Martin Vrijland

rss feed

Martin Vrijland urang Posts panganyarna

Pamilu Éropa sarta net kaamanan FVD (rapes ku conto imigran ')

Filed dina warta analisis by on May 20 2019 1 Comment
Pamilu Éropa sarta net kaamanan FVD (rapes ku conto imigran ')

Hancana sugan moal di panon anjeun, tapi pilem anu Thierry Baudet isuk on poste Twitter-Na, nepi ka kuring geus propaganda murni sareng handap ganda. Pikeun mimitian ku, rahayat di pilem éta, dina pandangan abdi sagalana jauh ti transgender jeung ngakuan (sakumaha disebutkeun tadi didieu dina loka) [...]

Continue Reading »

Duncan teu tiasa nyanyi jeung kontes Eurovision lagu ieu rigged (LHBTI propaganda)

Filed dina warta analisis by on May 20 2019 8 Komentar
Duncan teu tiasa nyanyi jeung kontes Eurovision lagu ieu rigged (LHBTI propaganda)

Hampura, tapi abdi tiasa karakter dina hype sabudeureun gain anu Duncan nyaéta panggero bener teu ngarti. Kuring tumaros lagu aya atoh ngan bray on ningali aya naon kitu hébat ngeunaan Duncan ieu. Lajeng média éta budak jadi hype tapi pendapat abdi éta [...]

Continue Reading »

Kabeneran pamungkas teu aya?

Filed dina warta analisis by on May 18 2019 6 Komentar
Kabeneran pamungkas teu aya?

Numutkeun host radio dipikawanoh Max Igan (handap siaran radio, tingali YouTube video), anjeun tiasa manggihan bukti pikeun téori sagala na sabenerna tina euweuh pamakéan neangan naon deui keur bebeneran. Anjeunna nyebutkeun yén éta téh pikeun manggihan bukti keur bumi datar, kawas bumi usik atawa [...]

Continue Reading »

Gawe bareng jeung scriptwriters média jeung ngajual eta operasi PSYOP kawas kieu kajadian kalawan nempokeun TV?

Filed dina warta analisis by on May 15 2019 9 Komentar
Gawe bareng jeung scriptwriters média jeung ngajual eta operasi PSYOP kawas kieu kajadian kalawan nempokeun TV?

Saha anu geus dituturkeun sarta hal Anne Faber anyar dina warta tempo kasus nagen Espen di Bélgia, kudu noticed nu aya leuwih atawa kirang aya kaayaan sarupa. Mun urang turutan media, warta ieu saukur bebeneran. Kami inundated kalawan gambar éta [...]

Continue Reading »

Waktos narik colokan dina ramatloka ieu? Update 15-05-2019

Filed dina warta analisis by on May 13 2019 17 Komentar
Waktos narik colokan dina ramatloka ieu? Update 15-05-2019

Aya sababaraha taun sengit sarta dampak dina kahirupan pribadi mah badag. Ayeuna kuring kudu nyieun tinimbangan pikeun ngeureunkeun atawa neruskeun. Geus sababaraha kali kuring hayu aranjeunna nyaho yén ngalakonan panalungtikan tur nulis potongan pendapat teu hobi, tapi ngan hiji full-waktu [...]

Continue Reading »

Saatos H. Thijs bakal ditampik di kabinet saméméhna Edith Schippers observasi bil kurungan jadi dirangkul ku saréréa

Filed dina warta analisis by on May 9 2019 9 Komentar
Saatos H. Thijs bakal ditampik di kabinet saméméhna Edith Schippers observasi bil kurungan jadi dirangkul ku saréréa

Jelema aya kénéh éta henteu siap. A petisi loka ieu nyandak leuwih ti lima rebu tanda tangan ngalawan bil di Edith Schippers kaayaan pamaréntah saméméhna Rutte. bil nu teu diringkeskeun loba anu babaturan anjeun, tatanggana atawa kulawarga bakal diidinan nelepon psychulance ka mastikeun yén anjeun [...]

Continue Reading »

tingkat salajengna kaamanan net: Kursus konspirasi pamikiran ngaliwatan Patrick Savalle Kafé Weltschmerz (pola of tipuan)

Filed dina warta analisis by on May 9 2019 7 Komentar
tingkat salajengna kaamanan net: Kursus konspirasi pamikiran ngaliwatan Patrick Savalle Kafé Weltschmerz (pola of tipuan)

Kafé Weltschmerz nembe diterbitkeun hiji wawancara sareng "profésional" Eric van de Beek (tangtu di jas bisnis, serius jeung lalajo poker raray) kalayan hiji béntang disangka kuna dina konspirasi firmament, Patrick Savalle. wawancara nu bisa kapanggih di link ieu. Sacara harfiah sagalana geus di dieu geus dibahas dina situs direbut ku pawns ieu [...]

Continue Reading »

Martin Vrijland dikawasa oposisi? No: Panggihan naha teu kitu!

Filed dina warta analisis by on May 8 2019 2 Komentar
Martin Vrijland dikawasa oposisi? No: Panggihan naha teu kitu!

Bart Nijman, timbalan redaktur Geenstijl, kamari narima blokade on Twitter. Alesan? Anjeunna disebut ngajawab Eurosceptic. Sajaba ti éta, anjeunna disebutkeun yén anjeunna biasana salawasna nyaeta tetep di imah. Gede bohong tangtu, lantaran Geenstijl geus pernah disebut on jalma teu ngajawab. Urang tingali ieu lumangsung leuwih atawa kurang sarua di AS [...]

Continue Reading »

barudak teh neglected Zaandam sejen Masalah, Réaksi, carita Solusi?

Filed dina warta analisis by on May 7 2019 5 Komentar
barudak teh neglected Zaandam sejen Masalah, Réaksi, carita Solusi?

Anjeun malah maca sababaraha poé kamari anu? carita ieu diringkeskeun yen agén Tom Verweij ka laporan dina Zaandam ieu dimana dua budak nu kapanggih dina datar di Zaandam sarta anjeunna single-handedly kapaksa panto. The budak bakal kasampak starved na datar ieu sagemblengna ditutup ku kituna teu [...]

Continue Reading »

Nagen van Espen, anu Belgian Anne Faber sarta killer Steve B. Belgian Michael P. di PSYOP panganyarna?

Filed dina warta analisis by on May 7 2019 7 Komentar
Nagen van Espen, anu Belgian Anne Faber sarta killer Steve B. Belgian Michael P. di PSYOP panganyarna?

Ieu carita anu luar biasa, carita nagen Aspens (23) jeung killer nya Steve B. Carita téh, tangtosna, geuwat mikir Walanda Anne Faber (25) jeung killer nya Michael P., tapi éta sakabéh bit gancang kadaluwarsa. kami téh kaayaan deui ku operasi psikologi (PSYOP) nu [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup