Martin Vrijland

rss feed

Martin Vrijland urang Posts panganyarna

Kumaha bahaya 5G nyaéta sareng kumaha rahasia dipasang

Filed dina warta analisis by on August 16 2019 6 Komentar
Kumaha bahaya 5G nyaéta sareng kumaha rahasia dipasang

Dua kali dina dua taun, langkung seueur ti 500 sapi pasangan ti Maatschap Visser-Bakker ti Menaldum lengkep panik. "Sapi berjalan di dua kali di nagara sareng ngangkut Anggar," saur Dieuwke Bakker. "Éta ngarugikeun urang sababaraha sapi. Anjeun tiasa ngabayangkeun yén upami langkung ti sapi 500 nyayogikeun sagala hal […]

Continue Reading »

Katumbiri ngagambarkeun agama panatik sedengkeun pendukung nganggap aranjeunna berjuang pikeun 'kabébasan sareng inklusif'

Filed dina warta analisis by on August 14 2019 19 Komentar
Katumbiri ngagambarkeun agama panatik sedengkeun pendukung nganggap aranjeunna berjuang pikeun 'kabébasan sareng inklusif'

Dina tulisan sateuacana kuring ngajelaskeun dimana katumbiri minangka simbol asalna. Pondokna, katumbiri asalna simbol bumi anyar saatos banjir. Gusti nunjukkeun katumbiri anu teu acan kantos disaksian di langit salaku tanda ka manusa. Saur Gusti ngadamel: Ieu mangrupikeun tanda perjanjian anu [...]

Continue Reading »

Naha transgender janten norma anyar pikeun abad 21 sareng hétoseoseksana ngaleungit

Filed dina warta analisis by on August 12 2019 19 Komentar
Naha transgender janten norma anyar pikeun abad 21 sareng hétoseoseksana ngaleungit

Percaya atawa henteu, tapi lalaki heteroseksual parantos dibeungitkeun. Henteu sabab ieu ngalangkungan prosés alami lalaki sareng awéwé moal lahir, tapi kusabab biotéhnologi sareng pangaruh kimia bakal nyepetkeun prosés ieu. Kanyataan yén produksi spérma diukur di sakumna dunya nyaéta […]

Continue Reading »

Jeffrey Epstein bunuh diri dina sélna (update)

Filed dina warta analisis by on August 11 2019 8 Komentar
Jeffrey Epstein bunuh diri dina sélna (update)

Jeffrey Epstein disangka bunuh diri dina sélna tadi peuting di 6: 30 Wétan Standard Time. Anu bunuh diri pasti langsung curiga, sabab éta écés yén ayeuna henteu gampang ayeuna bunuh diri dina sél sareng Epstein bakal dina pangawasan bunuh diri. Numutkeun kana kawijakan Kantor Penjara, […]

Continue Reading »

Promosi: bébas dina liburan sareng Martin Vrijland

Filed dina warta analisis by on August 6 2019 2 Komentar
Promosi: bébas dina liburan sareng Martin Vrijland

Minggu anu badé kuring badé nyéépkeun waktos ngalampirkeun sirah ku saatos taun-taun tulisan anu intensif. Kadang-kadang peryogi pisan istirahat sareng ngajauhkeun diri tina layar sareng internét. Ku kituna kuring hoyong ngadamel proposal liburan ka anjeun. Dina taun-taun ayeuna kuring sering nelepon kana […]

Continue Reading »

Naha éta hésé pisan tetep iman

Filed dina warta analisis by on August 3 2019 8 Komentar
Naha éta hésé pisan tetep iman

Urang sadayana ngagaduhan fase dina kahirupan urang dimana sadayana sigana ngalawan urang atanapi anu urang tingal teu aya jalan kaluar. Anjeun ngaharepkeun pikeun waktos nalika sagalana digawé atanapi katingali ku batur sareng anjeun ningali yén sadaya aya ogé. Utamana mun anjeun rada hudang kana kanyataan palsu anu diayakeun umat manusa, […]

Continue Reading »

Kunaon umat manusa digoda pikeun ngahontal kalanggengan sareng gabungan sareng AI

Filed dina simulasi, warta analisis by on July 30 2019 14 Komentar
Kunaon umat manusa digoda pikeun ngahontal kalanggengan sareng gabungan sareng AI

Upami urang maca sagala sinyal pikeun naon aranjeunna, maka urang tingali yén dunya ieu gancang ngajantenkeun sareng yén manusa 2.0 mangrupikeun kanyataan dina ayeuna sareng 10 taun. Urang bakal ngalaman bumi sareng jagat raya 2.0 (sareng seueur versi anu sanés) sakitar 2045. Lantaran kitu simbolisme katumbiri di mana waé anjeun [...]

Continue Reading »

Ti Buah Turki Rutger Hauer jadi Gay Pride sareng festival Milkshake

Filed dina simulasi, warta analisis by on July 29 2019 5 Komentar
Ti Buah Turki Rutger Hauer jadi Gay Pride sareng festival Milkshake

Kuring ditaros kamari upami kuring ningali pilem Rutger Hauer. Numutkeun panulis, éta nyaéta film groundbreaking. Buah Turki kusabab ngarobih taboos séksual sareng pilem anu sanésna sanés waé. Kuring teu pernah ningali dua pilem éta, kusabab kuring ngagaduhan panyebaran alam pikeun hypes, tapi tangtosna kuring terang […]

Continue Reading »

Studi neuroscientific Pedophile Jeffrey Epstein anu terpadu jero kana jaringan AI nu paling penting di dunya

Filed dina warta analisis by on July 26 2019 5 Komentar
Studi neuroscientific Pedophile Jeffrey Epstein anu terpadu jero kana jaringan AI nu paling penting di dunya

Mindta pikiran éséng lamun maca naon atuh nu katingali dina tulisan ieu dina Steemit.com. Sanaos sadayana nengetan di dunya fokus kana sambungan Epstein di politik sareng seueur boga (sigana mah palsu) harepan judulna tungtungna bakal ngamimitian gulung, teu saurang ogé sigana ningali peran penting anu penting di Epstein di [...]

Continue Reading »

Inpo penting pikeun kahirupan anjeun ayeuna

Filed dina simulasi by on July 22 2019 19 Komentar
Inpo penting pikeun kahirupan anjeun ayeuna

Geus waktuna kaluar tina dunya ngimpi tur mimitian nempo dunya sakurilinganana kanggo naon sia. Nu bakal nyaritakeun perobahan dasar pikeun hirup anjeun. Kituna Abdi hoyong nunjuk presentasi handap ku Richard Thieme (di bagean handap artikel ieu), urut imam anu parantos dirobah nyalira kana [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup