wawasan NEW

Anceman nuklir ti Koréa Kalér versus ancaman greatest ka manusa

Filed dina wawasan NEW by on May 11 2017 29 Komentar
Anceman nuklir ti Koréa Kalér versus ancaman greatest ka manusa

Dina minggu nu anyar warta nu ngancik di gigireun pamilu Perancis utamana mah pikeun ancaman AS perang diarahkeun di Koréa Kalér. nagara anu mangrupakeun dumadakan sangar bahaya sabab bakal dipake dina ngembangkeun pakarang nuklir jeung nu pikaresepeun lamun disebut Amérika, tapi hiji musabab alus pikeun meunangkeun deui [...]

Continue Reading »

Anjeun teu kedah ngalawan sistem, tapi dina Succeeding

Filed dina wawasan NEW by on May 2 2016 1 Comment
Anjeun teu kedah ngalawan sistem, tapi dina Succeeding

Loba jalma ngarasa yén anjeun teu kudu ngalawan "sistem", tapi jero kedah tetep neangan cara janten suksés. Anjeun masih bisa manggihan cara keur nyarita dina sistem ayeuna nyieun duit atawa dina sistem éta. Bari éta leres yen lamun semi tegangan dipencet, éta ngan [...]

Continue Reading »

Naon salah pamanggih hiji pamaréntah dunya terpusat?

Filed dina wawasan NEW by on Maret 16 2016 16 Komentar
Naon salah pamanggih hiji pamaréntah dunya terpusat?

Patarosan abdi sering meunang nyaeta: "Naon salahna ku pamaréntah dunya terpusat?" Kadangkala kacida ditambahkeun hal kawas: "Aya kénéh loba teuing jalma basajan anu ayeuna kudu sakaligus mingpin na masih mangpaat lamun di sakuliah dunya boga aturan nu sami? "patarosan dasarna masuk akal, anjeun bisa ngomong. Anu [...]

Continue Reading »

Nano-tech dahareun sintétik jeung pilarian Google pikeun kalanggengan

Filed dina wawasan NEW by on Pébruari 27 2016 12 Komentar
Nano-tech dahareun sintétik jeung pilarian Google pikeun kalanggengan

Google boga di quest na keur kalanggengan hired hiji ahli genetika luhur. Google sagemblengna dina 'peta jalan' sakumaha geus jadi mindeng dijelaskeun ku transhumanist Ray Kurzweil ngawanohkeun istilah "singularity" na negeskeun yén manusa 2045 ngahontal kalanggengan na. Tadi kuring geus ngalaporkeun yén maranéhna geus kapanggih ngareset kodeu DNA [...]

Continue Reading »

The ganda-sesela percobaan dina ilusi tina realitas

Filed dina wawasan NEW by on Pébruari 24 2016 20 Komentar
The ganda-sesela percobaan dina ilusi tina realitas

Sagalana di sabudeureun anjeun, sanajan awak anjeun sorangan, ngan dijieun mun anjeun aya bewara eta. Éta rada pernyataan kandel. Sanajan kitu, pernyataan ieu dirojong ku papanggihan ilmiah dina widang fisika kuantum. Kuantum fisika kudu handap ratusan test-terusan tina kali sakuliah dunya, sabab ngarah ka jadi loba kaayaan teu percaya sarta sakaligus keur reuwas sapertos hébat. [...]

Continue Reading »

Matrixna penting, sagalana lumangsung dina pikiran '

Filed dina wawasan NEW by on July 22 2015 8 Komentar
Matrixna penting, sagalana lumangsung dina pikiran '

"Matrixna penting, sagalana lumangsung dina pikiran, nyaéta pernyataan nu Kuring geus uninga minggu ieu sareng panginten patut pondering. Ngawangkong leuwih matrix jeung assembly nu tujuanana sagemblengna penting; pamikiran anu penting dina struktur kakuatan di Bumi; lumangsung nanaon nu pangalaman dina [...]

Continue Reading »

Interaksi antara jalma jeung asal na

Filed dina wawasan NEW by on June 12 2015 19 Komentar
Interaksi antara jalma jeung asal na

Sanajan jalma dina dasar kieu fisika kuantum jeung "Double sesela percobaan" (tingali didieu), tamat bisa jadi nu kuring gaduh tempoan deterministik tina kahirupan, dimana sagalana ngan proyéksi a jeung lalaki anu ngan bisa nampi "realitas" salaku proyek jenis hologram, nyaéta [...]

Continue Reading »

Sumanget, jiwa sarta awak: naon eta na naon fungsi maranéhanana?

Filed dina wawasan NEW by on April 23 2015 46 Komentar
Sumanget, jiwa sarta awak: naon eta na naon fungsi maranéhanana?

Dina kalolobaan agama geus dikaitkeun kombinasi "sumanget, jiwa sarta awak." kituna paling urang geus ngadéngé istilah jalma, tapi meureun éta rada hese nangtukeun heula dua, bari urang sadaya terang kumaha awakna a. Kuring sorangan geus dubbed awak urang salaku bio-komputer tur [...]

Continue Reading »

Sagalana di handapeun panonpoé aya dina Ngepaskeun

Filed dina wawasan NEW by on April 16 2015 9 Komentar
Sagalana di handapeun panonpoé aya dina Ngepaskeun

"Sagala kaayaan panonpoé aya dina Ngepaskeun; nyaeta naon band Xuping Floyd sings lagu maranéhanana 'Kuwu'. Sagalana di handapeun panonpoé téh "dina Ngepaskeun". Naon bakal aranjeunna hartosna ku nu? Kuring dedicated eta artikel saméméhna (tingali didieu), tapi diideuan kiwari aya sakali deui balik. Lamun sagalana [...]

Continue Reading »

Kumaha anjeun megatkeun sambungan ti matrix tur salamet anjeun masih aya?

Filed dina wawasan NEW by on April 16 2015 4 Komentar
Kumaha anjeun megatkeun sambungan ti matrix tur salamet anjeun masih aya?

Dina September 2014 I narima - mun aanleidling sahiji artikel abdi on matrix - sababaraha kali patarosan anu berbunyi di panggih: "Kumaha kuring dipiceun sorangan ti matrix jeung kuring masih bisa salamet dina matrix" Contona aya batur salajengna Patarosan ditanya [quote] kuring geus kabetot pikeun sawatara waktu ayeuna [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup