SYMBOLISM

Tugu MH17 stunning sadaya-ningali panon dina 'pita' héjo

Filed dina SYMBOLISM by on August 31 2016 12 Komentar
Tugu MH17 stunning sadaya-ningali panon dina 'pita' héjo

Vijfhuizen pas janten tugu mieling korban tina MH17 bencana. Ieu mangrupa alpukah Yayasan Nasional Tugu MH17. Naon rada keuna teh symbolism monumen. Urang milih hiji panon kabeh-ningali dina pita héjo (pita), ditémbongkeun saperti dina seniman gambaran handap monumen. Sajaba ti éta, aya [...]

Continue Reading »

David Bowie mati 2 poé 69e ultah

Filed dina SYMBOLISM by on Januari 11 2016 18 Komentar
David Bowie mati 2 poé 69e ultah

Dua poé sanggeus ultah na, pesen yén legendaris Aleister Crowley supporter David Bowie on umur 69, teu lila sanggeus peluncuran album anyar na 'Hideung Star', geus almarhum. The Bowie maot meureun a shock ngaliwatan masarakat. Anjeunna musisi kacida terhormat tur well-dipikawanoh, upami teu kebat. Hartina, sahenteuna [...]

Continue Reading »

Manggihan harti sabenerna Natal

Filed dina SYMBOLISM by on Désémber 10 2015 6 Komentar
Manggihan harti sabenerna Natal

Pikeun manggihan harti sabenerna Natal ieu ngan digging kana sajarah. Dimimitian a sinister saeutik: Dina Norse tradisi pagan poé 12 hiji batang badag dibeuleum kalayan duanana sato jeung manusa anu berkurban keur ngahargaan ka nu déwa Joglo. kalapa ieu simbol tina rarangan lalaki. [...]

Continue Reading »

911 ieu ditembangkeun ku Supertramp di 1979 "Kajahatan abad"?

Filed dina SYMBOLISM by on Oktober 19 2015 33 Komentar
911 ieu ditembangkeun ku Supertramp di 1979 "Kajahatan abad"?

sabtu minggu panungtungan mah ku sobat di mobil nu geus rada enamored sahiji band Supertramp, ti taun '70. musik anu jadi jujur ​​sarta ngomong Teu sangka anu saé. Dipikacinta musik sakali compelling, melodramatic tur pikaresepeun. Anjeunna némbongkeun kuring nu panutup tina album "Sarapan di Amérika" ti [...]

Continue Reading »

Ngawengku Islam Saturnus symbolism bagian 2

Filed dina SYMBOLISM by on 30 Séptémber 2015 14 Komentar
Ngawengku Islam Saturnus symbolism bagian 2

Kamari kuring dipasang hiji artikel nu abdi masihan pintonan abdi kana ayana mungkin tina Saturnus symbolism dina Islam. Di dieu, fokus ieu utamana dina Ka'bah di Mekah sarta ngabandingkeun jeung kutub kalér Saturnus. Ieu meureun pikeun loba teu argumen bener padet. Leuwih ti éta, éta pasti moal niat kuring [...]

Continue Reading »

Ngawengku Islam Saturnus symbolism

Filed dina SYMBOLISM by on 29 Séptémber 2015 45 Komentar
Ngawengku Islam Saturnus symbolism

Kusabab kuring boga loba pengikut Muslim on Facebook, abdi sering meunang nyebutkeun sabaraha abdi tiasa nyebutkeun agama nu mangrupa penemuan anu kultus Saturnus. Pikeun ngawitan, abdi hoyong netelakeun yen kuring gaduh hormat keur jalma anu serius ngeunaan minuhan iman maranéhanana. Aranjeunna pisan sadar kahirupan maranéhanana sarta boga [...]

Continue Reading »

Garuda lagu ritual inisiasi Hotel California Satanic

Filed dina SYMBOLISM by on 21 Séptémber 2015 10 Komentar
Garuda lagu ritual inisiasi Hotel California Satanic

Saha anu muterkeun gitar boga sahanteuna angka 1x dicoo hirupna, tapi meureun loba deui. Ieu oge hiji garis gitar pisan nice jeung solos dina lagu nu unik keur waktu na. téks geus salawasna geus saeutik kabur, tapi geus leuwih ilahar dina musik dipikawanoh [...]

Continue Reading »

CERN, Siwa, anu Vedas, Saturnus sarta karuksakan rencanana tina manusa

Filed dina SYMBOLISM by on August 17 2015 6 Komentar
CERN, Siwa, anu Vedas, Saturnus sarta karuksakan rencanana tina manusa

Baca on? Anjeun tiasa, tapi sababaraha item dina situs ieu mangrupakeun sadia pikeun anggota sareng kaanggotaan emas. Ieu mantuan anjeun damel na anjeun meunang ngan saeutik saeutik leuwih pamahaman ti lamun maca mung headline na bubuka artikel. Mindeng pamikiran mimiti sanggeus maca hiji [...]

Continue Reading »

Simbol dina hawa ti jaman baheula ngajelaskeun piramida, anu 'kabeh panon ningali' na leuwih

Filed dina SYMBOLISM by on April 7 2015 1 Comment
Simbol dina hawa ti jaman baheula ngajelaskeun piramida, anu 'kabeh panon ningali' na leuwih

Naha anjeun nyaho yén arkeolog kapanggih mammoths beku, sababaraha nu masih kagungan dahareun dina sungut? Abdi hoyong aya ka anjeun ngeunaan, sabab nunjukkeun hiji freeze dadakan, jadi tetep geus dilestarikan pisan ogé. The mammoths cicing di wewengkon kalér nu lajeng tétéla éta henteu cadar és masif, sakumaha urang kiwari [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup