Pernyataan privasi

situs ieu (kawas sakabeh di wewengkon EU) kapaksa anjeun ngalebetkeun hiji pernyataan privasi dumasar kana panerapan avg anyar nu asalna kana gaya on May 25 2018.

1. Ngahubungan Martin Yayasan Free Nagara

yayasan téh mun kontak liwat formulir kontak dina situs ieu.

Jumlah pendaptaran: 60411996

Ngadegna: St. Caelciliapad 5, 6815GM, Arnhem

2. Inpo anjeun dikumpulkeun ku situs ieu pikeun sagala rupa kaperluan:

  1. ngadaptar di ramatloka ieu
  2. ngeposkeun comment Anjeun
  3. eta bisa ngirim surelek ka alamat surélék anjeun
  4. anggota nu bakal mayar dina bentuk donorship a
  5. eta bisa ngawatesan aksés ka item nu tangtu
  6. Signing nepi ka nampa iber langsung tina publikasi artikel anyar dina situs ieu ku email
  7. Signing nepi ka nampa hiji newsletter mingguan jeung / atawa mailings
  8. méré pamadegan anjeun dina vrom survey / polling
  9. ngajaga statistik on datang na hits
  10. nyieun kontak sareng plug-in média sosial nu nyieun gampang babagi hiji artikel
  11. eta bisa ngadeteksi naha anjeun maké AdBlocker a

3. Pihak bakal tiasa nampi ngolah data pribadi:

data anjeun mimitina bakal nyimpen server swasta Yayasan Martin Vrijland.

Saterusna, data anjeun dikirimkeun ka panyadia plugin katilu anu ngagunakeun data anjeun pikeun ngolah data sakumaha disebutkeun dina titik 2. Nu ngandung plugins handap tur jadi pausahaan anu diwangun plugins ieu:

4. Mangsa keur nu data anjeun disimpen:

data anjeun bakal disimpen jeung / atawa dipaké pikeun periode waktu nu geus ditandatanganan up for loka ieu. Anjeun kudu aktip milih kaluar jeung pamundut dihapus data Anjeun. Inpo Anjeun pikeun newsletter jeung / atawa nampa apdet langsung kana barang karek ditambahkeun oge diteundeun salami geus didaptarkeun sorangan. Dina sakabeh kasus, Anjeun kedah kaluar proactively pikeun sakabéh jasa dina situs ieu.

5. Hak ngeunaan data anjeun:

Anjeun boga hak aksés, menerkeun atawa ngahapus data. Anjeun oge boga hak ka obyék jeung pamakéan data pribadi Anjeun. Ieu Anjeun kedah ngalakukeun sateuacanna. Dupi anjeun ngalakukeun ieu afterwards, teras nulis bisa dipigawé liwat surélék nu kadaptar sareng hal ka alamat pos Yayasan Martin Vrijland, sakumaha nyatakeun di KADIN. Lamun mucunghul nu aya tujuan sah nyaéta pikeun ngumpulkeun data, Yayasan cadangan hak tetep pikeun pamakéan data jeung mertahankeun. Henteu unggal obyek anu patepung ku harti.

6. Komentar kana barang:

Kabéh komentar Anjeun panganyarna dipasang ku anjeun nyaeta dina akun anjeun sorangan. Hartina, anu nanggungjawaban kana sadaya sakabeh kasus pikeun diri naon nulis; malah mun komentar ieu jadi disatujuan ku moderation ku administrator dina loka pikeun panempatan dina hiji artikel.

7. Katuhu pikeun mindahkeun data anjeun:

Yayasan Martin Vrijland cadangan nu katuhu pikeun mindahkeun data anjeun ka pihak katilu pikeun pamakéan data lamun ieu téh di jalur jeung jasa ditawarkeun dina situs ieu. Ieu bisa jadi dina palaksanaan plugin software nu teu sababaraha analisis dina statistik, tapi ogé bisa dilarapkeun ka ngarobah jasa layanan surélék salaku milist atanapi apdet ngeunaan karek dipasang artikel. Ieu ogé bisa nerapkeun, contona, pindah ka server atawa hosting panyadia.

8. Katuhu pikeun mundur informasi anjeun:

Website éta ngamungkinkeun martinvrijland.nl 1 disatujuan pilihan sadia nu ngidinan Anjeun pikeun nangtukeun yén rék data anjeun pikeun dipaké naon baé panjang. Ieu tumiba dina hak mundur. Anjeun tiasa make katuhu Anjeun di ditarikna aya tulisan ku mail didaptarkeun ngalebetkeun hiji pamundut disaluyuan ku anjeun ku cara nambahkeun hiji salinan kartu ID valid atawa paspor sarta screenshot of Alamat IP anjeun. Ieu ngabuktikeun yén anjeun jelema nu nyebutkeun anjeun. Ieu bisa jadi kalawan hal ka alamat pos Yayasan Martin Vrijland, sakumaha nyatakeun di KADIN. Lamun mucunghul nu aya tujuan sah nyaéta pikeun ngumpulkeun data, Yayasan cadangan hak tetep pikeun pamakéan data jeung mertahankeun. Henteu unggal obyek anu patepung ku harti. dokumén anjeun dikintunkeun bakal ancur sanggeus pamariksaan.

9. otoritas pribadi:

Anjeun boga hak ngawadul ngeunaan pamakéan data Anjeun dina otoritas pribadi. Ieu katuhu légal. Ku kituna lamun anjeun ngagaduhan keluhan ngeunaan kumaha loka handles data pribadi Anjeun, Anjeun bisa nempo yén ku hukum lapor ka wewenang pribadi.

10. Nyabut data:

Mun anjeun teu hayang nyadiakeun émbaran Anjeun atawa lamun keukeuh mundur, anjeun teu bisa maké fungsi jasa ditawarkeun dina situs ieu. pangurus lajeng boga hak pikeun meungpeuk Alamat IP anjeun ngadatangan loka ieu.

11. aksés diwatesan:

Kalayan dibayar kaanggotaan nu asupkeun dina bentuk hiji tutulung tetep per bulan, atanapi liwat mindahkeun bank repetitive, reperterende PayPal atanapi mindahkeun kiridit ngulang, make informasi Anjeun pikeun nangtukeun lamun boga aksés ka produk tangtu ditutupan ku aksés kawates. Kabéh ieu dikawasa ngaliwatan hiji plugin otomatis, salaku disebutkeun dina titik 3, kalawan pangwates Kandungan Pro. Inpo anjeun sahingga dipake keur ngabedakeun atanapi henteu ngakses ka artikel anu bisa dibaca ngan ku anggota.

12. anggota harti:

Ngartikeun anggota nyaeta sagala jalma anu geus diasupkeun kana mayar ulang dina wangun tutulung ka Yayasan Martin Vrijland periode definite atanapi teu katangtu leuwih nu média finansial sama sekali jeung nu ku link ieu geus asup. Mun anjeun anggota, mangka anjeun kudu boga data anjeun bisa kapanggih dina link ieu. Aya nu kamungkinan bisa ngarobah setelan Anjeun dina kaanggotaan Anjeun atawa ngabolaykeun. kaanggotaan anjeun katingal dina sakabeh kasus salaku tutulung ka Yayasan Martin Vrijland.

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup