Martin Vrijland

rss feed

Martin Vrijland urang Posts panganyarna

Bill Gates 2017: "Panyebaran anu salajengna tiasa pisan asalna tina layar komputer"

Filed dina warta analisis by on Januari 28 2020 2 Komentar
Bill Gates 2017: "Panyebaran anu salajengna tiasa pisan asalna tina layar komputer"

Entong, éta sanés konspirasi virus korona! Ieu mangrupikeun kecap-kecap ngeunaan Bill Gates nalika konperénsi kaamanan di Munich dina bulan Pebruari 2017: "Wéb ieu bisa waé kajadian dina layar komputer téroris anu hoyong nganggo rékayasa genetik pikeun nyiptakeun versi sintétis tina virus cacar." Naha bisa Gerbang pernyataan sapertos […]

Continue Reading »

Rencana vaksinasi wajib kanggo Walanda Désémber 2019 anu dibere

Filed dina warta analisis by on Januari 28 2020 2 Komentar
Rencana vaksinasi wajib kanggo Walanda Désémber 2019 anu dibere

Di hareup anjeun nyaéta laporan "Ukuran pikeun ningkatkeun laju vaksinasi di Walanda. Éksplorasi. ”Laporan ieu ditulis ku panaliti ti Nivel sareng Amsterdam UMC, ditugaskeun ku Menteri Kaséhatan, Kesejahteraan sareng Olahraga. Ieu kumaha laporan dimimitian, anu asalna sababaraha minggu sateuacan wabah corona virus. Dina tulisan kuring anu ayeuna kuring parantos nunjukkeun […]

Continue Reading »

Acara 201 korona virus latihan 6 minggu sateuacan wuhan Wuhan, nyéta kaayaan anu sami

Filed dina warta analisis by on Januari 27 2020 11 Komentar
Acara 201 korona virus latihan 6 minggu sateuacan wuhan Wuhan, nyéta kaayaan anu sami

Latihan virus corona, anu disebut Acara 18, kajantenan tanggal 2019 Oktober 201. Latihan ieu kanggo simulasi wabah global tina virus korona anu anyar sareng mutated. Kunaon yén latihan ieu simulasi ampir persis kaayaan anu ayeuna urang ngalaman dina wabah anu dimimitian di kota Wuhan Tiongkok. Dina tulisan kuring anu baheula […]

Continue Reading »

Kanada: Cina Dr. Xiangguo Qiu sareng Wuhan virus biologis perang pikeun ngajantenkeun China gumantung ka China pikeun solusi

Filed dina warta analisis by on Januari 26 2020 17 Komentar
Kanada: Cina Dr. Xiangguo Qiu sareng Wuhan virus biologis perang pikeun ngajantenkeun China gumantung ka China pikeun solusi

Pesen dina Zerohedge.com nunjuk ka virologist Cina Dr. Xiangguo Qiu sareng pamadegan yén Cina sigana ngahaja ngaluarkeun virus korona pikeun nyiptakeun pandemik pikeun ngajantenkeun dunya gumantung ka Cina pikeun ngaluarkeun solusi. Nalika urang ningali jinis pesen ieu muncul, lonceng alarem tina […] langsung

Continue Reading »

Virus corona ('virus Wuhan') ngagaduhan patén Inggris: nomer EP3172319B1

Filed dina warta analisis by on Januari 23 2020 72 Komentar
Virus corona ('virus Wuhan') ngagaduhan patén Inggris: nomer EP3172319B1

Virus corona anu dumadakan muncul di Cina di daérah Wuhan sareng nyebatkeun parantos ngamimitian di pasar sato dibahas ku patén Inggris. Ieu mangrupikeun angka patén EP3172319B1 anu dikembangkeun ku Erica Bickerton di Pirbright Institute di Surrey, Inggris. The Pirbright Institute (Bill & Melinda Gates) khusus dina diajar panyakit tepa sato sato. [...]

Continue Reading »

Nonoman ayeuna hoyong ngeusian kem-pendidikan deui (gulags) sareng panolak iklim

Filed dina warta analisis by on Januari 21 2020 6 Komentar
Nonoman ayeuna hoyong ngeusian kem-pendidikan deui (gulags) sareng panolak iklim

Tangtosna teu tiasa disélakeun yén seueur lepat sareng lingkungan, sabab sadayana plastik di lingkungan urang éta lumayan goréng pikeun nanaon sareng sadayana. Anu CO2 henteu goréng pikeun iklim hanjakalna teu kalebet rata-rata, sabab kalolobaan jalma henteu ngagaduhan sacara biologis […]

Continue Reading »

Virus corona ti Cina nyayogikeun alibi anu sampurna pikeun kawajiban vaksinasi di dunya

Filed dina warta analisis by on Januari 21 2020 11 Komentar
Virus corona ti Cina nyayogikeun alibi anu sampurna pikeun kawajiban vaksinasi di dunya

Mangtaun-taun kuring nyerat yén kedah aya panji palsu anu ageung pikeun mastikeun vaksinasi wajib ditumpukeun di nagara-nagara di tingkat PBB. Éta mangrupikeun mangrupikeun prinsip Masalah, Réaksi, Solusi. Virus sapertos kitu henteu kedah aya, anjeun ngan saukur tiasa ngahurungkeun kana acara média, sapertos dina […]

Continue Reading »

Libya nyayogikeun kajelasan ngeunaan nagara mana anu di Éropa bakal anu munggaran dicandak ku Turki

Filed dina warta analisis by on Januari 19 2020 36 Komentar
Libya nyayogikeun kajelasan ngeunaan nagara mana anu di Éropa bakal anu munggaran dicandak ku Turki

Kuring geus ngaramal yén Turki bakal nyandak Eropa pikeun mangtaun-taun. Nanging, konflik di Libya nyababkeun kristal jelas ka permukaan nagara-nagara dimana Turki bakal nyerang sareng Blitzkrieg. Dina naon waé, konflik Libya rada anéh, margi AS ngantepkeun sagala kaayaan huru hara sareng […]

Continue Reading »

Lalaki Transgender ngalahirkeun orok ti pasangan non binérah kalayan donor spérma awéwé

Filed dina warta analisis by on Januari 17 2020 3 Komentar
Lalaki Transgender ngalahirkeun orok ti pasangan non binérah kalayan donor spérma awéwé

Upami anjeun ngagaduhan kasusah sareng judul tulisan ieu, kuring bakal narjamahkeun pikeun anjeun. Reuben Sharpe yuswa 39 taun mutuskeun janten saurang lalaki nalika yuswa dua belas yuswa, tapi dina hiji waktos hoyong murangkalih sareng garwa transgender. Aranjeunna ayeuna kulawarga "paling modern" di Great Britain. Malah di […]

Continue Reading »

Naha sistem anti pesawat udara Iran anu nyuda Boeing 737-800 (penerbangan PS752) disusut?

Filed dina warta analisis by on Januari 17 2020 15 Komentar
Naha sistem anti pesawat udara Iran anu nyuda Boeing 737-800 (penerbangan PS752) disusut?

Dina 23 Juni 2019, Washington Post nyerat yén peretas Amérika parantos nyeret sistem anti-pesawat Iran, numutkeun hiji pos dina tweakers.net, anu numbu ka pos aslina dina situs wéb Washington Post. Tapi, halaman wéb anu ngarobih pesen ku anu disebatkeun: "Carita ieu parantos diropéa janten target na […]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup