Saha Martin Vrijland?

Saha Martin Vrijland na naha anjeunna kalibet dina nulis artikel?

Dina geus sababaraha artikel, abdi dipedar yén média alternatip eta tos rengse dikawasa di Walanda. Kuring ningali sacara harfiah keur "dikawasa ku layanan rusiah. Di Walanda, disebutna klub GISS. Ngabuktikeun eta, Anjeun kudu sabenerna infiltrate. Anu unscheduled ampir hasil kuring, tapi éta dipikabutuh pikeun kasus, jadi Kaula exhausted. Naon atuh moal sugan aya kituna sakeudeung nerangkeun sajarah ngeunaan mecenghulna kuring salaku panulis sarta nandaan nu outlines nu nangtukeun naha anjeun satuju sareng pendapat abdi atanapi henteu.

Dina awal

Nalika kuring dimimitian lima taun ka tukang kalawan aksara, nya éta teu merta niat anu salamina ngalakukeun. dunungan tukang mah digawé minangka manajer jualan internasional bangkrut salila proyek kuring nyeepkeun sanggeus kuring ujug-ujug ngagaduhan eusian abdi tina 'maatwerkpak na diséwakeun. Kuring mutuskeun didieu (sakumaha Teu sangka 'samentara') nulis jeung milih pseudonym hiji ku kituna teu ngarugikeun CV abdi. Ku kituna hayu atuh nulungan sorangan dina konsultasi, nu kuring teu hak pikeun kauntungan. hurup nu dimimitian ku hiji artikel dina (kiwari defunct) ramatloka Argusoog Arend Zeevat na culminated dina ramatloka kuring sorangan. Sanggeus sababaraha bulan loka ieu dumadakan dilongok ku nepi ka 150 sarébu kali sapoé salila hal Anass Aouragh. Ieu kusabab kuring mutuskeun ngan satuju buka kalayan kaméra ka "olah TKP" sabab Peter R. de Vries ceuk dina TV unggal bulu na unggal fibril di ieu (diri) rajapati bakal ditalungtik. Kuring ieu wondering lamun anu leres jeung nyebut demi kaméra amatir leutik ka loka. Aya kuring kapanggih loba clutter ka mana Anass bakal kapanggih sarta saksi dilaporkeun yén maranéhanana éta kénéh pisan isuk tadi exhausted anjing maranéhanana. hal anu jengkar nalika sakabéh Walanda sarta kuring ogé diterbitkeun sakali laporan pamarikasan mayit keur neangan sebab matina NFI. Anu badag di warta, sabab taya sahijieun miboga hal rada kandel, tapi ngaran kuring teu disebutkeun (anu bakal masihan malah beuki datang ka situs abdi).

Ampir geuwat nalika kuring japati bisi éta, kuring tetep diserang ku sagala sorts pitenah online tur fitnah jeung sanajan hiji deklarasi éksténsif jeung pisan lengkep geus dipigawé nanaon dugi dinten sapanjang. Sajaba ti éta, pikeun manggihan hiji pangacara anu wani ngaduruk prosedur nalika kuring ngajelaskeun ka ngabuktikeun yén kampanye ieu asalna tina sudut pamaréntah. Komo pangacara doraka Sven Hulleman ngagaduhan euweuh respon kana pamundut abdi.

Media alternatif aduk di maranéhanana poé na kuring ieu leuwih atawa kirang diserep ku objék jeung jalma kaasup sorangan méméh mimiti kuring salaku panulis kungsi boro uninga. Micha Kat éta salah sahijina. Kuring ieu diondang ka symposium demarkasi sarta malah bieu keur 'demarkasi Award. Saterusna kuring mimiti turun di bisnis munggaran. Ku kituna bakal jadi diwawancara ku John ConsemulderTapi nu teu bisa balik dina sakali deui spontan. kinerja kuring ieu ogé filmed, tapi pernah ditayangkan. Marcel Messing (ngaran ogé dipikawanoh dina media alternatif) ngajak kuring sanggeus acara final hypnotist wae, salaku kumisan di kamar hiji. Di dieu manehna ka kuring sacara pribadi nu Nyaan kapaksa ngaluyukeun. "Aranjeunna" bisa jadi targeting kuring ngan sakali jeung pakarang énergi diarahkeun.

Modder

kahadiran abdi di media alternatif geus ayeuna fanatically dilawan ku puluhan situs husus pikeun pitenah jeung fitnah alamat kuring salaku suung seemed naek tina taneuh. Kuring manggihan yén motor nyetir mangrupa pagawe (jeung RTD imam) balik pitenah ieu sareng fitnah ngaranna Jeroen High Weij éta anu dina wayah éta cicing sacara harfiah sabudeureun sudut ti Micha Kat. Tapi, kuring geus dianut ku Micha Kat. Kat éta dugi lajeng nami badag dina media alternatif sabab anjeunna perang pikeun taun ngalawan pedophilia tina jaksa lalaki pangluhurna: Joris Demmink. Kat diondang kuring datang ka prosés Demmink sahiji yayasan kuku Rusty sareng nu mayar suluh abdi. Kabéh sedengkeun Kat seemed buang uang sabudeureun kawas ieu nanaon, supaya katarik perhatian. Salila sesi I kapanggih kaluar yén anggota yayasan anu dituduh Demmink, éta rada hesitant na fearful ka kuring. Yén aroused minat kuring. Naha aranjeunna diréaksikeun jadi anxiously di abdi? Kuring masih diuk di camp maranéhanana? Lajeng abdi noticed kana pita jeruk dina lapel of a anggota yayasan, abdi wondered sabaraha hiji anggota yayasan anu leuwih atawa kirang nagara Walanda diserang, ieu ngagem hiji pita jeruk. Ku kituna kuring indit deui ngagali kana kasang tukang di urang di yayasan éta. Ku kituna kuring datang di sakuliah kanyataan yen pamawa pita (ngaranna Ben Ottens) kungsi mantuan nilai ngaronjatkeun darat sakitar Schiphol tina pamakéan tatanén nepi darat. The Poot kulawarga, anu financed yayasan ieu kuku Rusty, bisa jadi milyaran syarat kaayaan Walanda pikeun lahan (kaasup proyék ngembangkeun samaran). Kuring ogé manggihan yén yayasan digarap kalawan Jack AbramoffHiji lalaki anu "dignitaries" sempet extorted video nyiksa seksual AS. Ku kituna kuring kapanggih kaluar inadvertently tur ngahaja manggihan yén Kat ieu kituna financed ku kulawarga paw sarta eta kabeh tétéla janten tipu daya hébat. Kasus ngalawan Demmink sahingga tétéla sabenerna unveil abuses pedophile, tapi hirup kalawan leuwih extortion tina kaayaan Walanda.

Kabéh jaba di media alternatif, kumaha oge, mucunghul di jaman abuses sabudeureun maranéhanana (hitherto) pahlawan Micha Kat, teu hayang muka. Kuring ieu malah diondang ka siaran radio nu kuring kedah ngajelaskeun naon anu kuring kapanggih. Ieu ieu dilaporkeun ka abdi yen ieu bakal janten 1 1 wawancara, tapi salila siaran live ieu dumadakan ngumumkeun yén Micha Kat oge dina pagelaran. Anu metoda canggih, tapi siaran nu tuh Kat saeutik alus, sabab kuring ngan junun wrest yén anjeunna dibayar ku kulawarga paw pancen digarap kalawan Jack Abramoff. Sakabéh média alternatip geus dipaliré kuring saprak lajeng sakumaha pariah a. Éta nyandak eta kabeh kaluar pikeun kuring dina serangan opprobrious na slanderous ieu sareng kabéh (sajaba ti Niburu.co na Micha Kat urang situs Whistleblower Online) atanapi henteu disimpen boro numbu ka artikel abdi, tapi ayeuna maranéhna kapaksa hayu atuh emphatically diserang sarta malah serangan kusabab paparan abdi Micha Kat.

Kuring éta saméméh sagala hal ieu kajantenan, sanajan sakali diondang ku Marcel Messing pikeun jenis pasamoan pikeun gabung gaya dina media alternatif di kidul nagara. Kuring éta lajeng ngan kusabab rojongan ieu disumbangkeun papanggih waragad suluh abdi. Ieu jelas yén benefit pangangguran mah a bisnis nyirorot. Kuring bisa geus bieu sangkan tungtung minuhan sarta dina wayah éta imah kuring geus plotted mun kudu hirup kapaksa anti squatting. kituna kuring kungsi balik sarta 4,5 4,5 jam jam drive deui guzzling mobil kana hiji suluh heubeul. Dina éta pasamoan jaba alternatif media, mana praktis dulur reputasi dina média alternatip éta hadir (Marcel Kuningan, Ad Broere, Guido Jonkers, jsb) dibahas ngadegna koperasi a. Hiji saluran kempelan kungsi datang pikeun média alternatip. Marcel Messing cenah terang jalma anu miharep sangkan jutaan aya. Anu hiji Pananjung luar biasa, sarta eta dijieun kuring ngangkat sual saha ieu "urang" ti bakal hésé. Kuring geus pernah kapanggih kaluar kusabab ayana éta sakali. Kuring éta jelas anceman sanggeus paparan Micha Kat.

dinten aya

Kusabab 2014 I dumadakan ningal ngaran anyar pikeun muncul dina adegan. Hiji awéwé ngaranna Irma Schiffer mucunghul ujug-ujug nulis artikel dina jejer nu kuring broached na eta seemed saolah-olah aya bisa dibuka alternatif Martijn Vrijland dina bentuk Irma Schiffer ieu. nona ieu niatna diwanohkeun ku sakabeh situs dipikawanoh dina media alternatif. Urang ogé nempo muncul dina pamandangan hiji wartawan heubeul ngaranna Judy Monshouwer anu tumaros hal sarupa kumaha geus dipigawé saméméh éta wartawan Jerman Udo Ulfkotte. Ulfkotte 17 taun digawé keur Frankfurter Allgemeine Zeitung, Frankfurter Allgemeine 'atawa' FAZ 'na sumping kaluar sareng buku nu anjeunna memproklamirkan yén CIA kadang bribed wartawan. Walanda teu bisa cicing tukangeun, sangkan ngagaduhan urang sorangan 'Udo Ulfkotte' dina bentuk amal jeung dipercaya pilari Janneke Monshouwer. Aranjeunna diajarkeun leuwih atawa kurang sami ngaliwatan jurnalistik Walanda. Klub WantToKnow, Perkara Bumi, sarta loba situs séjénna diwanohkeun ceuk ngaran anyar eagerly. Anu kahayang hayang ngadéngé Dutchman awakening.

urang ujug-ujug ningal mecenghulna loba ngaran nu anyar sejenna, sakumaha Martijn van Staveren, William Felderhof na Coen Vermeeren. Kabéh jalma anu museur area "teori konspirasi" atanapi spiritualitas. Manehna acuk dumadakan springing kaluar tina taneuh sarta eta seemed yen, saprak jaman pisan aktif mah 2013, kungsi dumadakan jadi diskalakeun hébat nyekel éta awakening sahiji jalma di Walanda. Teu niat abdi ngabahas sakabeh ngaran ieu keur 1 1 na filleting, sabab bisa ngajalajah saha atanapi henteu dipercaya. Kuring ukur bisa ngajelaskeun persépsi kuring. Martijn van Staveren Kuring dibahas deui sakali acan; William Felderhof éta sakali gaya nyetir balik runtuyan konferensi disebut 'Buka Pikiran' na Coen Vermeeren diaduk jadi UFO jeung 911 ahli.

Naon sakabeh ngaran ieu geus di umum nyaeta gugah maranéhna gancang sarta budgets sahingga bisa hirup kalawan taya maranéhanana, kasempetan jeung ngarasa profil alus sarta promosi ku cara sagalana jeung dulur di darat média alternatip. Nu bisa tur anjeun bisa nganggap hal éta minangka positif, bari Anjeun hoyong hayang males kanyeri, jealousy, hanjelu atawa isolasi timer dijieun 'Martin Vrijland bisa mertimbangkeun. Taya éta. Abdi rada gaduh tempoan sabalikna sumping ka dianggo ogé bareng jeung seekers bebeneran, dina urutan bade difokuskeun tulisan ngeunaan pintonan kuring sorangan dina urusan warta na ayeuna, tapi kusabab kuring noticed nu subjék sacara harfiah ngabajak na anu mindeng dikaitkeun jeung desinfo atawa ngawujud palsu, kuring ngarasa kuring hayu kaluar peringatan jelas. Sajaba ti éta, bakal ngingetan didieu tina kanyataan yen sakabeh situs web dina media alternatif turun atuh lajeng (jeung ku cara gawe ti momen) I crook Micha Kat unmasked. Anu sakuduna ngalakukeun ngirining bel a.

Naon sadayana suung sprouting anyar ogé mibanda di umum nyaeta aranjeunna sigana pernah sangsara ruksakna proklamasi maranéhanana "teori konspirasi". Kedah eta merta? Ieu sahenteuna bisa ditandaan yen kajadian bisi kuring. Nu teu eureun pitenah jeung fitnah ngeunaan scams, hukuman panjara, beatings jeung saterusna, tapi malah indit jadi jauh nu loba rinci ngeunaan putri abdi, kaasup umur, tinggal jeung sakola anu dipasang. Tapi tetep lengkep undetected teu diangkat ku sakabeh situs média alternatip. Sumuhun, Anjeun bisa ngahutang ka diri, dipikiran bisa jadi, tapi kanyataan yén hal anu nimukeun tur declarations dipigawé nanaon; kanyataan yén bukti ieu asalna kaluar ti leungeun baju ti pagawe kaayaan; kanyataan yén serangan sapertos bolos tina arrivals séjén; ditambahkeun kana kanyataan yén maranéhanana ngamajukeun tur ngarojong saling, acan kedah membangkitkan sababaraha patarosan. Bisa eta jadi nu sakabéh éta dilatih sarta dibuka ku AIVD nu? Atawa éta hiji konspirasi sangka?

Antosan menit a. Sangkan bisa yakin yén pamaréntah nganggo operasi bendera palsu na bunuh propaganda na nganggo média mainstream, tapi urang teu tiasa percanten yen layanan rusiah, media alternatif dina saku na? Naha ngalakukeunana a sagampil gerakan bahaya ninggalkeun kacekel? Vladimir Lenin geus nyatakeun yén cara pangalusna ngadalikeun lalawanan ku sorangan mingpin oposisi. Atawa aya nu ngan hal anu leres dina gede pisan Uni Soviét heubeul? Bisa eta jadi yén leungeun gurita ti AIVD di Walanda bisa jadi hal anu leuwih jegud ti paling jalma pikir? Bisa eta jadi nu bapa baptis média alternatip Belanda, Marcel Messing, nu sumping di sirkuit-tingkat tinggi na di masonry nu teu ghaib, pangadeg prinsip ieu di Walanda? Nedunan oposisi alus, anjeun kudu masihan jalma naon maranéhna pilari "kabeneran".

Naon bebeneran?

Dina pilarian Anjeun keur bebeneran, éta ngeunaan anjeun sahenteuna rarasaan tina 'ieu estu hurung masuk akal. Satuluyna anjeun kaanggo momen eureka dimana sadaya jelema hanjelu leuwih media mainstream jeung propaganda blatant na, sarta (mindeng) ngampar, keur néangan. Sigana anu kedah ieu ngeunaan 2014 anu kaeusi kana gear tinggi. Irma Schiffer nyaéta kalayan conto, rame pisan. Aya hal pikeun dulur di media alternatif. Anjeun yakin yén bumi téh datar? Lajeng eta bakal lulus. Kapercayaan di mahluk luar angkasa atawa UFOs, teras anjeun tiasa buka sababaraha saluran jeung anjeun malah bisa manggihan spiritual "ratification" ku batur sakumaha Martijn van Staveren. Anjeun yakin yén barudak anu ritually berkurban? Anjeun oge bisa manggihan anyar dina "urut bankir jeung insider" Ronald Bernard. Sarta tangtu aya isu yen dulur ku kiwari ngeunaan scratching balik Ceuli na: 911, vaccinations na chemtrails. Anjeun bakal di Beck anjeun di WantToKnow, Perkara Bumi, Ninefornews jeung saterusna. Simkuring hampir tiasa nyauran "média alternatip, garéja jeung garéja écés kudu mentri untainted. Pastor ku tukang alus, pangaweruh teleb na hiji carita mereun. Jalma anu ogé wani nelepon yen bumi teu datar jeung nu hiji "operasi bendera palsu" sok sugan a hoax atawa jalma nu nelepon maneh dimaénkeun preachers TV zoal publik Amérika kantos maén, anjeun teu hayang di garéja.

Éta kahayang anjeun neangan bebeneran. pangjurung nu geus rada dibuktikeun alatan awakening loba keur trickery na tipuan ti média mainstream. Tapi pikeun manggihan bebeneran, Anjeun teu diajar make brains anjeun sorangan. Anjeun kedah diajar saméméh anjeun tiasa manggihan sora pangalusna sarta garéja dipercaya: Garéja média alternatip. Jadi maneh diajar dipercanten deui ka menteri, sakumaha urut menteri kabeneran tina mimbar diajarkeun ka jamaah. Jadi maneh diajar dipercanten deui dina mentri anyar média alternatip. Sahingga hal anu penting nu nyaho yén anjeun gaduh anjeun nyapek kabeneran dipercaya tina mentri dipercaya, lantaran maranéhna geus diajarkeun. Mémang, Anjeun diri kudu ngalakukeun nanaon. Anjeun teu boga waktu sarta menteri dina geus diajarkeun di dinya. Muhun, éta téh ngeunaan pesen ti Koperasi Free Media; The prakarsa tétéla dibuka ku Ad Broere na Irma Schiffers, tapi kumaha sabenerna gagasan poko média alternatip nu geus gawe bareng balik layar. Ieu téh mangrupa alpukah yén ieu baris dibahas dina mangsa ayana hiji-waktos abdi di pasamoan kalayan Marcel Messing.

Naon anu dina kanyataanana geus taktik dina taun panganyarna? Lamun tétéla yén lalaki leupas tina peneliti dihoyongkeun Martin Vrijland ngaliwatan pitenah jeung fitnah online, teu ngahasilkeun "nyerah", nu éta rébuan pembaca unggal dinten kitu dumadakan confronted kalawan wawasan anyar ti maranéhanana panulis nu teu dihoyongkeun. Yén léak na kedah plugged mun ngégél bocor teh, pangadilan ieu pinuh rencanana kalawan tatangkalan. Puluhan tangkal nu sagala bisa tumuwuh saeutik tur sagala nya kungsi ngomong hal metot ngeunaan subjék dipikawanoh di luhur, tapi tetep ngan saeutik béda. Hiji leuweung tina situs ieu rigged dina media alternatif. leuweung anu sakabeh anu waktos geus dikawasa ku AIVD sarta balik layar digawé jelema situs geus ogé ngagabung babarengan ku coordinators sakumaha Marcel Kuningan jeung Guido Jonkers, tapi nya kungsi panon dina widang visual salaku beuki cluttered en Inpo beuki loba. Anjeun teu ningali kai pikeun tangkal! Jeung anu persis niat. Sarta Tada! Ujug-ujug aya sababaraha bapana jenis dipercaya-pilari jeung indung (anu sumping sadayana sapanjang tina litter sarua). The dipercaya-pilari ékonom Ad Broere sarta dipercaya pilari Irma Schiffer. Nunjukkeun yén anjeun teu pisan tinggi 'ngarasa alus' faktor? Sarta tangtu urang kudu Arjan Bos Marcapada Perkara salawasna amis tur senang nu kiwari hoyong alami mantuan ngahiji kabeh gereja ieu leutik ka garéja 1 badag. Anjeun tiasa nebak saha appoints nu menteri. Sarta bakal anjeun kersa gabung garéja ieu? gareja perlu duit pikeun ngalakonan rencana na alus. duit anu balik layar (sakumaha Marcel Messing ngahaja di ayana hinted dina rapat), anjeun teu nyaho. Garéja Katolik ogé boga nyatu duit, tapi ku gabung energizes anjeun nyarita iman anjeun sarta committed ka gareja. Anjeun kudu ngalakukeun kiwari kalawan garéja anyar ieu tina Media Free. Aranjeunna baris néangan anjeun pikeun manggihan bebeneran. Kusabab aranjeunna geus "kabuktian reliabiliti". Oh, jeung lamun anjeun geus mangrupa anggota garéja anu dipercaya, nu peryogi sababaraha vomited Martin Vrijland anu malah teu bisa meunang dina karaharjaan, teu ngarojong deui. Anjeun ngagem bagian anjeun, sanggeus kabeh, ka klub nu presents sorangan salaku dipercaya. Wilujeng sumping di garéja nu anyar. Misi dilakonan. (Baca leuwih handap video)

U ieu dioperasikeun

Ayeuna anjeun bisa kituna jadi dioperasikeun ku "bebeneran nyata" tina Media Free. AIVD nu dijieun mimitina leuweung tur sakumaha eta ngajalankeun solusi. 'Cara pangalusna pikeun ngadalikeun oposisi ialah nuju eta diri. Tapi kumaha anjeun terang yen AIVD deui aya? Kumaha anjeun nyaho eta dipariksa? Ngan butuh ka wahyu urut bankir Ronald Bernard! Nu pasti speaks ukur bebeneran? Sumuhun, tangtu! Kawas kuring ngomong, anjeun pilari kaleresan jeung anjeun bakal dilayanan kalayan kaleresan. Bari "bebeneran" téh tangtu hiji istilah dulur. Anjeun terang lamun ningali bebeneran lamun kapal keur sailing sapanjang basisir? Anjeun boga cai di sabudeureun anjeun, tingali basisir ti kajauhan na anu dikurilingan ku panumpang sejenna; yén axiom. Anu teu bisa ningali kumaha ieu lumangsung dina sumpah palapa. Dikawasa sails kapal tina sumpah palapa.

Dina gambar di handap, anjeun teu kasampak alus ningali garis intersecting abu. Sarta kadangkala nu katingali hiji titik. Tapi anjeun bisa nempo sagala titik-titik sakaligus?

Dina gambar séjén (tempo di handap) nu jelas tiasa ningali gambar hideung bodas, tapi lamun néangan hiji saeutik leuwih panjang batan 10 detik (difokuskeun panon anjeun dina titik-titik 4), lajeng ngacieupan panon anjeun sarta sagalana Sigana kedip-kedip up, Anjeun bakal ningali "karakter cukup dipikawanoh". Anjeun bakal ningali gambar disumputkeun. Sahingga persépsi Anjeun bebeneran ogé bisa dicoo. Lamun pikir nu katingali hal katuhu, anjeun ngan sigana sono sababaraha titik dina gambar ditingali conceals hiji gambar deeper bener. Kumaha lamun di média mainstream nepi ka acara 'hideung' dina gambar di handap ieu jeung média alternatif pikeun "bodas"? Naon? Anjeun masih bakal ningali gambar disumputkeun henteu. Tur éta nempo persis niat.

Istilah "worker lampu" mangrupakeun istilah populér di media alternatif. Yén "lampu" shines di gelap. Atawa, sabab Ronald Bernard di pilem ieu ngécéskeun jadi beautifully nalika anjeunna nyebutkeun yen sakelompok jalma linggih di bari di nu poek sareng nu kudu neangan dipaké pikeun gelap. Mangka umum hurung roko hiji torek jeung dulur anu overwhelmed ku caang. Hurung metot, tapi lampu nu bisa ngan jadi ngarujuk kana lampu Luciferian. Kuring bakal datang deui deui engké dina. Patarosan anjeun kudu ménta diri kiwari: Lamun media alternatif 'bodas' (lampu) ngawakilan gambar hideung tina média mainstream, anjeun ningali bebeneran atawa kalangkang kaleresan?

Ngabuktikeun eta!

Rék bukti teuas yén média alternatip ieu nyetél ku AIVD nu. Aranjeunna rada pernyataan yén kuring ngalakukeun, jadi kuring ngarti. Ieu kawas gambar di luhur; eta ngidinan Anjeun ningali hideung bodas, tapi ningali gambar disumputkeun, anjeun kudu neuteup saeutik deui ka 4 titik-titik, lajeng sadayana ningali blinking panon anjeun nepi na nengetan naon bakal nu katingali. Kuring ukur bisa nunjukkeun ka outline sahiji gambar ditingali dijieun. Na yén contours sakapeung bisa ngarasa yén jalma anu akting jeung carita tétéla formulir 'bodas' dina gambar hideung, tapi aranjeunna topéng gambar disumputkeun. Ningali gambar disumputkeun dina gambar visual nu kakarék ngacieupan panon anjeun.

Carita Ronald Bernard mangrupakeun conto sampurna dina rasa ieu. Ronald ngabejaan Anjeun katuhu kabeh katingalina. Anjeunna ngabejaan Anjeun kumaha perbankan jalan komo ngécéskeun yén politikus nu lackeys sahiji sistem perbankan; sistem perbankan nyaeta di luhureun piramida. Di luhureun piramida mangrupa bank BIS; kaasup bank sentral jeung diantara bank biasa deui. Anjeunna ngécéskeun gambar piramida kawentar yen saha anu geus aktip bari media alternatif bener terang. Ronald ngécéskeun sahingga bisa hirup kalawan ramo kana sagala spot nyeri! Irma Schiffer diwawancara anjeunna jeung di ahir Bagian 2 tina séri wawancara (anu coincidentally nyokot angka Masonic rapih tina 33 menit) Ronald boga dasi Masonic deui katarik saha mun nyarita ka wani ngagambar carita na kana ragu sakali buritan jeung ambek . Nu ieu meureun dikirim ka media alternatif nu dikawasa gawe bareng Micha Kat, anu chasing nu Bernard CV. Kuring nulis dina waktu produksi pilem teu ngeunaan Ronald.

Baheula kuring poked ngaliwatan métode NLP di média mainstream, tapi Ronald Bernard aya ngajadikeun pamakéan full-waktu. Dina sababaraha hal, di sapuan leungeun dina menit ahir pilem handap masihan sinyal jelas. Nyebarkeun leungeun méré pesen subliminal "Aku hébat" (jeung anjeun leutik); Nada sepi tina diri nu daun anger dina emosi tungtung ku cimata-acted; ramo ngarah, anu ambek sora adan subuh basa ngomong "tetep Cicing sungut anjeun." Ronald masihan pesen subconscious tina "Aku otoritas" nu disetél dina pakéan gaya, sapuan leungeun jeung lisan. Sakabéh wawancara ieu disebutkeun peppered kalawan "bebeneran undeniable" na Irma utamana tugas ngomong 'yes' na 'katuhu' tetep pikiran anjeun salaku mode adoptive. (Baca leuwih handap video)

di abdi artikel munggaran ngeunaan Ronald Bernard, abdi dipedar kumaha eta jelas dituduhkeun yén manéhna téh aktor. Irma Schiffer ogé muncul salaku 'Miracles pikeun dijual' ka Derren Brown metoda (tingali pilem ieu) Pikeun dilatih. carita nya oge sampurna leres. Manehna teh artis, sarta boga HSP .. ah tapi anjeun bisa maca nanaon manéhna nyebutkeun [quote]

dilahirkeun (beuki ngadat) Dina Pébruari 3 1962 tempat di Hilversum; therapist Jungian; bebeneran seeker; palatih; soldadu lampu; pisan dedicated ka jalma, sato jeung alam; sénsitip sarta alérgi kana panipuan jeung korupsi, pelukis intuitif; (Ex) pamuter bass; yea HSP; idealist sosial; rasa humor, spiritual jeung earthly (sagala-di-hiji!), Jeung Waterman di na pangalusna; Kuring balik pikeun kabebasan, merdeka, sarua, kaadilan, transparansi sarta kajujuran. Ieu diinterpretasi ku batur sakumaha mindeng inimitable, saendeng tur aneh ".

Di dieu urang kudu deui istilah "worker lampu" Anjeun gé mindeng dicandak media alternatif. Anjeun apal saha lampu nu asalna; saha nu warna bodas sapanjang di gambar hideung? Irma téh écés kacida peka na HSP. Éta alus, sabab eta (teu ku rojongan miboga AIVD nu) manehna weruh pikeun ngangkat dumadakan jadi "alus" sadayana conspiracies saprak 2014. Tapi éta teu kabéh! Irma oge sedeng. Muhun, lajeng anjeun oke jeung Irma! maranehna karasaeun atawa ngan lepat na aranjeunna cet nu bodas dina lawon hideung.

Ayeuna anjeun bisa pikir tapi naon atuh nelepon na teu datang jeung bukti. Anjeun manggihan naon diperlukeun pikeun nempo dina gambar hideung bodas? Abdi tiasa sketsa outline nu. Anjeun kudu nyieun upaya diri ningali eta, teu sadaya jelema nilik eta. Buktina kadang perenahna di symbolism na seratan disumputkeun.

tanda disumputkeun

seratan disumputkeun ieu nepi ka ayeuna éta teu sakumaha katingali, tapi bisa ditampilkeun. Hijina masalah nyaeta nu ogé bisa jadi teu hayang ningali saukur. Anjeun geus jadi meureun dina garéja jeung mayar sagala iuran jeung Koperasi Free Media atanapi gaduh indulgence Anjeun € 100 geus dibayar jeung galumbira B (anu tiasa nelepon sorangan acan aya bank). Anjeun lain serangan garéja anu jelas nyimpen lampu dina gelap? Muhun, anjeun bisa nutup panon anjeun pikeun symbolism nu.

Contona, maca hiji commented di handap ngeunaan galumbira B (ank) Ronald Bernard [quote]

Kuring geus pilari lila ngalawan ieu homepage tina dipan senang. Hal kahiji anjeun aya bewara anu écés logo jeruk ngagambarkeun lambang lingga on tukang batu-Na. Langsung aya gigireun slogan "ngadegna bank Anjeun."

Sarta commenter sejen nyebutkeun di handap [rujukan]

The db logo galumbira Bank ieu mirrored. Dupi anjeun ulah poho jalma gambar ti pihak nu Rothschilds inget kaasup poto? Kartu uleman ieu ditulis dina tulisan eunteung, tingali di dieu.

eunteung memang hiji simbol penting pikeun Aleister Crowley (Luciferian) teknik speach sabalikna "na lianna" téhnik tibalik. eunteung témbong, sakumaha éta nu Luciferian. The 'd' dina logo anu nempokeun B galumbira mirrored nu 'b'. Leuwih ti éta memang mere dua karakter nu tepung wates jeung simbol phallic (kecap 'ngadegna' dina slogan teh "ngadegna bank subliminal nujul ka cacakan phallic). Anu mangrupakeun simbol Luciferian. Tapi hey, hayu urang teu balik kaluar na ngan kasampak di logo tina Serikat Jalma Foundation. Anjeun masih teu katembong alus pikeun mikawanoh piramida? ngarojong Lucifer jeung ngarojong tina "Kami kabeh salah," "Salah Pamaréntahan Dunya" jeung "Hiji Dunya Agama" bakal salawasna caang ngaliwatan Luciferianism maranéhanana lantaran yakin yén éta ngahormat hukum bakal bébas. Aranjeunna ngidinan Anjeun kituna ngan teuing senang ningali bebeneran, supaya sakabeh gambar ieu warna. Aranjeunna bodas dina latar hideung, tapi maneh ukur ningali kabalikan tina gambar disumputkeun.

Serikat Jalma hayang ngahiji sakabeh jalma. Henteu nu disada pisan Luciferian? Anjeun bisa mertimbangkeun polos piramida di logo nu. Ngakuan Arjan Bos Bumi urusan 666 leungeun gesture kalayan salah sahiji video YouTube na? The preachers sahiji garéja média alternatip resep némbongkeun Anjeun nu camp aranjeunna, tapi disumputkeun. Anjeun ngakuan eunteung di vidéo handap balik Irma Schiffer? (Baca leuwih handap video)

Béntang test dina artikel abdi saméméhna terus malah ku (teu diverifikasi) comment [quote]

Galumbira B. ieu lokasina di Swiss, kumaha eta bisa jadi disebutkeun, moal. Konsép maranéhanana pasti bakal salajengna dimekarkeun lajeng dimekarkeun pikeun bank sejenna, abdi nebak kitu.

Lamun nu sanes tanda dina témbok? Sangkan anjeun konon urut bankir; némpél dina sagala bintik nyeri yén éta geus sadia di media alternatif; ngumpulkeun dina susunan wawancara jeung Irma Schiffer; lajeng diaku ngamimitian bank! Ronald na Irma tur sagala aktor sejenna dina media alternatif gaduh manéh ngayakinkeun ku carita ogé diarahkeun na pisan bisa dipercaya, anu bisa kapanggih sakabeh elemen anu geus bisa manggihan unggal bebeneran seeker di leuwih taun. Ieu mangrupakeun kompilasi cemerlang sarta dibawa pohara alus. Tapi tetep sakabéh ambeu kualitas akting di sabudeureun éta. Irma Schiffer boga 1 ditanya sual kritis tur sakabéh Ronald Bernard carita dina verifiable. Sakabéh média alternatip geus direbut jeung dipaké ka gabung media alternatif dina prakarsa ti Koperasi Free Media. Aranjeunna baris pituduh Anjeun ngaliwatan leuweung (timer dijieun GISS) kana situs media alternatif (tangtu tanpa anjeun ngarah ka Martin Vrijland).

Disillusionment na ayeuna?

Muhun, hatur nuhun kanggo disillusionment na naon ayeuna? Anu bisa kuring masih dipercanten tur naon bisa I masih maca atanapi henteu. "Simkuring ti bebek toilét, advising bebek toilét"Dupi aya pisan gampang, tapi kuring nyarankeun Anjeun sagigireun maca artikel kuring, utamana mun teu tinggaleun kana" garéja anyar "jeung" pendeta alternatif, tapi pikeun ngaktipkeun pangabisa intuitif sorangan sarta jiwa anjeun nyambungkeun. Hehehehe, ngabejaan yen "buruh lampu" Anjeun, tapi rék tetep matrix Luciferian. Kuring ngan mudahan nu kabur ti eta. Ku kituna lamun media alternatif jeung warna media dina gambar, anjeun kedah tingali gambar disumputkeun ku gambar. Sakitu nu ngan kantun gambar disumputkeun.

Tingali salajengna deui ka piring disimpen luhureun garis abu. Nu katingali unggal ayeuna lajeng a tip na sigana jadi lamun titik-titik disambungkeun ku media alternatif, tapi anjeun pernah ningali kabeh sakaligus. Éta tetep anjeun jauh ti total paparan ti matrix Luciferian. Sanajan maranéhna balik kituna sajauh ngabejaan Anjeun yen kurban anak committed dina lapisan luhur. Stings momentarily ngaliwatan emosi acted Ronald Bernard? Naha anjeun resep atoh anggota Gareja galumbira? Jeung ulah Media Free! Éta kudu rojongan anjeun bener diperlukeun!

nelpon

Naon situs ieu sugan aya ménta sumbangan bari manéhna cicingeun boga duit. Ieu strategi ngahaja, jadi jalma anu bener ruined na penniless boga nyekel angin kaluar ti sails. Anu nyokot nelepon ti Martin Vrijland ngarojong langkung serius saperti sadayana anu (dibiayaan ku GISS) jaba sadayana sigana aya ngan rupa? Juist..en anu persis niat.
Kabebasan opini bisa sacara resmi atawa masih aya, tapi anjeun bisa kalayan gampang bakal ruined socially sarta finansial. Sangkan anjeun ogé tiasa quell kritik. Kusabab Kami ditumpes gumantung jadi sagala pitenah jeung fitnah jeung serangan online sumbangan, abdi bakal nanya ka ngarojong kuring. Ieu memang hiji panggero serius (sabalikna tina nu nelepon ku loka oposisi-dikawasa yén sakabéh mandi méwah).
Sangkan jelas yén kuring henteu jualan gede bohong, anjeun tiasa nalungtik extent anu sumbangan online sahandapeun link ieu.
Tanda tanya sagalana! Pikir pikeun diri. Naha teu fooled ku "ampir leres" na ngawarnaan tina gambar, ku kituna anjeun teu ngarasa gambar nyata jeung disumputkeun.

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup