Pamariksa palsu palsu Nu.nl dijalankeun sareng carita coronavirus sareng headline palsu

Filed dina warta analisis by on April 24 2020 13 Komentar

Sumber: nu.nl

"Naha pamikir konspirasi Walanda nyalahkeun Bill Gates pikeun korona," mangrupikeun judulna tulisan nu.nl dimana aranjeunna ngadamel usaha kadua pikeun ngandung grup awakened anu kantos mekar. Kanyataan yén tempatna nunjukkeun ieu yén jagjag Belanda anu parantos ngawujudkeun kakuatan kakawasaan.

Dina tulisan éta aranjeunna tameng ngahubungkeun jalma abdi kana sagala jinis média alternatif anu dikontrol, anu kuring expose. Salila lami, média alternatif parantos teu ngagaleuh kuring, tapi ayeuna halaman wéb kuring nuju ageung, aranjeunna ayeuna teras ngeposkeun hiji hal anu teu lami engké Nu.nl sareng artikel anu nempatkeun kuring salaku distributor warta palsu. Anjeun tiasa ningali persis yén aranjeunna berpungsi handapeun topi.

Entong, abdi henteu nyalahkeun Corona dina Gerbang! Éta mangrupikeun téori konspirasi di Nu.nl! Nyatana, éta mangrupikeun Nu.nl!

Di dieu dina situs, ngan ukur seueur Investasi Bill Gates anu nyieun macem-macem pangwangunan vaksin sareng perusahaan manufaktur anu disorot. Ieu mangrupikeun fakta anu keras anu tiasa dipariksa ku saréréa sareng kami henteu peryogi 'Menteri Kebeneran Nu.nl' pikeun éta.

Teras aranjeunna tingal artikel dina Januari - ampir di awal krisis korona ieu - anu kuring nunjukkeun patén ti Pirbright Institute. Dina tulisan éta kuring ngajelaskeun yén seueur vaksin koronavirus anu dipatenkeun sareng yén Bill Gates katingali janten investor di balik lembaga éta.

Coronaviruses nyaéta (ogé) diwangun dina laboratorium. Éta kanyataan. Patén-patén ngaso kana éta. Aranjeunna ngalakukeun éta pikeun ngawangun vaksin. Éta henteu hartosna yén coronavirus ayeuna covid-19 mangrupikeun vérsi anu dipatenkeun laboratorium. Éta henteu kanggo nyarios Pirbright Institute atanapi Bill Gates mangrupikeun tanggung jawab pikeun wabah Covid-19. Kuring teu acan nyarios yén sareng kuring moal tiasa nyarios éta, sabab henteu aya bukti pikeun éta. Anjeun meureun heran.

Naon anu kuring lakukeun nyaéta naroskeun patarosan penting. Sareng anjeun kedah. Anjeun kedah tetep naroskeun hal-hal ka diri anjeun.

Conto patarosan kritis sapertos kieu nyaéta kumaha covid-19 parantos maju. Naha éta virus alami mutated, virus lab kabébasan mutated atanapi sigana virus ku desain? Conto séjén tina patarosan sapertos kieu nyaéta kumaha leres-leres asup kana awak manusa (tingali di dieu).

Institusi sapertos Nu.nl badé ngawangun jinis George Orwell 1984 'Kamentrian Kaleresan' anu kedah nyuda pamikiran anu sanés sareng sigana narékahan pikeun mastikeun yén jalma-jalma ngan ukur tiasa nganut hiji kabeneran: kabeneran nagara sareng "ahli". Ieu ngandung harti yén anjeun moal tiasa deui nanyakeun patarosan kritis. Anjeun ngan ukur tiasa ngadangukeun "ahli nagara". Éta jalan anu.

In artikel ti 28 Januari Kuring nunjuk yén Bill Gates nyarios taun 2017 yén pandéparé salajengna tiasa dirarancang dina layar komputer.

Upami éta dugi ka Nu.nl, urang moal tiasa deui sambungan. Éta mangrupikeun "pamikiran konspirasi". Anjeun ngan ukur kedah cicing sareng ngelek naon waé média anu perumén anjeun. Upami teu kitu, anjeun gaduh khayalan atanapi anjeun doraka tibalik (anjeun ngagaduhan gangguan EYE). Henteu, henteu, henteu Nu.nl! Jalma kedah sumur ambéh anu leres! Jalma kedah sumur terus naroskeun patarosan kritis. Éta mangrupikeun hak dasar anu daulat.

Momen kami kaleungitan leres naroskeun patarosan kritis, urang hirup dina kaayaan rézim régional.

Nu.nl sigana hoyong rézim sapertos diwanohkeun, sabab unggal kritik dipecat salaku "téori konspirasi". Kritik kuring nyambung ka situs media alternatif anu dikontrol (anu mana dina saku kaayaan sabab kabur amunisi pikeun ngalakukeun hal anu béda.

Janten akal pikeun ngobrol ngeunaan Bill Gates. Naha anjeun moal heran naha aya anu janten miliar sareng ngaganjar ceramah pajak ngeunaan pangurangan penduduk ngalangkungan vaksin? Naha anjeun moal heran, naha aya jalma pikeun nandaan sakabeh perusahaan vaksin ieu; naha batur gaduh aplikasi patén dina Pangmayaran crypto ngalangkungan uteuk anjeun geuning? Naha anjeun henteu kéngingkeun heran naha aya agenda anu aya deui?

Éta henteu kedah nampi crazier! Janten upami kuring ngadadak gaduh sababaraha miliar dina akun kuring énjing, sakumna média sareng pulitikna aya di sampingan kuring sareng patarosan kritis henteu pikaresepeun? Leres, pernyataan éta sigana leres dina hal Bill Gates.

Di hiji nagara anu bébas, urang kedah neraskeun naros. Dina nagara bébas, urang kedah tetep kritis ngeunaan beunghar dunya. Di nagara bébas, urang henteu tiasa dipimpin ku média anu aya dina saku jalma anu beunghar.

Nu.nl téh ngagaleuh pisan dina saku artos anu ageung. Sagala kabantosan diangkat sareng éta nangtung tentara média sosial ngeusi réspon. Saha waé anu nyarios anu ngabatosan carita na dileungitkeun, sapertos réspon kuring dina tulisanna.

Malu ka anjeun Nu.nl!

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (13)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Zonnetje wrote:

    Belanda, tanah rahasia, seueur rusiah
    sareng dimana 'karyawan anu rapih' tiasa nyumputkeun rusiah. Cocog pikeun diktator anu sepi.

  2. Harry beku wrote:

    Baca koméntar di handapeun tulisan NU.nl ieu, anu (sok sareng NU.nl) langkung narik tibatan éta tulisan sorangan. Upami anjeun maca sajumlah réaksi dina tulisan éta, anjeun tiasa jelas ningali yén (bagian anu ageung pisan) réaksi ieu dikintunkeun ku jalma anu parantos diupahan sareng jalma anu parantos nyéwa aranjeunna (atanapi jalma anu sami dina akun anu sanés) maka ogé réaksi ieu direspon kana. Éta janten jelas atoh upami anjeun ngalakukeun ieu salami kalayan artikel 'udar' penting tina situs-situs sapertos kitu, anjeun enggal bakal ningali pola anu jelas muncul dina réaksi (sering nyatujuan sareng rada luas dina masalah ieu).

    • Ngahudangkeun 36 wrote:

      Leres leres, kuring ogé sadar yén aya troll internet aktip di ditu di dieu. Kuring ogé céngkah éta kaluar langsung! Anu ngantepkeun dirina ngagoda ku pidéo yén aranjeunna bakal menang waé sareng sadaya rencana bakal ditolak. Nu hiji warga biasa moal pernah nyarios kitu. Rencana mana?

      Dina instagram aranjeunna sering buang sareng pemikir konspirasi atanapi geek konspirasi.
      Sedih pikeun MSM éta aranjeunna tétéla sooo nekad pikeun damel sareng troll. Tétéla aranjeunna tetep sieun yén kabeneran bakal nyumput sareng tétéla aranjeunna cekap nyumputkeun upami henteu bakal ngadamel perjuangan sapertos kitu. Éta ngan ukur nguatkeun urang pikeun terus hudang umat!

      • Zonnetje wrote:

        Anjeun tiasa nyarios yén MSM sinonim sareng pamaréntah! Kadang masarakat umum nyamar henteu satuju sareng pamaréntah. Ieu kanggo selingan, nyiptakeun kabingungan sareng artos. Kusabab éta naon aranjeunna cinta. Aya hubungan anu caket pisan sareng jasa kecerdasan ku cara ngawaskeun sareng nungtun perilaku masarakat ngaliwatan réspon, jsb anu dilakukeun ku rencana non-nétral anu sateuacan ieu. Kénging budak lalaki ngageser, éta budak nyaah ka Ze. Salaku tambahan, budak rata-rata gaduh iq anu rendah pisan, dasarna survival iq dasar.

  3. Zandi Panon wrote:

    éta gélo baé yén urang kedah ngadangukeun tokoh tanpa kasang tukang médis atanapi kanyaho. Éta leuwih penting pikeun mendakan saha anu anjeunna ngagambarkeun.

  4. hareup wrote:

    Ieu mangrupikeun urut anu laun dimimitian ku Ibu-ibu anu sanés, moal aya anu sanés pikeun éta. Metodeu pembayaran / mata uang digital.

    https://nos.nl/l/2331210

  5. Zandi Panon wrote:

    panginten nu.nl kedah ngalakukeun pagawean jurnalistik jurnalistik, oh henteu, éta sanés peranna pisan

    Modél Anu Ngaganggu

    Dua model utama anu dianggo di Kulon saprak disebarkeun panyebaran koronavirus ka Éropa sareng Amérika Serikat pikeun "ngaduga" sareng ngabales panyebaran panyakit COVID-19. Salah sahiji dikembangkeun di Imperial College of London. Anu kadua dikembangkeun, kalayan negeskeun kana épék AS, ku University of Washington's Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) di Seattle, caket bumi pangadeg Microsoft, Bill Gates. Anu teu terang sababaraha kelompok nyaéta boga ayana panghasilan baranahan ku yayasan anu dibebaskeun ku pajak anu nangtung pikeun miliar milyun pikeun vaksin purported sareng obat-obatan sanésna pikeun ngubaran coronavirus - The Bill and Melinda Gates Foundation.

    Neil Ferguson sareng grup modél na di Imperial College, salian disokong ku WHO, nampi jutaan tina Bill & Melinda Gates Foundation. Ferguson lulugu Consortium Modeling Konsumsi Vaccine Impactium di Imperial College anu ngadaptarkeun dana na Bill & Melinda Gates Foundation sareng aliansi Gates-disokong Gates. Ti 2006 dugi ka 2018 Gates Yayasan parantos nandur modal anu $ 184,872,226.99 dina modél operasi modél Kaisar Ferguson.
    Utamana, yayasan Gates mimiti tuang jutaan kana operasi modél Ferguson sakaligus saatos katakatan bencana anu dipikanyaho, nyababkeun sababaraha anu nyarankeun Ferguson mangrupikeun operasi "sains kanggo nyewa".
    https://journal-neo.org/2020/04/28/the-models-the-tests-and-now-the-consequences/

  6. ZalmInBlik wrote:

    Kasangka dawam ayeuna kaluar tina masé, naha aranjeunna mulai panas teuing di handapeun suku?

    https://www.nu.nl/weekend/6053009/socioloog-harambam-praat-met-complotdenkers-soms-hebben-ze-echt-een-punt.html

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup