simulasi

Paus Francis nyauran pamimpin dunya ka Vatikan dina 14 dina Méi 2020 pikeun pakta global

Filed dina simulasi, Kepunahan Pemberontakan, warta analisis by on 26 Séptémber 2019 10 Komentar
Paus Francis nyauran pamimpin dunya ka Vatikan dina 14 dina Méi 2020 pikeun pakta global

Paus Francis, Jesuit Saint Nicholas tanpa janggot iteuk, timbalan Yesus Kristus di bumi, nyebat 2 sadaya pamimpin dunya minggu ka tukang datang ka Vatikan dina 14 dina Méi 2020 pikeun 'Pact Global' (perjanjian global). Aya dua barang penting dina agenda ieu rapat dimana sadayana kedah sumping. Anu kahiji nyaéta […]

Continue Reading »

BREAKING: pil rejuvenasi mangrupikeun kanyataan! 80 Lalaki lami taun ngelek mimiti sanggeus nguji sato

Filed dina simulasi, warta analisis by on August 29 2019 1 Comment
BREAKING: pil rejuvenasi mangrupikeun kanyataan! 80 Lalaki lami taun ngelek mimiti sanggeus nguji sato

David Sinclair nyaéta dosén di jurusan génétika, Blavatnik Institute sareng ko-diréktur Paul F. Glenn Center pikeun mékanisme Biologis Aging di Harvard Medical School. Dina presentasi ieu di handap, anjeunna ngajelaskeun kumaha prosés sepuh awak manusa utamina gaduh kaitanana kalayan leungitna inpormasi; mirip kana […]

Continue Reading »

Kunaon umat manusa digoda pikeun ngahontal kalanggengan sareng gabungan sareng AI

Filed dina simulasi, warta analisis by on July 30 2019 14 Komentar
Kunaon umat manusa digoda pikeun ngahontal kalanggengan sareng gabungan sareng AI

Upami urang maca sagala sinyal pikeun naon aranjeunna, maka urang tingali yén dunya ieu gancang ngajantenkeun sareng yén manusa 2.0 mangrupikeun kanyataan dina ayeuna sareng 10 taun. Urang bakal ngalaman bumi sareng jagat raya 2.0 (sareng seueur versi anu sanés) sakitar 2045. Lantaran kitu simbolisme katumbiri di mana waé anjeun [...]

Continue Reading »

Ti Buah Turki Rutger Hauer jadi Gay Pride sareng festival Milkshake

Filed dina simulasi, warta analisis by on July 29 2019 5 Komentar
Ti Buah Turki Rutger Hauer jadi Gay Pride sareng festival Milkshake

Kuring ditaros kamari upami kuring ningali pilem Rutger Hauer. Numutkeun panulis, éta nyaéta film groundbreaking. Buah Turki kusabab ngarobih taboos séksual sareng pilem anu sanésna sanés waé. Kuring teu pernah ningali dua pilem éta, kusabab kuring ngagaduhan panyebaran alam pikeun hypes, tapi tangtosna kuring terang […]

Continue Reading »

Inpo penting pikeun kahirupan anjeun ayeuna

Filed dina simulasi by on July 22 2019 19 Komentar
Inpo penting pikeun kahirupan anjeun ayeuna

Geus waktuna kaluar tina dunya ngimpi tur mimitian nempo dunya sakurilinganana kanggo naon sia. Nu bakal nyaritakeun perobahan dasar pikeun hirup anjeun. Kituna Abdi hoyong nunjuk presentasi handap ku Richard Thieme (di bagean handap artikel ieu), urut imam anu parantos dirobah nyalira kana [...]

Continue Reading »

"Simulasi simulated," "eling anu rekonstruksi," anu aya?

Filed dina simulasi, warta analisis by on July 20 2019 12 Komentar
"Simulasi simulated," "eling anu rekonstruksi," anu aya?

Minggu ieu sawala alit ngabéréskeun didieu dina situs ngeunaan ngeunaan reinkarnasi sareng sual naha éta teu aya. Numutkeun kana sawala, bakal aya cukup pernyataan saksi anu ngécéskeun yén reinkarnasi teu aya. Kuring pamadegan nyaéta yén sawala janten superflik sakali anjeun balik kana hakekat kanyataanana urang [...]

Continue Reading »

Kumaha carana urang ngarobah ngagubungkeun badag upami 99% teu kunanaon?

Filed dina simulasi by on July 15 2019 32 Komentar
Kumaha carana urang ngarobah ngagubungkeun badag upami 99% teu kunanaon?

Ayeuna urang parantos sumping kana kacindekan yén seueur sabudeureun urang sacara harfiah teu kanyahoan (tingali artikel ieu), kuring nanya deui pikeun mukir deui ngeunaan nyarios éta. Kuring henteu hartosna 'cara nyarios' atawa 'metaphors', henteu hartina mah sacara harfiah teu kanyahoan. "Buka sareng balikeun" mangrupakeun hiji pernyataan anu kawentar [...]

Continue Reading »

'Ego' nyaéta program AI nu eusian ku autopilot anu bio-robot manusa-avatar

Filed dina simulasi by on July 11 2019 13 Komentar
'Ego' nyaéta program AI nu eusian ku autopilot anu bio-robot manusa-avatar

Jalma anu maca artikel ngeunaan jalma anu henteu kuningna (NPC) ayeuna ayeuna tiasa ngarti yén istilah "eling" atanapi "jiwa" tiasa disambungkeun kana sambungan nirkabel diantara panganteur uteuk sareng avatar dina simulasi. Avatar dina simulasi kasebut, sakumaha, dikawasa sacara éksternal sahingga diideuan. Dina artikel anu […]

Continue Reading »

Dupi seueur jalma di sabudeureun anjeun sacara harfiah teu aya palawuhan (awakna inanimate)?

Filed dina simulasi by on July 8 2019 17 Komentar
Dupi seueur jalma di sabudeureun anjeun sacara harfiah teu aya palawuhan (awakna inanimate)?

Ieu ampir teu mungkin pikeun ngabayangkeun, tapi anjeun kantos heran lamun sababaraha urang di sabudeureun anjeun sabenerna gaduh 'jiwa'? Anjeun ngan kedah milarian sabudeureun anjeun dina kahirupan sapopoé, anjeun kadang-kadang manggihan jalma-jalma anu sanggup ngusahakeun karunya, tapi sabenerna sacara sagemblengna […]

Continue Reading »

Kami henteu tiasa ngajawab masalah di dunya ngaliwatan panginten sareng ngawangkong, tapi ku cara ieu:

Filed dina simulasi by on June 21 2019 3 Komentar
Kami henteu tiasa ngajawab masalah di dunya ngaliwatan panginten sareng ngawangkong, tapi ku cara ieu:

Sateuacanna abdi ngarujuk ka vidéo ti Roald Boom, anu pribadi abdi teu terang, tapi diantarana kuring nonton pidio YouTube sateuacan 1x. Dina ucapan handap (anu kuring nampi), Roald datang deukeut ka rasa kuring kana rasa kuring. Anjeunna nyatakeun yén dalil Einstein 'Kami teu tiasa ngajawab masalah tina tingkat pamikiran anu sarua' […]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup