Martin Vrijland

rss feed

Martin Vrijland urang Posts panganyarna

Nicky Verstappen Jos Brech kéngingkeun nampi databés DNA pikeun tinkering sareng DNA anjeun online

Filed dina warta analisis by on Nopémber 20 2019 4 Komentar
Nicky Verstappen Jos Brech kéngingkeun nampi databés DNA pikeun tinkering sareng DNA anjeun online

Éta mangrupikeun masalah benci sareng sadayana sacara alami karasaeun yén Jos Brech bakal kaliru dina kasus Nicky Verstappen. Kami ngagaduhan karapihan ku éta, sabab sadayana ogé ngaraos yén upami anjeun ngagaduhan porno budak dina PC anjeun, panginten anjeun parantos ngagaduhan karep éta. Upami […]

Continue Reading »

Eyang datuk Greta Thunberg tétéla janten panemu pangaruh rumah kaca sareng pangirangan penduduk ngalangkungan eugenics

Filed dina warta analisis by on Nopémber 18 2019 8 Komentar
Eyang datuk Greta Thunberg tétéla janten panemu pangaruh rumah kaca sareng pangirangan penduduk ngalangkungan eugenics

Upami aya anu dumadakan nampi pisan perhatian sareng mangrupikeun béntang anu ningkat dina panggung dunya, biasana henteu kabeneran. Ogé dina kasus iklim Swedia sareng aktivis lingkungan Greta Thunberg sigana yén perencanaan anu ditangtoskeun sateuacanna ieu. Indungna, Malena Ernman, meunang ahir di 2009 kanggo partisipasi Swédia dina Eurovision […]

Continue Reading »

Manjang nunjukkeun UNN '90: ukuran iklim nimukeun pikeun ngalaksanakeun pamaréntahan dunya

Filed dina warta analisis by on Nopémber 18 2019 3 Komentar
Manjang nunjukkeun UNN '90: ukuran iklim nimukeun pikeun ngalaksanakeun pamaréntahan dunya

Dina 90, Sekretaris Jenderal PBB, Robert Muller, medarkeun hiji manifesto anu boga pamadegan yén kedah aya pamaréntah dunya. Kusabab pamaréntahan global kedah dihontal ngalangkungan ideu "ngajagi bumi" sareng kasadaran lingkungan salaku komponén anu paling penting. Manifesto éta ngajelaskeun kumaha masarakat umum tiasa yakin […]

Continue Reading »

Kaayaan pulisi anu langkung goréng tibatan Nazi Jérman siga muka serigala dina pakéan domba sareng anjeun moal ningali

Filed dina warta analisis by on Nopémber 14 2019 20 Komentar
Kaayaan pulisi anu langkung goréng tibatan Nazi Jérman siga muka serigala dina pakéan domba sareng anjeun moal ningali

Kami nuju ka kaayaan pulisi dimana urang mimiti ngalaksanakeun hukum dina ngalaksanakeun akting, teras saluyukeun hukum anu sasuai. Sababaraha pengacara PsyOp nransfer ka sisi sanés […] saatos karir dina mitra dina operasi psikologis (salaku bek tina aktor anu diidinan pikeun nyumbang kana panerapan énggal)

Continue Reading »

Robert Jensen "Donald Trump henteu percanten kana Orde Baru Anyar" ngabuktikeun: Jensen.nl mangrupikeun oposisi

Filed dina warta analisis by on Nopémber 12 2019 6 Komentar
Robert Jensen "Donald Trump henteu percanten kana Orde Baru Anyar" ngabuktikeun: Jensen.nl mangrupikeun oposisi

Éta tetep penting pikeun nunjukkeun kumaha oposisi dikawasa berpungsi supaya anjeun teu ngojay dina jaring kaamanan anu diciptakeun na nagara. Robert Jensen dina website na jensen.nl kamari ngabuktikeun yén anjeunna sanés pajak. Tingali kana pidéo di handap ieu sareng milari kumaha patandinganna dimaénkeun. Dina buku anyar mah

Continue Reading »

Dupi serangan na dimimitian? Psikolansi parantos dibere lampu héjo dina 2018 dumasar kana hal Els Borst / Bart van U.

Filed dina warta analisis by on Nopémber 12 2019 22 Komentar
Dupi serangan na dimimitian? Psikolansi parantos dibere lampu héjo dina 2018 dumasar kana hal Els Borst / Bart van U.

Saha waé anu émut pembunuhan urut menteri Els Borst sareng teu acan terang kana konsép PsyOp sacara dina waktos éta, sigana parantos kagum. Dipiceun ku Borst ku 'lalaki bingung'. Sahenteuna éta bakal nyandak sababaraha waktos sateuacan NFI terang pisan bilih aya […]

Continue Reading »

Saksi makuta sareng patandingan antara negara sareng kajahatan proksi (pengacara Meijering ngalawan Plasman)

Filed dina warta analisis by on Nopémber 11 2019 8 Komentar
Saksi makuta sareng patandingan antara negara sareng kajahatan proksi (pengacara Meijering ngalawan Plasman)

Minggu kamari aya wawancara anu pikaresepeun sareng pengacara Nico Meijering ti kantor Ficq & Mitra anu kondang di Financieel Dagblad (FD.nl). Hayu atuh teraskeun ngeunaan Nico Meijering. Pikeun rasa kuring, ieu mangrupikeun salah sahiji pengacara PsyOp di Walanda. Tangtosna éta mangrupikeun panyangka anu sukar percanten, […]

Continue Reading »

Léngkah kahiji nyaéta labél, léngkah kadua nyaéta pengaluaran: tombol vaksinasi

Filed dina warta analisis by on Nopémber 10 2019 23 Komentar
Léngkah kahiji nyaéta labél, léngkah kadua nyaéta pengaluaran: tombol vaksinasi

'Panyadia palayanan kaséhatan di Walanda anu parantos ditembak flu flu kedahna leres ngagem tombol anu ngalaporkeun éta. Éta anu dipercaya ku pupuhu Ted van Essen tina Yayasan Influenza Walanda (NIS). Éta bakal ngajamin pisan pikeun pasien, saur anjeunna. " Laporan RTL News ayeuna. Dina kaayaan rézim anu mana kami ningali ieu ngagem tombol-tombol sateuacan? [...]

Continue Reading »

Kumaha anjeun tiasa maksakeun pamaréntahan pikeun ngarobih bari teu mirip jisim?

Filed dina warta analisis by on Nopémber 8 2019 8 Komentar
Kumaha anjeun tiasa maksakeun pamaréntahan pikeun ngarobih bari teu mirip jisim?

Kami parantos ningali seueur protés dina sababaraha minggu kamari sareng écés yén seueur patani, tukang sareng seueur sanés anu ambek. Upami hal sapertos kieu kajantenan, anjeun bakal ningali yén politikus sareng média anu badé ngalakukeun kontrol karusakan. Sacara khusus program televisi sapertos Jeroen Pauw mangrupikeun master dina kontrol karuksakan ieu sareng dina ngatur […]

Continue Reading »

Naon masalah nitrogén, naha para patani miluh sareng kenging panurunan laju?

Filed dina warta analisis by on Nopémber 7 2019 12 Komentar
Naon masalah nitrogén, naha para patani miluh sareng kenging panurunan laju?

Sigana mah jambangan nyata! Sadaya patani ujug-ujug kedah ngirangan nitrogén. Éta kecap 'nitrogén' parantos ngagaduhan kecap subliminal 'nyekelan' nyalira sareng anu ngajantenkeun yén rata-rata manusa di jalan ngira yén urang nuju kaayaan bahan anu urang sadayana badé dicedok. Sigana mah […]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup