Anne Faber wanoja wijaksana 25 on sapédah bener di hareup gelap sarta cuaca goréng

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on Oktober 5 2017 31 Komentar

Naon wijaksana awéwé 25 kiwari mutuskeun pikeun siklus sapotong padet dina sapédah granny nya, bari tunggang gunung ampir ragrag diprediksi cuaca goréng? Anne Faber teu boga appje nalika laporan sapertos datangna di? aranjeunna teu maca warta? Manehna dijieun selfie pikeun kabogoh nya. Nu teu direspon jeung sual naon manehna dimaksudkeun pikeun ngalakukeun? Naha sugan we ngadangu ti sobat Anne urang atawa kolot, tapi aya ayeuna mah hiji mamang anu tindakan minangka mouthpiece hiji ku Telegraph Pikeun nelepon? Naon Anne mutuskeun siklus hiji jalur ANWB buleud?

Tangtu we sadayana hoyong janten delighted bisa sedot kana quest hareup, tapi eta pisan kanyataan kedah alarem kami. Iraha aya hiji média hype nasional anu dijieun sabudeureun rugi, ieu dipirig ku pisan perhatian incidental kasual kana pamakéan téhnik interception sarta kawas. Rahayat leungit di misteri jeung nuju ka poho nanya ka patarosan penting. Tangtu eta, tapi pastikeun nanya nu ditanyakeun dimana Anne kasebut ngabudalkeun wawasan psikologis kana ngasupkeun kana sapédah numpak teu asup kaakal.

patarosan naon bisa nempatkeun aya contona ku média serius?

  1. Anne ngagaduhan langkung sering Jumaah soré on sapédah nu nyandak jalur ngaliwatan cuaca ANWB na ngan saméméh gelap?
  2. Naon hubungan dirina jeung kabogoh nya?
  3. Dimana éta kabogoh nya dina waktu éta?
  4. Kalayan saha manehna kapaksa pikeun kontak leungit nya?
  5. jeung sajabana

patarosan ieu memang ngahasilkeun otomatis butuh aksés ka Inpo ti hartosna teknis. Atawa éta niat sugan? Patarosan resep: Naon éta kontak média sosial nya? Anu tadi kabeh beungeut kontak pikeun macet? Naon ieu dibahas? Naha manehna boga tanggal sneaky? Anu éta mungkin di sajarah na numutkeun tingkat telepon nya?

The Anne Faber teka nyaeta sejen dina urutan. Samemehna urang tadi waktu Anass Aouragh, Jeroen Denis sareng dua putra na (Ruben na Julian), Romy jeung sabana na mah sigana hilap sababaraha langkung. Kalawan hébat rigged jeung média hyped disappearances sempet hitherto lolobana geus a ending tragis. Sanajan teuleum katuhu dina, ulah kaciri aturan kaluar ayana kamungkinan carita staged ngamajukeun pamakéan hartosna teknis. Real-time Data Big tina kabiasaan média sosial ngamungkinkeun pikeun ngukur réaksi jalma mun kasusna leungit misalna. Ku kituna bisa dipetakeun naon réaksi rahayat katut cara gancang atawa gampang rahayat hiji gambar ditunda handap ku media, narima sakumaha bebeneran. Tapi luhur kabeh, nelepon disappearances misalna mun gancang sarta leuwih akurat pamakéan hartosna teknis sakumaha telepon uitpeilen.

Naon dijelaskeun heran lamun telegrap isuk ieu dikedalkeun mangrupa disangka panggero ti kulawarga. Henteu ngan éta nu kulawarga hayang nempatkeun di tentara, tapi ogé yén telepon nu massively uitgepeild ku AIVD ka ngajawab hal éta. cutatan:

kulawarga ogé hayang polisi keur pilari offenders langkung sasaran, contona ku skala uitpeilen badag tina lalulintas handphone di wewengkon mana eta éta tukang ditempo Anne atawa bagéan jalur siklus na.

Ieu digabungkeun jeung sagala gambar kaméra bisa netelakeun naha manéhna sugan dituturkeun.

jenis ieu ageung skala ponsel uitpeilen nyaeta téhnisna mungkin, utamina kalayan bantuan spesialis tina AIVD nu. kecerdasan ieu spesialis anu kacida sanggup sarta dina kasus ieu pasti bisa mantuan.

Tangtu pulisi saméméh aftapwet (atawa sleepwet) éta dina, sanajan pangabisa ka gauge telepon pikeun leungit hal. Anu jurus bisa disatujuan ku jaksa, tapi eta teu nyandak jam ngeunaan. Ogé dina kasus Anne, kagungan peta kitu saharita bisa dicokot. Dina dinten tina macet (atawa sahanteuna isuk salajengna) ieu dumasar kana renik telepon, langsung a helikopter kalayan kaméra FLIR (kaméra panas-néangan éta sanajan batur anu slain tiasa ningali béda suhu) Diperkirakeun dina hawa jeung bisa geus dikirim sacara gembleng anjing tim sniffer di jalan. Ku kituna, jalur pasti tina Anne sempet dipariksa janten pisan. ieu teu langsung kajadian jeung ngabenerkeun omission ieu teuing anu luar biasa keur kecap.

Sigana pisan yén urang maénkeun kalayan hiji hal leungit ngeunaan Anne Faber yén kemungkinan teknis tina 'sleepwet "nempatkeun dina lampu positif. Telepon sarerea kudu uitgepeild retroactively deukeut jalur siklus ANWB. Lajeng aya nu Data Big (kaasup gambar kaméra lemes tur sora ti smartphone jsb) Dupi kapanggih hiji pergaulan jeung Anne; éta meureun titik. Sarta jadi bakal di 'sleepwet "sugan hiji gambar positif. "Muhun aya sleepwet a!"

Kanyataan yén Anne Faber di parusahaan téater gawe dina Utrecht, hayu urang ngan disregard. Urang buka aya kadang mun sakali henteu nganggap yén kalawan aktris anu bisa boga identitas anyar pikeun buka chill kaluar on Waikiki pantai sanggeus hiji diaransemén bedah plastik. Ieu anu waktos deui complotterig na scandalous arah kulawarga jeung babaturan na barang. Urang nganggap yen urang aya kaayaan hiji pasualan jalma leungit serius urang jeung drama kulawarga serius. Ieu ngan saeutik aneh nu urang ulah ngadangu kabogoh jeung kolot na aneh nu urang tingali hiji panggero pikeun ukuran sleepwet-kawas.

Sanajan toezender tina surelek ti abdi artikel saméméhna ngusulkeun yen waktos eta bakal mungkin mun 'Masalah, Réaksi, Solusi'Nuju panjagaan langkung di wewengkon bosrijke- na outdoor, Anjeun ogé bisa ménta naha urang téh diteundeun seger jeung hoax gigireun aplikasi tina' pikeun stabbing sleepwet 'dina pulas positif. Kusabab lamun dina hal kawas éta ti Romy jeung sabana nu curiga pamakaman (jeung loba teuing gancang) sarta carita anu rattling sabudeureun tersangka, urang moal bisa ngaluarkeun media jeung pulisi nu bisa malah giliran pamandangan maot batur urang salaku eta ngagaduhan tujuan luhur. Urang moal bisa ngaluarkeun nu bangsa dimaénkeun kalawan licik sarta guile nyorong ngaliwatan panerapan.

Éta tebih loba teuing hoaxes kami liwat ku duanana media jeung pulisi, yudikatif jeung pulitik bisa dibawa ka skala ditipu ku akting rigged. Maksudna saukur mungkin, mangka panginten, alatan sateuacan loba jalma bakal kudu ngabohong jeung Ajip Rosidi. Na yén jalma nu bisa ngalakukeun, urang henteu sabab kami Sunan Gunung Djati teu meureun. Tapi lamun jutaan noses bakal meunang dina arah nu tangtu sarta palanggaran privasi rék nangkeup massa, Anjeun kudu mastikeun aranjeunna mimiti datangna kana mode nu maranéhna nangkeup kana breach privacy (anu mana baé waras bakal nampik normal).

Naon anu anjeun perlu? Hiji masalah anu sipatna kitu noel, ngarah membangkitkan emosional jeung di shock jeung ukuran nu kungsi shelved. kaulinan anu geus Maxim nu 'Masalah, Réaksi, Solusi. Hiji-hijina jalan pikeun ngawujudkeun éta jalma teu kapikiran eta telepon maranéhanana atawa PC bisa jadi hacked sarta kabeh sacara real waktu bisa disadap ku pulisi, kaadilan jeung AIVD, nyaéta ku nyieun eta sieun teror atawa kalayan méré aranjeunna rarasaan yen nyawa bisa disimpen kalayan. Bisa eta jadi nu na I ayeuna kudu ngarasa yen hirup Anne urang bisa disimpen ku cara nerapkeun sleepwet nu? Bisa eta jadi nu kami jadi harepanana nu Anne bisa kapanggih gancang? Bisa eta jadi nu kami deui ku bisi Machiavelli kudu ngalakukeun? Machiavelli? Saha? Hei, teu, yuck, pamikiran konspirasi, éta keur idiots! (Baca beuki dieu)

éntri sumber link: telegraaf.nl, telegraaf.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (31)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    "Naon anu dipikawanoh nyaeta aranjeunna anu sabudeureun saparapat kaliwat genep on Whatsapp ngawartoskeun sobat nya yén Aisyah aya dina Hollandsche Rading. Satengah jam engké, 18.50 jam, manéhna ngirimkeun kabogoh nya selfie a. Ieu bisa ditempo yén éta téh dina hujan. selfie mucunghul mun geus dilakukeun dina Baarn di simpang Hilversumsestraatweg / Amsterdamsestraatweg ".

    (Sumber: http://blikopnieuws.nl/nieuws/257255/anne-faber-had-voor-haar-vermissing-nog-contact-met-vriend.html)

    Jadi lamun kuring sobat nu, kuring langsung disebut na ngomong, "Hei, naon anu anjeun lakukeun? Dimana anjeun balik? Nu nuju teu Ngabuburit jeung cuaca goréng ieu payun na ngan saméméh gelap? Kuring datang ka anjeun! Cicing dimana anjeun! "
    Atawa hal ..

  2. Jumaah wrote:

    Mémang maranéhna nyieun anu bahan sleepwet kana eta, jadi dulur nyangka eta moal jadi masalah anjeun madhab terus diawaskeun, sabab éta téh sahingga perlu! Ngahalangan nu ieu kajadian persis di waktos nu langkung perhatian nyaéta (Lubach sarta siswa kalawan referendum maranéhanana).

  3. Vespucci wrote:

    Rada sajaba ti artikel ieu sareng artikel kamari didieu dina loka, abdi kungsi datang ka gagasan misalna hiji. Kuring boga sababaraha poé panungtungan intensif tur aya sababaraha aspék pisan aneh carita ieu. Kaca Facebook duanana sobat na Anne oge aneh, sahenteuna saméméh anjeunna ditempatkeun panggero-Na. Lamun geus tangtu kasalahan, manéhna geus kapanggih ku cyclists lianna. Dina panempoan kuring, geus kagungan DNA on jaket nu bisa ditempo sarta aya ieu kiwari lila geus baruntus a.
    Tapi masih tetep dipikaresep eta jaket nu éta nya. Lamun manggih jaket parka héjo di wewengkon éta, éta hers.
    telepon ieu dipareuman antara Den Dolder na Huis ter Heide. Sigana kuring nu manéhna henteu ku batré maot, jadi batur kaluar telepon. Tuluy maranehna ngamimitian nempo hiji tempat pisan béda.
    Kamari kuring dipasang di pos saméméhna yén lémparan sarta Eemlander diterbitkeun artikel nu maranéhna sempet ngahubungi éta AZC ngan sababaraha kilométer jauh ti lingkungan, tapi éta juru carios ti KoA ceuk coolly yén pulisi tadi tacan aya acan.
    Dina bulan anyar, sababaraha robberies geus nyokot tempat di wewengkon ku lalaki asing-diomongkeun. Cyclists anu diserang ku lalaki anu sumping kaluar tina bushes sarta nyandak sapédah maranéhanana. Aya geus saprak geus sababaraha insiden di éta wewengkon. Tangtu anjeun buka lamun pulisi boga katingal di situs tina AZC atawa sapédah aya meureun nya. Aranjeunna teu kitu. Bari juru carios pulisi ngaku yén ieu.

    Jeung naha teu dinya ngarasa kawas éta setelan a, abdi heran. Ngan kusabab aya loba teuing hal aneh aya dina carita. Anjeun moal nyieun misalna lalampahan panjang telat Jumaah soré dina sapédah granny. Éta ogé bakal balik ka kawinan malem yén, abdi maca wae. Teu nu aneh?

    Asa kawas carita ieu nunda babarengan jeung nu sababaraha agénsi ayeuna nguji kumaha publik nu meta pikeun média sosial.
    Jigana Anne jeung kabogoh nya teu aya oge. Éta téh dijieun aksara / avatars.

    Tapi hayu atuh mudahan yen Kami ditumpes salah sarta biasa kapanggih kiwari atawa isukan, atawa henteu hirup.

    • Martin Vrijland wrote:

      Abdi teu bisa manggihan kaca Facebook tina kabogoh nya Nathan Fidder, tapi urang gé ningali naon wae anu datang eta (sajaba ti sakabeh komentar ngakuna dina panglawungan).

  4. kamera wrote:

    Dupi urang salaku warga masih ngalakukeun ngadéngé dua sisi. Dupi anjeun salaku warga hiji kénéh néang leuwih dipikacinta di wewengkon anjeun, nope sabab pisan éta téh / ieu disimpen. naha hal disimpen dinya? WAJIB sagalana diayakeun. Naha sababaraha urang mungkin kasampak teu batur, aya oge hukum a.

    Kumaha do maranéhna terang kitu yakin yén situs éta téh kawas mobil ka datangna maot, manehna bisa geus
    tebih nagara jauh téh etcetra ...

    Tapi coba sakumaha telegraf di dikelompokeun veterans pilarian ti Afganistan, aranjeunna bisa atawa bakal neangan sakuliah dunya lamun aya mang mobil dipaké. Ogé dipaké sakaligus sagala bloodhounds of Walanda, sahingga sigana pisan leuwih logis.

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/495662/veteranen-bieden-hulp-aan-in-zoektocht-naar-anne

  5. Martin Vrijland wrote:

    server sigana rada slow mun reageren..Dit nyebutkeun panyadia nu:

    Pangalusna Martin,

    server Anjeun teu memang boga hiji lalulintas ngaronjat tapi tetep masih. Anjeun ayeuna dijalankeun dina 17 120 requests requests per detik sarta dina waktos anu sareng. Patarosan atawa jumlah ekstrim tina server a. Tapi anjeunna tetep ngalir. Ieu memang bisa jadi rada nyangsang tapi didieu anjeunna téh saukur tanpa ngahontal masalah.
    requests 17 / detik - 417.3 KB / detik - 24.5 KB / pamundut
    Ayeuna requests 120 keur diprosés

    • Martin Vrijland wrote:

      Hayu urang junun ngadat server kalayan serangan, sahingga jalma nganjang situs ieu kaluar item dibagikeun teu bisa dibuka. Aranjeunna meunang "aliran" ti ramatloka tur mencet jalan Anjeun.

      server anu ngajalankeun deui, tapi jumlah nu datang deui ingekelderd sanggeus Puncak 50 sarébu.

      Aya sababaraha metodeu pikeun ngurangan kabebasan ucapan sirah. Di sagigireun Facebook carana ngawasan, anu trolls anu ngajawab éta anti Martin Vrijland sora dina blog na panglawungan, jsb Ieu 1 ti gudang senjata teh.

  6. Richi wrote:

    Urang bener yakin fakta? Jeung lokasi di munara sél? Nembongan yen akurasi sahiji lokasi polling di wewengkon low Asezare populata nyaéta salaku goréng saperti mileage!
    Aya ayeuna sagala jinis bongbolongan diadopsi ku lokasi tingkat anu sabenerna urang teu bisa ngajamin. Kumaha lamun hiji keur néangan cara séjén? Anu "fakta" dina urutan mangtaun salaku loba waktu sabisa?
    Eta moal bakal kaget kuring lamun tétéla yén total jalur teu cocog jalur sabenerna.

  7. Buka Panon anjeun wrote:

    Kuring ogé hoyong masihan pendapat abdi on bisi pisan aneh ieu.

    Firstly, abdi neangan eta pisan aneh mun balik ngadamel numpak sapédah badag sabudeureun satengah lima, upami aya anu goréng komo cuaca bahaya payun. Manéhna geus ieu moal dipariksa beforehand? Manehna kungsi ransel on, jadi manehna ieu meureun disiapkeun. Yén sapédah numpak anu bakal nyieun eta sapotong badag, nu pasti ngalakonan sababaraha jam. Sempet maranéhna ogé dianggap yén maranéhna kungsi siklus deui sakabeh sapotong? Manehna dipikacinta Ngabuburit mangrupakeun atra, tapi teu tiasa ngabayangkeun anu eusina di ahir sore, jeung cuaca goréng datang, sapertos sapotong badag wungkul, sarta henteu malah ngabejaan sobat anjeun dimana nu nuju bade bade sarta lamun nyangka janten deui. Naha teu ngajak sobat nya mana baé ieu bade nalika manehna bakal balik? Kunaon anjeunna hayu sapotong badag nya sadayana bicycles? Biasana Anjeun bakal ngalakukeun nanaon keur dissuade (cuaca ayeuna ieu geulis, ieu carita béda). Tapi waktos ieu masih poék gancang. Mun manehna ieu bade nyieun misalna hiji numpak sapédah badag, manéhna kudu dipikawanoh manehna bakal kudu siklus panjang di nu poek. Hal kuring teu tiasa ngabayangkeun.

    Malah leuwih anéh hal anu Facebook nya contona. Kamari nya sababaraha tulisan dina eta. Sagala hal umum. Euweuh cocog wanoja 25, nanaon pribadi. Ngan sababaraha item nya éta dibagikeun. Jigana manehna Éta rada populér. Tapi manehna boga babaturan on Facebook. Dinten I kokotéténgan deui sadaya item dibagikeun éta dina kaca nya. Naha?

    Saha pilari ku bisa. Geus saminggu, dimana kolotna téh? Naha teu mamang nya? Sugan duka maranéhna teuing hébat?

    Ayeuna nyobian menerkeun Mamang nya éta éta normal keur dirina nyandak rides sapédah lila, nu mindeng manehna tuh. Nu bisa jadi, tapi éta teu normal pikeun tungtung sore, nyalira, numpang sapotong badag, kalawan kantong a (jadi kuring nganggap maranéhna naon kapaksa) tapi teu ningali naon mana deui ulah, teras neraskeun Ngabuburit dina hujan tuang, sahingga selfies lajeng dina poék terus. Kumaha maranéhna bisa nyangka datang imah? Tos rengse deui bikes? kabogoh nya teu disebutkeun sakali: "Dupi anjeun ngalakukeun eta ayeuna? sangkan lalampahan kitu? Anjeun teu bakal dileungitkeun imah "Atawa:" Abdi teu Dupi anjeun datangna nyokot "? Bener moal bisa ngabayangkeun batur kawas biking dina kondisi cuaca sapertos. Ayeuna teu mamang nya kawas éta hal paling normal di dunya.

    Ujug-ujug perhatian massa, memang ngan hiji harta nasional. Kavling mahluk ngan henteu ka katuhu. Kami néangan maju ka hasilna.

  8. Zandi Panon wrote:

    Kuring nyarankeun hiji tiap maca PSYOP Buku Panduan militér ieu, sagalana urang ngadangu na maca dirancang pikeun sapi jalu urang jauh "solusi" nu mangrupa, aya anu ngahaja dicoo kalayan (massal) emosi mun urang ngaliwatan solusi jembar akrab (jeung ) nyadiakeun. Utamana 'Phase II' jelas tur nunjukeun yen kami tahap antara 2 na 3 chairing PSYOP nu.

    "Prosés tujuh-fase PSYOP mangrupakeun standardized, linier kerangka ku Sabaraha pengikut
    PSYOP anu rencanana sarta dipigawé dina dukungan (ISO) sauntuyan lega misi.
    Tujuan dasar prosés téh langsung PSYOP well-crafted tur tepat
    PSYOP di paling appropriateness audiences target deungeun (TAs) pikeun méré paripolah
    nguntungkeun ka AS tujuan nasional. Pikeun mantuan nu PSYOP Prajurit dina achieving ieu
    tengah, manual presents kabuktian TTP ieu, Mana nu dilebetkeun dina unggal fase, atawa
    prosés. TTP ieu téh diturunkeun tina sora jeung lumaku ilmiah
    metodologi tur strategi.

    Fase I: tata
    Dina Phase I, Operasi Psikologis tujuan (Pos), ngarojong tujuan Psikologis Operasi
    (SPOs), poténsi audiences target (PTAs), sarta kriteria penilaian awal anu ditangtukeun. Hiji Nu Ngarencana staf
    normalna konduktor fase ieu salaku bagéan ti pembuatan kaputusan prosés militér (MDMP), sarta nganggo atanapi di
    kamampuan-spésifik sarta informasi régional-spésifik disadiakeun ku Penilaian Psikologis Operasi
    Tim. Salila tahap ieu, planners dirumuskeun Pos keur misi komandan dirojong urang. Pos anu
    rally gén ditangtukeun ku pangluhurna-tingkat unsur PSYOP aub dina operasi, sareng providence nu
    kerangka pikeun ngembangkeun rencana PSYOP.

    Fase II: udagan panongton analisis
    TAA teh proses ku Mana nu PTAs anu disampurnakeun tur dianalisis pikeun nangtukeun sabaraha pangalusna pangaruh Maranéhna
    kabiasaan. Target panongton lambar karya analysis (TAAW) nyaéta dokumen Éta ngarebut analisis ieu.
    Sababaraha TAAWs nu digenerasi waktu fase ieu. TAA teh Single Tugas Maha penting dina tata wellcrafted
    PSYOP. The PSYOP prajurit kudu boga cukup mangrupa pangaweruh jeung pamahaman TAs ngamekarkeun
    métode éféktif pangaruh kabiasaan nguntungkeun pikeun tujuan AS.

    Fase runtuyan ngembangkeun III
    Fase ieu diperlukeun ngembangkeun runtuyan-mana PSYOP ieu conceptualized sarta dimekarkeun pikeun mantuan
    Mempermudah parobahan kabiasaan dina certainement TA. Husus, runtuyan PSYOP ngawengku sakabéh PSYOP
    produk na lampah dirancang keur ngalengkepan hiji robah behavioral ku TA tunggal.

    Fase IV: ngembangkeun produk jeung desain
    ngembangkeun produk jeung desain téh prosés incorporating argumen PSYOP dieusian dina séri a
    sarta nyieun produk husus atawa Gamawan lampah rencanana. Ieu kritis Éta Sadaya produk sarta lampah
    dina séri anu réngsé sarta reviewed sakumaha pakét a. Salila panggung, pretesting na pos nguji ieu
    metodologi anu ditangtukeun, ngarojong instrumen nguji (survey, questionnaires, kriteria na
    parentah) anu dimekarkeun, sarta pre-nguji ngeunaan purwa anu dilakukeun.

    Fase Q: persetujuan
    Meunangkeun persetujuan sangkan ngaéksekusi runtuyan hiji anu dilakukeun nalika fase ieu. The planners ngajukeun hiji shouldering
    prosés persetujuan éta tactically responsif handap ka mungkin tingkat perwira umum panghandapna. di
    koordinasi jeung staf operasi informasi (IO), PSYOP planners nyetél paling streamlined
    ranté persetujuan mungkin thatwill mantuan mastikeun Éta persetujuan runtuyan nyaéta timely sarta responsif dina nohonan
    kaperluan komandan.

    Fase VI: produksi, distribusi, jeung sosialisasi
    Kana persetujuan ti séri PSYOP, sababaraha di lampah mimiti sakaligus. Produksi dimimitian bari lampah
    anu rencanana, ngagabung, sareng rehearsed. Sakali produksi geus réngsé, éta produk anu stockpiled pikeun
    pamakéan hareup atawa disebarkeun ka pamaké tungtung, anu lajeng nyebarkeun aranjeunna ka TAs akordion hal ditugaskeun pikeun
    jadwal preplanned. Nguji pos dilakukeun ieu ook di tahap ieu pikeun mastikeun séri ieu achieving nu
    Dipikahoyong robah behavioral.

    Fase VII meunteun
    meunteun PSYOP dimimitian kalawan ngembangkeun kriteria penilaian awal mangsa Phase I sahiji
    prosés PSYOP (Planning). The prajurit PSYOP nganalisa tren behavioral of a TA salaku Maksadna ngeunaan
    Nangtukeun Naha SPO a kahontal. Evaluating kumaha jeung kabiasaan naha TA geus robah téh gumantung
    kana kontinyu, intelegensi timely jeung persepsi jeung pangalaman ti prajurit PSYOP. Tujuan
    Fase ieu prosés, albeit teu béda tapi lumangsung, nyaeta pikeun mempermudah sagala pangaluyuan Éta Dupi jadi
    Dipikabutuh keur Salajengna nyaring serial PSYOP. Fase ieu nangtukeun naon SPOs extent anu kahontal tur
    lamun séri anu éféktif. Evaluasi ngawengku analisa indikator dampak, acara spontan, sarta sagala
    nguji data ngaliwatan waktu ku duanana metode kuantitatip jeung kualitatif. Prajurit PSYOP tiasa determinant Sabaraha pengikut
    Sabaraha pengikut jeung produk dianggo produk pangalusna merlukeun review sarta parobahan ngaliwatan prosés assessment ieu.
    Ieu ook ngaktipkeun meungpeuk nu prajurit PSYOP mun nangtukeun lamun jeung lamun parobahan diwajibkeun optimal mangpaatkeun
    nu TA.
    https://info.publicintelligence.net/USArmy-PsyOpsTactics.pdf

    • Zandi Panon wrote:

      Kanyataan yen AIVD (jeung DISS) aya anu digambar kana media ka 'mantuan' jelas nunjukkeun yén maranéhna geus kalibet dina analisis. Huis ter Heide mangrupakeun basa dipikawanoh pikeun sagala jinis publik, jadi deukeut jeung ngajadikeun atawa koordinasi. kontrol jeung NP (baheulana KLPD) geulis nu panggampangna tur lugas.

      • Zandi Panon wrote:

        ... Jeung ulah manajemén persépsi ngaliwatan MSM, média sosial jsb operasi ieu raket.

        Aya salapan strategi pikeun manajemén persépsi.

        1. Persiapan - Gaduhan gol jelas tur nyaho posisi idéal pikeun anjeun jalma nyekel.
        2. Credibility - Pastikeun sakabéh émbaran anjeun konsisten, atawa dina ngagunakeun Prejudices atanapi ekspektasi mun increasement credibility.
        3. Multichannel rojongan - Boga sababaraha alesan jeung fakta fabricated mun tulangan informasi Anjeun.
        4. kontrol terpusat - entitas employing zoals ministries atawa agénsi propaganda.
        5. Kaamanan - Sifat kampanye tipu daya anu dipikawanoh ku sababaraha.
        6. Kalenturan - The diluyukeun kampanye tipu daya jeung parobahan leuwih waktos sakumaha kaperluan robah.
        7. Koordinasi - mentri Organisasi atanapi propaganda ieu dikelompokeun dina pola hirarki dina raraga miara distribution konsisten tur nyingkronkeun inpormasi.
        8. Concealment - kontradiksi informasi Ting geus ancur.
        9. pernyataan Untruthful - Fabricate bebeneran.
        http://www.dtic.mil/dtic/tr/fulltext/u2/a284137.pdf

  9. Zandi Panon wrote:

    sleepwet nu

    UU No dirévisi dina AKAL jeung Kaamanan, ogé sleepwet nunjukkeun hiji perluasan sumberdaya mungkin nganggo jasa (GISS na DISS). Perobahan pangbadagna nyaéta:

    - Kudu aya disebut "trawl" dipaké pikeun eavesdrop komunikasi online masif, ogé teu warga curiga. Jadi kabupaten nu bisa disadap nalika hirup di hiji jalma curiga.

    - Sakabéh alat otomatis bisa jadi hacked. Mikir telepon anjeun, komputer atawa TV pinter.

    - Aya bisa jadi diwangun database DNA rusiah dimana sakabehna bisa meunang kana.

    - data dikumpulkeun bisa jadi babarengan jeung jasa kecerdasan asing, tanpa éta sanggeus mimiti dianalisis.
    https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-34588-A.html

  10. Martin Vrijland wrote:

    A maca on Facebook datang nepi ka hiji observasi metot ngeunaan kapanggihna Anne sapédah:

    Dear Martin,

    ngan hiji pamikiran yen kuring hayang babagi. The Anne Faber sapédah geus kapanggih, aya dina foto dina patung Déwi Ceres. Hari raya Déwi téh 4 Oktober nu geus ditawarkeun taunan pikeun ngahargaan dirina. Meureun éta kabeneran hiji tapi kuring hayang anjeun nyauran eta malah.

    Ucapan, J

    https://drimble.nl/monument/zeist/49065/ruysdaellaan-blookerpark.html

    http://www.classics.upenn.edu/myth/php/tools/dictionary.php?method=did&regexp=1371&setcard=0&link=0&media=0

    https://books.google.pt/books?id=zGY1Sqjwf8kC&pg=PA286&lpg=PA286&dq=4+october+goddess+ceres&source=bl&ots=gr8k8qe_My&sig=Qo61RnDizVMoG2Kyhk5h2MEbirk&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwj3s5mcstrWAhXG2RoKHcrwBecQ6AEISTAK#v=onepage&q=4%20october%20goddess%20ceres&f=false

    http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/10/fiets-gevonden-Anne-Faber.png

    • Martin Vrijland wrote:

      Sarta sangkan nempatkeun teka jeung ngukur kecerdasan jieunan (AI) server ngajalankeun Facebook, Google sarta ngical paralatan sejenna badag data (real time) réaksi urang. Sangkan lalaki worldwideweb salajengna sedot di na ngajar urang AI tur rékayasa sosial ieu jadi leuwih intricate.

      • Squenzy wrote:

        Hai Martin,

        Malah ngaliwatan AI anjeun dimana anjeun nulis ngeunaan. Dinten I datang di sakuliah kaulinan Facebook maranéhanana handap konsep karya AI. Kaulinan ieu jadi maju yen aranjeunna bisa maca pola pikiran / aksi Anjeun. Mun kaulinan bisa kabeh ieu, anjeun moal nyaho sabaraha jauh AI geus maju.

        Tempo:
        http://www.helloneighborgame.com

        Salam na hatur Goodnight!

    • Martin Vrijland wrote:

      Ceres oge putri Saturnus, tapi nu kumisan

    • Martin Vrijland wrote:

      Hiji pamundut nanaon mun Thijs Henkel (anu paling teks ngetok profil Facebook tina pamajikanana Nelleke tukang roti): Mun anjeun masangkeun hal - sakumaha anu kiwari Déwi Ceres - ulah pretend anjeun kapanggih diri jeung nyebut ngan sumberna.

      Kuring teu hayang urang anu babaturan kalawan shills kawas Martin Horst, maké artikel abdi atanapi naskah sangkan gambaran alus. Kuring teu hayang bisa numbu ka shills na charlatans.

      Maarten Horst masihan presentasi di RIVM, diantara lain perkara, di mana manéhna memproklamirkan boga bukti nu sipatna depleted jeung uranium dina nyemprot hawa. Kuring boga bukti ieu disebut diterbitkeun dina situs abdi tur nunjukkeun yén anjeunna dijual gede bohong (sahingga mangrupa shill atra).

      Thijs Henkel dibagikeun loba artikel abdi (via profil Facebook tina Nelleke Bakker) meunang credibility diantawis pengikut pamajikanana (Nelleke Bakker) nu geus kaliwat. Tujuan katempo utamana seemed diwangun ku 'knocking urang mayar duit pikeun investasi di Vietnam Dong (a mata uang anu bakal dipaké nurutkeun manéhna, pikeun reset global). Anjeunna dumasar ieu dina carita ngeunaan Bodas Naga kulawarga jeung sajabana

      Nelleke Bakker digawé di RIVM, ku kituna ieu bisa ditandaan yen aya Maarten Horst dina jangka waktu nu bisa nampilkeun fictions Na. Kuring curiga Nelleke geus dipandu anjeunna di jero.

      http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/10/Nelleke-Bakker-Ceres.png

  11. clairvoyance wrote:

    Nathanael nyebutkeun: "Mangga teu ngamimitian maluruh spontan, teu di luar trails aya dina konsultasi jeung pulisi."
    aréa nu éta? Geus dituduhkeun naon radius sabudeureun dewi Ceres dimana anjeun moal bisa turun lagu?

    http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/10/Oproep-Nathanael-Fidder-Anne-Faber.png

  12. clairvoyance wrote:

    Anne Faber wanoja wijaksana 25 on sapédah nu ngan méméh poek, cuaca goréng jeung ngaliwatan wewengkon wooded mana saprak waktu immemorial dipikawanoh salaku inohong toned khianat terus robbing jalma tur ngaganggu katresna. Teu disada kawas bijaksana tapi sakumaha thrill néangan.

  13. Martin Vrijland wrote:

    Nagara ieu aya di sorangan rada luar biasa nu teu kulawarga Nathan Fidder Anne Faber salajengna geus didaptarkeun dina daptar babaturanana

    http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/10/nathanael-fidder.mp4

  14. Martin Vrijland wrote:

    Mamang jeung kulawarga juru carios Anne urang Henk Faber ( "Anne salawasna ruteu sapedah sapertos") ngabogaan PR / Komunikasi.

    http://www.fabercommunicatie.nl/

    logo keuna.

    Henk mangrupa ahli dina komunikasi.

  15. ks_6 wrote:

    Hai Martin,

    Bisa eta jadi yén média geus milih jalma pikeun jenis ieu amalan anu parasaan loosen publik Walanda? Maksad abdi Anne mangrupakeun nona pituin rapih kalawan tukang akademik, Jigana nu ngajadikeun pisan leuwih leupas kalawan umum ti nalika gadis bloc geus leungit pikeun sababaraha minggu. Tingali di Anjelie Basco, saprak aya salajengna masihan fuck a ngeunaan. Aya puluhan kasus taunan jalma leungit tapi boro manggihan tempat pilarian 9 badag jeung anjeun ngadangu nanaon leuwih ti waktu 10. Komr ieu kusabab ieu jenis mana publik Walanda boga simpati jeung eta, éta teu bisa nangtukeun yén maranéhna sabenerna milih awéwé anu sakumaha ceuk Anne, sabab tétéla emotive?

  16. countryman wrote:

    Mimitina hayu atuh disebutkeun yen Abdi malah manggihan carita aneh ti mimiti. Anu keur jalan kalawan cuaca sapertos dina wayah éta hiji siklus nota final bene hiji sapédah granny? Lamun éta dina sapédah jalan kalawan baju na, ieu carita sejen. Manehna kungsi jigana ransel na sapanjang ?? Kabéh samar ....
    Abdi terang yen ti sakola di Veghel milis keur dikirim kaluar ka kolot murid sutradara keur leungit teh (ieu putri nya) nyaeta samentara sadia.
    Kuring miharep kabeh dina sakabéh bakal pas netelakeun NUR ieu.

Leave a Reply

TUTUP
TUTUP

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup