simulasi

Microsoft Hololens 2 rasa tina naon mungkin ku sambungan internét-otak

Filed dina simulasi, warta analisis by on Maret 4 2019 1 Comment
Microsoft Hololens 2 rasa tina naon mungkin ku sambungan internét-otak

Microsoft Hololens 2 mangrupakeun kamajuan inovatif ngajentul dina widang kanyataanana Augmented. kanyataanana Augmented mangrupakeun lapisan digital ngaliwatan dunya nyata. Lantaran kitu tontonan tina bahan transparan Microsoft geus nyaho sabalikna kana gelas maya kanyataanana yen kami kaulinan. kanyataanana Augmented nyaeta mangsa nu bakal datang tur maranéhna terang [...]

Continue Reading »

Kumaha bisa ngeureunkeun prosés tina prophecies tungtung-waktu?

Filed dina simulasi by on Januari 5 2019 9 Komentar
Kumaha bisa ngeureunkeun prosés tina prophecies tungtung-waktu?

Patarosan dina judul bakal jadi aneh atoh saeutik keur loba. Anjeun bisa jadi irreligious sahingga anjeun bakal manggih tungtung istilah merta gede bohong. Teu dinya moal luar biasa sabaraha urang irreligious masih taat kana sababaraha jenis sistem kapercayaan? Kapercayaan dina évolusi contona. Sumuhun, éta sistem kapercayaan, sabab [...]

Continue Reading »

Naha sieun maot teh bohong pangbadagna sadaya waktos

Filed dina simulasi by on Oktober 15 2018 11 Komentar
Naha sieun maot teh bohong pangbadagna sadaya waktos

Anjeun ngadenge eta jadi mindeng maot anu mangrupa ilusi. Memang waktu mangrupa ilusi. Konon ku jalma réa, tapi teu saurang ogé bisa nyieun bener alus tangible jeung urang ogé ngalaman saukur waktu jeung sieun maot penting pisan pikeun sistim kapercayaan urang. Sanggeus maca [...]

Continue Reading »

Naon dimensi, naon anu eling, kumaha geus diwangun kanyataanana urang na sabaraha dimensi nu aya?

Filed dina simulasi by on Oktober 14 2018 22 Komentar
Naon dimensi, naon anu eling, kumaha geus diwangun kanyataanana urang na sabaraha dimensi nu aya?

Dina dunya urang 3-dimensi, sahenteuna dunya sakumaha urang ngarasa mibanda 3D panon urang, urang tiasa matematis nangtukeun dimensi, tapi kumaha upami dimensi spiritual? Naon teu dimensi istilah dina dunya spiritual atanapi agama? Dina artikel ieu anjeun bakal manggihan katerangan rinci jeung kuring gé bet anjeun [...]

Continue Reading »

Naha Elon kasturi urang Skynet, nanotech na vaccinations bakal sadar Ascension nu

Filed dina simulasi by on Oktober 2 2018 4 Komentar
Naha Elon kasturi urang Skynet, nanotech na vaccinations bakal sadar Ascension nu

Sanajan Elon kasturi nyaéta saeutik sigana geus ditarik deui di tempoan kuring laporan sapertos nu utamana dimaksudkeun pikeun ngumpulkeun milyaran tambahan tina dagang, posisi salaku DARPA ngaran téhnologi pusher tetep penting. Henteu ngan kasturi bakal mawa panganteur otak komersil dipasarkan liwat na [...]

Continue Reading »

Null simulasi hacked

Filed dina simulasi, warta analisis by on 24 Séptémber 2018 1 Comment
Null simulasi hacked

Dinten I nampi ti maca handap video YouTube. Video milih reuwas ampir instan senang, teras abdi karidut. Ieu sahenteuna rada luar biasa nu hiji Dutchman lila sanggeus publikasi artikel abdi dina téori simulasi, mangrupakeun ide nu sarupa asalna nepi. [...]

Continue Reading »

Téori simulasi maju

Filed dina simulasi by on 1 Séptémber 2018 6 Komentar
Téori simulasi maju

Beuki loba élmuwan nu dimimitian ngomong yén alam semesta kami téh simulasi a. Kawentar band Muse niatna fokus kana subyek album panganyarna nya. Tur upami hal dimimitian jadi mainstream, loba seekers bebeneran ngawitan janten curiga geura-giru. kacindekan abdi yén lalaki awakening kudu sadar tina [...]

Continue Reading »

Dupi urang nempatkeun hasil simulasi ieu kana leungeun kami?

Dupi urang nempatkeun hasil simulasi ieu kana leungeun kami?

Sanajan kuring boga umur ngora pisan tadi geus kungsi nyieun ulah percanten Allah asih, tapi utamana tos ka sieun, éta fascinates kuring kumaha milyaran jalma anu preoccupied kalawan sistem kapercayaan maranéhanana sarta ngantep nangtukeun sakabeh kahirupan maranéhanana ngaliwatan. Ayeuna teu ngan iman ka Allah, Allah, Yesus, [...]

Continue Reading »

Anu dijieun Lucifer na naon setan, djinns atanapi Archons ti dina simulasi nu?

Anu dijieun Lucifer na naon setan, djinns atanapi Archons ti dina simulasi nu?

Utamana ti sudut maranéhanana jeung worldview Kristen atanapi Islam Kuring remen meunang pertanyaan: Lamun pikir mayapada geus dijieun simulasi Luciferian, anu lajeng dijieun Lucifer na kumaha eta setan, djinns, archons? Abdi hoyong netelakeun dina artikel ieu sareng kuring bakal aya [...]

Continue Reading »

awan Google ngabuktikeun téhnik jangkar Aurgmented kanyataanana (AR), téori yén alam semesta téh simulasi a?

awan Google ngabuktikeun téhnik jangkar Aurgmented kanyataanana (AR), téori yén alam semesta téh simulasi a?

Saatos sababaraha artikel geus ditulis ngeunaan konsép nu na I dina kahirupan realita maya, dibuktikeun ku loba komentar yen pamiarsa anu rada di shock. Salaku Kuring geus nyatakeun yén prinsip "entanglement kuantum" fenomena diperlukeun Einstein Téori locality oge undermines laju cahaya (sakumaha fisikawan wates fisik), [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup