SEJARAH

Friesland, basa jeung budaya dipaké pikeun jadi hiji pulo di handapeun Islandia disebut seger Nagara?

Filed dina SEJARAH by on Januari 7 2017 7 Komentar
Friesland, basa jeung budaya dipaké pikeun jadi hiji pulo di handapeun Islandia disebut seger Nagara?

Kumaha gancang falsifies sajarah, sigana dibuktikeun ku kapanggihna tina Frisland pulo di peta heubeul nu sigana ngan ngabohong di perpustakaan internasional. Dupi anjeun kantos wondered kumaha kasebut nyaéta dimungkinkeun nu kitu rahayat nekad saeutik di kalér nyicingan Walanda diomongkeun basa [...]

Continue Reading »

Donald Trump na Hillary Clinton duanana turunan Firaun?

Filed dina SEJARAH by on May 18 2016 33 Komentar
Donald Trump na Hillary Clinton duanana turunan Firaun?

Dina artikel panungtungan kuring Kuring geus disebutkeun eta leuwih mindeng, éta dunya tetep ngajalankeun ku bloodlines Pharaohs kuna. Meureun anjeun bakal pikir "Oh naon anu anjeun tekenan lalaki", tapi bener sia sia diajar, sabab bakal ngarti kumaha kaliwat, kiwari jeung mangsa nu bakal datang [...]

Continue Reading »

Britania Ageung sarta Gibraltar Uni Éropa kaanggotaan referendum teu goréng pikeun haté finansial Britania

Filed dina SEJARAH by on May 14 2016 3 Komentar
Britania Ageung sarta Gibraltar Uni Éropa kaanggotaan referendum teu goréng pikeun haté finansial Britania

Kamari urang ningal dina warta nasional anu Britania Raya jeung Gibraltar Uni Éropa kaanggotaan referendum (anu mangrupa kaluar ti Éropa ku Britania) bakal mibanda implikasi finansial serius keur haté finansial ti London. Maksudna gede bohong lengkep lamun urang mikir sacara serius ngagali pikeun nalungtik jantung finansial ti London téh kiwari persis. Ieu [...]

Continue Reading »

Perang di Suriah jeung mangsa nu bakal datang atawa nu munculna 'dunya

Filed dina SEJARAH by on May 10 2016
Perang di Suriah jeung mangsa nu bakal datang atawa nu munculna 'dunya

Présidén Rusia Vladimir Putin kamari disebut pikeun ngadegna hiji organisasi kaamanan global tarung térorisme. pertanyaan anu naha urang bisa disimpulkeun yen Putin (atawa Putin, lamun resep) jadi dasarna ngarojong agenda globalist pikeun Tatanan Dunia Baru. Pikeun ngajawab pertanyaan ieu, eta bisa jadi [...]

Continue Reading »

ngagungkeun Pambébasan Day? Sugan aya nu apal naon ngagungkeun?

Filed dina SEJARAH by on May 5 2016 0 Komentar
ngagungkeun Pambébasan Day? Sugan aya nu apal naon ngagungkeun?

Lamun bade ngagungkeun Pambébasan Poé dinten anjeun pikir anjeun lajeng celebrates Walanda ieu liberated ti Nazi nyandak leuwih deui salaku usaha pikeun diajar naha ieu téh bener kasus nu bener. Website éta Truthseeker1313.com pikeun manggihan tempoan lengkep beda tina sajarah ti kami dina [...]

Continue Reading »

ngawawancara Martin Vrijland Sean Hross kumaha elit pharaonic ngatur dunya

Filed dina SEJARAH by on Maret 31 2016 18 Komentar
ngawawancara Martin Vrijland Sean Hross kumaha elit pharaonic ngatur dunya

Dina hiji wawancara ku Martin Vrijland Sean Hross on March 31 2016 meunang isu penting dibahas. Sean Hross mangrupakeun sajarah tur asalna ti Afrika Kidul. Baheula, kuring diwawancara 25 Dupi 2015 anjeunna. Inpo Sean penting pisan pikeun ningali ngaliwatan naon urang kiwari keur urang [...]

Continue Reading »

Naha Éropa pretends Erdogan hese tapi cicingeun cooperating jeung Hitler anyar

Filed dina SEJARAH by on Maret 11 2016 4 Komentar
Naha Éropa pretends Erdogan hese tapi cicingeun cooperating jeung Hitler anyar

Samemeh Perang Dunya II, urang nempo hiji upswing badag dina ékonomi Jerman. Adolf Hitler diwangun sakabéh industri jeung infrastruktur ieu ningkat gigantic. Ieu dijieun recovery ékonomi badag di Jerman, anu dugi lajeng ngalaman pampasan beurat sanggeus Perang Dunya Kahiji. The upturn ékonomi Adolf Hitler sugan dijieun leuwih [...]

Continue Reading »

Éta Yesus a Firaun-turunan; nu pharaohs karajaan turunanana?

Filed dina SEJARAH by on Maret 11 2016 6 Komentar
Éta Yesus a Firaun-turunan; nu pharaohs karajaan turunanana?

Mangrupa carita salaku urang terang ka katuhu? Anu agama sakumaha urang terang aranjeunna boga pamadegan anu bener asalna maranéhanana? Naha Ratu Elizabeth II Britania diangkat dina tahta anu sits atop batu Yakub na on luhureun hiji staircase dina bentuk piramida mangrupa? Sateuacan analisis pinuh [...]

Continue Reading »

bupati Walanda nampa hiji cross kalawan symbolism Nazi?

Filed dina SEJARAH by on Maret 10 2016 6 Komentar
bupati Walanda nampa hiji cross kalawan symbolism Nazi?

The "Order of istighfar tina Républik Féderal Jérman (Jérman: Verdienstorden der Bundesrepublik Deutschland) nyaéta hiji-hijina Order of istighfar Jérman jeung éta on 7 1951 Séptémber diatur ku Présidén Federal Theodor Heuss. Aya hal anu luar biasa ngeunaan cross ieu. Ieu dina kanyataanana dileler ka rada nonjol Walanda. Ngan daptar: Ratu Juliana jeung Pangeran Bernhard, Ratu Beatrix jeung [...]

Continue Reading »

Perang di Suriah; Kulon Romawi Kakaisaran, Byzantium jeung Kakaisaran Usmaniyah

Filed dina SEJARAH by on Maret 7 2016 0 Komentar
Perang di Suriah; Kulon Romawi Kakaisaran, Byzantium jeung Kakaisaran Usmaniyah

Ngartos mecenghulna Turki dipingpin ku Presiden Recep Tayyip Erdogan penting pikeun nalungtik sapotong sajarah. Lamun urang nyaho sajarah ieu, urang ngarti kumaha battleground ayeuna di Suriah bisa dipedar; Grup nu aktif na "anu" atawa "kumaha" saleresna [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup