warta palsu

Hoaxes sarta serangan bendera palsu: ngaliwatan tesis, antithesis sarta sintésis mun Tatanan Dunia Baru

Filed dina warta palsu, warta analisis by on April 14 2017 16 Komentar
Hoaxes sarta serangan bendera palsu: ngaliwatan tesis, antithesis sarta sintésis mun Tatanan Dunia Baru

Sigana hese nangkep kumaha kaulinan dimaénkeun dina chessboard global. Di dunya loka média alternatip, aya sababaraha anu bade Donald Trump mun muja jeung nu lianna nu Putin salaku lalaki katempo pajoang ngalawan Tatanan Dunia Baru. The situs dimungkinkeun biasana daék [...]

Continue Reading »

Nepniews, warta nyata, hoaxes, bandéra palsu, media jeung pulitik; naon leres tur naon teu?

Filed dina warta palsu, warta analisis by on Désémber 28 2016 63 Komentar
Nepniews, warta nyata, hoaxes, bandéra palsu, media jeung pulitik; naon leres tur naon teu?

Dina taun anyar kami geus katempo loba teror. ramatloka ieu kadang dilakukeun sarta kadangkala laporan menyimpulkan yén aya hal lepat. Sababaraha nganalisa dipingpin kana kacindekan yen teror ieu nempatkeun dina pamandangan jeung nu lianna nu aya 'bendera palsu'. Nu henteu hartosna yén usaha sagala [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup