Martin Vrijland

rss feed

Martin Vrijland urang Posts panganyarna

Ramalan: Perang sipil AS, huru hara di Éropa, ngarobih NATO sareng naékna Turki (ASSAM)

Filed dina warta analisis by on June 6 2020 10 Komentar
Ramalan: Perang sipil AS, huru hara di Éropa, ngarobih NATO sareng naékna Turki (ASSAM)

Ieu sababaraha bulan rollercoaster sareng timbulna kaduga pandémik koronavirus, tapi henteu pikeun jalma anu pernah maca buku kuring anu kuring ngaduga pandémik sapertos kitu. Dina tanggal 30 Désémber 2019 kuring nyerat artikel di mana kuring nyatakeun yén 2020 badé janten sataun anu parah pisan pisan […]

Continue Reading »

Matéri Hideung Hirup 100% tapi hoyong prakték lynch Afrika Kidul? Saha anu pedah? George Floyd sacara langkung rinci

Filed dina warta analisis by on June 5 2020 12 Komentar
Matéri Hideung Hirup 100% tapi hoyong prakték lynch Afrika Kidul? Saha anu pedah? George Floyd sacara langkung rinci

Réaksi agrésif dina sababaraha dinten katukang kaget kuring dina hiji sisi; di sisi anu sanésna, kuring diramal yén kuring langsung nampi ancaman pati saatosna heran dina Facebook kumaha George Floyd tiasa nyarios "kuring henteu tiasa napas" sababaraha kali bari anjeunna henteu tiasa ngambekan. Jelas, jalma resep percaya kana média basa aranjeunna […]

Continue Reading »

Donald Trump ngalaksanakeun kecapi bari Roma nundutan, sapertos Kaisar Nero

Filed dina warta analisis by on June 4 2020 13 Komentar
Donald Trump ngalaksanakeun kecapi bari Roma nundutan, sapertos Kaisar Nero

Sajarah Roma parantos ditulis dina sababaraha taun ka pengker, sabab kedah dianggap salaku jenis berita palsu anu siga Rusia anu Kaisar Nero ngala seuneu ka Roma nyalira sareng ngawaskeunana kecapi. Masih, kamiripan kana tweet Donald Trump di handap penting pisan sareng kecap-kecap saleresna kaleuleuwihi. Jalma anu masih teu ngartos […]

Continue Reading »

Femke Halsema ngadamel demonstrasi tanpa ijin sah & formasi kelompok sareng jarak jauhna 1,5 m henteu tiasa dipareuman

Filed dina warta analisis by on June 2 2020 13 Komentar
Femke Halsema ngadamel demonstrasi tanpa ijin sah & formasi kelompok sareng jarak jauhna 1,5 m henteu tiasa dipareuman

Anjeunna leres pisan nyarios éta, tadi wengi saatos démonstrasi anu teu jelas dina Bendungan; Femke Halsema at Op1: démo leres mangrupikeun hak konstitusional. Janten anjeun henteu peryogi ijin pisan. Ieu mangrupikeun buah tina kaayaan sareng urang sadayana kabiasaan janten urang parantos diusahakeun ku média kana percaya yén […]

Continue Reading »

Rébuan jalma di Dam Square mayar protés atanapi sacara spontan pikeun George Floyd anu teu aya anu terang?

Filed dina warta analisis by on June 2 2020 16 Komentar
Rébuan jalma di Dam Square mayar protés atanapi sacara spontan pikeun George Floyd anu teu aya anu terang?

Bantahan anu kamari di Dam Square di Amsterdam mangrupikeun conto khas protés anu mayar di mana nagara nyéwa sakelompok Inoffizieller Mitarbeiter ngalangkungan layanan intelijen. Pikeun sababaraha bulan ayeuna, teu aya urang Walanda anu nembak tembakan pikeun tahan ka ukuran koronavirus sapertos kuncina sareng hiji satengah meter, tapi kanggo hiji (kanggo sadayana […]

Continue Reading »

Métode Pembunuhan Pulisi Minneapolis George Floyd Pikeun Ngaleungitkeun Perang Sipil?

Filed dina warta analisis by on June 1 2020 12 Komentar
Métode Pembunuhan Pulisi Minneapolis George Floyd Pikeun Ngaleungitkeun Perang Sipil?

Pembunuhan lalaki hideung George Floyd ku patugas pulisi Derrek M. Chauvin di Minneapolis ngagaduhan unsur anu curiga anu masihan gambaran yén perang sipil parantos ngahaja dimimitian. Éta bakal langkung pondok pisan yén urang nuju kaayaan film produksi sareng tangtosna urang hoyong […]

Continue Reading »

Corona Krisis Covid-19 ngingetkeun 2003 Virus MS Blaster dibintanginya Bill Gates

Filed dina warta analisis by on May 28 2020 13 Komentar
Corona Krisis Covid-19 ngingetkeun 2003 Virus MS Blaster dibintanginya Bill Gates

Beuki loba sora anu munculna koronavirus parantos leres parantos dirarancang di laboratorium. Dimana kuring diserang di awal ku anu disebut kanyataan cek Nu.nl, nalika kuring nunjukkeun yén virus sapertos kitu tiasa asalna tina laboratorium, éta ayeuna média aréa anu sami anu ngalaporkeun […]

Continue Reading »

Kakuatan parobahan dimimitian ku ngirangan sieun, pamrograman sareng ilusi palsu sareng janten revolusi anu leres

Filed dina warta analisis by on May 26 2020 5 Komentar
Kakuatan parobahan dimimitian ku ngirangan sieun, pamrograman sareng ilusi palsu sareng janten revolusi anu leres

Dina bulan-bulan anyar, satengah dunya ditembak di jero kasieun musuh koronavirus halimunan. Réréana henteu gaduh pamanggih kumaha média sareng politik, sasarengan piramida kakuatan (anu parantos ngadeg ti saprak jaman baheula), nangtoskeun persépsi dunya urang. Ampir sadaya anu urang tingali ku sabab percaya yén berwarna salaku […]

Continue Reading »

iPhone nyumput aplikasi 19 covid-13.5 dina pembaruan i-OS XNUMX panganyarna

Filed dina warta analisis by on May 25 2020 19 Komentar
iPhone nyumput aplikasi 19 covid-13.5 dina pembaruan i-OS XNUMX panganyarna

Kuring henteu gaduh iPhone sahingga kuring henteu acan tiasa pariksa deui, tapi halaman wéb Apple jelas ngeunaan éta. Hanjakalna, sababaraha anu maca istilah sareng kaayaan sateuacan masang apdet atanapi aplikasi, tapi anjeun ngan ukur ngagaduhan aplikasi pelacak kaasup kana apdet panganyarna IOS 13.5. Upami anjeun naroskeun ka kuring, […]

Continue Reading »

Maurice de Hond mendakan aturan anu salah satengah satengah ngawur (video)

Filed dina warta analisis by on May 22 2020 13 Komentar
Maurice de Hond mendakan aturan anu salah satengah satengah ngawur (video)

Dina 33 menit salajengna, tingali Maurice de Hond, lalaki éta balikna kana polling nasional anu ageung yén urang tiasa "dipercaya". De Hond parantos mendakan yén paniliti tinangtu nunjukkeun yén aturan hiji sareng satengah méter éta pook sareng yén coronavirus utamina sumebar nalika ventilasi goréng. Maurice tangtosna yakin pisan kana […]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup