gambaran yén hal anu jadi alus sakumaha direngsekeun, ieu pancen teu kasus nu bener. budak nu Romy Nieuwburg bakal ditelasan dipikawanoh dina média jeung [...]

Continue Reading »

Psyop spin kasangka rajapati Romy Nieuwburg di Romy jeung sabana masalah?

Filed dina warta analisis, ROMY & sabana hal by on July 10 2017 17 Komentar
Psyop spin kasangka rajapati Romy Nieuwburg di Romy jeung sabana masalah?

"The budak 14 taun heubeul geus confessed mun sanggeus diperkosa jeung dibunuh classmate na Romy Nieuwburg (14) dina Hoevelaken, lumpat sanggeus Ajip Rosidi henteu waktos ka panik. Numutkeun hiji rekonstruksi tepat dina ngambah ditinggalkeun dina fateful yén Jumaah 2 Juni. palaku nginum dina cara imah sagelas limun [...]

Continue Reading »

The Romy & sabana masalah tetep stabbing carita média sarta unsubstantiated "bukti"

Filed dina warta analisis, ROMY & sabana hal by on July 1 2017 0 Komentar
The Romy & sabana masalah tetep stabbing carita média sarta unsubstantiated "bukti"

Eta tetep carita luar biasa rajapati paralel ieu Romy jeung sabana. Dina rajapati nu Romy Tangtu urang ngadenge ampir nanaon. Hartina, sanggeus kabeh, "ngumbar". palaku geus confessed. A Romy-lami 14-taun abused sarta ditelasan. Kumaha geus anjeunna dipigawé amal wondrous ieu teu disebutkeun sarta lamun eta anu geus disebutkeun, [...]

Continue Reading »

The Romy jeung sabana selingkuhan hushed nepi ayeuna?

Filed dina warta analisis, ROMY & sabana hal by on June 23 2017 5 Komentar
The Romy jeung sabana selingkuhan hushed nepi ayeuna?

Kalawan nu ilahar keur beurat dikritik atawa yen carita resmi ieu questioned, anjeun ningali nu sipatna silenced pas mungkin. taktik ieu kurang sarupa kumaha anak anu cries sabab hayang perhatian, distracting. Anjeun tiasa nyimpen pacifier hiji dina sungut lamun masihan eta [...]

Continue Reading »

Di handap ieu mangrupakeun ngaran tina tersangka dina kasus Romy Nieuwburg jeung sabana Dekker?

Filed dina warta analisis, ROMY & sabana hal by on June 16 2017 68 Komentar
Di handap ieu mangrupakeun ngaran tina tersangka dina kasus Romy Nieuwburg jeung sabana Dekker?

[Update: Mangga baca di dieu sakabéh file pikeun kamajuan panganyarna] Ieu jelas yén pembunuhan of Romy jeung sabana tempers ngajaga rada sibuk. Sanajan hiji konspirasi rada aneh-pilari dipikir ayana mungkin tina Romy, ieu dispelled, anu komentar Facebook seemed utamana ngeunaan trolls na urang heubeul [...]

Continue Reading »

Konspirasi Romy Nieuwburg batal di Romy & sabana masalah: Masih keneh loba patarosan!

Filed dina warta analisis, ROMY & sabana hal by on June 13 2017 34 Komentar
Konspirasi Romy Nieuwburg batal di Romy & sabana masalah: Masih keneh loba patarosan!

Kuring narima loba réspon kana artikel abdi 11 Minggu Juni yén kuring medalkeun gagasan konspirasi ti hiji maca sakuduna dituju Romy Nieuwburg jigana moal bakal aya (tingali didieu). Kuring ogé ngagaduhan sababaraha réspon ambek pembaca anu kapanggih eta cucungah nu kuring bisa nyebarkeun hal. Kuring rada ngartos, [...]

Continue Reading »

Anu éta Romy Nieuwburg na naon hubungan antara pembunuhan Romy jeung sabana?

Filed dina warta analisis, ROMY & sabana hal by on June 11 2017 37 Komentar
Anu éta Romy Nieuwburg na naon hubungan antara pembunuhan Romy jeung sabana?

[Update: Baca sakabéh file munggaran tur tingal kumaha plot handap ieu batal, tapi ngarah ka wawasan anyar. Jadi mimitina klik dina link di luhur sarta baca artikel panganyarna]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup